اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
onimusha 4:daen of the dreames كه در 1 مارچ بر روي پي اس 2 ميايد توسط كمپاني بزرگ كاپكم من خودم خيلي منتظر اين بازي هستم تا بتونم چهارمين شماره از اين بازي رو بيبينم

Onimusha_Dawn_of_Dreams_12.jpg

سلام

خبر امشب در مورد ساخت یک استودیوی تازه در سنگاپور توسط کمپانی قدرتمند و پول دار EA هستش.

هدف ساخت این استودیو استفاده از افراد متخصص اسیایی (ژاپن.کره.تایوان و ...) هستش.

هدف از این استودیو تمرکز بر روی بازی های انلاین هستش.

New studio to focus on localisation and online titles​

Publishing giant Electronic Arts has announced plans to further expand into Asia with the establishment of a new studio in Singapore that also will employ staff from Japan, Korea, Taiwan and Holland.
EA Singapore's 20-strong staff will concentrate on translating and localising EA titles into at least five different languages for distribution throughout Asia, and will also produce online games for the region's booming Internet gaming market.

Irene Chua will take on the role of VP of operations, while EA's Chris Thompson - VP and GM of EA Southeast Asia - will also move to Singapore from Tokyo, where he was GM of EA Japan for seven years.

“We are happy that Electronic Arts has chosen Singapore to establish their primary localisation studio in Asia. EA is the latest addition of top tier digital media companies that EDB has attracted to Singapore over the past 18 months. It is a significant boost to our efforts in building Singapore into a Digital Media Capital," said Teo Ming Kian, chairman of Singapore's Economic Development Board.

EA Asia president Jon Niermann commented: "The EDB has been very supportive and we are looking forward to working closely with them to build a positive local presence​

خداحافظ

نوشته شده توسط Rezahajizadegan:
می خواستم بپرسم کشتی گچ جدیدی میآد برای پی سی خیلی ممنون. :idea:
خیر این بازی بر روی PC عرضه نخواهد شد.این بازی فقط بر روی PS2 و PSP عرضه شده.

سلام

میدونم اینجا اخبار بازی های کامپیوتری باید بیاد ولی خب خبر مربوط میشه به بازی Outfit

کار استودیوی Relic خالق بازی های Warhammer و Homeworld2

این استودیو در حال کار کردن بر روی یک بازی با همون سبک و سیاق RTS خودش هست البته برای کنسول XBOX360

کار بعدی Relic برای PC بازی Company of Hero هستش.باید منتظر این بازی هم بود.

زمان ریلیز شدن بازی سال 2006 اعلام شده و اینم متن خبر:

THQ today announced that The Outfit, the squad-based action game developed by Relic Entertainment for the Xbox 360, now has its own website packed with lots of info, screens and a trailer. The game's action is set within war ravaged Europe during World War II and takes players behind enemy lines, battling the Nazi War Machine through a variety of large combat missions. The game is scheduled to be released on March 28th, 2006, instead of holiday 2005.​

حتما یه سر به سایت بازی بزنید.فلش خیلی قشنگی داره

http://www.theoutfitgame.com/

خداحافظ

این استودیو در حال کار کردن بر روی یک بازی با همون سبک و سیاق RTS خودش هست البته برای کنسول XBOX360

البته اشتباه نشه محمدرضا جان The Outfit سبکش RTS نیست ... سبک بازی Tactical Shooter هست ... یه چیزی تو مایه های Hidden & Dangerous

نوشته شده توسط Behzad:
البته اشتباه نشه محمدرضا جان The Outfit سبکش RTS نیست ... سبک بازی Tactical Shooter هست ... یه چیزی تو مایه های Hidden & Dangerous
سلام

بله

حق با اقا بهزاد.

من یه مرتبه با بازی WH و Homeworld2 اشتب کردم.

از Relic همچین بازی بعیده.ولی خب باید جالب باشه.

اقا بهزاد درست میگه.

ممنون.از اقا بهزاد.

اینم شات های بازی برای تایید حرف اقا بهزاد.

igm61j.jpg
igm6as.jpg
igm6ie.jpg

igm6jd.jpg
igm6n9.jpg
igm6o9.jpg

igm6pk.jpg
igm6qd.jpg
igm6tx.jpg

igm6v7.jpg
igm6w6.jpg
igm70o.jpg

+++++++++++++++++++++++++++++

چند تا خبر هم از استودیوی کپ کام برای کنسول Xbox360 خوندم.ولی چون میترسم اشتباه بگم.

منتظر میمونم دوستانی که در زمینه این کنسول وارد تر هستن .خبرشو بگن.

من در این مورد و کنسول اصلا اطلاع ندارم.

من فقط متن انگلیسی خبر رو میزارم.

بدون هیچ کمو کاستی.

خودتون ببینید.

من چیزی اضافه نمیکنم.

At a press conference in Tokyo on last Saturday, Capcom announced Lost Planet, its latest title for the Xbox 360. Set within the merciless frozen tundra of a hostile planet, humans struggle for survival as conflicts arise between man, the surrounding indigenous creatures and the monstrous beings that have invaded. With a gripping single player campaign and numerous multiplayer modes, Lost Planet promises to deliver an intense cinematic gameplay experience when it is released next winter.​

اینم شات های بازی:

igmal4.jpg
igmanp.jpg
igmas1.jpg

igmauu.jpg
igmavb.jpg
igmazc.jpg

igmb0n.jpg
igmb28.jpg
igmcd2.jpg

igmcee.jpg

++++++++++++++++++++++++++++++++++

میدونم این کاری که میکنم درست نیست.

ولی برای اینکه اشتباه منظورمو نرسونم.

متاسفانه فقط متن انگلیسی خبر رو میزارم.

An unnamed Sony spokesman tells Reuters the console is still on schedule​

Reuters reports that Sony still plans to launch PlayStation 3 in spring 2006.

The company originally named that date at its E3 unveiling in May, and reiterated it during its showcases at Games Convention in Leipzig and the Tokyo Game Show.

Reuters cites a Sony spokesman saying that the company is still targeting a spring 2006 launch for the PS3, although it doesn't name the spokesman or directly quote him.

The past few months have seen widespread speculation that Sony's next-generation gaming platform will actually launch at a later date in 2006. Even Larry Probst, CEO of Electronic Arts, has weighed in, speculating that the console would actually arrive during the autumn.

The Reuters report is set against the backdrop of growing unease about the perceived war between Sony's Blu-ray disc format and HD-DVD, which Microsoft has said it may support during Xbox 360's life cycle​
جدا به خاطر این جور خبر دادن متاسفم.

ولی خبر در مورد اومدن PS3 در بهار 2006 همزمان با نمایشگاه E3 در ماه می می باشد.

اگه اشتباه گفتم.ببخشید.

خوش بگذره.

خداحافظ

آخرین ویرایش:
خوب اول اين 2 تا عكس رو از Splinter Cell 4: Double Agent داشته باشین :

عکسا برای نسخه X360 هستن ... در مورد بازی گفته شده که Sam هنوز آدم بد نشده ! و از داخل زندان قصد داره تا به یه باند تبهکاری بزرگ نفوذ کنه ... ماموریتهای بازی هم از طرف NSA به Sam داده میشن و هم از طرف اون باند خلافکار و Sam باید طوری رفتار کنه که هم بتونه ماموریتها رو به خوبی انجام بده و هم اعتماد اون گروه رو به خودش جلب کنه ... ضمن اینکه UBI قول چنتا پایان مختلف رو هم برای بازی داده ...

چند تا خبر هم از استودیوی کپ کام برای کنسول Xbox360 خوندم.ولی چون میترسم اشتباه بگم.

بازی Lost Planet: Extreme Condition یه بازی از طرف CapCom برای X360 هست که 2-3 روزی میشه ساختش رسما اعلام شده ... سبکش هم به نظر Science Fiction میرسه ... مثلا میشه گفت SCI-FI Action Adventure ... از همین بازیهای علمی تخیلی که یه عده به زمین حمله میکنن باید جلوشونو بگیری ! ... البته اینجا مثه اینکه به زمین حمله نمیشه و بازی توی یه سیاره دیگه اتفاق میوفته ... گرافیکشم گفتن خیلی خوبه !

سازنده های Onimusha و Devil May Cry دارن روی بازی کار میکنن ... یه هنرپیشه اهل کره جنوبی به نام Lee Byung-Hun هم توی بازی ایفای نقش میکنه

تاریخ انتشارم یه جا خوندم زمستان 2006 که میشه 1 سال دیگه البته اگه عقب نیوفته ... عکساشم که محمدرضا جان گذاشتن ... تریلر بازی رو هم میتونید از اینجا ببینید :

http://www.capcom.co.jp/lostplanet/trailer.html

نوشته شده توسط Death Knight:
خیر این بازی بر روی PC عرضه نخواهد شد.این بازی فقط بر روی PS2 و PSP عرضه شده.

دوست من شما منيع موصخي داري
اگه نمي خاست عرضه شه پس براي چي raw 1 , raw 2 براي pc اومد

بازي gauntlet:seven sorrows بر خلاف اينكه قبل از ورود ش به بازار توسط كمپاني Midway تبليغ زيادي كردند و ميگفتند بازي ار پي جي قشنگي خواهد بود امتياز پايين 5.4 را از گيم اسپات گرفت

Gameplay

5Graphics

6Sound

5Value

5Tilt

5

ديروز اولين patch بازي The wovies شامل چيزهاي جديد مانند لباس و.. براي بازي است

اگر كسي لينك دانلودش رو داره بزار

به نظر من بايد سبك بازي عوض بهش نميشه كه تا ابد كه نميشه يه سبك باشه

تو اينكارها زاپني ها ميفهمند همونطور كه ميبينند بازي داره تكراري ميشه يا داستان رو يه جوري ميكنند كه بازي جذاب بشه يا سبك بازي رو عوض ميكنند مثلا رزيدنت اويل 4 و يا فاتال فريم 3 (كه با قوي كردن داستان اما تغيير كمي در سبك ان بازي ضعيف شد)و يا متال گير 3 كه با اضافه كردن امكانات جديد در بازي از تكراري شدن ان جلوگيري كرد

پس نبايد ناراحت باشيم كه سبك بازي مقداري دچار تغيير شود

اينم لينك دانلود پچ جدي بازي THE MOVIES

http://download.activision.com/themovies/Movies_1_1_Patch.exe

نوشته شده توسط leoman:
دوست من شما منيع موصخي داري
اگه نمي خاست عرضه شه پس براي چي raw 1 , raw 2 براي pc اومد
اونی که برای PC اومد WWE RAW بود و RAW2 برای PC عرضه نشد.در ضمن این SMACKDOWN vs. RAW 2006 که جدید اومده چه ربطی به RAW1 و RAW2 داره.
میتونی بری GAMESPOT ببینی!

به اين عكسها نگاه كنيد براي شاهكار استراتزي سال اينده يعني company of heros است كه خيلي قوي از هر نظر مخصوصا گرافيك بازي در زمان جنگ جهاني دوم است وبراي كامپيوتر هاي شخصي در تاريخ 1 فوريه سال 2006 عرضه ميشود

به قول يكي از سايتها باورش سخته كه فكر كني اين يه بازي RTS است يعني ميتونيد باور كنيد كه اين يه بازي استراتزي هست يا يك اكشن در مورد جنگ جهاني است ;) بهتره منتظر بمونيم و حال دست رنج كمپاني Relic را ببينيم

pic 1
pic 2

Last edited by a moderator:
ولی من زیاد از این اسپلینتر سل 4 کم کم خوشم نمیاد
از عکساش فکر میکنم داره اون سبک مخفی کاریش از بین میره . آره ؟
اشتباه نکن مطمعن باش هر بلایی سر این بازی بیارند سبک مخفی کاریش از بین نمیره...آخه یک پیرمردی مثل سم فیشر میتونه بطور مستقیم بجنگه.. :mrgreen:

نوشته شده توسط Death Knight:
اونی که برای PC اومد WWE RAW بود و RAW2 برای PC عرضه نشد.در ضمن این SMACKDOWN vs. RAW 2006 که جدید اومده چه ربطی به RAW1 و RAW2 داره.
میتونی بری GAMESPOT ببینی!
دوست من اون raw2 رو من خودم واسه pc ديدم ولي چون از اين سبك بازي خوشم نمياد نخريدم
حالا نميدنم شايد شايد تبديل شدش بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or