اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اطلاعاتی درباره پورتHDMI روی XBOX 360 Elite :
برخلافPS3 که از HDMI ver. 1.3 استفاده میکنه که اخرین و بهترین نسخه HDMI هست X360 Elite از نسخه 1.2 استفاده میکنه که محدودیت هایی نسبت به 1.3 داره. لیست زیر این برتری هایی هست که نسخه 1.3 که در PS3 هست داره نسبت به 1.2 :
Dolby TrueHD output
Dolby Digital Plus output
DTS-HD Master Audio
Increases single-link bandwidth to 340 MHz (10.2 Gbps)
Optionally supports 30-bit, 36-bit, and 48-bit xvYCC with Deep Color or over one billion colors, up from 24-bit sRGB or YCbCr in previous versions.
Incorporates automatic audio syncing (lip sync) capability
متاسفانه HDMI روی X360 Elite فقط میتونه DTS یا Dolby Digital رو output کنه که با همون optical هم میشد output کرد! متاسفانه X360 Elite حتی با داشتن HDMI ver 1.2 همچنان نمیتونه Multichannel PCM رو output کنه و فقط توانایی output کردن 2 channel PCM رو داره که اصلا جالب نیست. یعنیX360 Elite توانایی Output کردن Lossless رو نداره
UPDATE : یکی از کارکنان مایکروسافت Amir Majidmehr در بخش Multimedia و HD DVD هست این خبرو تایید کرد توی avsforum و گفت که مشخصات بالا درسته

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=774635&page=108&pp=30

آخرین ویرایش:
hsgdc7.jpg

ببخشید مزاحم میشم!
ولی من تنها چیزی که توی این یه عکس نمیبینم گرافیک و تکسچر خوبه.بیشتر آدمو یاد Shadow of thw Clossus میندازه.مثلاه به موها نگاه کنین.مثل بازی DOA:Xtreme موها مثل کاغذن و حالت دوبعدی دارن.جزئییات کاراکتر اصلی هم با اون تصویری که قبلها منتشر شد خیلی فرق میکنه!همینطور جسم کاراکتر چندجا شکستگی داره و چند ضلعی شده.
برای تکسچر هم همون وسیله دست کاراکتر کافیه که هیچ چیز توش شارپ نیست.
حالا مشکل چیه؟
باتشکر...

اطلاعاتی درباره پورتHDMI روی XBOX 360 Elite :
برخلافPS3 که از HDMI ver. 1.3 استفاده میکنه که اخرین و بهترین نسخه HDMI هست X360 Elite از نسخه 1.2 استفاده میکنه که محدودیت هایی نسبت به 1.3 داره. لیست زیر این برتری هایی هست که نسخه 1.3 که در PS3 هست داره نسبت به 1.2 :
Dolby TrueHD output
Dolby Digital Plus output
DTS-HD Master Audio
Increases single-link bandwidth to 340 MHz (10.2 Gbps)
Optionally supports 30-bit, 36-bit, and 48-bit xvYCC with Deep Color or over one billion colors, up from 24-bit sRGB or YCbCr in previous versions.
Incorporates automatic audio syncing (lip sync) capability
متاسفانه HDMI روی X360 Elite فقط میتونه DTS یا Dolby Digital رو output کنه که با همون optical هم میشد output کرد! متاسفانه X360 Elite حتی با داشتن HDMI ver 1.2 همچنان نمیتونه Multichannel PCM رو output کنه و فقط توانایی output کردن 2 channel PCM رو داره که اصلا جالب نیست. یعنیX360 Elite توانایی Output کردن Lossless رو نداره
UPDATE : یکی از کارکنان مایکروسافت Amir Majidmehr در بخش Multimedia و HD DVD هست این خبرو تایید کرد توی avsforum و گفت که مشخصات بالا درسته

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=774635&page=108&pp=30

تا به اميد اين كه خود مايكرو رسما تائيد كنه من اصلا فكر نكنم مايكرو همچين كاري كنه چه دليلي داره ؟!! يه وژن قديمي را به كار ببره؟ اگه اين نسخه 1.2 را به كار ببره به نظر من همين خروجي انالوگ بهتره.

هنوز هيچي معلوم نيست با شايعه هايي كه امروز تو خبر ها اومد شايد اتفاقاتي بيوفته;)
Metal Gear 4 doing a 360? "MGS4 is exclusive to PlayStation 3", Konami tells CVG
Hideo Kojima stealth-em-up was still "exclusive to PlayStation 3."

اینا فقط شایعه هایی هست که به خاطر تایرد پارتی ضعیف PS3 و از دست دادن DMC4 , AC توسط سور چی هایه X360 درومده.فقط همین.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
تحقیقات اینترنتی که اخیرا انجام شده،نشان می دهد که هرچند علاقه گیمرها به خرید Elite در سطح بالایی قرار دارد،اما احساس آن ها نسبت به Elite همچنان منفی است.

در حالی که خبر رسمی عرضه Elite چندی پیش موجب ایجاد شور و اشتیاق بزرگی در دنیای کنسول ها شد،چندین نهاد بازرگانی به این نکته اشاره کردند که میزان تمایل گیمرها به قبول Elite در سطح پایینی قرار دارد.

کمپانی BrandIntel،یک مرکز تحقیقات اینترنتی در نامه ای اعلام کرده است که:« Elite با ناامیدی و نکات مبهم بیشتر نسبت به Xbox 360 عرضه خواهد شد.»

آن ها نتایج آزمایشات خود را در سه طبقه دسته بندی کردند:

میزان تمایل کلی گیمرها به Elite منفی است و در حال حاضر بسیار کمتر از تمایل گیمرها به Wii و PlayStation3 است. البته با اینکه تمایل گیمرها منفی است،اما علاقه گیمرها به خرید این محصول اکنون مثبت است؛به طوری که 48 درصد از گیمرها نسبت به خرید Elite ابراز اشتیاق کرده اند و اعلام کرده اند که قصد خرید این کنسول جدید را دارند.

بسیاری از گیمرها نسبت به ارزش Elite تردید دارند و معتقدند که کابل HDMI و هارد درایو 120 گیگابایتی ارزش صرف مبلغ بیشتر برای خرید را ندارند. بحث زیاد بودن قیمت و کم ارزش بودن Elite نیز 18 درصد بحث ها در مورد Elite را شامل می شود.

در میان دارندگان Xbox 360 های معمولی اشتیاق زیادی برای ارتقا سیستم خود به Elite وجود ندارد.

ویژگی های جدید و حجم بیشتر هارد درایو Elite تنها 7 درصد بحث های در خصوص Elite را شامل می شود که این،درصد بسیار کمی به شمار می رود.

BrandIntel اعلام کرد که این تحقیقات آن ها برگرفته از اینترنت و اطلاعات مربوط به خریداران Xbox 360 که هزاران گیمر،فروم و وب سایت های مربوط به کنسول های Next-gen را شامل می شود.

Adapted From W3.GTPLand.Com

Playable Demo Forza 2

مايكروسافت اعلام كرد با توجه به نزديكي به عرضه ي Forza Motorsport 2 دموي قابل بازي آن در Xbox Live Marketplace قابل دريافت ميباشد . براي اينكه بيشتر از اين دمو و زمان انتشار آن و خود بازي اطلاعات بدست بياريد به لينك زير مراجعه كنيد :
http://forums.forzamotorsport.net/forums/1/73176/ShowThread.aspx
--------------------------------------------------------------------------------------------------
اينم شايعه ي خيلي از فروم ها شده :
Eidos Picks Up Steam

http://www.evilavatar.com/forums
--------------------------------------------------------------------------------------------------
New Halo 2 Maps Coming on April 17

عنوان خبر هم معلومه كه 17 آوريل مپ هاي جديد Halo2 مياد :
Gamers have clamored for Bungie Studios to bring back some of the fan favorite maps from the original Halo, and while they always teased it may be in their plans, we're inching closer towards Halo 3 and haven't heard a drop -- until now. Today, the studio revealed more details on a previous promise to deliver new Halo 2 maps, which we now know bring about Tombstone and Desolation, remakes of Hang 'em High and Derelict. Praise be to Bungie. On April 17, the maps will only set you back $4, the price of a value meal, and have to be purchased through the in-game content downloader in Halo 2, not through Xbox Live. Consequently, Microsoft Points will have no domain over these, and an Xbox Live Gold membership will be required, as Xbox 360's backwards compatibility mode can't tell the difference between the Silver and Gold memberships.
Of course, you could just play them on an original Xbox and avoid that problem entirely.
media

media
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Medieval II: Total War Kingdoms Announced
اين بازيه strategy هم براي پاييز امسال در نظر گرفته شد
----------------------------------------------------------------------------------------------------
THQ Confirms SmackDown vs. Raw For Wii, DS, PS3

wwe.jpg

Officials from THQ and toy maker Jakks Pacific have confirmed that WWE SmackDown vs. Raw 2008, the latest iteration in the company's long running professional wrestling franchise, is currently in development for multiple platforms, including debuts for the Wii, Nintendo DS, and PlayStation 3.

In addition to these platforms, game is also being created for the Xbox 360, PlayStation 2, PSP, and wireless devices. The game is expected to ship across all platforms simultaneously this fall.

WWE SmackDown! vs Raw 2007, currently available for the Xbox 360, PlayStation 2, and PSP, was originally planned to debut on the PlayStation 3 as well. However, the game was later pushed back to “late 2007.” This latest announcement would seem to confirm 2007's cancellation for Sony's console, making 2008 the series' first appearance on the PlayStation 3.

WWE SmackDown vs. Raw 2008 will build upon the best selling wrestling franchise with a number of new features, headlined by superstar fighting styles. The game will include eight different fighting styles and a new struggle submission system, as well as updated rosters, more environmental hotspots, and a combined season and general manager mode experience.

"We are extremely pleased with the success of the SmackDown vs. Raw franchise and its continued growth to a widespread audience, particularly in our European markets," said Bob Aniello, senior vice president, worldwide marketing, THQ. "With the addition of fresh, innovative game play on the Wii, the tremendous capabilities of the PlayStation 3 system and unique handheld experiences for Nintendo DS and wireless devices, gamers can now truly live the life of a WWE Superstar and choose from numerous ways to pla
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دموي فيزيك Infernal
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سايت آمازون هم قيمت هاي خوبي براي بازيها گذاشته :
Call of Duty 3 (PS2) $20
S.T.A.L.K.E.R. $30
Command & Conquer 3 $40
Civilization Chronicles $50
Unreal Anthology $20
http://www.gametab.com/news/861145/

آخرین ویرایش:
من چند وقت یه خبر ازساخت بازی Crysis رویه PS3 دادم که با انتقاد خفن شدید شما قرار گرفت!!شما می گفتین احتمال ساخت این بازی رویه X360 بیشتر از PS3 هست.........

حالا به این سوال و جواب یک خبر نگار ازمسئول Crytek توجه کنید:
Crytek, makers of the stunning Crysis game have put up a job posting looking for PS3 programmers. Is this the first sign of Crysis for PS3?Can PS3 and X360 handle Crysis?
Crytek Says X360 Cant handle Crysis.We may not see Crysis on the X360, but it's still entirely possible we may see Crysis or Crysis-like games in the future on Sony's console. ...
دقت کنید گفته Crysis or Crysis-Like games . کرایسیس یا بازی هایه مشابه کرایسیس.یعنی اگر بازی در حال ساخت بر رویه PS3 کرایسیس هم نباشه یک بازی تو همون مایه هاست که یا توجه به سوابق این شرکت باید بازیه توپی باشه.(البته هنوز هیچ جا اعلام نشده این بازی Crysis هست.)

(خواهشن فقط این بار دعوا نشه!!من به گفته هایه شما عمل کردم و نطر خودمو وارد نکردم.)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Is BioWare currently developing for PS3? Well, word on the interweb says a tentative yes.

According to a report on Shacknews, BioWare CEO Ray Muzyka apparently let slip to gamers attending the Video Games Live concert in Edmonton, Canada earlier in the week that the dev's working with Sony's new console

There's been no follow-up confirmation or denial from the studio as yet, but we're hoping to prise that from its jaws later today.

Should BioWare be developing for PS3, would it be its shooter-RPG Mass Effect that's to grace the console as well as Xbox 360? Or does the developer have plans to release its yet-to-be-fully-announced MMORPG on the machine? Or would it be an entirely

بنا به خبری که در سایت Shacknews (خبرهایه تکان دهنده!!)منتشر شد مسئولان این شرکت در Video Games Live Concert اظهار داشتند که عناوینی برایه PS3 در دست ساخت دارند که این موضوع به شایعات عرضه Mass Effect برایه PS3 دامن زده است.یکی از مسئولین این شرکت اعلام کرده که انها در حاله بررسی احتمال عرضه این بازی بر رویه PS3 هستند.

اگه IP این بازی برایه Bioware باشه احتمالا بر رویه PS3 هم منتشر می شه.ما امیدمونو از دست نمیدیم و امیدواریم از انحصار X360 در بیاد!!

به نظر من همون قدر که شایعه عرضه شدن این بازی برای PS3 هست برای X360 هم هست و نمی توان گفت کدام درست است فکر کنم این Crytek همرو گذاشته سر کار ولی امیدوارم که برای هر دو پلتفورم عرضه بشه تا اینقدر به قول شما دعوا و درگیری در این سایت بیشتر نشه .:biggrin1:

در مورد Mass Effect هم فکر نمی کنم مایکروسافت به همین راحتی این بازی انحصاری ناب رو از دست بده ولی اگر خدایی ناکرده (روم به دیوار) :) این بازی برای PS3 هم عرضه بشه مطمئنا چند ماه بعد از نسخه X360 خواهد بود . ;)

اگه شما متن انگلیسی رو بخونید Crytek گفته X360 Cant Handle Crysis .ینی برایه X360 نمییاد!
البته معلوم نیست برایه PS3 هم بییاد یا نیاد!!ولی امیدوارم بازیه Crysis باشه.

یه سوال؟
یکی از مسئولین مایکروسافت گفته در E3 امسال خبر هایه جالبی رو از X360 به طرفداران میدیم!!
مگه E3 امسال بر گذار میشه؟

یه سوال؟
یکی از مسئولین مایکروسافت گفته در E3 امسال خبر هایه جالبی رو از X360 به طرفداران میدیم!!
مگه E3 امسال بر گذار میشه؟

بله برگزار میشه!
ولی نه مثل پارسال و قرفه قرفه!
مثل اینکه باید مکانش رو خوده شرکتها کرایه کنن;)

Crysis

من چند وقت یه خبر ازساخت بازی Crysis رویه PS3 دادم که با انتقاد خفن شدید شما قرار گرفت!!شما می گفتین احتمال ساخت این بازی رویه X360 بیشتر از PS3 هست.........

Crytek, makers of the stunning Crysis game have put up a job posting looking for PS3 programmers. Is this the first sign of Crysis for PS3?Can PS3 and X360 handle Crysis?
Crytek Says X360 Cant handle Crysis.We may not see Crysis on the X360, but it's still entirely possible we may see Crysis or Crysis-like games in the future on Sony's console. ...
دقت کنید گفته Crysis or Crysis-Like games . کرایسیس یا بازی هایه مشابه کرایسیس.یعنی اگر بازی در حال ساخت بر رویه PS3 کرایسیس هم نباشه یک بازی تو همون مایه هاست که یا توجه به سوابق این شرکت باید بازیه توپی باشه.(البته هنوز هیچ جا اعلام نشده این بازی Crysis هست.)

(خواهشن فقط این بار دعوا نشه!!من به گفته هایه شما عمل کردم و نطر خودمو وارد نکردم.)
We sit down with Charlie Skilbeck to learn about the licensing of the CryEngine2, and the plans to port the engine to the Xbox 360, and PlayStation 3.

من تريلر اين مصاحبه رو همون لحظه که اومد دانلود کردم و خبرشو اينجا گفتم.
يه مترجم زبان انگليسي برام ترجمه کرد که نگين اشتباه از ترجمه من بوده.
Charlie Skilbeck در اين مصاحبه گفت که cryengine2 براي کنسولهاي نسل بعد(ps3 and 360) آماده شده ولي گفت که ما ميخوايم crysis‌رو بر روي pc‌ منتشر کنيم (يعني براي 360 و ps3 نمياد)
يعني کمپانيهاي ديگه مينونن اين engine‌رو خريداري کنن و براي کنسولهاي نسل بعد بازي بسازند.
ايشون گفتند که امکان ساخت بازيهاي بسيار پيشرفته ولي با طرز کار ساده با cryengine2‌ممکن خواهد بود.
و بعد از آن در رابطه با پويايي بازي صحبت کرد و گفت پويايي اشياء بازي شگفت انگيزه.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Is BioWare currently developing for PS3? Well, word on the interweb says a tentative yes.

According to a report on Shacknews, BioWare CEO Ray Muzyka apparently let slip to gamers attending the Video Games Live concert in Edmonton, Canada earlier in the week that the dev's working with Sony's new console

There's been no follow-up confirmation or denial from the studio as yet, but we're hoping to prise that from its jaws later today.

Should BioWare be developing for PS3, would it be its shooter-RPG Mass Effect that's to grace the console as well as Xbox 360? Or does the developer have plans to release its yet-to-be-fully-announced MMORPG on the machine? Or would it be an entirely

بنا به خبری که در سایت Shacknews (خبرهایه تکان دهنده!!)منتشر شد مسئولان این شرکت در Video Games Live Concert اظهار داشتند که عناوینی برایه PS3 در دست ساخت دارند که این موضوع به شایعات عرضه Mass Effect برایه PS3 دامن زده است.یکی از مسئولین این شرکت اعلام کرده که انها در حاله بررسی احتمال عرضه این بازی بر رویه PS3 هستند.

اگه IP این بازی برایه Bioware باشه احتمالا بر رویه PS3 هم منتشر می شه.ما امیدمونو از دست نمیدیم و امیدواریم از انحصار X360 در بیاد!!

اخه چند بار مدیرها بگن که از این سایت های درپیت خبر نزارین؟
عزیز من mass effect ناشرش خود ماکروسافته و تا وقتی که اون نخواد رو هیچ کنسول دیگه ای بجز 360 این بازی نمیاد این برای چندمین باره که این موضوع داره تکرار میشه و اون سایت هم مثل اینکه این چیزارو نمیفهمه!!!
در ضمن اختلاف بین 360 و ps3 اونقدر نیست که یکی بتونه یه بازی رو اجرا کنه و یکی دیگه نتونه اصلا معنی نداره بگی یه بازی رو یه کنسول نمیتونه بیاد کریسیس رو ps2 هم میتونه بیاد ولی با کیفیت پاینتر! پس اینکه بگی اصلا نمیتونه بیاد چرت و پرته
اگه کسی gow و mass efect و pgr و ... میخواد فقط باید 360 بخره کلا هر بازی که ناشرش سونی یا ماکروسافت باشن اختصاصی هست
امیدوارم دیگه کسی نیاد بگه ماکروسافت قراره واسه سونی بازی منتشر کنه!!!!!!!!!!!!!!

یک دکمه جدید به گیتار بازی گیتار هیرو برای Xbox360 اضافه شده:

و گفته شده کامل ترین البوم ها و اهنگ مربوط به xbox360 هست و اهنگ های راک زیادی هم به بازی اضافه شده.

r6:vegas :Red Edition:

علاوه بر مراحل جدید به نظر بازی هم پیشرفت گرافیکی خوبی داشته.

star Wars: The Force Unleashed.:

این ارت ورک جدید بازی هست.ولی من توی هیچ کدوم از فیلماش این قدرت رو به این شدت ندیده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or