اخبار داغ بازی ها

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Konami

Administrator
سلام به تمامی بچه گل و دوست داشتنی بازیداتی و غیر بازیداتی

این تاپیک هم به امید خدا کار خودش رو آغاز میکنه

حتما دیگه همگی با سیستم و نحوه کاری این تاپیک آشنایی دارید !

پس شروع میکنیم ...

آخرین ویرایش:
2- 2- خبری از KOTOR3 نشده .
3- خبری از نسخه ی جدیدی از سری Jedi Knights نشده .
خبری از KOTOR 3 نیست فعلا. البته شاید E3 یه خبرایی بشه ولی فعلا سر Obsidian به خاطر NWN2 خیلی شلوغه.

Jedi Knight هم تا اونجایی که من میدونم نه فعلا. سر Raven هم شلوغه!
در مورد سوال اول هم اطلاعی ندارم.

نوشته شده توسط Restricted Area:
خبری از KOTOR 3 نیست فعلا. البته شاید E3 یه خبرایی بشه ولی فعلا سر Obsidian به خاطر NWN2 خیلی شلوغه.
Star Wars : Knight of The Old Republic II از عناوینی بود که تکرار شدنش سخت است.امیدوارم اگر خبری از نسخه ی سوم باشد ، حداقل مانند نسخه ی دوم عمل کند که از نسخه ی اول بهتر بود.
NeverWinter Night با نسخه های مکملش واقعا عالی عمل کرد.
امیدوارم نسخه ی دوم عالی تر بشود !

Jedi Knight هم تا اونجایی که من میدونم نه فعلا. سر Raven هم شلوغه!
Jedi Empires را که نمی گوید ؟
من بعضی بازی ها را با هم قاتی می کنم ! :cheesygri
---------------------------------------------------
Empires at War درست است که از لحاظ گرافیک با Age of Empires III قابل مقایسه نبود ولی بهتر از همه مکانیک بازی بود که دو برابر Earth 2160 بود.من هم خبری در مورد نسخه ی اضافه شونده ای ( Expansion Pack ) برایش ندارم .

Jedi Empires را که نمی گوید ؟
راستش حامد جان نمیدونم اینو جدی گفتی یا نه ولی سری jedi knight از سری star wars هستش و سبکش هم fps که تا حالا نسخه های زیادی براش اومده برای بیشتر کنسولها و پیسی ولی اونی که شما میگی jade empire هست نه jedi empires که فقط برای xbox هست و سبکش هم rpg و البته ربطی هم به star wars نداره. معنیشون هم فکر کنم خیلی با هم فرق میکنه! ;)

آخرین ویرایش:
بازی فیفا 2006 (جام جهانی) تا یک هفته دیگه ریلیز میشه . ضمنا تیم ملی ایران هم هست.
932219_74122.jpg

نوشته شده توسط arash_13:
راستش حامد جان نمیدونم اینو جدی گفتی یا نه ولی سری jedi knight از سری star wars هستش و سبکش هم fps که تا حالا نسخه های زیادی براش اومده برای بیشتر کنسولها و پیسی ولی اونی که شما میگی jade empire هست نه jedi empires که فقط برای xbox هست و سبکش هم rpg و البته ربطی هم به star wars نداره. معنیشون هم فکر کنم خیلی با هم فرق میکنه! ;)
سوال کردم.راستش یادم رفته بود که سال پیش قرار بود یکی از دوستام این بازی را بهم بدهد.الان یادم اومد.
چونکه اون دوست عزیز عبارت Star Wars را ننوشته بود هنگ کردم و رفتم سراغ جدای امپایرز !:cheesygri
از لحاظ معنی هم که بله !;)

سلام دوستان...
بازی Dreamfall هم این هفته عرضه میشه و همانطور که پیش بینی میشد یک بازی فوق العاده و شگفت انگیز از آب درآمده.
I just finished Dreamfall, which ships this week. Considering the quality of the story and presentation of The Longest Journey, its predecessor, I went in with fairly high hopes. I wasn't disappointed. Last night, in fact, I had pretty much become convinced that the game was just utterly amazing. Normally when games have spoken dialogue and subtitles, I honestly tend to skip through a lot of the speech. But this game's dialogue is so good, I did something I've never done in a game before: I turned off the subtitles and just watched and listened. Dreamfall is first and foremost an amazing story. But, man, I wish it went on...

Anyway, I need to play the PC version more (looks even better on the PC but couldn't resist playing on a bigscreen TV) and still need to gather my thoughts before I commit to a review. But here's some informal advice on the side, and what I expect the review is going to boil down to: If you appreciate games for their storytelling ability, you need to play this game. It's exciting, moving, dramatic, funny, scary, touching...seriously.

And yet...damn it. Give me five more hours.

If you want to take a look at the first 10min of the game visit this page:
http://www.dagbladet.no/kultur/2006/04/12/463528.html

lg1472442.jpg

I Can't Wait!

سلام دوستان...
بازی Dreamfall هم این هفته عرضه میشه و همانطور که پیش بینی میشد یک بازی فوق العاده و شگفت انگیز از آب درآمده.

If you want to take a look at the first 10min of the game visit this page:
http://www.dagbladet.no/kultur/2006/04/12/463528.html

I Can't Wait!

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :( :( :( :( :( :( :( :(

خرابش کردن رفت بازی رو :(( :(( :((

این اکشنی که تو بازی گراشتن برای اینکه بیشتر فروش کنه گند زده به بازی

البته هنوز خود مردم بهش خوب امتیاز میدن از 35 تا 9.4 گرفته اما ign داده 7.4

همش هم بخاطر اینکه بازی های ادونچر کلاسیک مثل قبل خوب فروش نمی کنه ..مردم دلشون میخواد هی یه چیزی رو بزنن با تفنگ و دست من نمیفهمم چرا.

تو خود نقد هم نوشته برای اینکه اکشن بزارن توش گند زده به بازی . البته ننوشته گند زده نوشته به توپیه نسخه قبلی نشده. هر چند از نظر داستان همچنان عالی باقی مونده که نکته مهم هست. بعضی بازی ها هست طرف اینقدر دوست داره امتیاز برایش مهم نیست. 6 هم بدن به این بازی من بازی میکنم اما دیگه شاید نگم به خوبیه نسخه قبل هست.شاید توقع از این بازی خیلی زیاد بود من فکر میکردم بالا 9.3 اما شده دیگه

Dreamfall clearly tried for a more action-oriented approach, presumably to draw in more fans to the dying adventure genre. Unfortunately, the new direction doesn't lead anywhere
enjoyable

حتی puzzle های بازی میگن خیلی آسون شده ....................هر چی بیشتر این نقد ign رو میخونم بیشتر داره از funcom بدم میاد برای پول گند زد به بازی

فقط به داستانش میشه دل خوش کرد که میگه یکی از بهترین داستان ها رو داره که شاید موجود باشه در حال حاضر بین همه بازی های بازار

Presentation
One of the best storylines you can find on store shelves right now, though it has a particular dissatisfying element.

این وبلاگ سازنده اصلیه بازیه که این همه ما رو الاف کرد آخرش هم این .... گند زدن بهش بخاطر اینکه گیم پلی رو اینجوری ساخته

http://ragnartornquist.com/?p=150#comments

از جواب April 18th, 2006 at 03:53 am میتونید متوجه شید

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط persian_king:
الان یه جا دیگرو خوندم نقد کرده داده 9.6 نمیدونم باید منتظر گیم اسپات شد دید با ign موافقه یا با این سایته

96%
9.6 out of 10
OVERALL 4.8 / 5
GAMEPLAY 4.8 / 5
VISUALS 4.8 / 5
AUDIO 4.8 / 5

http://www.xboxaddict.com/products/staff_reviews/view_xbox.php?Product_ID=1279
F*** IGN. I don't care about any website's score except Gamespot.
این ign کلا سایت خوشحالیه. نه به اون که ورداشته بود به DMC3 داده بود 9.6 نه به این. این بازی ممکنه امتیازای بالایی نگیره ولی اصلا مهم نیست چون در اون صورت %100 مطمئن میشم که Underrated هست مخصوصا با توجه به صحبتای افرادی که تا حالا بازی رو انجام دادن و خیلی ازش تعریف کردن.

البته یه چیزی هم بگم احتمال داره Gamespot هم چندان امتیاز بالایی به این بازی نده چون تنها چیزی که Kasavin توی Pre-Review خودش ازش تعریف کرده بود داستان بازی بود. حالا باید ببینیم چی میشه. ولی هر امتیازی که گرفت مطمئن باشید این بازی خیلی بزرگتر از این حرفاس حداقل به خاطر داستانش.
ریز امتیازات IGN هم خیلی مضحک به نظر میاد:

Presentation: 9
Graphics: 8
Sound: 9
Gameplay: 4 !!!!!!!
Lasting Appeal: 3!!!!!!!

آخرین ویرایش:
خب یک خبر جالب هم بدم مخصوصا برای عماد که سر این موضوع خیلی باهاش بحث کردم و آخر سر هم بهش گفتم وقتی که آمار اومد بیرون میفهمی که کی درست میگفت :cheesygri
بازی Oblivion که معرف حضورتون هست این بازی از زمان عرضه تا همین چند وقت پیش حدود 1.7 میلیون نسخه ازش Ship شده بود. و حالا طبق آماری که اومده نسخه XBOX360 نسخه PC رو به نسبت 2 به 1 Outsold کرده یعنی نسخه X360 دوبرابر فروخته تازه این اولشه و همینطور که جمعیت X360 بازها بیشتر بشه فروشش بیشتر هم میشه.

آخرین ویرایش:
خب یک خبر جالب هم بدم مخصوصا برای عماد که سر این موضوع خیلی باهاش بحث کردم و آخر سر هم بهش گفتم وقتی که آمار اومد بیرون میفهمی که کی درست میگفت :cheesygri
بازی Oblivion که معرف حضورتون هست این بازی از زمان عرضه تا همین چند وقت پیش حدود 1.7 میلیون نسخه ازش Ship شده بود. و حالا طبق آماری که اومده نسخه XBOX360 نسخه PC رو به نسبت 2 به 1 Outsold کرده یعنی نسخه X360 دوبرابر فروخته تازه این اولشه و همینطور که جمعیت X360 بازها بیشتر بشه فروشش بیشتر هم میشه.

در این یه مورد من شک نداشتم البته نه به این دلیل که ایکس باکس 360 هست به دلیل نوع بازی و اجرا شدنش

همونطور مطمئن باشید همین بازی dreamfall مثلا رو پیسی چند برابر نسخه ایکس باکسش فروش میکنه

بازی به سنگینی oblivion طرف 100 درصد باید نسخه ایکس باکس رو برداره چون مگه چه نسبتی از افراد هستند که بتونن اون رو رو کامپیوترشون به کیفیت ایکس باکس 360 اجرا کنن مگر اینکه واقعا کامپیوتر توپ داشته باشن

همه اینا بستگی به خود بازی داره حتی کنترل بازی یا آنلاین بودنش تاثیر میزاره

برای مثال بازی final fantasy نسخه آنلاینش 90 درصد فروشش رو pc بود بقیه اش رو ps2 البته 90 درصد دقیق نبود اما دورو بر اون بود

آخرین ویرایش:
خب Dreamfall بازی که من مدت ها منتظرش بودم از سایت گیم اسپات امتیاز 8.1 گرفت...من انتظار خیلی بیشتری ازین بازی داشتم بخصوص با توجه به سابقه ی این بازی وهمچنین چندین باز تاخیری که در تاریخ عرضش به بازار روی داد...
اما گویا گیم پلی و کلا سیستم بظاهر جنگی که در بازی گنجانده شده کار دستش داد.. بخصوص که سیستم جنگی بازی بسیار آسان ارزیابی شده

Gameplay....7
Graphics.....8
Sound....10
Value....7
Tilt.....9

این بازی چیزی در حدود 10 تا 15 ساعت طول میکشه تا برای بار اول اون را تمام کنید ....و در بازی هیچ Extras و یا محتوای قفل شده ای که در حین و یا بعد از پایان بازی نیاز به باز کردن اون باشه وجود نداره
نکات مثبت بازی بطور خلاصه.. داستان و شخصیت پردازی بازی فوق العاده خوب ،عالی و به یاد ماندنی ارزیابی شده از صدا گذاری و موسیقی و دیالوگ های بکار رفته در بازی هم بسیار تعریف و تمجید شده

آخرین ویرایش:
ممنون فرزاد جون

من که بازی رو میخریم

مگه King Kong نبود 8.1 گرفت ولی یکی از بتهرین بازی هایی بودش که بازی کردم

نمره ملاک کاملا خوب بودن یه بازی نیستش بخصوص ممکنه که صیلقه ما با اون ها فرق داشته باشه

توی تورینت گشتم یه فایل Iso سه گیگی پیدا کردم که نه سید داشت نه لیچر

کسی خبری نداره

من که بازی رو میخریم

مگه King Kong نبود 8.1 گرفت ولی یکی از بتهرین بازی هایی بودش که بازی کردم

نمره ملاک کاملا ملاک خوب بودن یه بازی نیستش بخصوص ممکنه که صیلقه ما با اون ها فرق داشته باشه
خلیل جان منم صد در صد این بازی را میخرم ..بخاطر داستانشم شده این بازی را میخرم..چون بازی با داستان فوق العاده کم پیدا میشه تازه پیدا کردن بازی ادونچر با همین امتیازی هم که دریم فال گرفته کار مشکلیه..مگه نه :cheesygri

Resident Evil : Extinction

اما یک خبر در مورد رزیدنت اویل اما نه در مورد بازیش بلکه در مورد فیلمش..;)

سومین قسمت از فیلم رزیدنت اویل Extinction عنوان گرفت البته جالبه هنوز قسمت سوم ساخته نشده خبر ساخته شدن قسمت چهارم هم داده شده

ساخت قسمت سوم از ماه آینده در مکزیک آغاز خواهد شد..و در سال 2007 اکران خواهد شد..

در این قسمت خانم Milla Jovovich به مانند سابق نقش Alice را بازی می کنه و خانم Sienna Guillory نیز نقش شخصیت دوست داشتنی من Jill Valentine را بر عهده داره ;)

10 بازی پرفروش پلتفرم PC

1. The Elder Scrolls IV: Oblivion
  2. World of Warcraft
  3. The Sims 2: Open for Business
  4. The Sims 2
  5. Star Wars: Empire at War
  6. Age of Empires III
  7. Battlefield 2
  8. The Lord of the Rings, The Battle for Middle-earth II
  9. The Godfather
  10. Civilization IV

آخرین ویرایش: