متاسفانه در سایت تازگی ها رسم شده 1- همه دوست دارند در هر مسئله ای حتی با وجود فقدان اطلاعات نظر خودشونو بدن و فکر هم میکنند این نظر برای دیگران از ارزش بالایی برخوردار هست حالا طرف من با دوست عزیز Gartall نیست اما اگه مطلبی برای گفتن ندارید لازم نیست حتما پست بدید و اظهار وجود کنید همین که اسم شما جز اون چند هزار نفر توی سایت هست یعنی وجود دارید و نمیخواد حتما با پستاتون اونو ثابت کنید.
xbox360 دسته ي بيسيم داره كه ps3 20 نداره
فکر نمیکنم که شما اشتباه کرده باشید چون شمایی که انقدر به کنسول علاقه مند هستید و در تمامی بست های بحثی اون شرکت فعالانه دارید و پست های طولانی میزنید فکر کنم باید اطلاعاتتون در مورد سخت افزار کنسول و حداقل تفاوت مدل های مختلف کامل باشه. البته من بیشتر اینو یک اشتباه میدونم:
PS3 در تمامی نسخه های خودش دسته SIXAXIS بی سیم استفاده میکنه .
xbox360 كابل Xbox 360 VGA HD AV Cable كه فكر كنم
اگه منظورتون کابل Component هست باید بگم بله این یکی از ضعف های PS3 هست که با 19.99$ , مشکل شما حل میشه.
xbox360 هدست داره كه ps3 20 نداره
به شخصه تا به حال از HeadSet کنسولم هیچ استفاده ای نکردم و البته من که PS3 ندارم اما گمان میکنم توانایی پشتیبانی از هر HeadSetی رو داشته باشه.
xbox360 در نسخه j كنترل ريموت داره كه ps3 20 نداره .
مطمئنی؟ من که چیزی ندیدم البته کنسول خودم UC هست و مال یکی از دوستام که j بود ریموت نداشت:confused:
اين اختلاف قيمت 100 دلار براي چيه ؟!
خودت داری میگی برای BD اون وقت خودتم میپرسی برای چی؟
همین الانم PS3 که از یکی از بهترین BD-rom های دنیا پشتیبانی میکنه گزینه خیلی خوبی برای یک BD-Player مناسب هست و مطمئنا هم ارزش BD-Rom در PS3 خیلی بیشتر از 200 یا 300 دلار هست .
اونطف اگه بخوای Pre-X360 رو با Pre-Ps3 مقایسه کنی:
X360-pre+Hd-DVD=399$+199$=598$
PS3-20GB+Component cable+HeadSet=499.99$+19.99$+14.99=534$
تازه وقتی PS3 بگیری BD-rom داری نه یک HD-DVD رام.
اخ سیاوش جان شرمنده من پست دادم بعد پست شما رو دیدم.
-----
از این بحث های بیهوده که بگذریم داشتم توی یک فروم خارجی چرخ میزدم و خبر میخوندم که دیدم یه نفر یه کار جالب کرده منم به تقلید از اون فرد یه لیستی از بازی های بزرگ کنسول ها و PC و مشترک تهیه کردم که براتون میزارم:
PS3
Lair
MGS4
Getaway 3
Monster kingdom
Warhawk
Gran Turismo 5
FF-13
Afrika
Ratcher & clank
Teken-6
CodedArms Assault
Write Night nine
Eight Days
Heavenly Sword
Kill Zone-2
God Of War-3
Ninja Gaiden Sigma
Next Gen J&D
X360:
Fable-2
mass effect
Halo-3
halo Wars
Gears Of War-2
Too Human
Lost Odyssey
SC5
Dead Rising 2
Tenchu Z
PC:
Crysis
Spore
X360 & PC:
Alan Wake
Kane & Lynch: Dead Men
Two Worlds
BioShock
Shadowrun
X360 & PS3:
Grand Theft Auto IV
resident evil 5
silent hill 5
Army of Two
Virtua Fighter 5
The Darkness
Burnout 5
Fatal Inertia
Dark Sector
Golden Axe
Indiana Jones
X360 & PS3 & PC:
Devil May Cry 4
Assassins Creed
Alone in the Dark
Brothers in Arms: Hell's Highway
Stranglehold
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Pirates of the Carribean: At World's End
و 100 البته اینا بازی هایی هستند که هنوز ریلیز نشدن
اون یارو یه نتیجه گیری خفنی کرده بود منم باز به تقلید از اون فرد یه نتیجه گیری میکنم:
چیزی که مشخصه بیشتر بازی های اختصاصی کنسول ها مربوط به شرکت سازنده اونهاست و اکثر شرکت های بیطرف بازی خودشون رو برای تمامی کنسول ها میزنند , و هر کسی هر کنسولی رو که بخره از خریدش راضی خواهد بود اما مشخصه که بازی های اختصاصی معمولا بازی های بزرگ تر و بهتری هستند .
چیزی که متن داد میزنه اینه که X360 و PC بشدت به هم وابستن و این حقه زیرکانه مایکروسافت بوده که فروش هر 2 رو تضمین کنه و چیز دیگه اینکه ارتقاع PC و خرید یک X360 اصلا به صرفه نیست و توصیه میشه حتما فقط یکی رو انجام بدید. اما بعضی ها فکر میکنند بازی های مشترک بین X360 و PC انچنان برای X360 سودی نداره اما باید بگم از اونجایی که طرفداران PC و کنسول کاملا جدان حتی میشه این بازی رو با لفظ EXCLUSIVE نام برد و فروش این 2 کلا با هم فرق میکنه و مثلا بازی AW یکی از امید های بزرگ اینده X360 هست ( که منم شدیدا منتظرشم) اما PS3 در طرف دیگه بازی های اختصاصی خودشو داره و اینجا بحث دیگه کاملا سلیقه ای میشه که شما سیل بازی های PC و X360 رو بیشتر قبول دارید یا بازی های اختصاصی PS3 رو. چون شما در هر صورت قسمت X360 & PS3 & PC رو تجربه خواهید کرد پس به بقیه قسمت ها یه نگاهی بندازید و اگه هنوز انتخاب نکردی بدون تردید و با در نظر گرفتن همه جوانب کار خودتون رو انجام بدید.(اگه هم یه گیمر واقعی هستید و عمری با PS2 بودید به نظر من هیچ کدوم رو از دست ندید و هر 2 رو بخرید که جفتشون بازی خوب زیاد دارن).
موفق باشید