در واقع سازنده های بازی دست به این کار می زنند.
اگر توجه کرده باشین بیشتر عکسهای اون بازی که تو سایت های مختلف به نمایش گذاشته میشه همه یک مدلن و اگه عکسی از هم بیشتر نداشته باشن کمتر هم ندارن.
سلــــــــــــــــــــــــــــــــــام
اینم از اون حرفا بودا.سازنده های بازی می یان خودشون این کارو میکنن!!!!!! از کجا شما به این نکته رسیدیدن.البته این نکته رو ذکر کنم که من از جمله دوم شما هیچی نفهمیدم.اگه خودتون فهمیدین چی نوشتین یه توضیحی بدین به من ، جای بسی خوشحالی هستش.
حالا جواب این سوال: بعضی موارد یک سری فایل ها اپلود شده و تنها بعضی ها می یان اسم اون فایل رو عوض میکنن میدن تو سایت های تورنت.برای همین همیشه یه بخش برای این فایل ها هاست تحت عنوان Detail Information .مثلا خود من تازگیا دیدم که تورنت Carbon توی Detail Info اون بازی NBA07 بود البته برای PS2.این جور فایل ها اگرم نتونستین Fake بودن یا درست بودنشو تشخیص بدین بهتره نهایت 1 روز صبر کنین.(البته این روش همه جایی نیست) تا ببینین سید اون فایل چقدر شده.به طور معمول سیداون فایل فردا صفر میشه.همین الان برای بازی Dark Messiah دیدم که سایت TorrentSpy که دیشب سید 12 داشت و البته Fake بود سیدش شده صفر.البته این مورد را با سرعت های کم و بی خود ما مقایسه نکنین.یه بابایی توی Comentی که برای بازی FS X نوشته بود سرعت خودشو 10M ذکر کرده بود.حالا نمیدونم راست میگفت یا نه!!!!! ولی شما تصور کنین اگه نهایت اخیلی مایه داشته باشیم و بتونیم یه ADSL البته برای کار شخصی بگیرین اونم با پهنای باند Dedicate خیلی کم باید 350-400 بدیم اونم فکر کنم برای 256 که نهایت میشه 32K (اونم به خاطر خط های تلفن ما حدود 2-3 K ازش مییفته)....
++++++++++++++++++++++++++++
خب خبرهامو شروع میکنم:
انقدر خبر خوب براتون دارم از تاخیر بازی ها که خودتون لذت میبرین.چ
خبر اول :
بازی WoW:Burnig Crusade بازی MMORPG بلیزارد که قرار بود قبلا در ماه نوامبر 2006 منتشر بشه امروز رسما از طرف بلیزارد اعلام شد که این بازی رفتهبرای ژانویه 2007.علت این کار تمرکز بیشتر روی تست بتای بازی و کار بر روی پخش بازی علام شده است.
+++++++++++++++++++
خبر دوم:
Chronicles Of Spellborn
این بازی هم یکی از بازی های MMO هستش که کار یک استودیوی لهستانی هستش.(اگه اشتباه نکنم) این بازی که از اهنگساز معروف هیتمن برای اهنگسازی دعوت کرده و میشه کارشو شنید برای سال 2006 منتشر نمیشه.این بازی از موتورر U2.5استفاده میکنه .علت تاخیر پولیش دادن بازی.
+++++++++++++++++++
خبر سوم:
فکر کنم این خبر رو بهزاد عزیز چند وقت پیش توی همین تاپیک داده بودن.
یعنی ادامه ای برای بازی Prey .
نمیدونم بهزاد گل اون خبر رو رسمااعلام کرد ؟؟؟ اگه اره خب حالا خبر میرسه که 3d Realms در تدارک 3-4 تا بازی همزمان هستش.البته با چند استودیوی مختلف.
این خبر گفته شده که بازی Prey که در دو ماه اول انتشار خودش حدود 1 میلیون نسخه فروش کرده در تدارک نسخه بعدی براش هستن (اگه قرار باشه برای Prey2 به همون مدت که برای شماره یکش وقت گذاشتن صرف کنن احتمالا به بچه های ما میرسه.فکر کنم این بازی 11 سال طول کشید برای ساختش ) .نکته جالب اینکه انگار دیگه Human Head قرار نیست در ادامه این بازی نقشی داشته باشه ( همین کار ها رو کردن که بازی همش عقب می افتاد و 11 سال مردم رو سرکار گذاشتن.هی این استودیو اون استودیو کردن تا شد 11 سال )
Scott Miller اعلام کرده این کمپانی در تدارک این هستش که با استودیو های دگیری قرار داد ببنده برای بازی های جدید.البته شاید یک استودیوی تازه ساخته بشه .Millers گفته اونها در تدارک یک تیم متحد هستن از استودیوی های مختلف.که هدف ساخت 4-6 بازی به طور همزمان هستش.
working on perhaps 4-6 external projects simultaneously
++++++++++++++++++++++
خبر چهارم :
این خبر رو فکر کنم توی تاپیک Next-Gen خوندم.که برای بازی Just Cause قرار ادامه ای ساخته بشه.توی اون خبر دوستان اشاره کرده بودن این بازی برای 360 و PS3 می خواد بیاد.ولی انگار نه.این بازی برای PC هم قراره ساخته بشه.
Speaking to Swedish publication Kong, representatives from Avalanche confirmed that Just Cause 2 is in the pipeline and that it will be released on Xbox 360, PlayStation3, and PC.
++++++++++++++++++++++
خبر پنجم:
Supreme Commander بازی که Gas Powered اون رو خواهد ساخت و ناشر اون هم THQ هستش.نسخه بتای اون منتشرشده . توی سایت های تورنت میشه گیر اورد.حجم. 1.02
+++++++++++++++++++
خبر ششم:
فکر کنم جناب Ali-Amini توی تاپیک Next Gen فرموده بودن که Ubi در تدارک بازی GRAW2 هستش که انگار رسما اعلام نشده و قرار اعلام بشه.حالا علام شده.
اینم کل امار و تدارک یوبی :
اخرین امر و کارهای یوبی
و البته این خبر رو هم Ali-Amini و ارشام عزیز گفته بودن.
Assassin's Creed; Brothers In Arms Hell's Highway 2008
+++++++++++++++++++
خبر هفتم:
2k برای پخش بازی های خودش از Steam استفاده خوهاد کرد.
خداحافــــــظ