فقط همین ؟
یکی از قسمتهای خیلی کوچیک گیم پلی مربوط به کنترل بازی میشه. حتی اگه بر فرض محال کنترل یه بازی اول شخص با کنترلر راحت تر از ماوس باشه (که عقل سلیم میگه نیست!) بازم دلیل نمیشه که گیم پلی بازی رو کنسول امتیاز بهتری بگیره
من همچنان معتقدم گیم پلی هر بازی با بازیهای همون کنسول یا نهایتا با بازیهای کل کنسولها مقایسه میشه. هیچ وقت نمیشه گیم پلی یه بازی اول شخص روی کنسول رو با اول شخص روی PC مقایسه کرد. کاملا بدیهیه که بازیهای اول شخص حتی متوسط PC گیم پلی بهتری نسبت به عنوانهای بزرگ اول شخص کنسولی دارن
ولی کمبود اول شخص روی کنسول باعث شده که هیلو یا متروید انقدر به چشم بیان (البته معنیش این نیست که بازیهای بدی باشن(
چون ارزش 10 گرفتن رو نداشتن !
اول اینکه یه بازی استراتژی که بشه بیشتر از نیم ساعت تحملش کرد روی کنسول به من نشون بده
دوم اینکه معیار امتیاز دهی به یک بازی در درجه اول خود بازیه بعد مقایسه میشه
اول بدون در نظر گرفتن بازیهای دیگه توی اون سبک و روی اون دستگاه میان خود بازی رو بررسی میکنن مثلا میگن گیم پلی این بازی نهایتا 8 امتیاز ارزش داره نه بیشتر
بعدش مثلا میرن با یه بازی دیگه توی اون سبک و توی اون کنسول مقایسه میکنن و میبینن حالا که گیم پلی این یکی بهتره امتیاز یکسان نمیدن و حالا یا از گیم پلی و یا Tilt بازی کم میکنن
دلیل نمیشه که چون بازی هم سبک وجود نداره پس گیم پلی 10 بگیره ... هر بازی ای یه ارزشی داره و بیشتر از اون نمیتونه بره
حالا وقتی که هیلو روی ایکس باکس گرفته 10 معنیش اینه که گیم پلی بازی پتانسیل 10 گرفتن رو داشته واقعا و چون بازی اول شخصی با گیم پلی بهتر در اون زمان روی XBOX نبوده ، همون 10 امتیاز رو گرفته
داستان و جذابیت که مشخصه ربطی به دستگاه نداره و توی هیچ سیستم امتیاز دهی هم داستان و جذابیت به صورت جداگانه حساب نمیشن (نیای Tilt رو مثال بزنی ها !)
حالا واسه اینکه بحث یه ربطی به این تاپیک داشته باشه یه خبرم میزارم
شرکت Midway با امضای قراردادی با Double Fusion in-game ad agency قصد داره تا توی بازیهایی که در آینده میسازه تبلیغات بیشتری قرار بده
اون ad هم مخفف Advertisement هست که معنیش میشه آگهی یا همون تبلیغ
In-game ad هم میشه تبلیغات بین بازی ... مثلا شما دارین تو اتاق راه میرین به دیوارش تبلیغ
سونی رو زدن
سایت 1UP هم به Black امتیاز 7 داد
شما تشکرهات به 200 رسید یه جایزه خوب پیش من داری !