اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
سلام

این متن رو بخونید.

کسی منظور این متن رو میدونه.

اخه من اصلا از PS2 اطلاعی ندارم.منظرو این متن تغییر در گیم پلی بازیه RE4 هستش.

Before they changed the gameplay...
Before the geniuses over at Capcom decided to change the gameplay entirely for Resident Evil 4, it was similar to the previous installments of the series. Some minor changes were made, like the over the shoulder shooting mode, but the core gameplay remained the same. Don't start crying immediately that you will never be able to play this 'version' of Resident Evil 4, because we have found a video of the Resident Evil 4 Alpha (Thanks YouTube). While this alpha version certainly lookes more eerie and looks graphically superior, the new gameplay style was probably the best choice after all. If you want to jugde for yourself, download the movie from our archives!​

امیدوارم درست باشه.

خداحافظ

سلام

بنظر ميرسه متن قديمي باشه ( مثلا قبل از ريليز شدن ايول )

اما متن :
قبل از اينكه نوابغ كپكام تصميم بگرن كه گيم پلي Re4 رو تغيير بدن ، مثل سريهاي قبل بود .
تغييرات كوچكي در بازي داده شد مثل حالت اور شولدر در تير اندازي ( حالتي كه دوربين انگار روي شونه كاراكتر قرار داره ) . اما هسته اصلي گيم پلي به قوت خودش باقيه .
الكي شلوغش نكنيد كه " ما نميتونيم اين ورژن از Re4 رو بازي كنيم ! " ؛ براي اينكه ما فيلمي از Re4 نسخه آلفا بدست آورديم . نسخه آلفا كاملا ترسناكه و گرافيك فوق العاده اي داره .
بهر روي گيم پلي جديد شايد بهترين انتخاب بوده باشه .
اگر شما ميخوايد خودتون قضاوت كنيد فيلم رو از آرشيومون دانلود كنيد

سلام

این متنی که من گذاشتم مال 7 فوریه 2006 هستش.

یعنی 2 روز پیش.

پس خیلی قدیمی نیست.

من فقط عین متن رو گذاشتم چون میترسم اشتباه کنم.چون در زمینه PS2 اصلا سر رشته ای ندارم.

من که همه چیز رو نباید بلد باشم.:confused: :confused:

++++++++++++++++++++++++++++++

بازی Commandos:Strike Force هم زمان ریلیز شدنش مشخص شد.

4 اوریل.

اینم لینک اصلی خود کمپانی Eidos

http://www.eidosinteractive.com/games/info.html?gmid=155

اینم ویژگی های بازی:

Arsenal of authentic weapons from the period (allied weapons, enemy weapons, vehicles)

Different gameplay styles with a series of special actions and skills (Action, Infiltration and Stealth)

Play as 3 different Commandos characters each with different abilities (Action – Green Beret, Infiltration – Spy, Stealth – Sniper)

سه شخصیت اصلی در بازی که هر کدوم یک ویزگی خاص دارن.

Fight in war torn environments in 3 campaigns across France, Norway and Russia

بازی در فرانسه و نروژ و روسیه رخ میده.

Tactical use of weapons: for example use knives for silent kills and use timed bombs to cause diversions

خداحافظ

آخرین ویرایش:
این متنی که من گذاشتم مال 7 فوریه 2006 هستش.

یعنی 2 روز پیش.

پس خیلی قدیمی نیست.

من فقط عین متن رو گذاشتم چون میترسم اشتباه کنم.چون در زمینه PS2 اصلا سر رشته ای ندارم.

من که همه چیز رو نباید بلد باشم.

متن خيلي عجيب و گنگه ، اصلا واضح نيست كه چرا همچين حرفي زده ، شايد چون متن كامل نيست نميشه به اصلا مطلب پي برد .

من هم از PS2 سر رشته اي ندارم ، حتي ps2 رو از نزديك هم نديدم !

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
راستي من هيچ ارتباطي بين متن و Ps2 نديدم ؛ چرا اين متنو به Ps2 ربط ميدي ؟

سلام

خب فکر کنم اینکه چرا دارم به PS2 ربط مسیدم یه کمکی مشخص باشه.

فکر کنم این بازی برا GC و PS2 اومده باشه.

و اینکه گفته شده تغغیراتی در گیم پلی به نظر میرسیده .خوب بایدبرا این دو تا کنسول باشه.اخه هنوز از PC این بازی که خبری اون چنان درج پیدا نکرده.

اصلا اقا مصطفی گل بی خیال.خیلی سخت نگیر.

من فقط عین خبر رو گذاشتم اینجا بدون کمو کاست.

ولی به هر حال

ممنون که پیگیر هستین.

خداحافظ

Halo 2 برای PC کانفیرم شد

Microsoft به طور رسمی Halo 2 رو برای PC کانفیرم کرد.اما فقط برای کاربران ویندوز Vista.
MS اعلام کرد این بازی که دارای سبک FPS هست هم دارای قسمت single-player و هم قسمت multiplayer خواهد بود (مثل نسخه ی Xbox) و کاربران می تونند مرحله ی های بازی چندنفره را خودشون هم طراحی کنن.هنوز علت اینکه چرا این بازی فقط در ویندوز Vista اجرا می شه گفته نشده اما به نظر میرسه استفاده از ورژن جدید directX جواب این سئوال باشه.Halo 2 توسط یک تیم اختصاصی از Microsoft Games و با همکاری Bungie Studios برای PC در دست ساخت (نمی شه گفت ساخت , چون پورت خواهد شد) است.در ضمن هنوز تاریخ انتشار این بازی اعلام نشده.

آخرین ویرایش:
تريلر جديد از SC4.حتما دانلود کنيد:
9284-t_splintercell_da_4.jpg

سايز : 13.27
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_splintercell_da_4.wmv

هنوز علت اینکه چرا این بازی فقط در ویندوز Vista اجرا می شه گفته نشده اما به نظر میرسه استفاده از ورژن جدید directX جواب این سئوال باش
این نمی تونه دلیلش باشه..چون DirectX جدید یعنی DirectX 10 برای سیستم عامل های دیگه ی مایکروسافت نظیر Windows XP هم ساخته میشه..تنها دلیلی که به ذهن من میرسه اینه که این روش یک ترفند برای افزایش فروش سیستم عامل جدید مایکروسافت یعنی ویندوز ویستا هست;)
هنوز مایکروسافت زمان و تاریخ دقیقی برای انتشار و ریلیز این بازی اعلام نکرده امابدون شک Halo 2 پس از آمدن ویندوز ویستا راهیه بازار خواهد شد;)

----------------------------------------------------------------------------------

Lionhead Studios که سازنده ی بازی هایی نظیر Fable و Black & White میباشد خبر داد که مذاکراتی از سوی این توسعه دهنده ی بریتانیایی با دو کمپانیه Microsoft و Ubisoft صورت گرفته تا در صورت بنتیجه رسیدن Lionhead توسط یکی از این دو کمپانی خریداری شود

آخرین ویرایش:
بازي RPG نامكو به نام Tales of legendia امتياز 8 از گيم اسپات و
IGN7.7 / 10 Gamespy3.5 / 5 GamePro3.5 / 5 1UP7.5 / 10 Games are Fun6 / 10
گرفت .رده سني ان هم Teen است.
926504_66207.jpg
926504_20060206_embed001.jpg

بازي World Soccer winning eleven 9 نسخه جهاني اش پخش شد و امتياز 9.1 از گيم اسپات گرفت.
9 Gaame play
Graphics 9
sound 8
Value 9
Tilt `0
در روز 14 فوريه بازي اكشن -نقش افريني يوبي سافت به نام Dranegars ريليز ميشود كه ميتوان اشاره كرد كه بازي شبيه باز يSquere Enix است يعني شما بايد با نفس گرم ازدهايتان دشمنانتان را از بين ببريد
925725_61501.jpg

در 14 فوريه يه بازي Rpg زيباي ديگر هم براي PS2 در راه است توسر Squere enix به نامIII Grandia
927215_65940.jpg

در 21 فوريه بازي MS:A new dawn Saga بازي نقش افريني ديگري است كه براي Play Station2 ميايد .
927476_69285.jpg

نسخه تقريبا كامل بازي Black به دست گيم اسپات رسيده كه در متنش از نابودي اجزاي محيط و..
هوش مصنوعي و... تقدير كرده .
http://www.gamespot.com/ps2/action/black/news.html?sid=6144038

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or