اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
در مورد FPSها باید بگم که اینیم که بهزاد گفت یکم زیاده روی بود!گیم پلی یکی از عوامل مهمش راحت بودن کنترل هستش.وقتی گیم پلی هیلو رو ایکس باکس میگیره10 و روی پیسی میگیره9 یعنی اینکه بازی با کنترلر ایکس باکس جذابتر و بهتر از بازی با ماوس و کیبورده(فقط واسه این بازی).
با اونی هم که گفتی گیم پلی با بازیهای دیگه ی کنسول مقایسه میشه مخالفم.با این حساب باید تو هر سبکی و تو هر کنسول(یا پیسی)یه بازی با امتیاز گیم پلی 10 باشه پس چرا نیست؟استراتژی های پی اس2 اکثرا خیلی مزخرفن ولی بازیه نسبتا خوب هم توش پیدا میشه.پس چرا هیچ بازی تو سبک استراتژی تو هیچ کنسولی گیم پلی10 نگرفته؟یا هیچ RPGای گیم پلی10 نگرفت تو پیسی(فکر کنم.اینو مطمئن نیستم)ه؟مگه نمیگی مقایسه اییه؟!بالاخره یه بازی از بقیشون بهتره دیگه.البته من خودم بیشتر از همه چیPCرو ترجیح میدم مخصوصا تو آر پی جی ولی اینکه من از سبک Turn-Baseخوشم نمیاد دلیل نمیشه این سبک بد باشه.
به نظر من تنها چیزی که تو هر دستگاهی مقایسه میشه مشخصات فنی بازی هستش(مث گرافیک و صدا و اینا)و داستان و گیم پلی و حذابیت ربطی به دستگاه نداره.
دلیل اینکه کسی حسرت Metroid Primeرو رو پیسی نمیخوره(که من مطمئن نیستم)(حتی اگه اینطور باشه)اینه که بازیه خوبFPSروی پیسی زیاد هست و این دلیل نمیشه که MPیه بازیه خارق العاده نباشه(این قضیه متروید پرایم رو به حساب علاقه ی من به نینتندو نذارین!میتونین جای همه متروید پرایم ها بخونین هیلو!).

وقتی گیم پلی هیلو رو ایکس باکس میگیره10 و روی پیسی میگیره9 یعنی اینکه بازی با کنترلر ایکس باکس جذابتر و بهتر از بازی با ماوس و کیبورده(فقط واسه این بازی).

فقط همین ؟
یکی از قسمتهای خیلی کوچیک گیم پلی مربوط به کنترل بازی میشه. حتی اگه بر فرض محال کنترل یه بازی اول شخص با کنترلر راحت تر از ماوس باشه (که عقل سلیم میگه نیست!) بازم دلیل نمیشه که گیم پلی بازی رو کنسول امتیاز بهتری بگیره
من همچنان معتقدم گیم پلی هر بازی با بازیهای همون کنسول یا نهایتا با بازیهای کل کنسولها مقایسه میشه. هیچ وقت نمیشه گیم پلی یه بازی اول شخص روی کنسول رو با اول شخص روی PC مقایسه کرد. کاملا بدیهیه که بازیهای اول شخص حتی متوسط PC گیم پلی بهتری نسبت به عنوانهای بزرگ اول شخص کنسولی دارن
ولی کمبود اول شخص روی کنسول باعث شده که هیلو یا متروید انقدر به چشم بیان (البته معنیش این نیست که بازیهای بدی باشن(
ستراتژی های پی اس2 اکثرا خیلی مزخرفن ولی بازیه نسبتا خوب هم توش پیدا میشه.پس چرا هیچ بازی تو سبک استراتژی تو هیچ کنسولی گیم پلی10 نگرفته؟

چون ارزش 10 گرفتن رو نداشتن !
اول اینکه یه بازی استراتژی که بشه بیشتر از نیم ساعت تحملش کرد روی کنسول به من نشون بده
دوم اینکه معیار امتیاز دهی به یک بازی در درجه اول خود بازیه بعد مقایسه میشه
اول بدون در نظر گرفتن بازیهای دیگه توی اون سبک و روی اون دستگاه میان خود بازی رو بررسی میکنن مثلا میگن گیم پلی این بازی نهایتا 8 امتیاز ارزش داره نه بیشتر
بعدش مثلا میرن با یه بازی دیگه توی اون سبک و توی اون کنسول مقایسه میکنن و میبینن حالا که گیم پلی این یکی بهتره امتیاز یکسان نمیدن و حالا یا از گیم پلی و یا Tilt بازی کم میکنن
دلیل نمیشه که چون بازی هم سبک وجود نداره پس گیم پلی 10 بگیره ... هر بازی ای یه ارزشی داره و بیشتر از اون نمیتونه بره
حالا وقتی که هیلو روی ایکس باکس گرفته 10 معنیش اینه که گیم پلی بازی پتانسیل 10 گرفتن رو داشته واقعا و چون بازی اول شخصی با گیم پلی بهتر در اون زمان روی XBOX نبوده ، همون 10 امتیاز رو گرفته

داستان و گیم پلی و حذابیت ربطی به دستگاه نداره.

داستان و جذابیت که مشخصه ربطی به دستگاه نداره و توی هیچ سیستم امتیاز دهی هم داستان و جذابیت به صورت جداگانه حساب نمیشن (نیای Tilt رو مثال بزنی ها !)

حالا واسه اینکه بحث یه ربطی به این تاپیک داشته باشه یه خبرم میزارم :)

شرکت Midway با امضای قراردادی با Double Fusion in-game ad agency قصد داره تا توی بازیهایی که در آینده میسازه تبلیغات بیشتری قرار بده
اون ad هم مخفف Advertisement هست که معنیش میشه آگهی یا همون تبلیغ
In-game ad هم میشه تبلیغات بین بازی ... مثلا شما دارین تو اتاق راه میرین به دیوارش تبلیغ
سونی رو زدن

سایت 1UP هم به Black امتیاز 7 داد

mohandes_register
تشکرها(از کاربران دیگر): 192
شما تشکرهات به 200 رسید یه جایزه خوب پیش من داری ! :)

آخرین ویرایش:
لبته در اينكه پيسي يعني اول شخصي شكي نيست ام اكنسول ها هم اول شخص هاي جالبي دارن كه بزرگترينش ميشه به هالو و كيل زون اشاره كردمن بر خلاف نظر هميشگي خودم هميشه ارزو داشتم تا كيل زون براي پي سي هم بياد
اما بلك با اينكه اين همه تبليغ كرد به قول گيم اسپات بين 6 الي 7 ساعت بازيه
من چيزي در اين مورد براي گفتن ندارم جز اينكه بلك خراب كرد اما بياد شايد ما قانع شديم

سلام

البته آن چیزی که ما دیدیم آن امتیازی نبود که گیم اسپات به این بازی داده البته باید این بازی رو بازی کنم که نظرم رو کامل بدم اینکه بازیهای اول شخص pc بهتر از کنسول هست شکی درش وجود نداره ولی این دلیل نمیشه که کنسول بازی اول شخص خوب نداشته باشه مثال بارزش همین هیلو( البته2) و متروید پرایم هستش

عکس هایی از بازی Far Cry Instincts Evolution

----------------------------------------------------------------------------------------

اینم 3 تا شات از بازی Call of Juarez

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

این هم اسلحه های موجود در بازی Time Shift که بزودی راهیه بازار خواهد شد...

آخرین ویرایش:
سلام
منم موافقم FPS های پیسی بهتر از کنسوله
ولی !

هیچ وقت نمیشه گیم پلی یه بازی اول شخص روی کنسول رو با اول شخص روی Pc مقایسه کرد .کاملا بدیهیه که بازیهای اول شخص حتی متوسط Pc گیم پلی بهتری نسبت به عنوانهای بزرگ اول شخص کنسولی دارن
اون وقت بازیی مثل متروید پرایم که به نظر شما یه FPS معمولیه چه جوری میاد بهترین بازی سال میشه در بین همه بازیهای کنسولی و Pc !؟
من هیچ تعصبی رو متروید ندارم چون اصلا بازیش نکردم ولی با این که این بازی یه FPS معمولیه موافق نیستم

سلام.
امور مالی شرکت Midway اعلام کرد بازی Unreal Tournament 2007 نسخه ی PC که سازنده ی آن Epic Games است در زمستانی که خواهد آمد ریلیز می شود. یعنی زمانی بین اوایل ماه دسامبر امسال تا اوایل مارس سال 2007.
Midway درباره ی تاریخ عرضه ی نسخه (و یا نسخه های) دیگر این بازی چیزی اعلام نکرد.

مهندس غوغا کردی!
مثل اینکه دوستان نظر منو نمی فهمن!من میگم PCبرای FPSاز Console بهتره ولی Consoleبازیهای FPSای داره که اگه بهتر از FPSهای PCنباشن بدتر هم نیستن.
تا اونجایی که یادمه Tiltمیشه نظر سخصی نویسنده(فکر کنم)باشه.وقتی یه بازی تیلتش میشه 9 یکی میشه 10 دیگه بحث کنسول نیست!
البته بگم که اونایی هم که تو تو گیم اسپات و اینا نقد میکنن بازیا رو آدمن و خیلی قابل اعتماد نیستن ولی وقتی دو تا بازی رو بازی نکردم تا قسمتی از روی امتیاز های مختلف قضاوت میکنم.
در مورد کنترل و گیم پلی هم بگم که هر چی نباشه حداقل کنترل جز یک دهم گیم پلی که هست؟!(هر چند به نظر من نصف گیم پلی توطرز کنترلشه.)

حالا بعد از اين همه بحث كه شما دو نفر كردين(آقا عماد و بهزاد خان)من يه چيزي ميگم اينكه هر بازي Game play تو هر پلتفرمي فرق ميكنه.بعضي بازيهايه FPS در PCواقعا جذابه مثلا F.E.A.R و Half Life و بعضي هم در Consolخا واقعا جذابا كه البته من خودم به شخصه كمتر Consol بازي كردم و بازيهاشم زياد نمي شناسم.حتي RPG ها كه ميگن تو كنسول قشنگتره شما Fable:the lost chapters رو ببينين در PC ميگن خيلي قشنگتره و روونتره تا XBOX.من ميگم اين دو تا رو به هيچ عنوان نميشه از نظر امتياز با هم مقايسه كرد.و هر چي هم كه ما بگيم فقط نظره شخصيمونه نه چيزي بيشتر...

ولی من فکر میکنم دلیل این که بازی هایی مثل Halo و Metroid prime در کنسول امتیاز های فوقالعاده میگیرند اینه که نسبت به بقیه بازی های FPS کنسول تفاوت فوقالعاده چشم گیری دارند و بازی کردن با دسته به راحتی انجام میشه.ولی مثلا میبینین تو PC امتیاز ها پایینتر هستند، دلیلش اینه که رقابت FPS در PC بسیار شدید است و این باعث میشه توقعات بالاتر بره.

آخرین ویرایش:
فقط 4 روز تا عرضه Sims 2 Open For Business مونده واینم آخرین عکس های بازی :
929998_20060216_thumb005.jpg

]
929998_20060216_thumb002.jpg

929998_20060216_thumb004.jpg

بیشتر

16.gif

نوشته شده توسط Behzad:
فقط همین ؟
یکی از قسمتهای خیلی کوچیک گیم پلی مربوط به کنترل بازی میشه. حتی اگه بر فرض محال کنترل یه بازی اول شخص با کنترلر راحت تر از ماوس باشه (که عقل سلیم میگه نیست!) بازم دلیل نمیشه که گیم پلی بازی رو کنسول امتیاز بهتری بگیره
من همچنان معتقدم گیم پلی هر بازی با بازیهای همون کنسول یا نهایتا با بازیهای کل کنسولها مقایسه میشه. هیچ وقت نمیشه گیم پلی یه بازی اول شخص روی کنسول رو با اول شخص روی PC مقایسه کرد. کاملا بدیهیه که بازیهای اول شخص حتی متوسط PC گیم پلی بهتری نسبت به عنوانهای بزرگ اول شخص کنسولی دارن
ولی کمبود اول شخص روی کنسول باعث شده که هیلو یا متروید انقدر به چشم بیان (البته معنیش این نیست که بازیهای بدی باشن(

چون ارزش 10 گرفتن رو نداشتن !
اول اینکه یه بازی استراتژی که بشه بیشتر از نیم ساعت تحملش کرد روی کنسول به من نشون بده
دوم اینکه معیار امتیاز دهی به یک بازی در درجه اول خود بازیه بعد مقایسه میشه
اول بدون در نظر گرفتن بازیهای دیگه توی اون سبک و روی اون دستگاه میان خود بازی رو بررسی میکنن مثلا میگن گیم پلی این بازی نهایتا 8 امتیاز ارزش داره نه بیشتر
بعدش مثلا میرن با یه بازی دیگه توی اون سبک و توی اون کنسول مقایسه میکنن و میبینن حالا که گیم پلی این یکی بهتره امتیاز یکسان نمیدن و حالا یا از گیم پلی و یا Tilt بازی کم میکنن
دلیل نمیشه که چون بازی هم سبک وجود نداره پس گیم پلی 10 بگیره ... هر بازی ای یه ارزشی داره و بیشتر از اون نمیتونه بره
حالا وقتی که هیلو روی ایکس باکس گرفته 10 معنیش اینه که گیم پلی بازی پتانسیل 10 گرفتن رو داشته واقعا و چون بازی اول شخصی با گیم پلی بهتر در اون زمان روی XBOX نبوده ، همون 10 امتیاز رو گرفته

داستان و جذابیت که مشخصه ربطی به دستگاه نداره و توی هیچ سیستم امتیاز دهی هم داستان و جذابیت به صورت جداگانه حساب نمیشن (نیای Tilt رو مثال بزنی ها !)

حالا واسه اینکه بحث یه ربطی به این تاپیک داشته باشه یه خبرم میزارم :)

شرکت Midway با امضای قراردادی با Double Fusion in-game ad agency قصد داره تا توی بازیهایی که در آینده میسازه تبلیغات بیشتری قرار بده
اون ad هم مخفف Advertisement هست که معنیش میشه آگهی یا همون تبلیغ
In-game ad هم میشه تبلیغات بین بازی ... مثلا شما دارین تو اتاق راه میرین به دیوارش تبلیغ
سونی رو زدن

سایت 1UP هم به Black امتیاز 7 داد

شما تشکرهات به 200 رسید یه جایزه خوب پیش من داری ! :)
یا حضرت عباس بین علما اختلاف افتاد:baby: :ban:
راستی تشکرهاش به 209 رسید:shrewd: :-" :gunner:
ببخشید ای نبازی که تکین گفته ایران عزیزمان اینها چه هستش که این این رو گفته:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or