اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

البته Gyro سونی با مال ننتندو بسیار فرق میکنه!اولی فقط در 6 جهت تشخیص میده گویا ولی دومی اصلا با جهت کاری نداره،در سه بعد،360 درجه رو ساپورت میکنه!
یه چیزیم بگم بروبچ سونی رو از نگرانی در بیارم!اگه کنفرانس سونی رو دیده باشین،حتما Warhawk رو دیدین که به معنی کامل کلمه از نظر هماهنگی با دسته گند زد!له فضاحت هر چه تمام تر!ولی سازنده Warhawk گفته که اونا 3 هفته قبل ازE3 فهمیدن که دسته Gyro داره!بعدشم قول دادن که نسخه نهایی به کل با اینی که تو نمایشگاه نشون دادن فرق قراره بکنه.

دیدم تاپیک بد جوری خاک گرفته گفتم یه حالی بدم
اول اینکه linux برای ps3 هم میاد
ساخت بازیMercenaries 2 برای ps3 تایید شده و گفتن این بازی 16 may وارد بازار میشه:confused:
این سایت بازی:www.mercs2.com
اینم یک عکس از e3 که همتون محتویاتشو میدونین

به کوتاراگی گفتن ps3 خیلی گرونه جواب داده:
If you're like many gamers, you're probably trying to hold back from doing something rash in response to Sony's price announcement. The general reaction was of astonishment during E3. But if you think that's surprising, what do you say to Ken Kutaragi's statement of the PS3 being "probably too cheap?"

There are probably a few gamers out there who would beg to differ. But that's not all he had to say. He compared the PS3 to a fine restaurant as opposed to a company cafeteria. It's still hazy about whether or not gamers are looking for a pricey meal or a cheap deal though. Whatever the case may be, he believes that the PlayStation 3 and its components (we're looking at you Blu-ray) are worth its price.
این بخونید جالبه یک سایت هنوز 20 روز نیست قیمت ps3 اعلام شده گفته قیمت ps3 هنوز 600 دلاره:p
http://www.joystiq.com/2006/05/12/sonys-ps3-is-still-600/
اینم خبر خوشحالی برای طرفداران ps3 بازیه زیر که خیلی معروفه و من خودم یکی از طرفدارانش هستم اخرین مراحله طراحی خودشو میگذرونه و بزودی یک تریلر خوف ازش به نمایش در میاد
Resistance: Fall of Man
و این بازی های tba ps3
* WarDevil -- *TBA (although it was the one of two games to be shown using 1080p at E3.)
* Assassin's Creed -- *TBA
* Indiana Jones -- *TBA
* Full Auto 2: Battlelines -- *TBA
* The Club -- *TBA
* Fatal Inertia -- *TBA
بچه ها یک dvd دستم رسید از نمایش های کامل e3 و دمو های بازی ها و کنفرانس کامل سونی مایکرذوسافت و نینتندو و مصاحبه ها
یک چیز جالب براتون بگم
یک تیکه داره بیکی از طرفدارای نینتنودوو مصاخبه میکنه و اون میگه من خودم میدونم که کنترولر ما خیلی عالیه اما سونی با کار خودش ثابت کرد که هیچ جایی از هیچ کنسولی کم نداره من خودم میدونم فاتح نسل بعد سونیه و من میدونم فاتح نسل بعد سونیه همونطور که 2 نسل قبل رو در اختیار داشت
این دموی eightday واقعا دیوانه کرد و بازیه heavly rain واقعا خیلی خوف بود سبک بازی ادونچر اکشن هست و گرافیکش واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خداست ولی چرا میخواد خودکشی کنه:((
ولی خیلی باحال دختره صحبت میکنه مایکروسافت هم مثل اینکه ویستا خیلی براش مهم تر از 360 هست اکثر بازی های 360 رو برای ویستا زده :evil:
عکس های بازی هایی که شرکت های مختلف برای wii حتما ببینید:

این عکس های بازیه Untitled Naughty Dog برای ps3 :
http://www.gamersreports.com/media/547/
اینم طرفدارای wii ببینیند سر حال میان مثل اینکه سیم اتصال اون ریموه به اون انالوگه خیلی درازه:
http://www.gamersreports.com/media/555/
اینم عکس های بازیه Assassin's Creedبرای ps3:

اسم رزیدنت اویل wii هم مشخص شد:
PCgames0515biogs_thumb.jpg

آخرین ویرایش:
امین جان همه میدونستن اما جایی تایید نشده بود
اینم عکس های بازیه resistance fall of man
pixel_c.gif
البته همه عکس ها جدید هستن

اینم لیست کنترلور های wii به صورت عکس f:eek:

Wii_Pic_1.jpg

اینم یه مقایسه مسخره که خودمم نمیدونم چرا میزارمش تو سایت:
pixel_c.gif

نینتندو هم گفته یک بازی با سگ ها داره برای wii میسازه البته نمیدونم این عکس ازش درسته یا نه:

بله شما درست مگید .
دسته این کنسول همون شکلیه که شما میگید.
چون یه مجله گرفتم که نوشته بود قراره این دسته باشه(شکلی که گذاشتم) و نوشته بود که تو E3 این به نمایش در اومده ولی برعکس شد.
من این مجله رو 2 روز پیش گرفتم .
الان با مراجعه به سایت http://www.playstation.com/products.html دیدم همونی که شما می گید.(شکلی که گذاشتید)

اين نقاشي از اين آقاي هنر مند كه روي زمين E3 كشيده رو هم ببنيد ، جالبه :)

6902f.jpg

8920f.jpg

e988a.jpg

87d51.jpg

86090.jpg

كشيدن اين تصوير 4 روز طول كشيده

-------------------------

پ . ن : ميخواستم اين عكسها رو توي تاپيك E3 بزارم ولي بسته شدش !

اگه دقت کرده باشین همه چی باحاله!
پیتر مور گفته آدم به جای یه PS3 میتونه یه 360+Wii بخره.
فیل هریسونم گفته از Wii خیلی خوشش میاد و از X360 متنفره!
کلا همه چی بر وفق(وقف؟!)مراد نینتندوئه!
و یک حرکت فوق العادههههههههههههه
ساتورو ایواتا،مدیر شرکت نینتندو،در مصاحبه ای که با روزنامه ی سیاتل تایمز داشته،گفته من امیدوارم جرج لوکاس تو فکر ساخت یه بازی باشه که توش بشه از light saber استفاده شه!!!!!!!!!!!!!!!light saber همون شمشیر معروف سری فیلماهی Star wars هستش:
wiisaber.jpg

بهتره برای اینکه تعداد تقریبی طرفداران سری Star Wars دستتون بیاد،یه نگاهی به آمار فروش فیلمای تاریخ بکنین!
از بیست فیلم پروفروش تاریخ،5 تاش از سری Star Wars هستش.
تو رده بندی فیلمای پر مخاطب تاریخم،از 10 تای اول،2 تاشون از سری Star Wars هستن که یکیشون هم دومه!

آخرین ویرایش:
امکان استفاده از دو نوع Firmware برای 360 میسر شد :
How to Install a Dualboot Homebrew Firmware Mod on the TS–H943 DVD drive
>> Iriez sent us a tutorial written by LittleJonny of Team Cavern Imports: "How to install a dualboot homebrew mod on a 360 DVD rom - The TightMod360 (v0.43DA)".
It explains how you can piggyback a SST39sf020a flashrom onto the Xbox360 TS-H943 DVD drive, so you have 2 firmwares chips on the drive and you can easily switch (for example) between the original DVD firmware and Commodore4Evas Xtreme firmware for the TS-H943 Xbox 360 DVD drive.

http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/dvd/tightmod360installation.jpg

آقا من نتونستم جلوی خودمو بگیرم و اینو نذارم اینجا(البته همگان میدونن که واسه من هیچ کنسولی تفاوت زیادی نداره مخصوصا 360 و پی اس3)
8.gif

بشتابید اخبار داغ

طرفدارای بازی های rpg بشتابید که اولین عکس های ffxiii منتشر شد:

فکر کنم این خبر و خبر عکس re برای wii خبر های خوبی بودن مدیرا چرا اینا رو صفحه اول نمیزارن که خیلی وقته خابیده
dinasour جان عزیز هم که فعالیت خیلی خوبی داشتن چند وقته نیستند اریا کجایی بیا سایت ترکید:p

سلام
من هم بالاخره رفتني شدم براي ۱.۵ ماه ديگه.اين آخرين پست من تا بعد از کنکور توي بهترين سايت بازيهاي کامپيوتري ايران هست و اميدوارم کسي ازم دلخوري نداشته باشه و همه فعلآ حلالم کنين و همين طور اميدوارم هميشه اين سايت به همين صورت بمونه و به فعاليت عالي خودش ادامه بده.:love:
----------------------------------------------
در مصاحبه اي که اخيرآ با Kaz Hirai شده تعداد بازيهاي PS3 در زمان عرضه ازش سوال شده و اون در جواب گفته ۱۵ بازي به عنوان Launch Title براي اين کنسول عرضه خواهد شد.البته هنوز اين عنوانها مشخص نيستن ولي اگه عنوانهاي زياد جالبي نباشن به خاطر قيمت گرون کنسول باعث شکست نسبي سوني در زمان عرضه اين کنسول ميشه.سايت IGN در صفحه اي ليست بازيهاي PS3 و تاريخ عرضه اونها رو مشخص کرده و با توجه به تاريخ عرضه اين بازيها رو به عنوان Launch Title مشخص کرده که هنوز تاييد نشدن و تعدادشون هم بيشتر از ۱۵ تاست :
War Hawk
Resistance : Fall Of Man
Stranglehold
Fatal Inertia
Alone In The Dark
Fight Night Round 3
Call Of Duty 3
Madden 2k7
NHL 2k7
Sonic The Hedghog
Tiger Woods PGA Tour 07
NBA Live 07
WWE Smack Down VS Raw 2007
Full Auto 2 : Battle Lines
Marvel : Ultimate Alliance
Ridge Racer 7
Rainbow Six Vegas
NCAA Football 07
Tony Hawk`s Project 8
Blade Storm
--------------------------------------
جزيياتي از ۳ بازي Final Fantasy XIII گفته شده.دو بازي از اين سري با نامهاي FFXIII و FF Versus XIII براي کنسول PS3 و ديگري با اسم FF Agito XIII براي موبايلها ساخته ميشه :
+ بازي Final Fantasy XIII احتمالآ داراي بخش Online نخواهد بود.
+ هر قسمت داراي کاراکترهاي مختلف و مستقل هست و داستان ها هم در بازه هاي زماني مختلف اتفاق ميافته.
+ يکي از اشتراکات ۳ قسمت وجود Chocobo ها ، Moggle ها و جادوها و اسطوره هاي پيرامون کريستالها هست.
+ افسانه کريستالها موضوع اصلي هر ۳ قسمت هست.
da5f4.jpg

009.jpg

005.jpg

کنسول دستي جديدي در انگليس پخش شده به نام GP2X که به گفته سازندگانش حدود ۴ برابر کنسول دستي Nintendo DS قدرت داره.
اين کنسول داراي يک پردازنده ۲۴۰ مگاهرتزي و رم ۶۴ مگابايت هست و ۶۴ مگابايت هم NAND Flash Memory داره و قيمتش در انگليس £124.99 هست.GP2X ميتونه علاوه بر اجرا کردن بازيها آهنگ و فيلم هم پخش کنه.عکس ذخيره کنه و E-Book ها رو بخونه.باز هم به گفته سازندگانش کيفيت صدا و تصوير اين کنسول يا وسيله يا ... از PSP بالاتر هست و ميتونه به راحتي به تلويزيون متصل بشه. در اين لحظه بيشتر از ۵۰۰ تا بازي براي اين کنسول ساخته شده که بيشترشون قابل داونلود شدن مجاني از سايتش هست و شرکت سازنده کمپاني هاي بازي سازي رو تشويق به ساختن بازي براي اين کنسول کرده که الآن ۱۰ بازي در حال ساخته شدن هستند.ديگر مشخصات GP2X :
استفاده از پورت USB 2.0
قابليت آپگريد کردن FirmWare
قابليت پخش فرمتهاي موسيقي WMA , OGG
قابليت نمايش عکسهاي JPG , BMP
قابليت پخش فيلم با فرمتهاي WMV , DivX , AC3
استفاده از دو باتري سايز AA
071e5.jpg

نسخه بعدي Sega Rally با نام کامل Sega Rally Revo براي PS3 , XBOX 360 و کامپيوتر ساخته ميشه و جزيياتي از بازي مشخص شده :
اين بازي در بهار سال ۲۰۰۷ عرضه ميشه.
بازي شامل نقشه هايي با شن و ماسه ، سنگ و خاک ، آسفالت و برف و باران خواهد بود.
شما داراي حق انتخاب وسيعي از ماشينهاي کلاسيک گرفته تا ۴*۴ ها و باگي ها هستين.
افکتهاي آب و هوا بسيار طبيعي خواهند بود و اثرات آب و ... خيلي زيبا هستن.
قسمت Online بازي بسيار وسيع و متنوع هست و نيم نگاهي به قسمت Online بازي PGR3 داره.
گرافيک بازي و جزييات بين نسخه هاي PS3 , XBOX 360 فرق زيادي نخواهد داشت ولي به گفته سازندگان بازي به خاطر قدرت بيشتر PS3 اين کنسول افکتهاي کمي بهتر و بيشتري خواهد داشت.

e66f6.jpg

3b018.jpg

ويل رايت سازنده بازي منحصر بفرد Spore در مصاحبه اي گفته ما خيلي دلمون ميخواد براي همه پلتفورمها و کنسولها هم بازي رو بسازيم ولي اول بايد کار نسخه کامپيوتر پيش بره و بعد از عرضه نسخه کامپيوتر همه چيز روشن ميشه.
يه عکس Fake و تقلبي از بازي Halo 3 که خيلي زود تقلبي بودنش معلوم شد :

df102.jpg

---------------------------------------
چند تا عکس از منوهاي PS3 :

ec680.jpg

957b3.jpg

0d175.jpg

--------------------------------------------------------
موفق و پيروز باشين. ۱.۵ ماه ديگه دوباره در خدمتتون هستم و شايد اون موقع احسان و محمد و ... به XBOX 360 شون هم رسيده باشن و برامون ازش تعريف کنن.;)
با تشکر
آريا

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or