خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

قیمت کنسول های ایکس باکس لو رفته
xbox rog ally x : 899€
xbox rog ally : 599€

عرضه هم مهرماه هست..قیمت به یورو و به دلار خودتون حساب کنین و در خرده فروشی چند میشه1200 دلار...تو ایران فک کنم بالای 100 میلیون بشه
ارزش داره واقعا؟

--------
اینجوری قیمت نسل قبلش هم پایین نمیاد..

آخرین ویرایش:
قیمت کنسول های ایکس باکس لو رفته
xbox rog ally x : 899€
xbox rog ally : 599€

عرضه هم مهرماه هست..قیمت به یورو و به دلار خودتون حساب کنین و در خرده فروشی چند میشه1200 دلار...تو ایران فک کنم بالای 100 میلیون بشه
ارزش داره واقعا؟

--------
اینجوری قیمت نسل قبلش هم پایین نمیاد..
گرونه.
ایشالله که Asus راهی برای فروشش پیدا میکنه :D

دوستان سلام
کنسول دستی Asus ROG Ally X فقط بازی های PC رو ران میکنه یا بازی های کنسولی رو هم میتونه پلی بده ؟
ممنونم
فقط بازیهای Pc.
مثل باقی کنسول دستیهاست.
فقط مایکروسافت براش ویندوز اختصاصی زده که خیلی سبکتره و مثل استیم دک تجربه ای شبیه به کنسول ارائه میده.

البته اگه منظورت Rog Xbox Ally X باشه.
اونی که نوشتی نسخه 2024 ایسوزه که ویندوز معمولی داره.
=================
پروتوتایپ اولیه استیم دک

آخرین ویرایش:
فقط بازیهای Pc.
مثل باقی کنسول دستیهاست.
فقط مایکروسافت براش ویندوز اختصاصی زده که خیلی سبکتره و مثل استیم دک تجربه ای شبیه به کنسول ارائه میده.

البته اگه منظورت Rog Xbox Ally X باشه.
اونی که نوشتی نسخه 2024 ایسوزه که ویندوز معمولی داره.
=================
پروتوتایپ اولیه استیم دک

ماکان جان دمت گرم
آره عزیزم xbox منظورم بود
ممنونم بابت توضیحاتت
بازی های pc
با شبیه ساز هم میتونی سوییچ و ps4 و بقیه رو اجرا کنی

دم شما گرم
من بازی های خود کنسول Xbox مد نظرم بودن

و گرنه اگر قرار هست فقط بازی های PC باشه به نظرم بازار خوبی نخواهد داشت

هرچقدر سوییچ جدید به خاطر افزایش مناسب پرفورمنس (و تصور معجزه های شاهکار نینتندو در اینده رو ایشون) جذاب به نظر میرسه و ادم رو شیفته خودش میکنه، این هندهلد گیمینگ های پی سی هم به خاطر دسترسی به استیم ( و بیشمار بازی از ایندی های به شدت مناسب هندهلد تا ار پی جی های به شدت مناسب هندهلد تا بکوارد بازی های کلاسیک پی سی) هم جذاب به نظر میرسه...

یعنی بدون اغراق بهترین حالت این هست که هم سوییچ 2 رو بگیری هم یکی از این هندهلد پی سی ها، اگه تونستی یک پی اس 5 هم کنارش داشته باشی دیگه رسما به همه چیز دسترسی داری...

*قطعا پی سی کامپیوتر کلاسیک و های اند بهترین پلتفرم برای بازی های پی سی هست، اما بخش مهمی از ار پی جی ها و بازی های ایندی هم به شدت مناسب هندهلد هستند همینطور بازی های کلاسیک و رترو و بکوارد پی سی، برای همین به نظرم ترکیب پی اس 5 + سوییچ 2 + هندهلد پی سی = بهشت گیمر ها...

اگه بتونی یک پی سی های اند هم بهش اضافه کنی طبیعتا میشه مراحل پیشرفته تر بهشت :D

بررسی های جدید نشون می ده کنسول های جدید دستی با Z2 EX فقط 8 درصد به نسبت Z1 EX توی گیم ها برتری دارن
البته 8840U هم می شه گفت که نسخه به روز شده دارای AI همون Z1 EX هست
دلیلشم من از قبل می دونستم لیمیت شده پهنای رم برای گرافیک هست

بررسی های جدید نشون می ده کنسول های جدید دستی با Z2 EX فقط 8 درصد به نسبت Z1 EX توی گیم ها برتری دارن
البته 8840U هم می شه گفت که نسخه به روز شده دارای AI همون Z1 EX هست
دلیلشم من از قبل می دونستم لیمیت شده پهنای رم برای گرافیک هست
بنچمارک مقایسه تو بازی ازشون منتشر شده؟

با درود
دوستان بنده یه دونه steam deck به دستم رسیده و میخوام تستش کنم و از اونجایی که زیاد با این دستگاه آشنا نیستم از دوستان راهنمایی میخوام . اول این که وقتی دستگاه رو روشن کردم دیدم که ویندوز 11 بالا اومد و یه اکانت استیم داره که چند تا بازی داخلش هست . سوال این جاست که آیا روی این دستگاه برنامه ها و بازی های کرک شده رو میتونم نصب کنم ؟؟ و اگر این کار رو انجام بدم واسه اکانت استیم که روی دستگاه هستش مشکلی پیش نمیاد ؟؟ البته نمیدونم ویندوزی که روی دستگاه هستش اورجیناله یا خیر ( پیام اکتیو کردن ویندوز در گوشه پایین دسکتاپ هستش که نشون میده نیاز به اکتیو کردن داره ).
دوم این که اسپیکر خوده دستگاه صدا نداره ولی با هندزفری مشکلی نداره و صدا پخش میشه آیا روشی برای حل این مشکل هستش ؟
و در آخر اگر نکته ای در خصوص این دستگاه هستش که میتونه مفید باشه ممنون میشم راهنمایی کنید .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or