اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

محمد جان من که الان به گیم اسپات رفتم تازه همین الان دیدم که انریل تورنومنت 2007 رو برای پی اس 3 زده اون موقع که بهزاد میگفت نیست تو گیم اسپات واقعا نبود.
wink.gif

http://www.gamespot.com/ps3/action/unrealtournament2007/index.html

سایت Gamestop (که کارش فروش بازیهای ویدئویی هست)بازی Far Cry Instincts رو به لیست بازیهای Xbox360 اضافه کرده و تاریخ انتشار این بازی رو 14 مارس 2006 اعلام کرده.

http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=200151

وااااااااااای این خیلی عالیه ممنون از خبرت
چند را بازی هست که من با هیچ چیز عوض نمیکنم
HAL LIFE 2 ، DOOM 3 ، FARCRY ، UT 2004 ....
همش هم مال شرکت های امریکایی یا اروپایی اصلا من با ژاپنی ها آبم تویه جوب نمیره
به نظر من بازیها را بچه گونه میسازند این ژاپنی ها

محمد جان من که الان به گیم اسپات رفتم تازه همین الان دیدم که انریل تورنومنت 2007 رو برای پی اس 3 زده اون موقع که بهزاد میگفت نیست تو گیم اسپات واقعا نبود.
wink.gif

http://www.gamespot.com/ps3/action/...2007/index.html

من دقیقا اون روزی که بهزاد گفت تو لیست SPOT نیست منم دیدم نبود حالا را نمیدونم
ولی خداییش اگه UT برای PS3 فقط بیاد من یدونه PS3 حتما میخرم

در ضمن ایشون فرمودند که برای XBOX 360 کنسل شده !!!

سیستم عامل های مختلفی رو تونستن روی 360 نصب کنند . windows xp (x64) , linux حتی سیستم عامل مکینتاش رو نصب کردند

امیر جان این خبر خیلی عجیب بنظر میرسه البته من نمیگم اشتباه باشه
ولی برای امثال من خیلی مهم این قضیه !!! قلبمون ضعیفه !!! سکته را الان میزنم
میشه لینکش را بدی بهمون ؟

البته وقتی که تونستند HARD معمولی PC را بش وصل کنند ....

نه خودم پیداش کردم درست گفتی . تونستند این کار را بکنند
شرمنده چون این قضیه حساس بود گفتم LINK بدی وگرنه قبولت دارم

It won't stream video, but TwonkyVision's UPnP MediaServer software will stream music and photos to the Xbox 360 from a variety of platforms, including Linux and Mac OS X. This is great news for users of alternative computing platforms who have thus far been unable to duplicate the functionality of even an iPod or PSP on their 360. TwonkyVision lists the 360 under supported "Media Players" writing "Microsoft only allows to stream music and pictures. Microsoft neither allows video streaming from Windows Media Connect Servers nor from 3rd party UPnP servers." So there you have it.
[/QUOTE]

There's a version for Windows XP (it works on x64 too ... unlike Windows Media Connect (*update* aceboomer posted there's a way to make WMC work on x64, but it's not officially supported yet)), Mac OSX, Linux (several flavors) and also for a number of Network Attached Storage devices (NAS).
The downside is the application isn't free (20eur or ~24usd). There's trial version if you want to test it.

سلام دوستان

من كاربر جديد هستم و خوشحالم كه همه ي بروبچ اينجا جمعند!

نميدونم شما با پرشين گيمرز مشكل داريد يا نه؟ اما اينكه اين سايت خبر ساخته شدن mod chip براي xbox360 رو داده.اگر مشكل داريد بگيد تا ارسالم رو پاك كنم.

در ضمن يه سوال هم دارم.چه طوري اين پاسخ سريع رو فعال كنم؟

نوشته شده توسط gavelock:
سلام دوستان

نميدونم شما با پرشين گيمرز مشكل داريد يا نه؟ اما اينكه اين سايت خبر ساخته شدن mod chip براي xbox360 رو داده.اگر مشكل داريد بگيد تا ارسالم رو پاك كنم.

سلام دوست عزيز منظورتو از اينكه با پرشين گيمرز مشكل داريد نفهميدم من خودم يكي از مديراي اين سايت هستم خبر هك شدن كنسول ايكس 360 هم نوشته يكي از مديراست كه البته صحت هم داره و خود من هم شخصا با بازيسنتر هم كلي حال ميكنم چون بچه هاي باحالي مثل طاهر تواين سايت عضون براي مشكلت هم علامت ابي رنگي كه كنار نقل قول قرار داره بزن

با اين ايراداتي كه xbox 360 داره فكر كنم سوني با كنسول جديدش بازار بازي رو دوباره در دست بگيره
فکز نکن بلکه مطمعن باش تا حالا که فروشش تو این مدت این مساله را ثابت کرده بخصوص در ژاپن و شرق آسیا که فروشش واقعا افتضاح بوده

من اول فکر می کردم که 360 موفقیت بیشتری نسبت به xbox به دست میاره ولی با این روندی که در پیش گرفته سناریوی dreamcast رو دنبال می کنه البته نه دقیقا چون مایکروسافت امکانات بیشتری در اختیار داره و احتمالا میتونه 360 رو بیشتر ساپورت کنه ولی 360 هم دقیقا مثل دریمکست از ps3 ضعیفتر هست . بهر حال امیدوارم رقابت بیشتری بین سازندگانکنسول باشه تا سرعت پیشرفت و روند رو به رشد بیشتری داشته باشیم.
من فکر می کنم خیلی خوبه که 2 تا کنسول رو بگیریم 360 رو 6 ماه دیگه و ps3 رو هم 6 ماه بعد از عرضه. من از atari , nes همه کنسولها رو داشتم (به غیر از گیم کیوب و n64) و 360 رو هم از دست نمی دم.

منم باهات موافقم امير جان به نظر منم بهتره كه سوني رقيب داشته باشه در مورد خريد كنسولها هم هميشه اول بايد بذاريم جايگاه اون كنسول تثبيت بشه بعد چون خاطره دريم كست منو بدجوري سوزوند

یعنی هر حرکتی که ما با دسته انجام بدیم لینک هم همونجوری شمشیرو تکون میده؟

دقيقآ همين طوره.اين كنترل جديد نينتندو در نوع خودش شاهكاره.ميتوني باهاش خيلي كارها بكني كه هيچ وقت فكرش رو هم نمي كردي.
با اجازه حميد عكس امضاش رو اينجا ميذارم تا شمشير بازي با كنترل روولوشن رو ببيني:
e190lj.gif

البته من در رابطه با Metal Gear Online خوندم که کوجیما به یه بازی جدید و صرفا آنلاین فکر میکنه و هنوز هم مشخص نکرده که برای کدوم کنسول میاد ... یعنی ممکنه برای X360 یا حتی PC ساخته بشه نسخه آنلاین متالگیر ... توی مطلبی که من خوندم هیچ صحبتی از آنلاین بودن MGS4 نشده بود.

من هم راجع به اين بازي اي كه هنوز معلوم نيست كوجيما براي كدوم كنسول ميسازه يه چيزهايي خوندم و حتي بعضي از سايتها و فورمها به شوخي اسم اين بازي رو World Of MGS گذاشتن! ولي در مورد MGS4 هم خيلي جاها خوندم كه حالت Online قوي اي داره كه كوجيما پيش زمينه اي از اون رو در MGS3 امتحان كرده.

----------------------------------------
سايت IGN تونسته بازي Dead Or Alive 4 براي كنسول XBOX 360 رو امتحان كنه و نقد خودش رو از اين بازي نوشته.چند تا از مطالب مهم اين نقد :
بازي DOA4 از خيلي جهات شبيه به DOA3 هست ولي در خيلي زمينه ها هم با اون تفاوت داره.بازي بسيار عميق تر و پر تحرك تر (اكشن تر) شده.حركتهاي هر شخصيت خيلي زيادتر از قبل شده به طوري كه بعضي از شخصيتها 120 حركت مختلف دارند و بعضيها حتي تا 145 حركت هم انجام ميدن.سيستم رده بندي بازي خيلي خوب كار شده و امتيازها به بازيكنان به نسبت حركات و مبارزه هاشون داده ميشه.بازي سخت تر از قبل شده و درجه هاش تغييراتي كرده.محيطهاي بازي خيلي متنوع تر از قبل شدن و محيطهايي مثل خيابوني پر از ماشين يا رينگ كشتي كج خيلي زيبا كار شدن و محيطها كاملآ فعال و پويا هستند به طوري كه توي هر مرحله اجزايي از محيط در حركت هستند. بازي 22 كاراكتر داره كه 6 تا از اونها در ابتدا Unlock هستند و بعد از به پايان رسوندن مراحل مختلف آزاد ميشن. قسمتهاي بسيار زيادي در اين بازي وجود داره مثل :
Sparring : يك حالت تمريني ولي عميق تر و كامل تر از قبل
Watch : حالتي كه دو نفر به وسيله هوش مصنوعي با هم مبارزه مي كنند و شما مبارزه اونها رو ميبينين.
Album : ميتونين عكسهايي كه در حالت Watch مي گيرين رو در آلبوم قرار بدين.
Movie Theater : ميتونين فيلمهاي انتهايي هر شخصيت رو در اين قسمت ببينين.
Ranking : رتبه بندي شما رو در كل جهان در اين بازي نشون ميده.
Battle Viewer : همه بازيهاي ذخيره شده قبلي رو نشون ميده.
DOA Online : معلومه ديگه!
Story : حالت داستاني بازي كه شامل 8 مرحله ميشه.
Time Attack; Survival; Team Battle, and Versus كه در همه بازيهاي سبك Fighting وجود دارند.
سايت IGN از شخصيت Spartan كه از بازي Halo اومده هم خيلي تعريف كرده.البته اين شخصيت Master Chief محبوب نيست و يك اسپارتان مونث هست كه نميدونم توي كدوم قسمت Halo 1&2 بود!؟
i6816_dead-or-alive-4-20051221063000255.jpg

موفق و پيروز باشين.
آريا

سلام دوستان

خیلی خوش اومدی عزیزم برای فعال کردن پاسخ سریع روی کلیک کن.

من یه متن پیدا کردم در مورد اینکه سرعت PS3 از مقداری که باید باشه کمتره.اینم متنش یکی اگه میشه ترجمه کنه:

The current Playstation 3 developers kit is 10X slower than it should be according to an executive who spoke on condition of anonymity to BusinessWeek.

Sony's next Playstation will feature high-definition DVD playback and a custom multi-core Cell processor.

According to the publication, Sony failed to deliver an upgraded graphics chip from Nvidia in Nov. to game developers.

"The graphics chip was supposed to be ready by November. But we're still waiting," the exec said.

Sony dazzled media and analysts at the 2005 Electronics Entertainment Expo in May on behavioral physics demonstrations using the Cell processor and Nvidia's new RSX GPU.

However, the authenticity of the demonstrations where questioned after several pieces of footage looked like video playback rather than demonstrations produced on hardware.

In 2000, Sony boasted aspects of the Playstation 2's Emotion Engine processor that would allow developers to render human emotion through digital media. However the hype stopped dead when the console's launch games failed to produce visuals close to what the company had initially demonstrated.

Sony and Microsoft have locked in a tussle over the power of their respective next-generation offerings.

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios president Phil Harrison told Gameindustry.biz that the Xbox 360 is not and true HD console, citing its lack 1080p resolution and high-definition DVD playback.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or