اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
سلام.
امروز خبر رسید که یه دوره مسابقه تو سطح شهر تهران به همت شهرداری قراره برگزار بشه. توی فرهنگسراهای مختلف. توی چهار رشته
Warcraft III The Frozen Throne 1vs1
Pro Evolution Soccer 6 1vs1
DotA All Star 5vs5
بعلاوه کانتر
قراره 20 آذر برگزار بشه. حتما هم برگزار میشه ولی کی اعلام بکنن خدا میدونه. از الان تیماتون رو جمع کنید اگه طلبه اید. که معلوم نیست چند روز مهلت ثبت نام داشته باشه.

یعنی جدی دیگه اون گیم نت وجود خارجی نداره ؟؟؟
وجود داره ولی نه با اون آدرسی که اونجا نوشته.....
نقل مکان کرده به یک جای دیگه.....دیگه من نرفتم ببینم به کجا نقل مکان کرده ....
ولی شاید به همون خیابون عباس آباد ، بالاتر از اون مکان قبلیش رفته باشه....:confused:
البته بگم که اون قبلی که ما میرفتیم اسم ساختمونش رو نمیدوم....روبروش هم نمیدونم چی هست....ولی طبقه ی دوم بود....
حالا من از بروبچی که هنوز میرن کیمیا یه سوال میپرسم نتیجه رو به شما میگم... ;)

Pro Evolution Soccer 6 1vs1
یه سوال؟؟؟ :confused:
من اولین سالی هست که میخام تو این مسابقات شرکت کنم میخام سوال کنم بازی pes روی چه کنسولی انجام میشه؟؟؟؟ pc یا PS2 ؟؟؟ اگر pc هست با گیم پد یا با کیبرد؟؟؟؟ به نفرات برتر چه جوایزی داده میشه؟؟؟؟ محل ثبت نام کجاست ؟؟؟؟ مسابقات تو همین گیم نت های برگزار میشه؟؟؟؟
یکی کمک کنه

یه سوال؟؟؟ :confused:
من اولین سالی هست که میخام تو این مسابقات شرکت کنم میخام سوال کنم بازی pes روی چه کنسولی انجام میشه؟؟؟؟ pc یا PS2 ؟؟؟ اگر pc هست با گیم پد یا با کیبرد؟؟؟؟ به نفرات برتر چه جوایزی داده میشه؟؟؟؟ محل ثبت نام کجاست ؟؟؟؟ مسابقات تو همین گیم نت های برگزار میشه؟؟؟؟
یکی کمک کنه
مسابقات روي PC هست و كيبورد و گيم پد هم بسته به خود هست ميتوني از كيبورد استفاده كني يا گيم پد همراه خودت ببري. محل ثبت نام هم اون گيم نت هاي بالاست ديگه. نفر اول هم نميدونم چي ميدن.

و كيبورد و گيم پد هم بسته به خود هست ميتوني از كيبورد استفاده كني يا گيم پد همراه خودت ببري
یعنی اجازه استفاده از گیم پد رو بهت میدن؟؟؟

یه سوال دیگه محل انجام بازی ها کجاست؟؟؟؟ نکنه همین گیم نت های در پیت خودمون که اسمشون بالا هست

یعنی اجازه استفاده از گیم پد رو بهت میدن؟؟؟

یه سوال دیگه محل انجام بازی ها کجاست؟؟؟؟ نکنه همین گیم نت های در پیت خودمون که اسمشون بالا هست

اولا که این مسابقه اهمیت خیلی بالایی نداره چون یه مسابقه داخلیه ... ولی سطح مسابقات 100% بالاست ...
ثانیا تو می تونی با هر چی که می خوای بازی کنی (ولی اگه با گیم پد می خوای بازی کنی باید با خودت ببری جون اونجا فقط کی بورد هست )
ثالثا کجای سایبرگ در پیته ؟؟؟

همون طور که می دونید بازی های کامپیوتر ورزش محسوب میشه و الان هر کشوری برای خودش فدراسیون داره ... ایران هم فعلا انجمن داره و تا 2-3 سال دیگه به فدراسیون تبدیل میشه
در ضمن صحبت هایی هست که از این به بعد این رشته به بازی های المپیک اضافه بشه (احتمالا از 2008 به بعد )...

سلام
اون گیم نت کیمیا رو رفتم از بچه ها پرسیدم....
گفتن از وقتی نقل مکان میخواسته بکنه تا یه مدت اصلا پیداش نبوده (همون موقعی که من رفتم دیدم نیست) ولی بعدش روبروی همونجای قبلی یه کم پایین/بالاتر دوباره باز کرده.....

پس آدرس درسته شک نکنید!
/.

میگم دخترها هم می تو نن تو این مسابقه شرکت کنن؟:-"

تو ایران مسابقات فقط مخصوص پسرهاست ولی توی مسابقات جهانی دختر ها هم می تونن شرکت کنن و حتی تو کانتر تیم جداگانه از پسر ها دارن و مسابقشون بین خود تیم های دختر هاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or