خود شرکت Sony چند روز قبل توی نمایشگاه Taipei اعلام کرد این بازی برای کنسول PS3 هم ساخته میشه.نوشته شده توسط mostafa_cpp:سايت eurogamer اعلام كرد بازي God of War 2 ، يك سال ديگه ، يعني فوريه 2007 عرضه ميشه .
بر خلاف تصور همگان ، اين بازي به روي كنسول PS2 منتشر ميشه
پيش بيني ميشد اين بازي به روي كنسول PS3 ساخته بشه
ساخته شدن اين بازي براي PS2 باعث ناراحتي طرفدارهاي اين بازي شده
ممنون از خبرت فرزاد جان .نوشته شده توسط farzadlion:Paradise
یکی از سبک هایی که من بشدت بهش علاقه دارم سبک ادونچره...با وجود
اینکه بازی های خوب در این سبک بسیار کم پیدا میشه اما همیشه
سازندگانی در این سبک هستند که بازی های خوبی روانه ی بازار
میکنند.... احتمالا بسیاری از شما با بازی Syberia آشنا هستید.. White Birds Prod نام استودیوییه که سری بازی بیادماندنی سایبریا را ساخت و
خیلی هم موفق بود.....اینبار این استودیو تصمیم گرفته یک بازی جدید دیگه در سبک ادونچر بسازه که نامش هست Paradise ..
بازی Paradise داستان یک زن جوان به نام Ann Smith را بیان می کنه که
یک دانش آموزاست .. هواپیمایی که Ann بر روی اون سوار بوده بر فراز
آفریقا دچار صانحه میشه..... و وقتی Ann بهوش میاد متوجه میشه که در
وسط صحرا سقوط کرده و وی توسط یک شاهزاده ی عرب نجات پیدا کرده ..و ادامه ی داستان...
طراحی و نوشتن داستان بازی توسط آقای Benoit Sokal صورت گرفته...و
وقایع بازی نیز بر خلاف سایبریا اینبار در یک مکان گرمسیر روی میدهد
یعنی در قاره ی آفریقا...
The Biger Is Not The Better ! این شعاری هست که من از یکی از دوستان ( جناب دارک فیلد ) یاد گرفتم و معتقدم صد در صد در مورد این بازی صدق میکنه !نوشته شده توسط Death Knight:خیلی دسته کم میگیری این بازی رو.این بازی اونقدر طرفدار داره که به تصورت نمیاد.سری Sims(یعنی سیمز 1 با تمام expantion ها) در سالی که به بازار میومدن جزو پرفورشترین های سال بودند، Sims2 هم به همین ترتیب بود.یه سری شون هم که پر فروش ترین بازی سال شدند.یه دلیل دیگه هم داره که فروش این بازی بالاست مثلا شما تا حالا این بازی رو بازی نکردی و قصد داری که بری The Sims: night life رو بازی کنی مجبور هستی که به جز nightlife سیمز 2 رو هم بخری.این باعث میشه که همیشه این بازی فروش خودش رو داشته باشه.

نسخه ps2 بازی که خیلی وقته اومده احتمالا این خبر فقط مربوط به نسخه arcade اونه؟ديروز نامكور در يوكوهاما مكاني سه روزه اي داير كرد براي تست بازي Soul Calibur III ؛ مردم به اين مركز ميرن و به انجام بازي ميپردازن ؛
Soul Calibur يك بازي fighting هست و عنوان اين قسمت Soul Calibur III : Arcade Edition نام داره
Soul Calibur III بهار امسال عرضه ميشه
من نمیدونم شما از کجا نتیجه گرفتی که کیفیت این بازی ها خوب ازاب در میاد از اینکه یوبی سافت با کاپکام داره همکاری می کنه ؟؟؟؟شركت كپكام و يوبي سافت قراره براي نسخه پي سي بازي هاي زير با هم همكاري كنند
Resident Evil 4 takes you on a secret mission at a mysterious location in Europe, where you will fight not-zombies in an attempt to recover the President's daughter.
پس خودتون نتيجه بگيريد چه ميشه

شما و دوستتون عقيدتون رو واسه خودتون نگه دارين لازم بشه.از اين به بعد هم مواظب باش كه به بازيي چرت پرت بگي كه طرفداراش تو اين تاپيك دور نزنن....نوشته شده توسط Kain:The Biger Is Not The Better ! این شعاری هست که من از یکی از دوستان ( جناب دارک فیلد ) یاد گرفتم و معتقدم صد در صد در مورد این بازی صدق میکنه !![]()