اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

خیلی ببخشید فقط به نوشته این دوست روی این کنسول hd-dvd نیست پس درایو ایکس باکس 360 چه فرتمتی رو پشتیبانی میکنه من فکر میکردم ایکس باکس hd-dvd و ps3 بلوری رو پیشتیبانی میکنه ولی مثل این که د مورد 360 اینطور نیست پس دادن این همه پول برای چی هست؟

خیلی ببخشید فقط به نوشته این دوست روی این کنسول hd-dvd نیست پس درایو ایکس باکس 360 چه فرتمتی رو پشتیبانی میکنه

360 از dvd9 پشتیبانی میکنه اما HD-DVD درایوی که مینوته DVD حدود 30GB رو READ کنه

سلام رضا ولي من دوتا اشكال ديدم تو اين پستت اولي مربوط به صداي كنسول در سايت icn كه از مايكرو سوال پرسيدن اونا گفتن صدا همون هست وشايدم بيشتر و دومي اينكه كيفيت تصوير hdmi كه مايكروسافت باز جواب داده كه شما فقط زماني ميتونيد اين فرق را احساس كنيد كه تلويزيون شما از 1080p استفاده كنه ؟

ممنون از دقت شما دوست خوبم
4628.gif

Unless you have a high-end, large 1080p television or projector, it is unlikely you will notice any difference in quality in switching from component cables to HDMI. On our 720p capable screens, we couldn't see any difference. Obviously, this will vary by make and model of your TV. We'll continue testing the console on higher end televisions to see if we can notice any changes.
این طور که من ترجمه کردم جمله شما درسته ولی گفته شده با تعویض کابل component cables to HDMI در حالت 720P هم میتونید کیفیت رو با تغییر تجربه کنید بعدش هم من فقط گفتم با کابل HDMI میتوان بازی های را در ریزولیشن بالاتر و شفافتر از قبل بازی کرد;)
127fs4196680.gif

n our tests, the Elite makes just as much noise as other Xbox 360s
اینجا هم من اینطوری بر داشت کردم که صدای این کنسول به مراتب بهتر از 360 های قبلی شده اما تغییر چندانی نمیبینید
127fs4730978.gif

;)

آخرین ویرایش:
این جمله که آقای aligh گفته یعنی چه؟ "سونی در نظر داشت با عرضه نسل سوم كنسول بازي پلي‌استيشن، مقام سابق خود به‌عنوان پرفروش‌ترين كنسول را تكرار كند اما مشكلات فني PS3، رقبايي بي‌بديل و پرقدرت و قيمت بالاي محصولش مانع از اين امر شده است."

یعنی چه مشکلات فنی؟ کسی میتونه مشکلاتشو بگه؟

این جمله که آقای aligh گفته یعنی چه؟ "سونی در نظر داشت با عرضه نسل سوم كنسول بازي پلي‌استيشن، مقام سابق خود به‌عنوان پرفروش‌ترين كنسول را تكرار كند اما مشكلات فني PS3، رقبايي بي‌بديل و پرقدرت و قيمت بالاي محصولش مانع از اين امر شده است."

یعنی چه مشکلات فنی؟ کسی میتونه مشکلاتشو بگه؟
مدتهاست که از طراحی و ساخت نهایی ps3 گذشته ولی ماشاهد هستیم تنها چند ماه است عرضه شده-در اروپا که همین تازگی بیرون دادنش!برای نمونه تراشه گرافیکی بکار رفته در ps3 مربوط به 2 نسل قبل تراشه های انویدیا یعنی سری 6 است و در حالی که سری 7 و 8 نیز عرضه شده اند خب چرا؟
دلیلش این بود که سونی و توشیبا بر سر اتحاد بلوری و hd-dvd به توافق نرسیدن و این قضیه ماهها طول کشید...
این کنسول حداکثر تا اوایل سال 2006 باید بیرون می آمد...

آخرین ویرایش:
مدتهاست که از طراحی و ساخت نهایی ps3 گذشته ولی ماشاهد هستیم تنها چند ماه است عرضه شده-در اروپا که همین تازگی بیرون دادنش!برای نمونه تراشه گرافیکی بکار رفته در ps3 مربوط به 2 نسل قبل تراشه های انویدیا یعنی سری 6 است و در حالی که سری 7 و 8 نیز عرضه شده اند خب چرا؟
دلیلش این بود که سونی و توشیبا بر سر اتحاد بلوری و hd-dvd به توافق نرسیدن و این قضیه ماهها طول کشید...

بابا این حرف ها چیه که می زنید؟؟؟
بابا حداقل یه منبعی چیزی !!!!
چرا حرف های خنده دار می زنید؟؟؟؟

در تكميل اخبار رضا جان بايد بگم
وقتي ign از مايكرو پرسيده ايا ميشه قابليت hdmi را به xbox360 هاي معمولي افزود مايكروسافت در جواب گفته كه ما هيچ اطلاعي نميتونيم بديم و اگه قرار باشه ما اين قابليت را به xbox360 هاي معمولي اضافه كنيم ارزش elite را پايين مياريم !!!!!!!

خودم : كاملا معلومه كه اين امكان براي xbox360 هاي معمولي هم هست چرا كه هر بار از مايكرو اين سوال شده هيچ وقت نگفته كه اين امكان نداره و فقط گفته ما نميتونيم اطلاعي بديم . اين يعني چه؟

ببین عزیز حرف شما تا حدودی درسته،ولی اصلان کامل نیست،تراشه گرافیکی این کنسول هم مهم نیست که برای چه نسلی باشه،چون بر مبنای API های مایکروسافت مثل Directx نیستش که اهمیت خاصی داشته باشه،مطمئن باشید اگه چیپ گرافیکش 8800 هم بود،تو رندر تصویر هیچ فرقی نمی کرد،چون مثله اینکه PS3 از الگوریتم ها یا API ی استفاده می کنه به نام Open GL که در بازیهایی مثل Doom 3 و quake 4 استفاده شده...

اینجا هم تاپیک اخبار هستش،بهیچ وجهی دیگه این موضوع را ادامه ندید،آخه انقدر تو این تاپیک ها بحث انحرافی می شه که واقعا خسته میشم میام اینجا...

تاریخ ریلیز
Assasin's Creed

Amazon از پیش فروش Assasin's Creed گفت: این بازی قرار بود طبق برنامه ریزی در ماه مارچ پیش فروش شود اما به طور قطع برای 25 سپتامبر آماده پیش فروش به 360 و PS3 داران عزیز خواهد شد.در مورد نسخه PC این بازی هنوز چیزی برای پیش فروش گفته نشده است:love:

21VYHVS591L.jpg

______________________________________________________________________________________

نام و چهره Gilbert Arenas بر روی کاور NBA Live 08
EA برای کاور NBA Live 08 نام ستاره ان بی ای Gilbert Arenas را تایید کرد.

View attachment 2469
_______________________________________________________________________________________
لیست انتظار بازی های مجله Famitsu

1.(1 / 2) Dragon Quest IX NDS Square Enix
2.(2 / 1) Final Fantasy XIII PS3 Square Enix
3.(3 / 3) Biohazard 5 PS3 Capcom
4.(5 / 4) Metal Gear Solid 4 PS3 Konami
5.(6 / 7) Monster Hunter 3 PS3 Capcom
6.(9 / 8) Zelda no Densetsu: Phantom Hourglass NDS Nintendo
7.(10/ 9) Super Robot Taisen: Original Generations PS2 Banpresto
8.(7 /12) Odin Sphere PS2 Atlus
9.(14/11) Everybody’s Golf 5 PS3 Sony
10.(11/10) Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors Wii Square Enix
11.(8 /17) Devil May Cry 4 PS3 Capcom
12.(12/14) Lost Odyssey Xbox 360 Microsoft
13.(13/16) Final Fantasy XII Revenant Wings NDS Square Enix
14.(15/13) Super Smash Bros. Brawl Wii Nintendo
15.(19/15) Doubutsu no Mori [Animal Crossing] Wii Nintendo
16.(16/18) Shining Wind PS2 Sega
17.(20/19) Final Fantasy Tactics: Shishi Sensou PSP Square Enix
18.(18/20) Final Fantasy Versus XIII PS3 Square Enix
19.(17/21) Crisis Core Final Fantasy VII PSP Square Enix
20.(23/23) Gran Turismo 5 PS3 Sony

Resident Evil 4 برای WII

باکس شات زیر مربوط به Resident Evil 4 کنسول WII میباشد که در تاریخ 29 June برای اروپا ریلیز میشود.
View attachment 2470

ویدئو جدید از DIRT
37011_hs.jpg

لینک

Dreamgirls

Happily N'Ever After
driver-parallel-lines-20070426032914963_thumb.jpg
driver-parallel-lines-20070426032914150_thumb.jpg

لینک

قیمت لوازم جانبی Elite

Microsoft Xbox 360 Wireless Controller - Black
Model: B4F-00014
$49.99
8267644_sc.jpg

Microsoft Xbox 360 Hard Drive (120GB)
Model: 9Z6-00001
$179.99
8267751_sc.jpg

Microsoft Xbox 360 Rechargeable Battery Pack - Black
Model: B4U-00011
$14.99
8267715_sc.jpg

Microsoft Xbox 360 Play & Charge Kit - Black
Model: B4Y-00035
$22.99
8267733_rc.jpg

این بازی دارای 3 دسته بندی میباشد:
نیروی مشترک آمریکا - نیروهای تاکتیکی اروپا - نازی های روسی
اکثر نیروهای به کار رفته در بازی در حالت زمینی میباشد . هر یک از کشورهای دفاع و سیاست جنگ خاص خود را خواهند داشت.به عنوان مثال اگر کشور آمریکا در جنگ پیروز شد میتواند با تسخیر کشور دیگر آن را به چند بخش تقسیم کند و در هر بخش آن وظیفه خاصی را به نیروهای خود دهد.
دوربین بازی همیشه دنبال حرکت دست شما خواهد بود و شما تمام اتفاقات بازی را خواهید دید و کنترل همه چیز دست شما خواهد بود.
اعلام شده در بازی تجربه بازی همانند Middle-earth II را در کنسول ها خواهید دید و حتی خیلی فراتر از این بازی ما با این بازی به اثبات میرسانیم که کنسول هم همانند PC در بازی های سبک ST عقب نخواهد ماند.

ظاهر بازی با سیستم Voice-command جلوه خاص به خود میگیرد و شما با نام دادن به هر یک از گروهان ها آنها را با صدا کنترل خواهید کرد:eek: هوش مصنوعی بازی بسیار بالا خواهد بود تا آنجایی که شما حتی میتوانید دستور را یا صدا به گردان خود اعلام کنید و عملیات را با چشم خود ببینید!!!
هفت واحد وجود دارد:
وسیله حمل و نقل - تانک - هلیکپتر- سرباز- مهندسین ساخت و ساز-توپ خانه - فرمانده
View attachment 2468
شما با هزینه ای که در جنگ میکنید میتوانید نیروی خود را افزایش دهید و یا نیروهای از دست رفته خود را ترمیم کنید ضعف نیروی شما میتواند باعث شکست شما از جنگ شود.
شما با تربیت و آموزش دادن سربازان میتوانید مدال های آن ها را افزایش داده و قدرت تصمیم گیری آن ها در در تفاوت با یک سرباز 0 ببینید:eek:
نمونه دیگر در این بازی: در هنگام حمله هوایی تمامی سربازان شما به حالت خودکار به حالت آماده باش در میآید و تمام شهر وضعیت قرمز به خود میگیرد حتی سربازانی که آماده نیستند نیز کلاه خود بر سر خود میگزارند و شدت جنگ را در تمام لحظات به تصویر میکشند.
سایت IGN تاریخ انتشار این بازی نامعلوم برای سال 2008 اعلام کرده که برای کنسول های WII-360-PS3 ریلیز خواهد شد ساخت این بازی نیز به عهده یوبی سافت شانگهای میباشد. با آمدن این بازی باری دیگر دنیای واقعی جنگ را از یوبی سافت خواهیم دید.
تمامی مطالب فوق مربوط به مجله EGM از زبان کارگردان بازی میباشد که براتون ترجمه کردم
موفق باشید:love:

آخرین ویرایش:
ببین عزیز حرف شما تا حدودی درسته،ولی اصلان کامل نیست،تراشه گرافیکی این کنسول هم مهم نیست که برای چه نسلی باشه،چون بر مبنای API های مایکروسافت مثل Directx نیستش که اهمیت خاصی داشته باشه،مطمئن باشید اگه چیپ گرافیکش 8800 هم بود،تو رندر تصویر هیچ فرقی نمی کرد،چون مثله اینکه PS3 از الگوریتم ها یا API ی استفاده می کنه به نام Open GL که در بازیهایی مثل Doom 3 و quake 4 استفاده شده...
کجای حرف من کامل نیست:
من ترجمه گاردین رو گذاشتم و فردی پرسید چرا گاردین نوشته مشكلات فني PS3 ! منم در جواب توضیح دادم منظورش دیر عرضه شدن این کنسول و فاصله زمانه طولانی بوجود آمده میان ساخت نهایی و دیر رسیدنش دست مشتری بوده! این موضوع باعث شد xbox360 برای ماهها یکه تاز میدان بشه و سهم قابل توجهی رو به خودش اختصاص بده!
کی واقعا باورش می شد xbox 360 اینجور شاخ بشه برای پلی استیشن؟:eek:
و اینو مطمعن باشید اگه به طراحان این کنسول میگفتن قرار است سال 2007 این کنسول دست ملت برسه شاهد پیشرفت سخت افزاری بمراتب بالاتری در این کنسول بودیم! در حالی که طراحی و ساخت نهایی این کنسول سال 2005 پایان یافته بود و جنگ بلو ری و و hd-dvd باعث دیر رسیدنش دست مشتری شد...آیا قبول ندارید؟
همین مشکلات باعث شد خالق پلی استیشن استعفا بده :
http://business.guardian.co.uk/story/0,,2066728,00.html
در ضمن من حتما هر دو تا کنسول رو میخرم و فن هیچکدومشون هم نیستنم

در تكميل اخبار رضا جان بايد بگم
وقتي ign از مايكرو پرسيده ايا ميشه قابليت hdmi را به xbox360 هاي معمولي افزود مايكروسافت در جواب گفته كه ما هيچ اطلاعي نميتونيم بديم و اگه قرار باشه ما اين قابليت را به xbox360 هاي معمولي اضافه كنيم ارزش elite را پايين مياريم !!!!!!!

خودم : كاملا معلومه كه اين امكان براي xbox360 هاي معمولي هم هست چرا كه هر بار از مايكرو اين سوال شده هيچ وقت نگفته كه اين امكان نداره و فقط گفته ما نميتونيم اطلاعي بديم . اين يعني چه؟

اين يعنی اين که بعد از relase شدن elite و وقتی بعد از يه مدت خوب جا افتاد و به فروش
خوبی رسيد اونوقته که hdmi برای کنسولهای معمولی هم میآد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or