Star Wars : Knight of The Old Republic II از عناوینی بود که تکرار شدنش سخت است.امیدوارم اگر خبری از نسخه ی سوم باشد ، حداقل مانند نسخه ی دوم عمل کند که از نسخه ی اول بهتر بود.نوشته شده توسط Restricted Area:خبری از KOTOR 3 نیست فعلا. البته شاید E3 یه خبرایی بشه ولی فعلا سر Obsidian به خاطر NWN2 خیلی شلوغه.
Jedi Empires را که نمی گوید ؟Jedi Knight هم تا اونجایی که من میدونم نه فعلا. سر Raven هم شلوغه!
راستش حامد جان نمیدونم اینو جدی گفتی یا نه ولی سری jedi knight از سری star wars هستش و سبکش هم fps که تا حالا نسخه های زیادی براش اومده برای بیشتر کنسولها و پیسی ولی اونی که شما میگی jade empire هست نه jedi empires که فقط برای xbox هست و سبکش هم rpg و البته ربطی هم به star wars نداره. معنیشون هم فکر کنم خیلی با هم فرق میکنه!Jedi Empires را که نمی گوید ؟

سوال کردم.راستش یادم رفته بود که سال پیش قرار بود یکی از دوستام این بازی را بهم بدهد.الان یادم اومد.نوشته شده توسط arash_13:راستش حامد جان نمیدونم اینو جدی گفتی یا نه ولی سری jedi knight از سری star wars هستش و سبکش هم fps که تا حالا نسخه های زیادی براش اومده برای بیشتر کنسولها و پیسی ولی اونی که شما میگی jade empire هست نه jedi empires که فقط برای xbox هست و سبکش هم rpg و البته ربطی هم به star wars نداره. معنیشون هم فکر کنم خیلی با هم فرق میکنه!![]()

I just finished Dreamfall, which ships this week. Considering the quality of the story and presentation of The Longest Journey, its predecessor, I went in with fairly high hopes. I wasn't disappointed. Last night, in fact, I had pretty much become convinced that the game was just utterly amazing. Normally when games have spoken dialogue and subtitles, I honestly tend to skip through a lot of the speech. But this game's dialogue is so good, I did something I've never done in a game before: I turned off the subtitles and just watched and listened. Dreamfall is first and foremost an amazing story. But, man, I wish it went on...
Anyway, I need to play the PC version more (looks even better on the PC but couldn't resist playing on a bigscreen TV) and still need to gather my thoughts before I commit to a review. But here's some informal advice on the side, and what I expect the review is going to boil down to: If you appreciate games for their storytelling ability, you need to play this game. It's exciting, moving, dramatic, funny, scary, touching...seriously.
And yet...damn it. Give me five more hours.
نوشته شده توسط Restricted Area:سلام دوستان...
بازی Dreamfall هم این هفته عرضه میشه و همانطور که پیش بینی میشد یک بازی فوق العاده و شگفت انگیز از آب درآمده.
If you want to take a look at the first 10min of the game visit this page:
http://www.dagbladet.no/kultur/2006/04/12/463528.html
I Can't Wait!
F*** IGN. I don't care about any website's score except Gamespot.نوشته شده توسط persian_king:الان یه جا دیگرو خوندم نقد کرده داده 9.6 نمیدونم باید منتظر گیم اسپات شد دید با ign موافقه یا با این سایته
96%
9.6 out of 10
OVERALL 4.8 / 5
GAMEPLAY 4.8 / 5
VISUALS 4.8 / 5
AUDIO 4.8 / 5
http://www.xboxaddict.com/products/staff_reviews/view_xbox.php?Product_ID=1279
نوشته شده توسط Restricted Area:خب یک خبر جالب هم بدم مخصوصا برای عماد که سر این موضوع خیلی باهاش بحث کردم و آخر سر هم بهش گفتم وقتی که آمار اومد بیرون میفهمی که کی درست میگفت :cheesygri
بازی Oblivion که معرف حضورتون هست این بازی از زمان عرضه تا همین چند وقت پیش حدود 1.7 میلیون نسخه ازش Ship شده بود. و حالا طبق آماری که اومده نسخه XBOX360 نسخه PC رو به نسبت 2 به 1 Outsold کرده یعنی نسخه X360 دوبرابر فروخته تازه این اولشه و همینطور که جمعیت X360 بازها بیشتر بشه فروشش بیشتر هم میشه.
خلیل جان منم صد در صد این بازی را میخرم ..بخاطر داستانشم شده این بازی را میخرم..چون بازی با داستان فوق العاده کم پیدا میشه تازه پیدا کردن بازی ادونچر با همین امتیازی هم که دریم فال گرفته کار مشکلیه..مگه نه :cheesygriمن که بازی رو میخریم
مگه King Kong نبود 8.1 گرفت ولی یکی از بتهرین بازی هایی بودش که بازی کردم
نمره ملاک کاملا ملاک خوب بودن یه بازی نیستش بخصوص ممکنه که صیلقه ما با اون ها فرق داشته باشه