اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط xboy:
روولوشن اين كوتوله پر عضمت

فلفل نبين ........................

j9ptw0.jpg

دستتون درد نكنه ار بابت عكس جالبتون ! فقط اگر ممكنه جاي ديگه اي آپلودش كنيد , چون عكسهاي tinypic روي بعضي ISP ها كامل باز نميشن. مثلاً براي خود من الان اين عكس فقط نصف بالاش اومده و من پايينشو نميبينم.

بچه ها بازي DOA4 بالاخره امروز واسه 360 اومده.
امتيازش از آي جي ان شده 9.
از نكات برجسته، گرافيك خيره كننده بازي و زمان 4 ثانيه اي لود بازي هستش ...
تو بازي ميتونيد عكس بگيريد و به عكس هاتون هر قدر هستنيد افكت Blur اضافه كنيد و سيوشون كنيد ...
اطلاعات تكميلي رو بهتون ميدم.
فقط بدونيد اين بازي تو ژاپن خيلي خيلي طرفدار داره و احتمالا به فروش 360 تو ژاپن كمك ميكنه.يه چيزي تو مايه هاي فيفا و جي تي اي تو ايران !

http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=654283

نوشته شده توسط Saman:
بچه ها بازي DOA4 بالاخره امروز واسه 360 اومده.
امتيازش از آي جي ان شده 9.
از نكات برجسته، گرافيك خيره كننده بازي و زمان 4 ثانيه اي لود بازي هستش ...
تو بازي ميتونيد عكس بگيريد و به عكس هاتون هر قدر هستنيد افكت Blur اضافه كنيد و سيوشون كنيد ...
اطلاعات تكميلي رو بهتون ميدم.
فقط بدونيد اين بازي تو ژاپن خيلي خيلي طرفدار داره و احتمالا به فروش 360 تو ژاپن كمك ميكنه.يه چيزي تو مايه هاي فيفا و جي تي اي تو ايران !

http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=654283

مگه تابه حال شده تيم نينجا بازي بدي بسازه;)

نوشته شده توسط Taher:
دستتون درد نكنه ار بابت عكس جالبتون ! فقط اگر ممكنه جاي ديگه اي آپلودش كنيد , چون عكسهاي tinypic روي بعضي ISP ها كامل باز نميشن. مثلاً براي خود من الان اين عكس فقط نصف بالاش اومده و من پايينشو نميبينم.
خواهش ميكنم اقا طاهر عزيز فقط يك گله مندي داشتم چرا دو تا پست قبلي من gta پاك شده وازش خبري نيست
مورد ديگه ازتون خواهش مي كنم به من بگيد چي كار كنم تا ديگه پستهاي انجمن به اميلم نرسه يا حق

اولین رایتر BlueRay :

Pioneer Electronics has announced the industries first Blu-ray Disc computer drive, sporting Blu-ray burning, for the first quarter of 2006

The new Pioneer BDR-101A will utilize shorter wavelength blue lasers in order to store up to 25 gigabytes of information on a single layer Blu-ray Disc.

Andy Parsons, senior vice president, Pioneer Electronics, USA, said, "Storage capacity in a stable medium is critical. A few years ago, no one could imagine needing more storage than available on a CD-R. Yet today, we need multiple DVDs just to back up the numerous photo and video files on our computers. Blu-ray Disc technology fulfills the rapidly growing need for more storage space and Pioneer is proud to be one of the first companies bringing it to market."

The BDR drive will be extremely fast compared to prior formats debut drives: 1xCD (0.18MB/s), 1xDVD (1.39MB/s), and 1xBD (4.56MB/s). The rotational speed reached by a 2x read Blu-ray drive is equivalent to 6.59x DVD or 51.73x CD.

The BDR-101A Blu-ray Disc/DVD writer will read BD-ROM/R/RE at 2x.
DVD-ROM/DVD-R/DVD-RW and +R/+RW discs are also supported to be read.

It offers write speeds of 2X for BD-R/RE, 8X for DVD-R/+R and 4X for DVD-RW/+RW

The drive also supports DVD-R DL and DVD+R DL, while CD-R, CD-RW and DVD-RAM are not supported.​

یه سر این ببینین:

Grand Theft Auto: Toronto

شایعه ای بیش نیست اما دیدنش ضرر نداره؟؟؟

به محض اینکه اعلام شد UT2007 برای پی3 اومده در جدول بازی های پی3 اول شد و هنوزم هست

http://www.gamespot.com/games.html?platform=1029&category=&type=top_rated

برترین بازی های 360 از طرف گیم اسپات

جای تاسف نداره که در 20 بازی برتر 360 امتیاز 7 هست

برترین بازی 360

و سازندش که کلی با بازیش حال کرده

PS2 در بدو ورود خود بازی های 9.3 و 9.6 و 10 داشت حتی پی اس وان هم چنین شروعی نداشت

Sony جان در این مورد قبلا بحث شد و دلایل کافی باری اینکه چرا امتیاز بازیها کم شده گفته شد که فکر کنم قانع کننده بود در ضمن من خواهش میکنم بگید این امتیازات بالا برای Ps2 از کدوم سایت بوده و برای چه بازی ؟

چون تنها سایتی که امتیازات را سخت میگیره همون Game Spot هتش و Ign
یکی از دوستان هم لطف کردند و امتیازات بدو ورود Ps2 را گزاشتند که اختلافی با Xbox 360 نداشت
منظورتون هم در مورد امتیاز 7 متوجه نمیشم
اگر منظورتون GUN و تونی هاکس هستش که این 2 بازی به مانند XBOX 1 از یک موتور گرافیکی استفاده کردند

آخرین ویرایش:
واقعا جالبه.الان 360 یه ماهه اومده.در صورتی که تنها بازیه پی اس2 که 10 گرفت از گیم اسپات تونی هاوکس هستش که حدود یه سال بعد لانچ پی اس2 بود.تنها بازیه بعد یه ماه پی اس2 که بالایه 9 گرفت یکی تیکن تگ بود یکی هم مدن.البته موفقیت کنسول پی اس2 بی نظیر بوده ولی در اوایل ورود یه 9.6 داشته یه9.1.10 نداشته 9.3 هم نداشته.

بالاخره اون موقع انتظار ها از بازی ها پایین بوده و وقتی میومده که یه بازی با گرافیک میساخته همه کف میکردن و امتیاز بالایی میدادن ولی الان فرق میکنه این قدر بازیه جور وا جور هست که یه بازیه خوب امکان داره توش گم بشه با 20 تا بازی هم هیچی معلوم نیست باید چند وقتی بگذره تا همه شرکت ها بازی هاشون رو بشه بعد نظر بدین
wink.gif

شرکت mamatsudhita که محصولات اون رو به اسم panasonic میشناسید چیپ ستی ارائه کرده که میتونه cd/dvd و همچنین blu ray رو بخونه قبلا چیپ ست cd/dvd و blu ray جدا از هم بودن اینکار هزینه تولید رو بسیار پایین میاره.

يه خبر توپ

Microsoft با Nissan دارن يه سيستمي رو راه ميندازن كه در مدل جديد Nissan به نام URGE بشه PGR3 رو با همون ترمز و گاز و فرمون Nissan بازي كرد.تازه آينه عقب ماشين هم تو اين بازي به كار ميره. من اين خبر رو توي WorthPlaying خوندم. آدرس خبرش هم اينه

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=30807&mode=thread&order=0
البته كلا قراره XBOX360 رو توي ماشين قرار بدن
صفحه نمايشش هم قراره يه صفحه LCD باشه كه از تو سقف در مياد

نوشته شده توسط xboy:
خواهش ميكنم اقا طاهر عزيز فقط يك گله مندي داشتم چرا دو تا پست قبلي من gta پاك شده وازش خبري نيست
مورد ديگه ازتون خواهش مي كنم به من بگيد چي كار كنم تا ديگه پستهاي انجمن به اميلم نرسه يا حق

در مورد پستتون متاسفانه من اطلاعي ندارم , يعني من پاكش نكردم , از مديران ديگه سوال كنيد !
اگر ميخوايد كه وقتي به پست پاسخ داده شد براي شما ايميل ارسال نشه , از بخش لينكهاي سريع همين بالاي صفحه ميتونيد به بخش تاپيكهاي مشترك شده بريد و اشتراك خودتون رو براي تاپيك مورد نظر پاك كنيد و همچنين در هنگام ارسال پاشخ در يك پست در همون بخش پايين محل تايپ پيغام , بخش اشتراك موضوع ها وجود داره كه از اونجا هم گزينه عدم اشتراك رو بايد بزنيد تا شما مشترك اون تاپيك نشيد. ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or