اخبار بازي هاي ايراني

ELISAN

کاربر سایت
انجمن بازي هاي ايراني توي اين سايت، توجهي بهش نميشه.(و يه جورايي مظلوم واقع شده!) اين تاپيك رو اينجا زدم (كه كاربران بيشتري بهش سر ميزنند) تا دوستان آخرين خبرهاشون درباره بازي هايي ايراني رو در اين قسمت به اطلاع ديگران هم برسونند. 2 تا درخواست:1. تاپيك رو مهم كنيد. 2. بحث هاي حاشيه اي توي اين تاپيك راه نندازيد. تا مديران محترم مجبور نشن، قفلش كنن. موفق باشيد.

ببخشید ولی قبلا یه همچین تاپیکی درباره ی کل اخبار زده شده بود و آقا بهزاد تاپیک رو قفل کردن و گفتن خبرهارو تاپیک جدا براش ایجاد کنین که خوب خیلی بهتره اینطوری...
در ضمن بازی های ایرانی بخش مخصوص داره برای خودش!
البته اگه مدیران مشکلی ندارن من کیم که حرف بزنم؟

asr-pahlevanl.jpg
بالاخره بازي عصر پهلوانان هم بعد از مدتها ارائه شد. اين بازي كه توسط شركت "رسانا افزار شريف" و با حمايت "بنياد ملي بازيهاي رايانه اي" توليد شده است. هم اكنون با قيمت 50.000 ريال قابل تهيه مي باشد. بسته بندي و طراحي جعبه، از ديگر بازيهاي ايراني بسيار بهتر است. گرافيك بازي نيز با وجود اشكالاتي كوچك در سطح قابل قبولي قرار دارد. نقطه قوت "عصر پهلوانان" صداگذاري عالي آن مي باشد و صحنه ابتدايي بازي نيز تحسين شما را برخواهد انگيخت. براي آشنايي بيشتر شما با اين بازي، ويدئويي از گيم پلي و ديگر ويژگيهاي عصر پهلوانان تهيه كرده ايم كه ميتوانيد با كليك در اينجا، آنرا با حجم 2 مگابايت دانلود نمائيد.

erf-fest.jpg
بازيهاي موزيكالي همچون Guitar Hero و Rock Band جزو محبوب ترين بازي هاي ويدئويي در اروپا و آمريكا هستند و شايد آرزوي هر گيمر ايراني، بازي كردن چنين بازيي به همراه ترانه هاي خواننده هاي ايراني باشد. هم اكنون در ايران موسيقي ر پ، يكي از پرطرفدارترين سبك هاي موسيقي در بين جوانان است. و ما با در نظر گرفتن اين دو مسئله، براي ساخت بازي هايي در قالب دومين دوره مسابقات بازي سازي F.G.S به سراغ يكي از محبوب ترين رپر هاي ايراني رفتيم.

عرفان عزيز با كمال ميل، موافقت خود را با برگزاري اين سري از مسابقات بازي سازي با محوريت شخصيت ايشان اعلام كردند و نفر اول اين مسابقه نيز (علاوه بر جايزه اصلي مسابقه) هديه اي ويژه را از جانب خود عرفان دريافت خواهد كرد. براي كسب اطلاعات بيشتر درباره مسابقه، اينجا كليك نمائيد.

مسابقات از امروز (15 فروردين) آغاز شده است و شما با كليك در اينجا ميتوانيد با چگونگي شركت در اين مسابقه آشنا شويد.

3 اكانت پرميوم از طرف مديريت بازي سنتر به نفرات برتر اولين دوره از مسابقات بازي سازي F.G.S اهدا شد.
با تشكر از علي آقا، مدير سايت.

بازی کشتی خاموش هم اکنون در فروشگاه های زنجیره ای وست گیم و تا چند روز آینده در سراسر کشور - قیمت بازی با قاب و کاور و لیبل اورجینال 2.500 تومان

بازيه عصر پهلوانان رو كجاها ميفروشند؟من چرا هيچ جا نديدم
تبريك به رضا اي جي اي
بالاخره بازيت اومد تو بازار
من دمو رو بازي كردم بدك نبود ولي پيشرفت هاي بعد از دمو عالي بود
ما هم ميريم ميخريم بازي ميكنيم تا حد اقل يه بازي قشنگ ايراني بازي كرده باشيم

بازي به عنوان يك بازي ايراني بسيار عالي كار شده و جا داره از رضا بابت زحماتش تشكر كنيم.

با خريد نسخه اورجينال بازي به صنعت بازي كشور كمك كنيد-ممنون.;)

بازی ایرانی: خط من (2بعدی/8مگ/پلتفرم-اکشن)

MY LINE : THE GAME

خلاصه داستان بازی: عرفان (خواننده ایرانی) به همراه دوستانش، خشایار و افرا تصمیم می گیرند به ایران بیایند. همه چیز عالی است تا اینکه در نزدیکی تهران، هواپیمای آنها بر اثر حادثه ای، در جنگلی ناشناخته سقوط میکند... هنگامی که عرفان به هوش می آید، خود را در کنار لاشه هواپیما می بیند. در حالیکه هیچ جنازه ای در اطراف آن نیست!
حال عرفان باید به دنبال دوستانش بگردد و راز این حادثه را کشف نماید. اتفاقاتی عجیب و ترسناک در انتظار اوست...

ت
وضیحات: بازی خط من، یک بازی 2 بعدی در سبک پلتفرم - اکشن است با موضوعات ترسناک و معمایی. در صورتی که شما بتوانید بازی اصلی را تمام کنید، قسمت "جایزه" ی بازی فعال می شود که در آن خواهید توانست به سبک بازیهایی همچون "گیتار هیرو" یکی از ترانه های عرفان را بازی کنید! تمام قسمتهای این بازی توسط استودیوی بازی سازی فنائی و در عرض کمتر از 3 ماه ساخته شده است.

MY LINE : THE GAME

خلاصه داستان بازی: عرفان (خواننده ایرانی) به همراه دوستانش، خشایار و افرا تصمیم می گیرند به ایران بیایند. همه چیز عالی است تا اینکه در نزدیکی تهران، هواپیمای آنها بر اثر حادثه ای، در جنگلی ناشناخته سقوط میکند... هنگامی که عرفان به هوش می آید، خود را در کنار لاشه هواپیما می بیند. در حالیکه هیچ جنازه ای در اطراف آن نیست!
حال عرفان باید به دنبال دوستانش بگردد و راز این حادثه را کشف نماید. اتفاقاتی عجیب و ترسناک در انتظار اوست...

ت
وضیحات: بازی خط من، یک بازی 2 بعدی در سبک پلتفرم - اکشن است با موضوعات ترسناک و معمایی. در صورتی که شما بتوانید بازی اصلی را تمام کنید، قسمت "جایزه" ی بازی فعال می شود که در آن خواهید توانست به سبک بازیهایی همچون "گیتار هیرو" یکی از ترانه های عرفان را بازی کنید! تمام قسمتهای این بازی توسط استودیوی بازی سازی فنائی و در عرض کمتر از 3 ماه ساخته شده است.

همچين بازي هست و ما بي خبريم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or