اخبار جدید از Mass Effect بعدی

Behrooz

کاربر سایت
233b242dbbf0dfd22.png

Mass Effect بعدی با اینکه همچنان نمایش رسمی نداشته است، اما سازندگان بازی در توییتر دایما در حال صحبت کردن در رابطه با آن هستند.

Ian S. Frazier، طراح ارشد بازی [امروز] در توییتر نوشته است: "بهترین قسمت کار کردن بر روی Mass Effect بعدی اینه که دایما بهانه ای برای ما به وجود میاره که تریلوژی را مجددا بازی و بر روی آن مطالعه [برای امر بررسی و تحقیق] کنیم."

دقیقا این جمله چه معنی ای میدهد؟ شاید در نگاه اول منظور ساخت دنباله مستقیم باشد اما BioWare قبلا گفته بود که سه گانه و داستان آن کاملا به پایان رسیده است. محتملا منظور مکانیزم های گیم پلی و دیگر چیزها است. مثلا اگر لیک های PAX درست باشند، که در بخشی گفته شده بود "غریبه ای در سرزمین ناشناخته ها"، شاید از حیث اتمسفر و ... میخواهند ما را به ME 1 بازگردانند.

KenThain، کارگردان سینماتیک بازی نیز چند روز پیش خبر داده بود که جلسات موشن کپچر بازی آغاز شده است. وی در توییتر نوشته است: "در حال آماده شدن برای اولین جلسه موشن کپچرمان برای Mass Effect بعدی هستیم. فردا به ونکوور سفر میکنیم تا از تجهیزات درجه یک موشن کپچر EA استفاده کنیم."

Uncharted 4 نیز قبل از اینکه ساخت موشن کپچر آن آغاز بشود، رونمایی شد.

Mass Effect 3 ماه مارس 2012 عرضه شد و تا 20 رو دیگر قرار است دو ساله شود. شاید تا ماه آینده خبرهای بیشتری در مورد بازی - یا حتی اولین تیزر بازی! - منتشر شود.

جدی جدی اینقدر ایده ی رفتن به قبل بده !؟
yahoo_17.gif
یا چون من دارم میگم بده ؟!
yahoo_22.gif
biggrin1.gif

اصلاً دنیای ME بعد از اتفاقات ME3 !؟ :-/ واقعاً من نمیدونم چندصد سال بعد از اتفاقات تریلوژی چه چیز جالب و هیجان انگیزی میتونه باشه 8-|

پ.ن:بعضی ها بهتره به جای بو کردن عکس پست اولشون رو از پست اول اینحاشون کپی پیست نکنن 8-| :دی

جدی جدی اینقدر ایده ی رفتن به قبل بده !؟ :-s یا چون من دارم میگم بده ؟! :| :biggrin1:
اگه قراره ربطی به Trilogy نداشته باشه (یعنی هیچ ربطی! اشاره ای هم به ریپر ها و ... نشه و کلا یه داستان دیگه گفته بشه) واقعا فرقی نمیکنه به عقب برگردن یا به جلو!:دی ولی اگه قراره رفرنس داشته باشیم به سه گانه اول، من ترجیح میدم Sequel باشه که حداقل تو دنیای بازی، تاثیر کارایی که تو 200 ساعت بازی کردن سه گانه اول انجام دادم، تو سه گانه دوم ببینیم.

ولی اگه قراره رفرنس داشته باشیم به سه گانه اول، من ترجیح میدم Sequel باشه که حداقل تو دنیای بازی، تاثیر کارایی که تو 200 ساعت بازی کردن سه گانه اول انجام دادم، تو سه گانه دوم ببینیم.

دقیقا ! مهم ترین نکته همینه که ادم بفهمه 200 ساعت بازی کرده سازنده ها یه فکری بحالش کردن .

البته سناریو دیگه ای هم میتونه باشه که کلا 100 سال بعد از قضایای سه گانه اول باشه و کلا ربطی هم نداشته باشه ولی خب مثلا رفرنس بدن که اره یروزی یکنفر بنام شپرد جهان رو فلان کرد و اینطور ولی ربطی به داستان سه گانه اول نداشته باشه .

دقیقا ! مهم ترین نکته همینه که ادم بفهمه 200 ساعت بازی کرده سازنده ها یه فکری بحالش کردن .

البته سناریو دیگه ای هم میتونه باشه که کلا 100 سال بعد از قضایای سه گانه اول باشه و کلا ربطی هم نداشته باشه ولی خب مثلا رفرنس بدن که اره یروزی یکنفر بنام شپرد جهان رو فلان کرد و اینطور ولی ربطی به داستان سه گانه اول نداشته باشه .
آخه مشکل همون رفرنس هست...قسمت سوم رو یه جوری تموم کردن که هر جوری اشاره بهش بشه باز یه جای کار Plot hole درمیاد..کار سختی تیم در پیش داره
شوخی میکنی؟اصلا" کار درستی نیست از انسان ها بزنن بیرون و برن سراغ یه نژاد دیگه! بازی خراب میشه کلا" ، اصلا" فکر بازی کردن با یه نژاد دیگه مخصوصا" Gethـها برام عذاب آوره
yahoo_4.gif
بابا ایده به این خفنی:d انسان ها آخه خیلی اتفاق تاریخی نداشتن یعنی داشتن اما به گندگی بقیه نیست:d (Geth:x)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or