سلام ببخشید که کمتر از قبل سر میزنم.کم کم داریم به کنکور نزدیک میشیم و ...
شرکت Monolith به طور رسمی ساخت ادامه ای بر بازی بسیار زیبای F.E.A.R رو اعلام کرد.این بازی برای کنسولهای نسل بعد و همچنین PC ساخته میشه.Monolith گفته که میخواد تجربه های جدیدی رو برای هر کنسول در این بازی ایجاد بکنه که با همدیگر فرق داشته باشند.انتشار نسخه جدید برعهده شرکت Warner Bros هست و بنابراین اسم این نسخه نمیتونه کلمه F.E.A.R رو با خودش داشته باشه.چون این اسم در اختیار شرکت VU Games ناشر قبلی بازی هست.
-----------------------------
عکسهای جدید از بازی Superman Returns برای کنسول XBOX 360 :
بعد از اینکه استیون اسپيلبرگ کارگردان فیلمهایی مثل فهرست شیندلر و هوش مصنوعی و... اعلام کرد که با همکاری شرکت EA در حال ساخت بازیهایی برای کنسولهای نسل بعد هست حالا پيتر جکسون کارگردان معروف سینما ( کارگردان فیلمهای کینگ کونگ و ارباب حلقه ها ) گفته که دوست داره با همکاری شرکت Ubisoft بازی ای برای کنسولهای نسل بعد بسازه.هنوز معلوم نیست کنسول مورد نظر چه کنسولی هست ولی پيتر جکسون گفته کنسولی رو انتخاب خواهد کرد که او را از نظر گرافیک و صدا و بقیه عوامل راضی کنه.این بازی هنوز مشخص نشده ولی احتمال داره ادامه ای بر بازی کینگ کونگ باشه.چون برخلاف فیلم کینگ کونگ در این بازی در یکی از پايان های بازی کینگ کونگ زنده میمونه.
این عکسهای Sonic رو من خودم تا حالا ندیده بودم.اگه تکراریه به بزرگی خودتون ببخشین.
سایت Game Spot هم امتیاز خودش رو به بازی Fight Night 3 برای کنسول XBOX 360 داد :
Game Spot Score : 8.3
Game Play : 8
Graphics : 9
Sound : 8
Value : 7
Tilt : 9
امتیاز بقیه سایتها :
Game Spy : 4.5/5
IGN : 8.5/10
Game Pro : 4.5/5
Team XBOX : 9/10
--------------------------------
شرکت n-Space سازنده بازی انحصاری Geist برای کنسول Game Cube در حال ساختن یک بازی جدید فقط برای کنسول Revolution هست.این شرکت برای سرمایه گذاری و ساخت بازیهای جدید 20 نفر رو استخدام کرده و 7000 متر مربع هم بزرگتر شده.
--------------------------------
این هم عکسی از مدل لارا کرفت توی بازی Tomb Raider Legend :
موفق باشین.