اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
شما مطمئني كه god of war 2 قراره براي ps2 بياد من كه باور نميكنم
اين بازي احتمالا در دو نسخه هم براي ps2 هم براي ps3 عرضه ميشه
like killzone2

;كه اين بازي هم براي ps2 و ps3 خواهد امد

دليل اينكه God of War 2 به روي PS2 عرضه ميشه وجود بيش از 100 مليون PS2 در سر تاسر دنياست كه فروش اين بازي رو تضمين ميكنه

اصل خبر :

Eurogamer reports that a leaked Sony marketing document reveals further details about the God of War sequel. Referred to as God of War 2, the game is currently scheduled for a February 2007 release on the PlayStation 2. The sequel will build upon the successful elements of the first game. This time around, Kratos will be able to ride Pegasus, sport the Golden Fleece, and even rob Icarus of his wings. According to the marketing document, God of War 2 will sport next-genish visuals.

So why doesn't Sony make God of War 2 a PS3 launch title? With over 100 million PS2 units in circulation, the answer should be clear. But rest assured, the God of War franchise will make it onto Sony's next-gen console the third time around.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mostafa_cpp:
سايت eurogamer اعلام كرد بازي God of War 2 ، يك سال ديگه ، يعني فوريه 2007 عرضه ميشه .
بر خلاف تصور همگان ، اين بازي به روي كنسول PS2 منتشر ميشه
پيش بيني ميشد اين بازي به روي كنسول PS3 ساخته بشه
ساخته شدن اين بازي براي PS2 باعث ناراحتي طرفدارهاي اين بازي شده
خود شرکت Sony چند روز قبل توی نمایشگاه Taipei اعلام کرد این بازی برای کنسول PS3 هم ساخته میشه.
موفق باشین.

Guild Wars:Factions

سلام

این شات ها رو از اولین تریلر رسمی این بازی گرفتم براتون.

نکته جالب در این تریلر :

موسیقی این تریلر دقیقا موسیقی فیلم Hero جت لی بود.

خداحافظ

نوشته شده توسط farzadlion:
Paradise
یکی از سبک هایی که من بشدت بهش علاقه دارم سبک ادونچره...با وجود

اینکه بازی های خوب در این سبک بسیار کم پیدا میشه اما همیشه

سازندگانی در این سبک هستند که بازی های خوبی روانه ی بازار

میکنند.... احتمالا بسیاری از شما با بازی Syberia آشنا هستید.. White Birds Prod نام استودیوییه که سری بازی بیادماندنی سایبریا را ساخت و

خیلی هم موفق بود.....اینبار این استودیو تصمیم گرفته یک بازی جدید دیگه در سبک ادونچر بسازه که نامش هست Paradise ..

بازی Paradise داستان یک زن جوان به نام Ann Smith را بیان می کنه که

یک دانش آموزاست .. هواپیمایی که Ann بر روی اون سوار بوده بر فراز

آفریقا دچار صانحه میشه..... و وقتی Ann بهوش میاد متوجه میشه که در

وسط صحرا سقوط کرده و وی توسط یک شاهزاده ی عرب نجات پیدا کرده ..و ادامه ی داستان...

طراحی و نوشتن داستان بازی توسط آقای Benoit Sokal صورت گرفته...و

وقایع بازی نیز بر خلاف سایبریا اینبار در یک مکان گرمسیر روی میدهد
یعنی در قاره ی آفریقا...
ممنون از خبرت فرزاد جان .
اما من به یه نتیجه ای رسیدم .
احتمالا صاحب امتیاز این شرکت White Birds Prod یه زن هست که چون دیده تقریبا قهرمان اکثر بازیها ( حتی ماجرایی ) مرد هستن , به همین دلیل عقیده ای شده بنده خدا و فشار زیاد به بعضی نقاط باعث شده که هر چی بازی میسازن قهرمانش زن باشه .
سایبریا , Still Life هم اگه اشتباه نکنم کار همین شرکت بود و حالا هم این بازی !
شخصیت ها هم ماشاا... یکی از یکی دیگه بی ریخت تر ! :wacko:

نوشته شده توسط Death Knight:
خیلی دسته کم میگیری این بازی رو.این بازی اونقدر طرفدار داره که به تصورت نمیاد.سری Sims(یعنی سیمز 1 با تمام expantion ها) در سالی که به بازار میومدن جزو پرفورشترین های سال بودند، Sims2 هم به همین ترتیب بود.یه سری شون هم که پر فروش ترین بازی سال شدند.یه دلیل دیگه هم داره که فروش این بازی بالاست مثلا شما تا حالا این بازی رو بازی نکردی و قصد داری که بری The Sims: night life رو بازی کنی مجبور هستی که به جز nightlife سیمز 2 رو هم بخری.این باعث میشه که همیشه این بازی فروش خودش رو داشته باشه.
The Biger Is Not The Better ! این شعاری هست که من از یکی از دوستان ( جناب دارک فیلد ) یاد گرفتم و معتقدم صد در صد در مورد این بازی صدق میکنه ! ;)

ديروز نامكور در يوكوهاما مكاني سه روزه اي داير كرد براي تست بازي Soul Calibur III ؛ مردم به اين مركز ميرن و به انجام بازي ميپردازن ؛
Soul Calibur يك بازي fighting هست و عنوان اين قسمت Soul Calibur III : Arcade Edition نام داره
Soul Calibur III بهار امسال عرضه ميشه
نسخه ps2 بازی که خیلی وقته اومده احتمالا این خبر فقط مربوط به نسخه arcade اونه؟
دست همه برای این همه جوابی که به من دادند درد نکنه!

به نظر من گرافيك رزيدنت اويل در حد قابل ملاحظه اي اومده پايين البته نبايد بيشتر از اين توقع داشت
--------------
من پيش بيني ميكنم GOdof war براي PS 2,3 بياد به هر حال من كه حال نكردم كه براي پي اس 2 بدن بيرون
-------------
در حالي كه فقط 5 روز به ورود افسانه Black مونده كارخانه EA از اينكه نسخه پال بازي در لينك تورنت و... قرار بگيره ميترسه و در صدد هست تا جلوي اين كار رو بگيره(اخه نسخه پال هم حرص و جوش داره چون فقط اروپايي ها اجرا ميكنن و فروش بيشتر اين بازي در خود امريكا هست)

UbiSoft & CAPCOM = Resident Evil 4 (PC)

اين عكس ها هيچ ربطي به پي سي نداره

شركت كپكام و يوبي سافت قراره براي نسخه پي سي بازي هاي زير با هم همكاري كنند

Resident Evil 4 takes you on a secret mission at a mysterious location in Europe, where you will fight not-zombies in an attempt to recover the President's daughter.
پس خودتون نتيجه بگيريد چه ميشه

RE4, Onimusha 3, DMC 3 headed to PCs

منبع
http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html
http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/index.html
http://www.gamespot.com/pc/adventure/onimusha3/index.html

آخرین ویرایش:
شركت كپكام و يوبي سافت قراره براي نسخه پي سي بازي هاي زير با هم همكاري كنند

Resident Evil 4 takes you on a secret mission at a mysterious location in Europe, where you will fight not-zombies in an attempt to recover the President's daughter.
پس خودتون نتيجه بگيريد چه ميشه
من نمیدونم شما از کجا نتیجه گرفتی که کیفیت این بازی ها خوب ازاب در میاد از اینکه یوبی سافت با کاپکام داره همکاری می کنه ؟؟؟؟
باید بگم که یوبی سافت در تولید و تبدیل این 3 بازی هیچ نقشی نداره و فقط وظیفه ی انتشار این بازی ها را بر عهده داره...یعنی قراره فقط و فقط بازی ها را در اروپا و امریکای شمالی روانه ی بازار کنه....اینم لینک خبرش
http://www.gamespot.com/pc/adventure/residentevil4/news.html?sid=6143499

در مورد اون نوشته ی انگلیسی هم من نمی دونم چه ربطی به کیفیت نسخه ی PC رزیدنت اویل 4 داشت...;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Kain:
The Biger Is Not The Better ! این شعاری هست که من از یکی از دوستان ( جناب دارک فیلد ) یاد گرفتم و معتقدم صد در صد در مورد این بازی صدق میکنه ! ;)
شما و دوستتون عقيدتون رو واسه خودتون نگه دارين لازم بشه.از اين به بعد هم مواظب باش كه به بازيي چرت پرت بگي كه طرفداراش تو اين تاپيك دور نزنن....:D
راستي اين نوشته گيم اسپات جدا من ربطشو نفهميدم به كيفيت عكسا.اونا كه در مورد همكارياشون بود؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or