اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط farzadlion:
متال گیر 4 به هیچ وجه قرار نیست اول دسامر امسال بیاد...
هنوز تاریخ انتشاری برای این بازی تعیین نشده
تازه اینکه چیزی نیست من شنیدم که MGS4 آخر اسفند ماه 84 میاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Ali_Mojarad:
احتمالا منظور شما Metal Gear Solid 3: Subsistence هست که برای ps2 به بازار امده

من يه چند وقتي ميشه كه به بازار سر نزدم. اين MGS جديد الان در بازار موجوده يا هنوز نيومده ؟
و اينكه چه بازيهاي بدرد بخور ديگه اي در حال حاضر تو بازار اومده ؟

من يه چند وقتي ميشه كه به بازار سر نزدم. اين Mgs جديد الان در بازار موجوده يا هنوز نيومده ؟
طاهر جان این بازی در حال حاضر در بازار موجوده

دوستان مود چیپ xbox360 اومد اینم عکسها و مشخصاتش:

This list of features in case you missed it:
* Turn ON and OFF the XBOX with the XBOX Dvd remote control, and any RCA DVD compatible remote (and there are hundreds of these Wink )
* Enable/Disable Modchip upon boot.
* User programmable buttons for all functions, such as wich button turns on the xbox or turns it off
* Safety Off (tm) makes sure you press the 'OFF' button 3 times before turning off the xbox to prevent unintended xbox shutdown
* Blue status led
* Compatible with any modchip
* Perfect-Press (tm) - The length of emulated press of front panel 'Power' button can be finely tuned to work with any modchips' needs (ie. long press is 100msec - mod on, short press is 10msec - mod off)
* Easy to use programming software
* Learning functionality allows virtually any remote control to be used

نوشته شده توسط mt3691:
دوستان مود چیپ xbox360 اومد اینم عکسها و مشخصاتش:

This list of features in case you missed it:
* Turn ON and OFF the XBOX with the XBOX Dvd remote control, and any RCA DVD compatible remote (and there are hundreds of these Wink )
* Enable/Disable Modchip upon boot.
* User programmable buttons for all functions, such as wich button turns on the xbox or turns it off
* Safety Off (tm) makes sure you press the 'OFF' button 3 times before turning off the xbox to prevent unintended xbox shutdown
* Blue status led
* Compatible with any modchip
* Perfect-Press (tm) - The length of emulated press of front panel 'Power' button can be finely tuned to work with any modchips' needs (ie. long press is 100msec - mod on, short press is 10msec - mod off)
* Easy to use programming software
* Learning functionality allows virtually any remote control to be used
سره کاری نیست؟؟؟؟(فکر کنم یکی دیگه هم چند هفته پیش گفته بود مدچیپش رو ساختن)

يه چي ميگم جانه من ناراحت نشيد
چرا تو اين تاپيک در مورده 360 بحث ميشه؟
مگه اين کنسول 3 ماه نيست که اومده پس چرا يه تاپيک براش ساخته نميشه که هم طرفداراش يه جا جمع شن هم هم اخبار منظم شن!

<p>
نوشته شده توسط mohammad_66:
يه چي ميگم جانه من ناراحت نشيد </p>
<p>چرا تو اين تاپيک در مورده 360 بحث ميشه؟</p>
<p>مگه اين کنسول 3 ماه نيست که اومده پس چرا يه تاپيک براش ساخته نميشه که هم طرفداراش يه جا جمع شن هم هم اخبار منظم شن!
</p>
این کنسول به این خاطر هنوز جز نسل بعده چون هنوز نه من نه تو نه هیچ کس دیگه ای توی بازیسنتر اینو نداره و هنوز اخبار داغی در موردش وجود داره
من نمیدونم چرا کسی نمیگه چرا از انقلاب اخبار نمذارین چرا همش از این دو کنسول برتر
test_drive_unlimited_51.jpg
(عکس تزیینی است)
از 10 بازی برتر پی اس 3 در گیم اسپات 3 تا از انها که شماره های 2و3و8یا9 هستندهمهدرایو هستند و فکر کنم در نسل اینده بازی های درایو طرفدار های فراوانی داشته باشند گرافیک خوبی هم دارند

بازيهاي Driving & Racing در همه كنسولها طرفداران فراواني داره و اين مختص نسل بعد نيست ،‌ روي همين كنسولهاي PS2 و XBOX هم اينجور بازيها بدليل هيجان و سرعت بالا داراي طرفداران زيادي هست.
البته با گرافيكهاي فوق العاده بازيها در نسل بعد كنسولها حتماً افراد بيشتري جذب اين سبك از بازيها ميشن.

اقا سانی این عکست خیلی قشنگ ایکیاش توهمی نبود
بچه ها قداییش پی اس تیری بهتر از تو هستش
کسی میتونه یک دو عکس مقایسه ای از ایکسبوکس و پی اس تیری بزاره منظورم بازی هاش یا یک دو عکس از بازی پی اس تیری بزار ممنون

اقا سانی این عکست خیلی قشنگ ایکیاش توهمی نبود
بچه ها قداییش پی اس تیری بهتر از تو هستش
کسی میتونه یک دو عکس مقایسه ای از ایکسبوکس و پی اس تیری بزاره منظورم بازی هاش یا یک دو عکس از بازی پی اس تیری بزار ممنون
این عکس توهم نیست ، فقط کمترین گرافیک نسل بعد را نشون میده !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or