خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

تنها نکته مثبت این قیمت فضایی اینه که قیمت الای ایکس پایین بیاد و قابل خرید بشه..باتوجه به تفاوت کمی که احتمالا z1 با z2 دارن
من خودم LEGION GO 2 خیلی دوست دارم اما به شدت سنگین و گنده هست حدودا 950 گرمه یعنی 300 گرمی از بقیه سنگین تره خیلیم کت و کلفته با این حال جذاب می زنه
با این حال اگه 900 بده ارزشش از ایسوس بیشتره
کلا ایسوس توی ایران الکی گرون این راگ الای ایکس با دلار 80 تومنی اومد 800 در 80 می شه 64 تومن 94 از کجا اوردن نمی دونم حتی با دلار 100 تومنیم حساب کنیم می شه 80 تومن که اگر با دلار 100 میاوردن که می رفت بالای 100
فقط چون اسم استریکس و راگ یدک می کشه
اینم یک تستی که دیدنش خالی از لطف نیست
zotac-zone-power-scaling-final.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t and milad3d
کنسول ویندوزی باگ زیاد داره به نظر من استیم دک و نینتندو که سیستم عامل خودشون رو دارن اپتیمایز تر هستن xbox ally هم احتمالا بره کنار اینا و خوب در بیاد

• Like
Reactions: aha2012
این کنسول‌های دستی نسل جدید بازار مخاطبش عموم مردم نیست
سری های ارزونم داره دیگه 600 دلاریش فقط 150 دلار از سوییچ 2 گرون تره که 50 دلاره ش پول ویندوزش هست
اما اگر دنبال سری های جدید هستی پیشنهادم اینکه سری های جدید که اومدن برید سراغ سری های اکستریم قبلی
البته Z2 معمولی هم همون اسکتریم سری قبلیه فرقی نمی کنه یکم فقط بدتر عمل می کنه اما مشخصاتش همونه
کنسول ویندوزی باگ زیاد داره به نظر من استیم دک و نینتندو که سیستم عامل خودشون رو دارن اپتیمایز تر هستن xbox ally هم احتمالا بره کنار اینا و خوب در بیاد
من باگی ندیدم حقیقتش اون اوایل که میان اره تا نرم افزارها خودشون پیدا کنن اما بعدا لانچرها استیبل می شن
لانچر زوتک که نسخه دومش خیلی تغییرات کرده همه چیزش گرافیکی شده و کلا هم 0.1 درصد از پردازنده مصرف می کنه دیگه فکر نکنم پایین تر از هیچ شرکتی لانچر زده باشه هیچ کرش مرش و باگ و چتی هم نداره اما نسخه اولیه ش فاجعه بود
پیشنهادم اینکه انتی ویروس با اپدیت ویندوز و قابلیت لینک موبایل و هر چرت و پرت دیگه ای حذف کنید ببندید
هم رمش ازاد می شه اما مصرفش بهینه تر می شه هم پردازنده ش الکی درگیر چیزای بی خود نمی شه
ضمنا استیم کلا ازاد و رایگان برای همه پلتفرم ها شده اگر به هر دلیلی با ویندوز مشکل دارید و ازادی عملش نمی خواید می تونید دوال بوت کنید روش نصبش کنید حتی می کنید کلا استیم او اس کنید
قطعا سوییچ هک شده اولد به صرفه ترین انتخابه اما هکش داستان زیاد داره و یک اشتباه کنید یا دستگاه دیگه بوت نمی شه یا مدام کرش می کنه تا بیاد بفهمید داستان هاش چیه پیر می شید نیاز به زمان و حوصله زیاد داره تا همه بازی هاش با گرافیک خوب رزولوشن درست و فریم خوب بتونید بازی کنید بدون اینکه به دستگاهم اسیب بزنید
ضمنا اون داستان هک سخت افزاری و لحیم کاری و اینکه طرف خمیر سیلیکون خوب بزنه دستگاه ریفر بهتون ندن اینا هم هست به فرض من با 10 وات مصرف دمای بالاترین نقطه دستگاهم با فن اتو روی 56 هست برای دوستم 76 درجه
علتشم اینکه من پول بیشتری دادم هم چیپ بهتری انداختم هم خمیر سیلیکون حرفه ای برام زدم کارشم خیلی تمیز بود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rize Mize
توی نمایشگاه اکثرا حضور داشتن برای تست جز lenuvo go 2 ظاهرا امسال نیاد
زوتک هم نسخه ی قبلی zone ش چیز خوبی بود نسخه pro معرفی کرد که سفید شده چیپ hx370 داره یک ترابایت شده با 32 گیگ هم رم
اما باتری و سایز صفحه نمایشش همون مونده
خوبیش اینکه مشابه قبلیش اولد 120 هرتز فول اچ دی هست اما همچنان vrr نداره
همچنان هال افکت انالوگ با تریگرهاشم داره(کلا خوش دست ترین و با کیفیت ترین دسته رو داشت و بهترین ویبره)
نسخه قبلی مشکلش قیمت 800 دلاریش بود
قیمتشم مشخص نیست اما می گن بالای 1200 تاست گویا که بازم اشتباه قبل داره تکرار می کنه اگه راست باشه
در کل اونقدر تفاوتی با نسل قبلش نداره که بالای 1000 تا ارزش داشته باشه

ROG XBOX Ally Is a Game-Changer Windows Handhelds Will Never Be the Same!​

==============
میگه به محض روشن شدن کنسول ما صفحه گیم پس رو میبینیم.
تو این صفحه خودش چک میکنه و بازیهای استیم و استورهای دیگه رو هم نمایش میده ، یعنی خودش یه لانچر واسط بین استورهای مختلف میشه و همه رو مجتمع در خودش نمایش میده.
یعنی دسکتاپ اصلا لود نمیشه که خودش حدود 2 گیگ صرفه جویی تو مصرف رم کنسوله و همینطور بخشی از منابع CPU هم آزاد میشه.
ولی اگه بخوایم میتونیم با یه دکمه فعالش کنیم و بریم به دسکتاپ.

مورد دیگه اینکه مثل استیم دک که تو استیم نماد Deck Verified رو برای بازیها نمایش میده ، اینجا هم همچین رتبه بندی رو آوردن.

یه ویژگی دیگه اینکه میشه از لانچر خودش شیدرپکهای از قبل رندر شده رو به طور رسمی برای بازیها دانلود کرد.
خود Xbox شیدرها رو از قبل تو سمت سرور کش میکنه و تنها کاری که ما باید انجام بدیم دانلود اونهاست.
این برای یه دستگاهی که منابع سخت افزاری کمتری نسبت به یه PC های اند دارن خیلی کمک بزرگیه و کلی از زمان صرفه جویی میشه.

آخرین ویرایش:

ROG XBOX Ally Is a Game-Changer Windows Handhelds Will Never Be the Same!​

==============
میگه به محض روشن شدن کنسول ما صفحه گیم پس رو میبینیم.
تو این صفحه خودش چک میکنه و بازیهای استیم و استورهای دیگه رو هم نمایش میده ، یعنی خودش یه لانچر واسط بین استورهای مختلف میشه و همه رو مجتمع در خودش نمایش میده.
یعنی دسکتاپ اصلا لود نمیشه که خودش حدود 2 گیگ صرفه جویی تو مصرف رم کنسوله و همینطور بخشی از منابع CPU هم آزاد میشه.
ولی اگه بخوایم میتونیم با یه دکمه فعالش کنیم و بریم به دسکتاپ.

مورد دیگه اینکه مثل استیم دک که تو استیم نماد Deck Verified رو برای بازیها نمایش میده ، اینجا هم همچین رتبه بندی رو آوردن.

یه ویژگی دیگه اینکه میشه از لانچر خودش شیدرپکهای از قبل رندر شده رو به طور رسمی برای بازیها دانلود کرد.
خود Xbox شیدرها رو از قبل تو سمت سرور کش میکنه و تنها کاری که ما باید انجام بدیم دانلود اونهاست.
این برای یه دستگاهی که منابع سخت افزاری کمتری نسبت به یه PC های اند دارن خیلی کمک بزرگیه و کلی از زمان صرفه جویی میشه.
من یه ویدیو دیدم و همه اینایی که گفتی رو نشون میداد.
مهمترین چیزی که توی کامنتای یوتیوب میدیدم که ملت می‌خوان قابلیت Suspend/resume شبیه Steamos هست.

و به نظرم حق هم دارن. این قابلیت برای یه دستگاه دستی مهمه و توی سوییچ ۱ و ۲ وجود داره و استیم دک هم داره و ...

اگه این قابلیت رو داشته باشه، به نظرم میتونه موفقیت قابل توجهی کسب کنه. اگه نه که بعید میدونم.

به نظرم اگه این قابلیت رو داشت تو تبلیغات و بازاریابیش نشون میدادن

از اون طرف رشد steamos به شدت سریعه و مایکروسافت احساس خطر کرده.
تنها نقطه ضعفش هم پشتیبانی نکردن از گیم پس هست.

آخرین ویرایش:
اینکه مشکلی نیست دکمه خاموش روشن روی هایبرنیت می ذاری با سرعت نور همون حالت می گیره
تازه مشابه سوییچ الکی باتری هم مصرف نمی کنه
البته می شه اسلیپ هم گذاشتش اما باتری مصرف می کنه

من یه ویدیو دیدم و همه اینایی که گفتی رو نشون میداد.
مهمترین چیزی که توی کامنتای یوتیوب میدیدم که ملت می‌خوان قابلیت Suspend/resume شبیه Steamos هست.

و به نظرم حق هم دارن. این قابلیت برای یه دستگاه دستی مهمه و توی سوییچ ۱ و ۲ وجود داره و استیم دک هم داره و ...

اگه این قابلیت رو داشته باشه، به نظرم میتونه موفقیت قابل توجهی کسب کنه. اگه نه که بعید میدونم.

به نظرم اگه این قابلیت رو داشت تو تبلیغات و بازاریابیش نشون میدادن

از اون طرف رشد steamos به شدت سریعه و مایکروسافت احساس خطر کرده.
تنها نقطه ضعفش هم پشتیبانی نکردن از گیم پس هست.
آره این مشکل ویندوزه که نمیتونه چندتا بازی رو اجرا تو پس زمینه نگه داره و همچنان بره استندبای یا هایبرنیت بشه ولی دوباره بتونه اونها رو بدون مشکل لود کنه.
کلا میریزه به هم.
حالا باید دید چی کار کردن.
این تازه نسخه اولیست ، شاید در ادامه ویژگیهایی مثل این رو هم آوردن.

آره این مشکل ویندوزه که نمیتونه چندتا بازی رو اجرا تو پس زمینه نگه داره و همچنان بره استندبای یا هایبرنیت بشه ولی دوباره بتونه اونها رو بدون مشکل لود کنه.
کلا میریزه به هم.
حالا باید دید چی کار کردن.
این تازه نسخه اولیست ، شاید در ادامه ویژگیهایی مثل این رو هم آوردن.
داداش مگه ابر رایانه س که چند تا گیم در حال اجرا روش ران کنی :D
اینا زور بزنن یکیشم اجرا کنن هنر کردن اصلا برای چی باید چند تا گیم روش اجرا کنی:D
من تست کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد یعنی هایبرنیت کنی گیم نگه می داره تا حالا مشکلی باهاش نداشتم

• Like
Reactions: RoadRash
داداش مگه ابر رایانه س که چند تا گیم در حال اجرا روش ران کنی :D
اینا زور بزنن یکیشم اجرا کنن هنر کردن اصلا برای چی باید چند تا گیم روش اجرا کنی:D
من تست کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد یعنی هایبرنیت کنی گیم نگه می داره تا حالا مشکلی باهاش نداشتم
کنسول دستی کارش همینه که بشه سوییچ کرد.
قرار نیست که بین بتلفیلد و سایبرپانک سوییچ کنیم.
همین بازیهای کوچیک و ایندی سبکی که بازی میکنیم خیلی اینطوری راحت تره که نیاز به سیو کردن نداشته باشه.

خب روی PC که ویندوز کلا به فنا میره با این کار.
اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد.

اینکه مشکلی نیست دکمه خاموش روشن روی هایبرنیت می ذاری با سرعت نور همون حالت می گیره
تازه مشابه سوییچ الکی باتری هم مصرف نمی کنه
البته می شه اسلیپ هم گذاشتش اما باتری مصرف می کنه
سرعت نور؟
من قبلا تست کردم
داشتم گاد آف وار بازی میکردم و دکمه پاور رو زدم که به اصطلاح بره Hibernation. حدود ۵ دقیقه طول کشید.
بعد که دکمه رو زدم باز بیاد بالا، بازی کرش کرد و مجبور شدم کل دستگاه رو هم ریستارت کنم.

توی Steamos این پروسه تقریبا آنی هست. توی هر بازی باشی، دکه پاور رو بزنی، دستگاه میره حالت خواب با کمترین مصرف باتری و بعد دوباره آنی میاد بالا بدون ایجاد مشکل تو بازی

کنسول دستی کارش همینه که بشه سوییچ کرد.
قرار نیست که بین بتلفیلد و سایبرپانک سوییچ کنیم.
همین بازیهای کوچیک و ایندی سبکی که بازی میکنیم خیلی اینطوری راحت تره که نیاز به سیو کردن نداشته باشه.

خب روی PC که ویندوز کلا به فنا میره با این کار.
اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد.
الان سوییچ اصلا اجازه همچین کاری بهت می ده؟ من تا حالا نشده 2 3 تا بازی باز بذارم اولین باره می شنوم
با این حال تا کل حافظه رم پر نشده مشکلی نیست
سرعت نور؟
من قبلا تست کردم
داشتم گاد آف وار بازی میکردم و دکمه پاور رو زدم که به اصطلاح بره Hibernation. حدود ۵ دقیقه طول کشید.
بعد که دکمه رو زدم باز بیاد بالا، بازی کرش کرد و مجبور شدم کل دستگاه رو هم ریستارت کنم.

توی Steamos این پروسه تقریبا آنی هست. توی هر بازی باشی، دکه پاور رو بزنی، دستگاه میره حالت خواب با کمترین مصرف باتری و بعد دوباره آنی میاد بالا بدون ایجاد مشکل تو بازی
پیج فایلت سایزش زیاد کن دیگه اینطوری نمی شه
بله انی هست و اگر حافظه درایو سی با رم به اندازه باشه پیج فایل هم 12 گیگ بذار مکس 24 گیگ هیچ مشکلی پیش نمیاد
من 15 ساله دارم از این قابلیت استفاده می کنم تا الان هیچ مشکلی نداشته
انی هم هست خیلی سریع خاموش روشن می شن اگر اس اس دی باشه
اگه خیلی حساس هستید از اسلیپ به جاش استفاده کنید اما اسلیپ کمی باتری مصرف می کنه

• Like
Reactions: RoadRash

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or