نوشته شده توسط Hellgate:london:سلام
یه خبر دیگه هم در مورد Id
در تاریخ 28 اکتبر.
Id دنبال یک نفر که در زمینه Web مسلط باشه نیاز داره.حالا برا چی میخواد خدا میدونه.این شخص برای اپدیت کردن سایت Id نیاز هستش.و مدیرت بخش Online Store در سایت
ویژگی اون بابا.
دو سال سابقه در زمینه طراحی سایت.
اشنایی کامل با سخت افزار و نرم افزار کامپیوتری.
و چیزای دیگه که میزارم بخونیدش.اگرم حال ندارین این چیزی که نوشتم خلاصش بود.
===============================
At least 2 years experience developing/coding websites in .php and .html
Experience running and managing first-person game servers
Strong writing and communication skills
Knowledge and understanding of "game community" including fan sites, IRC, message boards, etc
Firm grasp of web art creation and management tools
Strong understanding of computer hardware and software systems
Adaptability. id is a small company and everyone does a lot of different jobs. You must be comfortable occasionally working long hours, and taking on responsibilities outside of your job description
Must already live in Dallas or surrounding areas (or be willing to relocate at your own expense)
سلامنوشته شده توسط farid20011990:اين خبر تموم شد ديگه..ظاهرا شكايت به جايي نرسيد..
ID ميخواد سهم 41% اونو 11ميليون بخره در حالي كه حدافل 100ميليون ميرزه..
مجبورشم كردن به خود ID بفروشه كه بقيه نيان و سهام كمپاني رو غير از افراد ID صاحب شن...
فعلا كه خبر خاصي نيست و Activision هم كاري نداره چون موضوع به اون مربوط نيست...
دمتون گرم
سلامنوشته شده توسط Dreamer:این بازی rhem 2 سبکش مثله myst است یعنی پر از پازله البته هنوز نشده بازی بکنم ولی بگم چندان داستان قوی نداره و پازلهاش بدرد بخورن البته این بازی رو یه نفر نوشته![]()
آقا محمدرضا دستت درد نکنه من که در مورده این paradise در مرحم بازی دات نوشته بودم.جدیدا اسم بازی از lost paradise به paradise تغییر کرده
نوشته شده توسط Dreamer:بازی Agatha Christie: And Then There Were None که بر اساس داستانی با همین نام از آگاتا کریستی ساخته شده release شده و چند سایت بهش نمره دادند. اگر کسی مثل من یادش باشه این داستان فیلمش رو از تلویزیون نشون دادن یه بار به نام ده سرخپوست کوچک و یک بار با نام اصلی یادم نیست ده سرخپوست کوچک اسم اصلی رمان بود یا نه ولی بازی این ادعا رو کرده که اگر کسی داستان رو خونده باشه و یا فیلمش رو دیده باشه بازهم از بازی لذت می بره.داستان رمان درباره ده نفر است که به یک جزیره دعوت میشن و یکی یکی می میرند.و دنباله ماجرا که فیلم بدی نبود ولی مثل اینکه شما در بازی نقش قایقرانی رو دارید که ده نفر رو به جزیره می برید و باید معمای قتل را کشف کنید.البته تو داستان اصلی فقط همون ده نفر هستند و قایقران نقشی نداره.حالا صبر کنیم بازی بیاد ....
[دو تا موردم در مورد طرفداران بازی های RPG:
خبر در مورد بازی Elder Scrolls: Oblivion هستش یک بازی RPG که توی ایم چند وقته بعد از Fable وDSII بازی نکردیم.قرار در اول فوریه 2006 بیاد.
این شات های این بازی که امشب منتشر شده.البته بیشتر Artwork هستش تا شات.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلامنوشته شده توسط saeed-crisis2:من شنیدم این بازی 2 تاdvd...
درسته محمد رضا جان؟؟؟...