سلام خوب های بازی سنتری و همه دوستداران بازی ....
خب من به سلامتی کار پروژم تموم شد و باید هفته اول خرداد برم برای دفاع کرمان...
الان کلی شادم که مثل بختک افتادم دارم عقده هاموم در مییارم.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
این مطلب رو که می گم مربوط میشه به بازی CoH.
اره یکم دیره . خیلی هم دیره.
می خوام یکم در مورد بخش مولتی بازی صحبت کنم. من الان 3 روزه دارم بازی می کنم. با سریال ولید.
بخش مولتی حدودا روزی 11000- 12000 تا یوزر داره و شما بعد از اینکه یوزر و پس خودتون رو مشخص کردین میرین توی بخش آنلاین بازی.
این بخش شامل 4 قسمت میشه.
قسمت اول خبرهای جدید از بخش مولتی بازی.
قسمت دوم حالت رقابت و Challenge.
قسمت سوم : Ranking Game
شاید بهترین قسمت بازی در حالت مولتی این بخش باشه. در هنگام شروع شما در حالت axis ,
Allies دارای لول یا رنک 1 میشین. و در حالت یک به یک ، دو به دو ، سه به سه ، چهار به چهار می تونین شروع به بازی کنین.
سرور بازی براساس رنک و لول شما افراد متناسب و منتظربرای بازی رو گیر می یباره و شما بازی رو شروع می کنین.
( این مطلب رو توی پرانتز بگم. همیشه فکر می کردم توی بازی استراتژی حرف ندارم. ولی الان دچار یاس فلسفی شدم)
افرادی که توی این قسمت بازی میکنن با شما هم رنک هستن و در کل این سرور فکر کنم حدود 200000 نفر ثبت نام کردن و شما در این بخش رتبه بندی میشی. با یک برد میری بالا و با یک باخت نمره منفی میگیری.اینم افراد برتر این بازی در کل دنیا. اینم بگم که بالاترین لول 10 هستش.
اگه خیلی وارد هستین بهتره یک نفره یک نفره مپ بندازین و بازی کنین. ولی اگه مثل من بعد از 3 باخت توی قسمت 1به 1 دچار افسردگی شدین بهتره برین سراغ 2 به 2.
در این حالت یک نفر کمک شما میکنه و با هم باید حال دشمن رو بگیرین. شما می تونین یا Alliesباشین یا Axis.
اینم امار من بعد از 7 بازی.
5 باخت و دو برد. و رتبه من رو هم میبینی. من الان لول دو توی Allies هستم و لول 1 توی Axis.
در مورد قوانین بازی هم که همه مولیت باز ها میدونن.
مثلا من یکی از باخت هام به خاطر این بود که ADSL م یهو قاطی کرد و بازی رو در عین شایستگی باختم.
:biggrin1:
یا مثلا یکی از برد های من به خاطر این بود که در حالت 2 به 2 . یکی از اعضای رقیب خیلی لگ داشت و به رای گذاشتن که Drop کنیم بیرون یا نه. منم که از خدا خواسته گفتم اره بابا.
چت توی مپ و رقابت ها هم عالیه .مثلا توی یکی از برد هام که 2 به 2 بود . همگروهیم فقط ادم می ساخت و من هم فقط تانک و ... بازی رو بردیم ..... هورااااااااااااااااااااااا.
باید بگم که این دومین بازی مولتی استراتژیم بعد از جنرال بود .این بازی که به نظرم عالیه و رقیب ها هم تا الان که رومو خیلی کم کردن.
راستی چهارمین قسمت هم چت داخلی یوزر ها هستش.
الان هم توی قسمت Allies رنک دو هستم و رتبم هم 3799 هستش. با یوزر HellgateLondon.
تا 3-4 روزه دیگه هم در مورد استالکر و C&C3 ، بخش مولتیش براتون نوضیحاتی می دم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خبر دوم :
این خبر مربوط میشه به بازی FallOut3.
Liam Neeson ، این چهره رو همه فیلم دوستان میشناسن، به عنوان رهبر گروه صدا گذاری بازی هستش. این شخص در فیلم های زیر ایفای نقش کرده ..
Schindler’s List, Star Wars: Episode I, The Chronicles of Narnia, and Batman Begins. Throughout his illustrious career
Liam احساس خوشحالی کرده که در فعالیت گروه Bethesda حضور داره و خوشحاله ....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خبر سوم:
10 بازی برتر هفته ..از نظر فروش ...
1- Lord of the Rings Online: Shadows Of Angmar - Turbine/Midway
Lord of the Rings Online: Shadows Of Angmar Special Edition - Turbine/Midway-2
World Of Warcraft: Burning Crusade - Blizzard-3
World Of Warcraft - Blizzard-4
The Sims 2 Seasons - Electronic Arts-5
Command & Conquer 3: Tiberium Wars - Electronic Arts-6
The Sims 2 - Electronic Arts-7
The Sims 2 Celebration Stuff - Electronic Arts-8
Bejeweled 2 - PopCap Games-9
Elder Scrolls IV: Oblivion Shivering Isles - Bethesda Softworks/2K Games-10
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خبر چهارم :
چند روز پیش یک تریلر از بازی Witcher دیدم . از گیم پلی بازی. راستشو بخواین خیلی افتضاح بود. مبارزات با اون چیزی که قبلا توی تریلرهای سال قبل دیده بودم زمین تا اسمون فرق داشت. ولی کلا به این بازی امیدوارم.
این شات ها تازه از بازی اومده....
اینم بگم که گرافیک بازی حرف نداره ....
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خبر پنجم :
سایت بازی Unreal3
Unreal 3
یا علی ...