اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

اقا شرکت Crytek اعلام کرده یک بازیه در حاله ساخت داره برایه PS3 داره(نه X360) که همه جا هم می گن Crysis هست که باز من متن کامل مصاحبشو گذاشتم!!ولی باز شما رد می کنید!!
چرا که رد نکنیم ؟؟؟
چون خود Crytek هزاران بار رسما گفته که ما هیچ قصدی نداریم کرایسیس رو ببریم روی هیچ نوع کنسولی ! حالا تو و امسال تو چجوری یه این نتیجه رسیدین که اون بازی "حتما" کرایسیس هست دیگه انیشتین میخواد واسه فهمیدنش !
اگه زحمتی نیست قبول کنین که اون بازی به احتمال 95% Far Cry 2 هست که اینم اگه قرار باشه بیاد از همون اول خبر ساختش واسه x360 هم اعلام میشه اگر هم نشد با تاخیر...تجربه اینا رو مشخص کرده دیدید که سر بازی Assassin`s Creed هم یه همچین اتفاقاتی رخ داد ولی بعدش...؟
اینچیزا دیگه قدیمی شده مخصوصا دیگه اگه سونی و PS3 باشن ! یکی هم نیست بره به سونی بگه تو مواظب خودت باش یه وقت بازیهای اختصاصیت از زیر دستت فراری نشن نمیخواد بری بازی اختصاصی کنی !:biggrin1:الان سونی تو فروش کنسول خودش مونده اونوقت چجوری میخواد بازی به این بزرگی رو انحصاری کنه !!!

سلام:
به خاطر پست قبلی بچه ها یه سری ... گفتن که می خوام Justification بکنمشون:

اول از همه Elveon:
شرکت 10TACLE Studio از اول اعلام کرده بود که این بازی فقط بر رویه PC ,X360 می یاد ولی چند وقت پیش یعنی تو همین GDC اعلام کردن که یه نسخه ازش به همراه مراحل اضافی در حاله ساخت بر رویه PS3 هست.(تو منبع متن کاملش هست ولی شما زحمت خوندنشو هم به خودتون نمی دید و بعد هی.......)
شما گفتین که از اول اصلا انحصاری نبود!!ما هم گفتیم شاید سازنده یه بازی چرت می گه و شما درست می گید!!و قبول کردیم.ولی بعدش یکی امد گفت که اصلا رویه PS3 نمی یاد!!ولی چون بابه میل شما بود گفتید درسته و تئیدشم کردید که البته حرف خودتونم نقض می کنه.
اینم برایه اون اقایی که گفت رویه PS3 نمی یاد!!اول بخونید بعد حرف بزنید!!
http://images.google.com/imgres?img...ev=/images?q=elveon&gbv=2&svnum=10&hl=en&sa=G
این بازیه تابستان ساله دیگه برایه PC منتشر می شه.

Crysis:
اقا شرکت Crytek اعلام کرده یک بازیه در حاله ساخت داره برایه PS3 داره(نه X360) که همه جا هم می گن Crysis هست که باز من متن کامل مصاحبشو گذاشتم!!ولی باز شما رد می کنید!!

ان اقایونی که میگن اگه رویه کنسول بیاد احتمال X360 بیشتره!!(از جمله اقا بهزاد مدیره سایت!!)
یه دلیل منطقی برایه حرفتون بیارید ما قبول می کنیم.چطور می شه همه یه سایت ها که میگن و من فقط یکی شونو اسم بردم به اضافه یه خوده شر کت که می گه داریم برایه PS3 می سازیم کشکه ولی شما که رو هوا خرف می زنید وحی منزله!!
به هر حال چند وقت دیگه خبرش در می یاد و معلوم میشه کی راست میگه.

بعد شما که می گین کی گفته همه یه شرکت ها به سمت PS3 کشیده شدن.این خیلی طبیعی هست که بعد منتشر شدن PS3 همه یه شرکت ها بازی هاشونو برایه PS3 هم می سارن.تازه Sony که ماست نیست!سعی می کنه امتیاز بازی ها رو بدست بیاره.یه مثال هم برایه همه یه شما می زنم که دیگه الکی حرف نزنید.از شرکت هایی بزرگی که در حال حرکت بسویه Sony هست Team Ninja هست که یجورایی Square Enix ماکروسافته.
احتمالا باز می خواید بگید کی گفته؟جوابشم تابلو هست.یه نگاه به NG بندازید!
از موارده دیگه همین Rockstar هست که شایعه شده GTA6 باز انحصاری هست.یا همین Full Auto که شماره 1 برایه X360 بود ولی شماره 2 برایه PS3 و .... .

آقایه بهزاد از نظر شما ما هر خبری که از PS3 بنویسیم و به ضرر X360 باشه حتی اگه با منبع باشه کاملا چرت و بی سر و ته هست!! ولی اگه بنویسیم God Of War 3 رویه X360 می یاد شما می گید که کاملا درسته.(نمونشم اون بالا هست)بهتره که شما هم منطقی باشید و اینقدر یه طرفه صحبت نکنید.

در مورد سوال اقایه Sony برایه اتصال احتیاج به خط ADSL با حد اقل سرعت 256Kb و Transfer 3GB است.

بهتره در مورد قول ها و وعده ها بحث نکنیم و در مورد حال بحث کنیم.
در ضمن لطف میکنی وقتی خبر میذاری فقط ترجمه کنی و نظرات خودت رو توش دخالت ندی؟
مثل همین که کرای تک گفته یه بازی می سازیم و شما هم چون یکی از بازی سازای فعالشون هستی میای میگی 100% کرایسس هستش.
در ضمن این همه سایت شما میری از سایت فن بوی ها مطلب میاری؟
بازم میگم لطفا شما فقط ترجمه کن نتیجه گیری به عهده ی مخاطب;)

حرف شما کاملا درسته.
ماکروسافت تقریبا 2 سال زودتر از PS3 منتشر شده و تو این مدت مینونست حداکثر استفاده از نبود رقبا رو بکنه ولی نکرد.که بیشترش به خاطر کیفییت پایین X360 هنگام انتشار بود که به بحث ربط نداره.
تو این مدت تمام شرکت ها که می خواستن برایه نسل بعد بازی بسازن X360 رو هدف قرار دادن ولی الان که PS3 و Wii هم امدند مسئولین 2 شرکت تلاش بیشتری می کنن و واضحه که شرکت هایه سازنده هم به سمت این 2 کنسول کشیده میشن تا بیشتر فروش کنند.ولی Sony به خاطراینکه در نسل قبل کاملا بازار رو در اختیار داشته بیشتر شرکت هایه بازی سازی خود به خود برایه این کنسول بازی درست می کنند. .بعضی از شرکت هایه حمایت کننده ماکروسافت هم به همین دلیل سعی می کنند تا بازار Sony رو در اختیار بگیرن. به همین دلیل کار ماکروسافت بیشتره و باید ییشتر تلاش کنه.

ولی صحبت در این مورد و جنگ کنسول ها حد اقل 3 تا 4 سال زمان می خواد تا معلوم شه بازار دست کدوم کنسوله.

360 1 سال زودتر اومد و بسیار هم موفق بود.
الان بحث بین ps3-360 هست نه بین ps2-xbox و تاریخ ممکنه تکرار نشه.حرفت مثل این میمونه که بگیم چون مگا درایو موفق بود ÷س دریمکست هم موفق میشد که دیدی نشد.
تو که میگی 3-4 سال دیگه ÷س چرا میای میگی 360 بده.نا موفقه یا ..؟

ببخشید ولی سوال من در مورد تاثیر پینگ بود بعد هنوز این نرم افزار نیومده شما سرعتشو تخمین میزنی. من که فقط چند تا عکس و دمو ازش دیدم فکر کنم 128k هم براش بس باشه اما ایا پینگ هم تاثیر داره؟(لطفا یکی از اساتید جواب بده)

عزیزم شما مشکلت چیه؟
من ینی گفتم 100% این بازی Crysis هست؟شما جدا مشکل مشکل بینایی دارید!!:evil:
لطفا حرف تو دهن من نزار.من گفتم همه می گن Crysis هست.نه بیشتر نه کمتر.

آقایه Ali Amini شما از کجا می دونی اگه Farcry 2 باشه از همون اول خبر ساختش رویه X360 هم میاد؟ یا شما مدیر Crytek هستید ما خبر نداریم!!یا با پرفسور تریلانی نسبت داری.
آقایه پیشگو!!شما فعلا صحبت نکنید چون با اینکه همهیه بازی هایه تاپتون امده فروش نزولی دارید و از PS2 هم کمتر می فروشید.:) ولی PS3 فعلا فروشش 2 برابر شده و روند رو به رشدی رو دنبال می کنه.یادتون باشه یه مدت از Xbox هم کمتر فروش داشتید:biggrin1:
PS3 تو ژاپن در عرض 2 هفته به اندازه یه کل فروش X360 در 2 سال فروش داشت!!فعلا هم اندازهیه فروشتون کم تر PS3 هست.
تازه PS3 بازی هایه بزرک تر Crysis رو در انحصار داره که Crysis و کل بازی هایه X360 بهشون نمی رسن.مثل MGS4,T6,Heavenly Sword,NGS.DMC4,GOW3,FFXII,FFVII,KH3
عزیز تو کوچیک تر از انی هستی که از Sony ایراد بگیری.یادت باشه.

عزیزم شما مشکلت چیه؟

آقایه Ali Amini شما از کجا می دونی اگه Farcry 2 باشه از همون اول خبر ساختش رویه X360 هم میاد؟ یا شما مدیر Crytek هستید ما خبر نداریم!!یا با پرفسور تریلانی نسبت داری.
آقایه پیشگو!!شما فعلا صحبت نکنید چون با اینکه همهیه بازی هایه تاپتون امده فروش نزولی دارید و از PS2 هم کمتر می فروشید.:) ولی PS3 فعلا فروشش 2 برابر شده و روند رو به رشدی رو دنبال می کنه.یادتون باشه یه مدت از Xbox هم کمتر فروش داشتید:biggrin1:
PS3 تو ژاپن در عرض 2 هفته به اندازه یه کل فروش X360 در 2 سال فروش داشت!!فعلا هم اندازهیه فروشتون کم تر PS3 هست.
تازه PS3 بازی هایه بزرک تر Crysis رو در انحصار داره که Crysis و کل بازی هایه X360 بهشون نمی رسن.مثل MGS4,T6,Heavenly Sword,NGS.DMC4,GOW3,FFXII,FFVII,KH3
عزیز تو کوچیک تر از انی هستی که از Sony ایراد بگیری.یادت باشه.

1-من عزیزه تو نیستم.2-مشکلم تویی یا فن بوی های امثل تو.
نه شما گفتی 99% کرایسس هست:)
منظورت از همه فن بوی ها که نیست؟:-"
چشم جناب ÷یش نگو.منم صحبت نمیکنم تای÷ میکنم.فکر نمیکنم همش اومده باشه.
ps3 در زا÷ن در عرض 2 هفته تونس بیشتر از فروش 360 در 2 هفته فروش منه همینو بس.در ضمن فروش من نبوده.فروش مایکروسافت بوده.من که مثل تو از شرکای تجاریه سونی نیستم
حالت خوبه؟360 بالای 10 میلیون فروخته در حالی که هنوز سونی به 3 نرسیده.
سونی باید به تو افتخار کنه:biggrin1: تو برو همونا رو بازی کن به جای اینکه بیای خبر بذاری.
ببین من کوچک باشم یا نه مهم نیست.مهم اینه که سونی انقدر حقیر هست که من وقتم رو براش حروم نکنم.
نکته:من فن بوی نیستم.خواستم یه بار مثل خودت بر خورد کنم بفهمی طرز ÷ست دادنت چطوریه.

آخرین ویرایش:
ببخشید ولی سوال من در مورد تاثیر پینگ بود بعد هنوز این نرم افزار نیومده شما سرعتشو تخمین میزنی. من که فقط چند تا عکس و دمو ازش دیدم فکر کنم 128k هم براش بس باشه اما ایا پینگ هم تاثیر داره؟(لطفا یکی از اساتید جواب بده)

100% تاثیر گذاره شک نکن. از لحظه فرمان (حالا ما این فرمان رو فرض میگیریم که دستور حرکت از نقطه A به B باشه) شما حداقل پینگت از ایران در حال حاضر با خارج از ایران حتی کشورهای همسایه مثل ترکیه امارات و.. 200 میلی ثانیه است. یعنی شما در اجرای فرمان 200 میلی ثانیه حداقل تاخیر دارید. حالا در یک همچین محیطی شاید زیاد مهم نباشه چون اکشنهای شما سرنوشت ساز نیست (حداقل بنظر نمیاد که باشه)، اما شما در هر حال این تاخیر رو دارید، پشبندش لگ هم دارید. خلاصه اینکه پینگ همه جا مهمترین تاثیر رو داره.

1-من عزیزه تو نیستم.2-مشکلم تویی یا فن بوی های امثل تو.
نه شما گفتی 99% کرایسس هست:)
منظورت از همه فن بوی ها که نیست؟:-"
چشم جناب ÷یش نگو.منم صحبت نمیکنم تای÷ میکنم.فکر نمیکنم همش اومده باشه.
ps3 در زا÷ن در عرض 2 هفته تونس بیشتر از فروش 360 در 2 هفته فروش منه همینو بس.در ضمن فروش من نبوده.فروش مایکروسافت بوده.من که مثل تو از شرکای تجاریه سونی نیستم
حالت خوبه؟360 بالای 10 میلیون فروخته در حالی که هنوز سونی به 3 نرسیده.
سونی باید به تو افتخار کنه:biggrin1: تو برو همونا رو بازی کن به جای اینکه بیای خبر بذاری.
ببین من کوچک باشم یا نه مهم نیست.مهم اینه که سونی انقدر حقیر هست که من وقتم رو براش حروم نکنم.
نکته:من فن بوی نیستم.خواستم یه بار مثل خودت بر خورد کنم بفهمی طرز ÷ست دادنت چطوریه.
1-اول از همه جنبه یه بحث تند رو داشته باش و ......
2-خب بپذیر مشکل بینایی داری!!چون نصفشو با تو نبودم یعنی اصلا حسابت نمی کنم:p
3-من فروش هفتگی کنسول ها رو میگم نه فروشه کل رو
4-فروشPS3 در 2 هفته در ژاپنبه اندازه یه فروش 2 ساله این کنسول در ژاپنهست چه بخوای چه نخوای.
5-شما هم بهتره همون X360 و Viva Pinata رو بازی کنی چون در همون حدی:-"
6-فروش کنسول هایه تو اصلا مگه حساب میشه که خودتو قاتی کردی:eek:
7-Sony احساس حقارت می کنه اگه شما طرفدارش باشی شما با همون ماکروسافتت حال کن
8-X360 یک سال و 8 ماه زود تر امد ولی چون اولین سری X360 ایراد داشت و خراب بود جمع اوری شد و چند ماه بعد دوباره منتشر شد.
9-شما به فروش 10 ملیون کنسول در بقول شما 1 سال بدون رقیب و انم تو کل دنیا میگین موفقییت!!
10-من فن بوی نیستم ولی حرف شما رو قبول می کنم.اگه من فن بوی هستم شما یک کو بوی هستید.اگه نبودید همه چیز رو به دعوا نمی کشندودید!!

من چند وقت پیش تو یه مجله خوندم ماکروسافت به سایت ها پول می ده تا طرف داریش رو بکنن مثل اینکه شما هم پول میگیری!!
در مجموع ناراحت نشو فقط یک بحث بود ولی اگه ناراحت شدی :blushing:

ببخشید وسط صحبت اساتیدحرف میزنم ولی برایه اینکه اصلا 3D Avatar بخواد کار کنه Transfering شما باید حداقل 256Kb باشه.من از خودم نمی گم از یک سایت پرسیدم که چه امکاناتی باید داشته باشم تا از Home استفاده کنم گفت اول از همه اینا!!

آخرین ویرایش:
مثل اینکه شما خیلی جوگیر شدید. elveon که از همون اول مولتی پلتفورم بود و این قدر بحث الکی نکن . در مورد توهین هات هم با مدیر ها طرفی. در ضمن 1 سال و 8 ماه پیش شما اصلا می دونستی که 360 چه شکلیه که میگی عرضه شد؟:confused:
مشخصه شما فن بوی نیستی فقط یه کم واقع بینی!:)

عزیزم شما مشکلت چیه؟
مشکلم شمایی که خودتم نمیدونی داری چی میگی !
نه شما نگفتی 100% گفتی 99% ! :)
میشه بگی منظورت از همه کیه ؟ به جزء فن بوی های سونی کس دیگه ای از این حرفها و فکر های احمقانه نمیکنه.وقتی شما میگی همه یعنی "همه" ! یعنی منظورت با جورج بوش و تونی بلیر و بیل گیتس و جان کارمک و عمه و خاله و بی بی و ... اینا هم هست !!
شما از کجا میدونی crysis 100% میاد که اومدی اینجا جبهه گرفتی و بحث راه انداختی ؟
اگه گفتم far cry 2 حتما واسه 360 میاد واسه این بود که اینا اولین و آخرین بازی ها نیستن و نخواهند بود که واسه این کنسول میان من نمیدونم شماها چرا فکر میکنید تمام شرکت ها عاشق چشم و ابروی سونی هستن که برن مجانی بازی انحصاری بسازن واسش !! نه آقا از این خبرها نیست...سونی باید به ازای هر بازی انحصاری سهم فروش کنسولهای دیگه رو نقدا بپردازه به سازنده ها تا اونا هم حاضر بشن ازاین کارا بکنن ، الکی نیستش که یه بازی واسه PS3 بیاد واسه 360 نیاد.تا الانشم هم که سونی نتونسته از این کارا بکنه من نمیدونم رو چه حساب میگی ! فعلا که بازار دست مایکروسافته و فکر هم نمیکنم معجزه بشه سونی یهو 10 میلیون کنسول بفروشه بزنه جلو...پس از این خبرها نیست...میتونی دل خودتو خوش کنی ، آزادی هر چی خواستی بگی،بگی...ولی یادت باشه اینجا دیگه از این حرفها نزنی چون کاربرهای اینجا اونقدر دسترسی به منبع های معتبر دارن تا احتیاجی نباشه که شما بیایی اینجا و نظر کارشناسی بدی.
تازه PS3 بازی هایه بزرک تر Crysis رو در انحصار داره که Crysis و کل بازی هایه X360 بهشون نمی رسن.مثل MGS4,T6,Heavenly Sword,NGS.DMC4,GOW3,FFXII,FFVII,KH3عزیز تو کوچیک تر از انی هستی که از Sony ایراد بگیری.یادت باشه.
همین 4-5 عنوان رو دارید بس ؟ (دوتاشو که فکر کنم حذف کردید...motorstorm و Killzone !) :)
سونی الان دیگه واسه من یه سر سوزن هم ارزش نداره که حالا من بخوام ازش ایراد بگیرم یا نگیرم...سونی دیگه خیلی وقته واسه من مرده.
و در آخر همونطور که گفتم تو آزادی میتونی توی رویاهات باشی چشماتو ببندی و نفهمی که چه خبره.

خبر بعدی در مورد فروش HDDVD در مقابل BlueRay که همه یادمه از موفقیت های کسب نشده HD DVD حماسه ها می سرودن ولی حالا باید بسوگش بشینن (یواش یواش).

سیاوش جان لطف میکردی اینو توی تاپیک Blu-ray/HD DVD میزاشتی.:biggrin1:

در اینکه بلوری کم کم داره فاصله رو با زیاد میکنه شکی نیست. البته چند تا نکته رو من بگم :

1) مقایسه فروش The Departed روی BD با HDDVD عادلانه نیست (خود highdefdigest هم اشاره کرده). برای اینکه نسخه HDDVD این فیلم combo DVD/HDDVD هست که یه 7-8دلاری از نسخه بلوری گرون تره
2) از اول 2007 تا الان بلوری 55 تا ریلیز داشته نسبت به 23 روی HDDVD . همونطور که میبینی نسبت ریلیز های بلوری به HDDVD دو برابر هست که خودش یه دلیل مهم برای فروش بیشتره (و البته نشان ساپورت و داشتن بیشتر ثطزمعسهرث استودیو ها پشت بلوری)
3) بهترین مقایسه رو میشه از may شروع کرد که یونیورسال شروع به ریلیز exclusive ها روی میکنه و تعداد ریلیز های HDDVD به طور dramatically بالا میره
4) یونیورسال تنها نقطه قوت HDDVD هست. اگه exclusive های یونیورسال نبود HDDVD دیگه هیچ نداشت.من تا الان حدود 20 تا بلوری فیلم گرفتم به لطف PS3 و دلیل خاصی برای داشتن HDDVD نمیبینم الا exclusive های یونیورسال ( فیلمهایی مثل The Thing و King Kong که reference title هست. گلادیاتور و جوراسیک پارک و ارواره ها در اینده) که برای اونها مجبورم که یه HDDVD Player بگیرم

5)حتی با وجود PS3 هنوز فروش فیلم های روی BD/HDDVD نسبت به DVD به طرز فجیعی کمه و این نشون میده هنوز راه زیادی برای رسیدن این 2 رو به DVD مونده. برای خیلی ها که نمیخوان وارد format war شن داشتن یک upconverting DVD player خوب (خداکنه این قابلیت زود به PS3 مثل X360 اضافه شه) از همه چیز بهترو کم خرجتره.

6) سونی هفته پیش (یا قبل اون دقیق یادم نیست ) که بلوری پلیر بعدی این شرکت BDSP300 در اواسط سال منتشر میشه با قیمت 599 که نصف قیمت پلیر الانی هست و اونو به همراه PS3 ارزان ترین پلیر بلوری میکنه. همچنین سونی گفته تا اخر سال پلیر های 299$ هم میاد که برای جذب average consumer خیلی خوبه.در صورت اتفاق افتادن این موضوع باید ارزان بودن رو هم از لیست قوت های HDDVD برداشت.

7) برای نزاشتن HDDVD Rom توی X360 هم باید به مایکروسافت kudos داد. به هرحال هر اتفاقی توی format war بیفته و HDDVD شکست بخوره که احتمالش کم نیست خطری متوجه X360 نیست!

8) promotion های اخیر روی BD رو هم فراموش نکنیم مثل Buy 1 get 2 که خیلی مغازه ها داشتن یا الان برین سایت امازون میبینین که بیشتر بلوری ها 50% از فیمت اصلی off شدن.
9) فروش stand alone پلیر های BD هنوز با HDDVD برابر هست (یادتون باشه PS3 شامل standalone نمیشه وگرنه پرفروش ترین پلیر فرمت نسل بعد PS3 هست)
10) با وجود بودن 2 میلیون پلیر بلوری هنور کل فروش فیلم های بلوری کمتر از حد انتظار بوده (بر خلاف پیشبینی سونی)

به نظر خیلی ها چیزی که ببرنده این نسل رو مشخص میکنه software و content هست که در این زمینه BD فعلا پیشتازه..باید موند و دید که این دو بالاخره میتونن co-exists کنن و یا اینکه یکیشون باید بتامکس شه!

آخرین ویرایش:
Cloud Strife,

شما واقعا خودتم متوجه نیستی چی داری میگی
اول اومدی نوشتی Elveon تازه برای PS3 اعلام شده و قبلا فقط برای PC و 360 اعلام شده بود
بعد اومدی لینکی دادای که توش نوشته شده Elveon از ابتدا برای PS3 و PC و 360 اعلام شده بود !!
اخبارت هم که تماما از سایتهای PS3 Fan برداشته میشن
نمونش همین لینک آخری که دادای : http://www.ps3land.com/preview-35.php

شما کلا یه لطفی بکن بیخیال خبر گذاشتن شو و فقط خواننده باش ... چون با این شرایط نه تنها اخبار نادرست میزاری بلکه باعث میشی کلی بحث الکی راه بیفته پیرامون خبر اشتباهی که گذاشتی ... در نتیجه تا وقتی که از سایتهایی مثل PS3land و ... خبر میزاری، اصلا نزاری خیلی بهتره !

من به کی توهین کردم؟؟؟
ولی منکر این نشید X360 یک بار عرضه شد ولی وسط بازی گیر می کرد و خراب بود برایه همین یک بار جمع اوری شد.درسته...
Ps3 فقط باید مثل X360 در همه جا منتشر شه.مثل X360 یک سال و خورده ای فروش داشته باشه اگر 10 ملیون نتونست بفوروشه حرف شما درسته.پس شما که این حرف رو می زنی هم حرفت کاملا غلطه.
شما چه جوری میگید هنوز سونی نتونسته بازی ها رو انحصاری کنه؟این همه عنوان انحصاری تازه چند تا از عنوان هایه باحالتون از دسدتون رفت؟ng که اصلا نردیکه یک عنوان انحصاری برایه Ps3 بشه.حالا شما شما تونستید چند تا از عناوین انحصاری Ps3 رو بدست بیارید؟
هم شما و هم بغیه بچه ها یکم فکر کنید و ببینید کی تو ریا هست.
در مجموع اگر کسی احصاص می کنه بهش توهین کردم ازش عذر می خوام.

سیاوش جان لطف میکردی اینو توی تاپیک Blu-ray/HD DVD میزاشتی.:biggrin1:

در اینکه بلوری کم کم داره فاصله رو با زیاد میکنه شکی نیست. البته چند تا نکته رو من بگم :

1) مقایسه فروش The Departed روی BD با HDDVD عادلانه نیست (خود highdefdigest هم اشاره کرده). برای اینکه نسخه HDDVD این فیلم combo DVD/HDDVD هست که یه 7-8دلاری از نسخه بلوری گرون تره
2) از اول 2007 تا الان بلوری 55 تا ریلیز داشته نسبت به 23 روی HDDVD . همونطور که میبینی نسبت ریلیز های بلوری به HDDVD دو برابر هست که خودش یه دلیل مهم برای فروش بیشتره (و البته نشان ساپورت و داشتن بیشتر ثطزمعسهرث استودیو ها پشت بلوری)
3) بهترین مقایسه رو میشه از may شروع کرد که یونیورسال شروع به ریلیز exclusive ها روی میکنه و تعداد ریلیز های HDDVD به طور dramatically بالا میره
4) یونیورسال تنها نقطه قوت HDDVD هست. اگه exclusive های یونیورسال نبود HDDVD دیگه هیچ نداشت.من تا الان حدود 20 تا بلوری فیلم گرفتم به لطف PS3 و دلیل خاصی برای داشتن HDDVD نمیبینم الا exclusive های یونیورسال ( فیلمهایی مثل The Thing و King Kong که reference title هست. گلادیاتور و جوراسیک پارک و ارواره ها در اینده) که برای اونها مجبورم که یه HDDVD Player بگیرم

5)حتی با وجود PS3 هنوز فروش فیلم های روی BD/HDDVD نسبت به DVD به طرز فجیعی کمه و این نشون میده هنوز راه زیادی برای رسیدن این 2 رو به DVD مونده. برای خیلی ها که نمیخوان وارد format war شن داشتن یک upconverting DVD player خوب (خداکنه این قابلیت زود به PS3 مثل X360 اضافه شه) از همه چیز بهترو کم خرجتره.

6) سونی هفته پیش (یا قبل اون دقیق یادم نیست ) که بلوری پلیر بعدی این شرکت BDSP300 در اواسط سال منتشر میشه با قیمت 599 که نصف قیمت پلیر الانی هست و اونو به همراه PS3 ارزان ترین پلیر بلوری میکنه. همچنین سونی گفته تا اخر سال پلیر های 299$ هم میاد که برای جذب average consumer خیلی خوبه.در صورت اتفاق افتادن این موضوع باید ارزان بودن رو هم از لیست قوت های HDDVD برداشت.

7) برای نزاشتن HDDVD Rom توی X360 هم باید به مایکروسافت kudos داد. به هرحال هر اتفاقی توی format war بیفته و HDDVD شکست بخوره که احتمالش کم نیست خطری متوجه X360 نیست!

8) promotion های اخیر روی BD رو هم فراموش نکنیم مثل Buy 1 get 2 که خیلی مغازه ها داشتن یا الان برین سایت امازون میبینین که بیشتر بلوری ها 50% از فیمت اصلی off شدن.
9) فروش stand alone پلیر های BD هنوز با HDDVD برابر هست (یادتون باشه PS3 شامل standalone نمیشه وگرنه پرفروش ترین پلیر فرمت نسل بعد PS3 هست)
10) با وجود بودن 2 میلیون پلیر بلوری هنور کل فروش فیلم های بلوری کمتر از حد انتظار بوده (بر خلاف پیشبینی سونی)

به نظر خیلی ها چیزی که ببرنده این نسل رو مشخص میکنه software و content هست که در این زمینه BD فعلا پیشتازه..باید موند و دید که این دو بالاخره میتونن co-exists کنن و یا اینکه یکیشون باید بتامکس شه!

راستش واقعاً معذرت میخوام، اصلاً حواسم به اون تاپیک نبود شرمنده :biggrin1: اینجوری باعث شدم بحث دوباره پخش و پلا بشه. در مورد گفته های شمام بله حق با شماست و هیچ کامنتی ندارم، فی الواقع حرف حساب جواب نداره :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or