نوشته شده توسط gamer220:شما آقا محمد هستی دیگه ؟ ..... من دیدم درست سیستمی که نوشتی حتی از لحاظ حروف بزرگ و کوچک و قرار گیری بخشاش مثل لینکی هست که من دادم ... لینک رو دیدم ممنون ولی من بعید میدومم همچین کاری بکنن .. چون انگاری میخوان بازی رو تحت dx10 هم پیاده کنند .
موفق باشی
محيط هاي اين بازي بسياز شبيه عكسهايه كه etereaestudios از بناهاي تاريخ اصفهان ساختهنوشته شده توسط farzadlion:Paradise
![]()
یکی از سبک هایی که من بشدت بهش علاقه دارم سبک ادونچره...با وجود
اینکه بازی های خوب در این سبک بسیار کم پیدا میشه اما همیشه
سازندگانی در این سبک هستند که بازی های خوبی روانه ی بازار
میکنند.... احتمالا بسیاری از شما با بازی Syberia آشنا هستید.. White Birds Prod نام استودیوییه که سری بازی بیادماندنی سایبریا را ساخت و
خیلی هم موفق بود.....اینبار این استودیو تصمیم گرفته یک بازی جدید دیگه در سبک ادونچر بسازه که نامش هست Paradise ..
بازی Paradise داستان یک زن جوان به نام Ann Smith را بیان می کنه که
یک دانش آموزاست .. هواپیمایی که Ann بر روی اون سوار بوده بر فراز
آفریقا دچار صانحه میشه..... و وقتی Ann بهوش میاد متوجه میشه که در
وسط صحرا سقوط کرده و وی توسط یک شاهزاده ی عرب نجات پیدا کرده ..و ادامه ی داستان...
طراحی و نوشتن داستان بازی توسط آقای Benoit Sokal صورت گرفته...و
وقایع بازی نیز بر خلاف سایبریا اینبار در یک مکان گرمسیر روی میدهد
یعنی در قاره ی آفریقا...
![]()
انچه بیشتر از همه در مورد Paradise جلب توجه میکنه وجود محیط های
بسیار زیبا و دارای جزییات بالا در بازیست که بگفته ی سازندگان بازی در
کنار معماها و داستان از نکات مثبت این بازی محسوب میشه ..
جالبه بدونید که کمپانی یوبی سافت وظیفه ی انتشار این بازی را بر عهده
داره و این بازی در تاریخ 25 آپریل روانه ی بازار خواهد شد...
اینم یک تعداد اسکرین شات هایی از بازی
![]()
ممنون ... من منظورم فقط hdr و hdrr نبود ، من کلی صحبت کردم ... valve به موتور source قابلیت های قویتری اضافه کرده و اصلا hl e1 رو نمیشه با hl2 مقایسه کرد . valve برای جلوزدن از رقیب آیندش " stalker " مطمینم از همه technology های روز استفاده خواهد کردنوشته شده توسط XENOS:نسخه هاي lost coast به بعد همگي منابع HDR رو بكارگيري
HDR يا رندرينگ High Dynamic Range يك نمايش از نورپردازي سينماتيك با نمايش صحنه هاي شبه واقعي هست كه با تغيير و اندازه مقادير dynamic range نورپردازي واقع گرايانه تري تعريف ميشه كلا valve در lost coast جلوه HDR به بهترين نحو ممكن بكار گرفته در واقع خيلي بهتر از chaos theory و serious sam2
يك نمونه در lost coast:
![]()
جزئيات بيشتر در مورد اضافات جديد گرافيكي در source ميتونيد از اينجا ببينيد:
http://www.bit-tech.net/gaming/2005/09/14/lost_coast_screens/2.html
![]()
![]()
![]()

تو که این همه اطلاعات داری چرا رو نمیکنی:cheesygriنوشته شده توسط ChaosTheory:نه. اسم این دختر Enrica هست که یکی از اعضای همون گروه تروریستی هست و فیشر برای اینکه بیشتر وارد اون گروه بشه با این دختر دوست میشه.