سلام ..
There might be, the decision isn't mine to make. I don’t know of any official plans to do so, but I know there are rumours and talk, but I couldn't say anything concrete."
لپ کلام یعنی این کار ممکنه.ولی هوز تصمیمی گزفته نشده.و هنوز برنامه قطعی برای این بازی نیست ولی من میدونم یک سری شایعاتی هست.ولی ...
راستش محمد رضا جان این ترجمه ای که کردی چندان درست نیست
در اینجا نگفته هنوز نصمیمی گرفته نشده بلکه گفته این تصمیمی نیست که من اتخاذ کنم
در قسمت دوم هم نگفته که هنوز برنامه های قطعی برای این بازی نیست بلکه گفته من اطلاعی از هیچ طرح رسمی برای چنین امری ندارم ..
در کل ایشون گفته اطلاعی از ساخته شدن این بازی برای کنسول های نسل بعد نداره و تایید این مطلب وظیفه ی ایشون نیست....
ایشون نه این مطلب را رد کرد و نه تایید ...
اما یک خبر جالب
64
درصد از گیمر های آنلاین در آمریکا زن هستند ...
بر طبق تحقیقاتی که توسط Nielsen Entertainment صورت گرفته در حدود 64 درصد از 117 میلیون گیمر آنلاین در آمریکا در حقیقت زن هستند ...
دز این تحقیق مشخص نشده که زنان بیشتر به بازی کردن چه بازی هایی میپردازند.. اگر چه ما اتنظار داریم سایت هایی همچون pogo.com که در بردارنده ی بازی های ساده ی گروهی مبتنی بر فلش هستند ایفا کننده ی نقش بزرگی باشند ...
اما جالب توجه تر از همه سن گیمر هاست ... تحقیق نشان می دهد که 15 میلیون گیمر یعنی 8 درصد آن ها در حقیقت دارای سنی حداقل 45 سال هستند ...
علاوه بر آن تحقیق نشان می دهد که یک گیمر فعال حداقل 5 ساعت در هفته به بازی کردن میپردازد و این در حالی است که قشر نوجوان زمان بیشتری را به این امر اختصاص می دهد یعنی حداقل 7 ساعت در هفته ..
بلوری ، HD-DVD را شکست خواهد داد
بر اساس پیش بینی Forrester بلوری موفق خواهد شد که در نهایت بر HD-DVD چیره شود ..
دلایل این پیش بینی بصورت زیر عنوان شده ..
1) پشتیبانی ساخت بیشتر
2) عناوین فیلم بیشتر
3) توزیع گسترده تر
4) ظرفیت بیشتر که آن را در بلند مدت پر استفاده تر میکند ..
البته در این پیش بینی آمده است که در کوتاه مدت خارج شدن یکی از این دو رقیب از صحته چندان ممکن بنظر نمیرسد و این در نهایت بر عهده ی مصرف کنندگان است که برنده ی نهایی را مشخص کنند ..
این پیش بینی Forrester دقیقا مشابه پیش بینی اش در سال گذشته است ...