اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

1st PS3 Was Sold in Europe , Sakaguchi says FF must come on X360 , PS3 Problems

سلام ، ضمن تبریک کانفیرم شدن DMC4 برای 360 و با ابراز امیدواری برای کانفیرم شدن FF13 برای 360 (با فتوایی ساکاگوچی پدر FF داده و گفته این بازی رو باید روی 360 عرضه کنن!) یه سری خبر :

درخواست ونزوئلا از Bono مرد سال 2005 و خواننده ی گروه U2 برای توقیف ساخت بازی Mercenaries 2

شبکه ی همبستگی ونزوئلا ( Venezuelan Solidarity Network ) شکایت خودش رو از بازی Mercenaries 2 اعلام کرده و از بونو مرد سال 2005 درخواست کرده تا جلوی این بازی رو بگیره.

داستان این بازی در کشور ونزوئلا اتفاق می افتد که شما با تصاحب چاه های نفتی کشور ونزوئلا را تبدیل به میدان جنگ می کنید (مثل Mercenaries 1 که در کره ی شمالی بود)

این خواننده که سال 2005 بعنوان مرد سال TIME شناخته شد نفوذ زیادی داره و بهمین دلیل ونزوئلا با فرستادن نامه ای درخواست کرده تا این بازی رو متوقف کنه تا سیاست های بین دو کشور خرابتر نشه!!!!!!

ساکاگوچی : Final Fantasy باید برای 360 نیز عرضه شود

ساکاگوچی سازنده و پدر FF که برای ساخت Blue Dragon و Lost Odyssey کمپانی Square Enix را ترک کرد و شرکت Mist Walker را تاسیس کرد در مصاحبه ای با Game Spot گفته که Square Enix باید FF13 را برای X360 نیز عرضه کند!

او در مصاحبه گفت: " بنظر من FF13 باید برای 360 هم عرضه شود و این خیلی عادلانه هست چون 360 الان در آمریکا و اروپا خوب جا افتاده و اگر FF برای 360 بیاد حتما موفق میشه "

خبر خوبی که اینجا هست اینه که چون موتور گرافیکی FF13 بصورت Open Platform هست می تونن این بازی رو قشنگ پورتش کنن و برای 360 هم عرضه کنن;)

البته تا حالا Square Enix زیاد برای X360 بازی نداده و تنها بازی هم که عرضه کرده Final Fantasy XI بود که چون بازی آنلاین بود و خیلی بد هم بود موفق نشد و بعدش هم صحبتهایی شد و گفتن که دیگه Square Enix نباید واسه ی 360 FF عرضه کنه!

این بود صحبت ساکاگوچی که ما 5 روز پیشه ولی خبری که امروز منتشر شده:

PS3 و شایعه ی امکان از دست دادن یک Exclusive دیگر

معاون شرکت SCEE یا Sony Computer Entertainment Europe در مصاحبه ای با سایت فرانسوی dna.fr چیز بسیار بسیار جالبی گفته که ضعف مالی Sony نسبت به Microsoft رو نشون میده ...ایشون در مصاحبش گفته: " مخارج ساخت بازیها این روزها خیلی بالا رفته واسه همین خیلی سخته که بتونیم بازی Exclusive زیاد داشته باشیم البته به جز بازیهای خودمون "(نه پس می خواستی اونا رو هم واسه 360 بزنی!!

در ادامه بیان کرده که Exclusive بودن FF13 برای PS3 هنوز داره راجبش بحث میشه(گمونم می خوان قسطی پول بدن:) )

در ادامه هم گفته که ما فعلا چند تا بازی Exclusive مثل Virtua Fighter ، Resistance ، Motor Storm و.... داریم(چه بازیهای تاپی واقعا آدم اگه بازی نکنه میمیره:) )

امروز PS3 در اروپا عرضه شد

بله بالاخره PS3 در انگلیس شروع به فروش کرد و فیلم اولین کسی که اولین PS3 رو در اروپا خرید رو می تونید اینجا ببینید :(زیاد نیست ولی ارزش دیدن نداره:) )

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=160504

(اون پایینش در قسمت Videos هست)

سونی هم طی یک اقدام خارق العاده به 100 نفری که اول صف وایساده بودن یک تلویزیون HD 46 اینچ مجانی داد!!! تازه دم در هم که رفتن یه تاکسی منتظرشون بود تا تلویزیون رو واسشون ببره خونشون(چه پیشرفته)

قیمت PS3 در اروپا روز اول عرضه : 425 پوند.

آخرین ویرایش:
با این که خبر سیاسی بود یکم اما نتیجه ای که میشه ازش گرفت اینه که اگر این اتفاق بیفته سونی یک Exclusive دیگه از دست میده!!

Merc 2 اختصاصی نیست و برای PS2 و X360 و PC هم ساخته میشه

ضعف مالی Sony نسبت به Microsoft
واقعا خیلی جالب نتیجه گیری کردید:)
من فکر میکنم سونی خیلی گرون تر از مایکروسافت باشه اگه مایکروسافت در زمینه نرم افزار(اوله در دنیا) و کنسول سازی و چند صنعت دیگه فعاله سونی که در اکثر زمینه هایی که وارد دنیا شده اوله.
اکثر مردم یه فکر های غلطی دارن مثلا شما فکر میکنید اگه الان سونی یا مایکروسافت بخوان نمیتونن کپ کام رو بخرن براشون از اب خوردن هم راحتتره مگه کپ کام چقدر ازرش داره اینم بگو 4 تریلیارد دلار بیشتر که نیست این حتی نصف شعبه های اروپایی سونی نمیشه اما مسئله چیز دیگس باید ببینید اگه الان سونی کپ کام رو بخره از این پروژه خرید برای بازی های PS هاش انقدر پول در میاد که سود هم بکنه.(بقول تاجر ها : هر پروژه ای باید خودش بتونه هزینه هاشو تامین کنه و سود هم داشته باشه) نه اینکه مایکروسافت کلی پول بده 2 تا شرکت بازی سازی بخره بعد روی تمام پروژه xbox چندین ترلیارد دلار ضرر کنه.

اینم که میشگن بیل گیتس پمج هست خوب مال خودشه و بقیه هیئت مدیره هم زیاد پول دارن اما اگه پول های هیئت مدیره مایکرو رو کامل جمع کنین فکر نمیکنم به اندازه ارزش شرکت بزرگ و معتبر Sony باشه.

اینم بگم که سونی در زمینه های : کنسول بازی خانگی و دستی نرم افزار های صوتی TV انواع دوربین های عکاسی و فیلم برداری MP3,4 پلیر انواع مانیتور سیدی و دی وی دی رام ها و پلیر ها فیلم سازی و سینما

پس خواهشن پول MS رو به رخSony نکشید.

با تشکر

ینم بگم که سونی در زمینه های : کنسول بازی خانگی و دستی نرم افزار های صوتی TV انواع دوربین های عکاسی و فیلم برداری MP3,4 پلیر انواع مانیتور سیدی و دی وی دی رام ها و پلیر ها فیلم سازی و سینما

اینا که شما گفتی از هم جدا هستن و سرمایه گذار ها و صاحب های مختلفی دارن و اگر بخوای تک تک بررسی کنی هیچ قسمتش نصف MS نیست. ممکنه کلش از MS قوی تر باشه ولی این کلیت که یدونه صاحب نداره !! در ضمن سونی نمیاد مثلا از بودجه ی بخش TV خرج بازی کنه و بخش بازیش هم اونقدر پول نداره که بخواد خرج خریدن یه شرکت بازی بکنه!

نه اینکه مایکروسافت کلی پول بده 2 تا شرکت بازی سازی بخره بعد روی تمام پروژه xbox چندین ترلیارد دلار ضرر کنه.

والا سونی هنوزم داره سر هر PS3 حدود 200$ ضرر می بینه حالا من نمی دونم ضرر کدوم بیشتره! اونی که هر کنسولش 200$ ضرر میده یا اونی که با سرمایه گذاری رو یه شرکت مثل MistWalker یه بازی رو انحصاری می کنه و نه تنها از فروش بازیش سود می بره بلکه مردم رو مجبور می کنه کنسولش رو بخرن!!! !!!

مگه کپ کام چقدر ازرش داره اینم بگو 4 تریلیارد دلار بیشتر که نیست این حتی نصف شعبه های اروپایی سونی نمیشه
مطمئنی اینو درست نوشتی؟:) 4 تریلیارد دلار می دونی یعنی چی؟ سونی باید خودشو بفروشه تا بتونه یا این وضعیت کاپکم رو بخره! نه تنها سونی، مایکروسافت هم همینطور. هیچ شرکتی تو دنیا انقدر نقدینگی نداره;) (اغراقشم میخواید بکنید یه عدد مناسب تر انتخاب کنید)

در ضمن مقایسه کل شرکت سونی در تمامی زمینه ها با شرکت مایکروسافت یه چیز کاملا غلطه! سونی یه شرکت چند قسمتس که تو زمینه های مختلفی کار می کنه و حتی یسری از اونها مثل صنعت سینما و یا لوازم صوتی با اینکه هر دو یک نام دارند (SONY) ولی دارای سهم های کاملا جداگانه هستند و هیچ ربطی به هم ندارن. به فرض یه زمانی ممکنه sony picture برشکست بشه ولی این هیچ ربطی به لوازم صوتیش نداره و اون به کار خودش ادامه می ده. و هیچ کدام از این دو هم به بخش سرگرمی های سونی ربطی ندارند! سونی دارای بخش های مختلفی است که توسط اشخاص مختلف اداره می شه. این فقط شامل سونی نیست و تمامی شرکت هایی که تو زمینه های مختلفی کار می کنند همین گونه هستند. جمع کردن اینا با هم و مقایسه کردن یه چیز کاملا غلطه!

در ضمن مقایسه کل شرکت سونی در تمامی زمینه ها با شرکت مایکروسافت یه چیز کاملا غلطه! سونی یه شرکت چند قسمتس که تو زمینه های مختلفی کار می کنه و حتی یسری از اونها مثل صنعت سینما و یا لوازم صوتی با اینکه هر دو یک نام دارند (SONY) ولی دارای سهم های کاملا جداگانه هستند و هیچ ربطی به هم ندارن. به فرض یه زمانی ممکنه sony picture برشکست بشه ولی این هیچ ربطی به لوازم صوتیش نداره و اون به کار خودش ادامه می ده. و هیچ کدام از این دو هم به بخش سرگرمی های سونی ربطی ندارند! سونی دارای بخش های مختلفی است که توسط اشخاص مختلف اداره می شه. این فقط شامل سونی نیست و تمامی شرکت هایی که تو زمینه های مختلفی کار می کنند همین گونه هستند. جمع کردن اینا با هم و مقایسه کردن یه چیز کاملا غلطه!
اولا که من این عددو برای مثال گفتم و بعدشم خیلی شرکت ها از این مقدار پولم بیشتر دارن چند وقت پیش که شرکت نسبتا موفق AMD شرکت ATI رو خرید چقدر خریدش . فکر کنم حدود همین چند تریلیارد بود.

من مقایسه نکردم جمله ی:
ضعف مالی Sony نسبت به Microsoft
رو تفسیر کردم اگه اینو قبول دارید که دیگه......

بعدشم اشکانم جان من که توضیح دادم پروژه ها جدان و ربطی به هم ندارند(باز شما اومدی اینو برای من توضیح دادی:)) ولی اینا یه کل منسجم رو تشکیل میدم که Sony رو تشکیل میده (که بنظر من بزرگترین شرکت دنیاست) و کل سرمایه مایکروسافت هم نمیتونه بخرتش پس سونی ضعفی در زمینه مالی نسبت به MS نداره . اگه هم میخواین بخش کنسول رو مقایسه کنید که 2 نسله سونی داره میرونه و کلی سود کرده مایکروسافت که یک بار خیلی وقت پیش اخر شد و نسل قبل هم کهxbox نتونست حتی یک چهارم کنسول سونی یعنی PS2 بفروشه.
ببخشید جناب James Bond 007 من معنی ضعفو نمیدونم اگه میشه این کلمه ضعف رو توضیح بدید.
لطفا برام pm بزنید.

اگه میخواین بحثو ادامه بدین لطفا یه تاپیک بزنید اونجا در خدمتتون ولی از این حد بیشتر این تاپیکو خراب میکنه.
--------------
اصلا الان گیم اسپات نمیشه رفت خیلی شلوغه.
DMC4 هم دوباره TBA شد.
ولی ما یه کلکی زدیم الان داخلیم خیلی بازی ها امتیاز گرفتن مهماشو میزارم:
همه نسخه ps3 هستند:

7.7

Armored Core 4

7.6

The Godfather: The Don's Edition

8.2
great

Virtua Tennis 3

8.1
great

Def Jam: Icon

رفتم دیدم یه امتیازی تغییر کرده:

6.4
fair

Genji: Days of the Blade

مگه این 6.9 نبود ویرایش شده!؟
یه سرم به این صفحه بزنید:
http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=1028&page_type=games

موفق باشید!

آخرین ویرایش:
ببخشید جناب James Bond 007 من معنی ضعفو نمیدونم اگه میشه این کلمه ضعف رو توضیح بدید.

بهتره این پست آخرین پست در مورد سونی و MS باشه :

ضعف مالی سونی نسبت به MS یعنی : مایکروسافت پول داره بده بازیها رو انحصاری بکنه یا کارهای دیگه ولی بخش بازی سونی یا همون Sony Computer Entertainment این بودجه رو نداره هر چی هم که کل سونی پولدار باشه هیچ ربطی نداره .... سرمایه گذار بخش Home Entertainment (فک کنم) سونی که TV و ضبط و ... می سازه با سرمایه گذار بخش بازیش فرق می کنه!!! اسم جفتشون سونیه ولی به هم ربطی ندارن!

آدم با تعصب به نتیجه ی منطقی نمی رسه...بقول یکی از بچه ها نه سونی مال بابامه نه MS واسم مهم هم نیست که کدومشون پولدار تره من خبری رو که دیدم و خوندم نوشتم!!!;)

این پست رو تکرار میکنم!!

اینم پست اخبار من در صفحه ی قبل(پست منفرد):

تیترهاش:

درخواست ونزوئلا از Bono مرد سال 2005 و خواننده ی گروه U2 برای توقیف ساخت بازی Mercenaries 2

ساکاگوچی : Final Fantasy باید برای 360 نیز عرضه شود

PS3 و شایعه ی امکان از دست دادن یک Exclusive دیگر

امروز PS3 در اروپا عرضه شد

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=149555&postcount=5245

آخرین ویرایش:
واقعا خیلی جالب نتیجه گیری کردید:)
من فکر میکنم سونی خیلی گرون تر از مایکروسافت باشه اگه مایکروسافت در زمینه نرم افزار(اوله در دنیا) و کنسول سازی و چند صنعت دیگه فعاله سونی که در اکثر زمینه هایی که وارد دنیا شده اوله.
اکثر مردم یه فکر های غلطی دارن مثلا شما فکر میکنید اگه الان سونی یا مایکروسافت بخوان نمیتونن کپ کام رو بخرن براشون از اب خوردن هم راحتتره مگه کپ کام چقدر ازرش داره اینم بگو 4 تریلیارد دلار بیشتر که نیست این حتی نصف شعبه های اروپایی سونی نمیشه اما مسئله چیز دیگس باید ببینید اگه الان سونی کپ کام رو بخره از این پروژه خرید برای بازی های PS هاش انقدر پول در میاد که سود هم بکنه.(بقول تاجر ها : هر پروژه ای باید خودش بتونه هزینه هاشو تامین کنه و سود هم داشته باشه) نه اینکه مایکروسافت کلی پول بده 2 تا شرکت بازی سازی بخره بعد روی تمام پروژه xbox چندین ترلیارد دلار ضرر کنه.

اینم که میشگن بیل گیتس پمج هست خوب مال خودشه و بقیه هیئت مدیره هم زیاد پول دارن اما اگه پول های هیئت مدیره مایکرو رو کامل جمع کنین فکر نمیکنم به اندازه ارزش شرکت بزرگ و معتبر Sony باشه.

اینم بگم که سونی در زمینه های : کنسول بازی خانگی و دستی نرم افزار های صوتی TV انواع دوربین های عکاسی و فیلم برداری MP3,4 پلیر انواع مانیتور سیدی و دی وی دی رام ها و پلیر ها فیلم سازی و سینما

پس خواهشن پول MS رو به رخSony نکشید.

با تشکر

حالا که تاپیک منحرف شده بزارین لااقل اطلاعات درست هم بدست علاقه مندان برسه تا بلکه بعد از این بهتر مقایسه کنن
این اطلاعات مربوط به سونی
Financials
Sales:
$68.58 bil
Profits:
$1.08 bil
Assets:
$100.34 bil
Employees:
158,500
اینم مال ماکروسافت
Sales:
$46.06 bil
Profits:
$11.91 bil
Assets:
$66.37 bil
Employees:
71,000
اینم مال نینتندو
Sales $4.81 bil
Profits $0.82 bil
Assets $10.47 bil
Market Value $19.06 bil
Employees 3,013
توضیحات:البته اشکان جان توضیح دادن ولی کاملترش رو واستون میگم و اعداد بالا رو معنیشونو میگم
همنطور که میبینین سونی بیشترین دارایی (غیر پول) رو داره 100 بیلیون ولی درامد سالیانش خیلی کمتر از ماکروسافت هست همنطور که میبینین درامد سالیانه سونی 1.08 بیلیون هست در مقابل عدد باور نکردنی 11.9 بیلیون ماکروسافت و سونی با اونهمه سرمایه زیاد سودش با نینتندو کوچولو فرق نداره!
همنطور که میبینین هزینه های سونی خیلی زیاده تعداد کارمندان و هزینه های تولید به این کمپانی خیلی فشار میاره و نبودن پول نقد هم این فشار رو بیشتر میکنه حالا تو این وضعیت برای سونی رقابت مالی با ماکروسافت تقریبا محاله و سونی نمیتونه با پول جلوی ماکروسافت وایسه ولی نقطه قوت سونی اسمشه و همین برند تونسته تا حالا اونو رو پا نگه داره
در مقابل ماکروسافت هست با جیبهای پور پول که برای پیروزی دست به هر کاری میزنه و هیچ مشکل مالی نداره فقط ماکروسافت میتونه رو xbox ضرر 5 بیلیونی بده و ککشم نگزه هر کمپانی دیگه ای بود ورشکست میشد;)
در مقابل نینتندو با سرمایه کم میبینین که بیشترین سود رو داره میبره و از همه خوشبحال تره!
در مورد کپکام و بقیه کمپانی های کوچیک هم باید بگم خیلی از این شرکتهای بازی سازی و ناشران فروشی نیستن و اینطوری نیست که خیلی راحت بشه اونارو خرید و قیمت هایی هم که میدن معمولا خیلی بالاتر از ارزش واقعی هست و این شرکتها وقتی مستقل هستن خوبن و وقتی یه کمپانی اونارو بخره کیفییتشون میاد پایین و ارزششونو از دست میدن واسه همین معمولا کمپانی ها زیاد راقب به خریدشون نیستن!
اطلاعات بیشار رو میتونین از این سایت بدست بیارین forbs
البته سونی هم بدجوری سگا رو ضعیف کشی کرد و سگا هم که قدرت مالی در مقابل سونی نداشت شکست سختی خورد و الان سونی باید تقاس پس بده و مزه ضعیف کشی رو بفهمه شاید الان ته دل سگا از همه خوشحال تر باشه

آخرین ویرایش:
ولی ما یه کلکی زدیم الان داخلیم خیلی بازی ها امتیاز گرفتن مهماشو میزارم:
همه نسخه ps3 هستند:

7.7

Armored Core 4

7.6

The Godfather: The Don's Edition

8.2
great

Virtua Tennis 3

8.1
great

Def Jam: Icon

رفتم دیدم یه امتیازی تغییر کرده:

6.4
fair

Genji: Days of the Blade

مگه این 6.9 نبود ویرایش شده!؟
یه سرم به این صفحه بزنید:
http://www.gamespot.com/games.html?type=top_rated&platform=1028&page_type=games

موفق باشید!

خوب بود امتیاز نسخه ی X360 این بازی ها را رو هم میذاشتی ;)
حالا خودم میذارم :

Armored Core 4 : 7.7
The Godfather : 7.9

این امتیاز قابل توجه کسایی که میگفتن گرافیک این بازی تو نسخه ی .... بهتر از نسخه 360
هستش و کلا نسخه ی ..... بازی بهتره : Virtua Tennis 3 : 8.4

Def Jam: Icon : 8.1 The X360 Edition is BEST

من فقط منتظرم Gamespot به نسخه ی PS3 بازی Oblivion امتیاز بده .
امتیاز این بازی میتونه خیلی چیزا رو مشخص بکنه ;)

بازی Genji: Days of the Blade هم از اول امتیازش 6.4 بود و الانم هیچ تغییری نکرده.

Good Luck ;)

THURT من اکثر صحبت های شما رو قبول دارم اما:
ضرر 5 بیلیونی بده و ککشم نگزه

فکر نمیکنم مایکروسافت بزرگ هم با ضرر 5 بیلیون دلاری ککش نگزه مطمئنا کل پروژه xbox360 نمی ارزه که 5 بیلیونشم یه شرکت باهاش بخره به نظر من بهتره مایکروسافت و سونی فقط بازی به شرکت ها سفارش بدن و به فکر خرید شرکت های مختلف نباشن.
مثل GOW :

این امتیاز قابل توجه کسایی که میگفتن گرافیک این بازی تو نسخه ی .... بهتر از نسخه 360
هستش و کلا نسخه ی ..... بازی بهتره : Virtua Tennis 3 : 8.4
اون مال زمانی بود که میگفتن فقط برای ps3 رو 1080p اجرا میشه.

موفق باشید.

بالاخره Gamespot نقد نسخه ی PS3 شاهکار Oblivion رو گذاشت :
بله درست حدس زدید . این اولین بازی PS3 هست که از این سایت معتبر امتیاز بالای 9 میگیره اونم امتیاز فوق العاده ی 9.5 :biggrin1: :biggrin1:
(البته نسخه ی X360 این بازی امتیاز 9.6 و نسخه ی PC ش امتیاز 9.3 رو گرفته بودند.)
جا داره که همین جا اینو به تموم طرفداران سونی و کنسولش تبریک بگم :love: :love:
گیم اسپات گفته :" گرافیک نسخه ی PS3 یکمی از دو نسخه ی PC & X360 بهتره و زمانهای لود هم در نسخه ی PS3 کوتاه تر شده (برخلاف شایعاتی که قبلا بود) علاوه بر اینها میدان دید هم در نسخه ی PS3 یکم بیشتر شده و شامل محتوای جدیدی از Knights of the Nine هستش که در پلتفرمای دیگه به صورت جداگونه فروخته میشه و حدود 10 ساعت به Gameplay بازی اضافه میکنه "
که البته با توجه به زمان انتشار نسخه ی PS3 بازی نسبت به دو نسخه ی دیگه که دقیقا 1 سال با هم تفاوت دارن اصلا جای تعجب نداره ;)
تنها تفاوت بین امتیاز نسخه X360 بازی با نسخه ی PS3 اون هم در صداست که اولی 10 و دومی 9 گرفته :-" :-"
من نقدو کامل نخوندم ولی سعی کردم نکات کلیدیشو که خوندم واستون بگم . خودتون برین نقدو کامل و دقیق بخونین .
اینم نقد کامل بازی :
http://www.gamespot.com/ps3/rpg/the...l?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or