اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

احتمالاً نشستن ببینن کی پول بیشتری میده که بازی رو انحصاری کنه اینا هم لذتشو ببرن. خوب من احساس میکنم خبرهای پشت پرده ای هم هست. و الا گفتن این مطالب کاملاً بی دلیله!! من فکر میکنم کرایتک دنبال اینه که یکی بیشتر از اون یکی پول بده و از این طریق سود بیشتری نصیبش بشه! خوب نمیشه هم سرزنششون کرد چون این تجارته و کسی برای دلش کار نمیکنه برای جیبش کار میکنه..

خوب اگه مسئله پول باشه در ميان كه crysis را به انحصار در بيارن همه ميدونن كه مايكروسافت از نظر پول بسيار گردن كلفت هست و براحتي ميتونه پول بيشتري بده .

بروبچ يه سوال؟ ميشه در مورد بازي eight days با چندتا عكس توضيحاتي بديد ممنون
توضیح خاصی راجع به این بازی داده نشده و هنوز گرافیک بازی هم مشخص نشده.فقط معلوم شده که سبک بازی اکشن سوم شخصه و خود سونی هم داره تولید میکنه و میشه انتظار زیادی ازش داشت. عکسهای بازی رو اینجا میتونی ببینی.

سلام
اسکنهایی از بازی Elder Scrolls IV : Oblivion نسخه PS3 که اطلاعات جالبی در اونها وجود داره مثل اضافه شدن 10 تا 20 ساعت به بازی و تغییراتی در game play و بهتر شدن فاصله دید (Distant) و اضافه شدن یک Fraction جدید به نام Knights Of The Nine .

obli01ps31pb4.jpg

obli01ps32lr5.jpg

obli01ps33ah2.jpg

موفق باشین.

توضیح خاصی راجع به این بازی داده نشده و هنوز گرافیک بازی هم مشخص نشده.فقط معلوم شده که سبک بازی اکشن سوم شخصه و خود سونی هم داره تولید میکنه و میشه انتظار زیادی ازش داشت. عکسهای بازی رو اینجا میتونی ببینی.[/QUO

سلام میخواستم بپرسم پس ان دمویی که از بازی در ای3 2006 نشان داده شد گیم پلی بود
یا خیر منظورم بازی eight days است.

سلام میخواستم بپرسم پس ان دمویی که از بازی در ای3 2006 نشان داده شد گیم پلی بود
یا خیر منظورم بازی eight days است.

نه بابا. اون دمو اگه game play بود که سونی انقدر در موردش سکوت نمیکرد و حداقل توی TGS هم نشونش میداد. اون دمو صحنه هایی بود که game play نهایی بازی رو نشون میداد البته نه با اون گرافیک و انیمیشنهای باورنکردنی.

سلام .. ;)

There might be, the decision isn't mine to make. I don’t know of any official plans to do so, but I know there are rumours and talk, but I couldn't say anything concrete."

لپ کلام یعنی این کار ممکنه.ولی هوز تصمیمی گزفته نشده.و هنوز برنامه قطعی برای این بازی نیست ولی من میدونم یک سری شایعاتی هست.ولی ...

راستش محمد رضا جان این ترجمه ای که کردی چندان درست نیست ;)
در اینجا نگفته هنوز نصمیمی گرفته نشده بلکه گفته این تصمیمی نیست که من اتخاذ کنم

در قسمت دوم هم نگفته که هنوز برنامه های قطعی برای این بازی نیست بلکه گفته من اطلاعی از هیچ طرح رسمی برای چنین امری ندارم ..

در کل ایشون گفته اطلاعی از ساخته شدن این بازی برای کنسول های نسل بعد نداره و تایید این مطلب وظیفه ی ایشون نیست....
ایشون نه این مطلب را رد کرد و نه تایید ...

اما یک خبر جالب

64 درصد از گیمر های آنلاین در آمریکا زن هستند ...

بر طبق تحقیقاتی که توسط Nielsen Entertainment صورت گرفته در حدود 64 درصد از 117 میلیون گیمر آنلاین در آمریکا در حقیقت زن هستند ...

دز این تحقیق مشخص نشده که زنان بیشتر به بازی کردن چه بازی هایی میپردازند.. اگر چه ما اتنظار داریم سایت هایی همچون pogo.com که در بردارنده ی بازی های ساده ی گروهی مبتنی بر فلش هستند ایفا کننده ی نقش بزرگی باشند ...

اما جالب توجه تر از همه سن گیمر هاست ... تحقیق نشان می دهد که 15 میلیون گیمر یعنی 8 درصد آن ها در حقیقت دارای سنی حداقل 45 سال هستند ...

علاوه بر آن تحقیق نشان می دهد که یک گیمر فعال حداقل 5 ساعت در هفته به بازی کردن میپردازد و این در حالی است که قشر نوجوان زمان بیشتری را به این امر اختصاص می دهد یعنی حداقل 7 ساعت در هفته ..

بلوری ، HD-DVD را شکست خواهد داد

hddvdplayerxbox360yo.jpg

بر اساس پیش بینی Forrester بلوری موفق خواهد شد که در نهایت بر HD-DVD چیره شود ..

دلایل این پیش بینی بصورت زیر عنوان شده ..

1) پشتیبانی ساخت بیشتر
2) عناوین فیلم بیشتر
3) توزیع گسترده تر
4) ظرفیت بیشتر که آن را در بلند مدت پر استفاده تر میکند ..

البته در این پیش بینی آمده است که در کوتاه مدت خارج شدن یکی از این دو رقیب از صحته چندان ممکن بنظر نمیرسد و این در نهایت بر عهده ی مصرف کنندگان است که برنده ی نهایی را مشخص کنند ..

این پیش بینی Forrester دقیقا مشابه پیش بینی اش در سال گذشته است ...

آخرین ویرایش:
خوب IGN ی ها مثل اینکه تونستن نسخه PS3 ـه بازیه Call of Duty 3 رو بازی کنن، و برخلاف گفته های قبلی اولین فرقش با نسخه 360 در رزولوشن بازی هست که در 1080p اجرا میشه! البته خیلی سعی کرده بود که چیزی نگه اما خوب اینو گفته بود.

The A/V presentation was so important for Activision that each system at the event was outfitted with huge widescreen televisions +45'' in size, as well as surround-enabled headphones to give the game the proper audio effects as well. In addition, the PS3 room had three screens outputting at 1080p, which looked simply awesome.

call-of-duty-3-20061006042032668.jpg

همچنین گفته نسخه PS3 از خاصیت موشن سنسینگ استفاده خواهد کرد که دو نمونش رو ما در بازی دیدیم که یکش در حرکات melee بوده که با جلوبردن دست راست (مثل با ساعد زدن و اینا) خلاصه تیریپ با قنداق یا ساعد میزنه تو صورت طرف..

As another quick gameplay note, the PS3 version was making basic use of the tilt functionality, having players melee attack by snapping their right hand forward in a elbowing motion. Team representatives said that PS3 tilt functionality would be improved in the final months before release, adding in the ability to lean around cover by simply tilting the controller from right to left, something that the Wii version is also currently making use of.​
همچنین گفته که مولتی پلیر بازی خیلی عالیه و میتونه مدتها ملت XBL رو سرگرم کنه.

call-of-duty-3-20061006042032184.jpg

خوب IGN ی ها مثل اینکه تونستن نسخه PS3 ـه بازیه Call of Duty 3 رو بازی کنن، و برخلاف گفته های قبلی اولین فرقش با نسخه 360 در رزولوشن بازی هست که در 1080p اجرا میشه! البته خیلی سعی کرده بود که چیزی نگه اما خوب اینو گفته بود.

The A/V presentation was so important for Activision that each system at the event was outfitted with huge widescreen televisions +45'' in size, as well as surround-enabled headphones to give the game the proper audio effects as well. In addition, the PS3 room had three screens outputting at 1080p, which looked simply awesome

تا اونجا یی که میشه از این پاراگراف برداشت کرد اینه که فقط صفحه ی نمایشگری که در اطاق PS3 برای نمایش COD 3 بوده 1080P بوده وگرنه خود GS و ... خیلی قاطعانه گفتند که 720P برای هر ورژن بوده
و نه اینکه ورژن PS3 1080P بوده باشه اگر اینطور بود خیلی راحتتر از این میشد عنوان کرد مگه از کسی میترسه !؟
http://www.gamespot.com/ps3/action/...topslot;action;1&om_act=convert&click=topslot
It's worth noting that the 360 and PS3 versions are identical in terms of content; the only difference we noticed is that you can thrust with the sixaxis controller on the PS3 to make your character do his melee attack (though you can still use the button if you want). The games looked quite similar, too, from what we could tell. The level of detail in the maps and characters has been noticeably ramped up from Call of Duty 2, such as with the aforementioned individual grass blades and rays of light filtering through the trees. The characters' facial expressions, clothing, and animations are also appreciably more realistic than in the past. You'd be hard pressed to say which version looks better, especially since they're both running in 720p resolution, but neither one is a slouch in the visual department.

آخرین ویرایش:
من اصلا تو این وادی ها نیستم!ولی:
outputting at 1080p
یعنی اینکه تو این رزولیشن داشته خروجی میداده،ولی:
they're both running in 720p resolution
یعنی اینکه جفتشون تو این رزولیشن داشتن اجرا میشدن.
پس،میشه این برداشت رو هم کرد،حتی به نظر من این برداشت که نمایشگر GS بیشتر از 720p نمیتونسته نمایش بده راحت تره.
چون IGN گفته که تو 1080p داشته خروجی میداده،نه اینکه توانایی اینکارو داشته!

از قدیمیا زیاد بازیه FIGHTING بازی نمیکردم و خوشم نمیومد
ولی با ورود MORTAL KOMBAT بود که خوره وار بازی میکردم تا MK 4 ULTIMATE
اون هم فقط مورتال کامبت 2 بعدی
البته سریه های جدید هم جالب بود برام ولی نه مثل قبل
همینطور که دارید میبینید
گرافیکش دیدنی و واقعی هستش ، خلاصه برای من بهترین خبر بودش
این بازی در ماه نوامبر در XBL قرار داده میشه
گرچه باید دست به دامن یه ADSL دار بشم

Ultimate Mortal Kombat 3 - Coming to Xbox Live!
logo.jpg

1.png

2.png

====================
و این هم آخرین دمو از GEARS OF WAR که حجمش 90MB هستش !

http://download.gamevideos.com/6688/gv.com.cliffybinterview_1500k.wmv

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or