خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

@m.d.makan

The Lenovo Legion Go 2 specs include that it will be powered by the new AMD Ryzen Z2 Extreme mobile CPU and it will use a new 8.8-inch, 144Hz OLED display with VRR support and a maximum brightness of 500nits

یادته می گفتی اولد با vrr نمی شه برای همین اولد نمی ذارن برای شما دوست عزیز:D

این Legion go s عملا همون استیم دکه با یه کوچولو آپگرید.
قیمت 499 دلاریش هم خیلی خوبه و طراحیش هم جذابه.

باید بیاد ببینیم مقایسه هاش در مقابل دک چطور میشه.
چیزی که دک رو هنوز جذاب نگه داشته بحث قیمت ، ارگونومی ،کیفیت و خود سیستم عاملشه که الان Legio go s به نظرم میتونه همین مشخصات رو داشته باشه.
باید منتشر بشه ببینیم چطوره.
اون ویدیو که خودت از Dave 2d گذاشتی یه نیمچه بررسی کرده.
پرفورمنس مقداری بهتره از استیم دک ولی اختلاف فاحش نیست

• Like
Reactions: m.d.makan
@m.d.makan

The Lenovo Legion Go 2 specs include that it will be powered by the new AMD Ryzen Z2 Extreme mobile CPU and it will use a new 8.8-inch, 144Hz OLED display with VRR support and a maximum brightness of 500nits

یادته می گفتی اولد با vrr نمی شه برای همین اولد نمی ذارن برای شما دوست عزیز:D
آقا.
لطفا نپیچون حرف رو.
من کی گفتم نمیشه؟

گفتم VRR با oledهایی که فعلا استفاده شد مشکل فلیکرینگ ایجاد میکنن.
براش شاهد آوردم ، اصلا گوگل کنی VRR+OLED کلی ویدئویی که این مشکل رو دارن میاره.

و اصلا بحث در مورد این بود که گفتی چرا کمپانیها LCD با کنتراست پایینتر رو ترجیه میدن به OLedهای کنتراست بالا که تو گوشیها میبینیم؟
که گفتم بحث vrr برای این کنسول های دستی مهمه که وجود داشته باشه.
که خب به دلیل ایجاد فلیکرینگ تو مدلهای موجود ـ حتی استیم دک oled که vrr نداره فلیکر داره ـ و همینطور بهینه کردن مصرف باتری از آوردن OLEDهای باکیفیت و مصرف بالایی که تو گوشیهامون تجربه میکنیم به این کنسول اجتناب کردن.

حالا باید این مدل Legion go 2 بیاد و تو عمل ببینیم که چه راهکاری برای فلیکرینگ داشتن .
نگفتم که نه الان و نه در آینده هیچ مدلی از oled نمیتونه با vrr همراه بشه.
من نتیجه گیریم بر اساس شرایط فعلی بود و خب کلی مطلب کارشناسی از افراد مهم که تو یوتوب و ردیت اگه بری ببینی پره.
======================
Atari هم از کنسول قابل حملش رونمایی کرد:
Gamestation Go

View attachment 362524
View attachment 362525

مشخصاتش رو تو CES اعلام میکنن.
اما نکته جالبش داشتن یه نیمچه پدل مثل دسته خلبانیهای قدیم آتاریه و همینطور یه Keypad داره!
احتمالا خوراک بازیهای آرکید قدیمی یا حتی فایتینگهای قدیمی مثل استریت فایتر و... باشه.

اگه مشخصات سخت افزاری قابل قبول و قیمت ارزونی براش در نظر بگیرن فکر کنم به بهترین گزینه برای طرفدارهای Retro Gaming باشه و فروش خیلی خوبی رو بتونه تجربه کنه.

View attachment Atari Gamestation Go_ All details revealed at CES 2025.mp4

قیمت 150 دلار.

گفتم VRR با oledهایی که فعلا استفاده شد مشکل فلیکرینگ ایجاد میکنن.
براش شاهد آوردم ، اصلا گوگل کنی VRR+OLED کلی ویدئویی که این مشکل رو دارن میاره.

و اصلا بحث در مورد این بود که گفتی چرا کمپانیها LCD با کنتراست پایینتر رو ترجیه میدن به OLedهای کنتراست بالا که تو گوشیها میبینیم؟
که گفتم بحث vrr برای این کنسول های دستی مهمه که وجود داشته باشه.
که خب به دلیل ایجاد فلیکرینگ تو مدلهای موجود ـ حتی استیم دک oled که vrr نداره فلیکر داره ـ و همینطور بهینه کردن مصرف باتری از آوردن OLEDهای باکیفیت و مصرف بالایی که تو گوشیهامون تجربه میکنیم به این کنسول اجتناب کردن.

حالا باید این مدل Legion go 2 بیاد و تو عمل ببینیم که چه راهکاری برای فلیکرینگ داشتن .
نگفتم که نه الان و نه در آینده هیچ مدلی از oled نمیتونه با vrr همراه بشه.
من نتیجه گیریم بر اساس شرایط فعلی بود و خب کلی مطلب کارشناسی از افراد مهم که تو یوتوب و ردیت اگه بری ببینی پره.
نه دیگه داری می پیچونی
اون فیلیرینگ مختص شرایط خاص با هرتزهای پایین هست
اگر فیلیرینگ مشکل ساز بود که کل گوشی های دنیا اولد نمی شد
It’s not necessarily a fuck up. It’s typically caused by unstable fps/frametime leading to dips below the VRR range. Often times VRR only works from like 60-240 or w.e the monitors max refresh rate is. That means if you have a split second fps drop below 60 or w.e the bottom end VRR range is on your panel, VRR cannot function properly which leads to flickering. The old Gsync modules that used to be in a bunch of monitors prevented this as they allowed Gsync to function throughout the entire refresh rate range
کلا اگر فریم زیادی دراپ لحظه ای یا استاتر بزنه این مشکل پیش میاد اونم فقط برای صحنه های تاریک
در نهایت اگر بازی مشکل ساز بشه می شه خیلی راحت غیر فعالش کرد حتی انویدیا داخل پنلش این قابلیت داره بازی به بازی بشه تنظیمات VRR ست کرد بدون اینکه بخوای چیزی رو عوض کنی AMD نمی دونم این قابلیت داره یا نه
من فکر نکنم کسی ارشیو بازیش بزرگ تر از من باشه که نزدیک 2000 تا بازی نصب شده و حتی یک بازی هم نیست که باهاش مشکل فیلیکر داشته باشم این حالت فقط توی لودینگ بازی ها که فریم مدام به صفر می رسه رخ می ده یا مگه بازی اینقدر استاتر سنگین داشته باشه که بازی حالت تیکه تیکه بگیره اصلا خود بازی نشه رفت مشابه برخی بازی ها انریل که بعدا درست شدن

نه دیگه داری می پیچونی
اون فیلیرینگ مختص شرایط خاص با هرتزهای پایین هست
اگر فیلیرینگ مشکل ساز بود که کل گوشی های دنیا اولد نمی شد
It’s not necessarily a fuck up. It’s typically caused by unstable fps/frametime leading to dips below the VRR range. Often times VRR only works from like 60-240 or w.e the monitors max refresh rate is. That means if you have a split second fps drop below 60 or w.e the bottom end VRR range is on your panel, VRR cannot function properly which leads to flickering. The old Gsync modules that used to be in a bunch of monitors prevented this as they allowed Gsync to function throughout the entire refresh rate range
کلا اگر فریم زیادی دراپ لحظه ای یا استاتر بزنه این مشکل پیش میاد اونم فقط برای صحنه های تاریک
در نهایت اگر بازی مشکل ساز بشه می شه خیلی راحت غیر فعالش کرد حتی انویدیا داخل پنلش این قابلیت داره بازی به بازی بشه تنظیمات VRR ست کرد بدون اینکه بخوای چیزی رو عوض کنی AMD نمی دونم این قابلیت داره یا نه
من فکر نکنم کسی ارشیو بازیش بزرگ تر از من باشه که نزدیک 2000 تا بازی نصب شده و حتی یک بازی هم نیست که باهاش مشکل فیلیکر داشته باشم این حالت فقط توی لودینگ بازی ها که فریم مدام به صفر می رسه رخ می ده یا مگه بازی اینقدر استاتر سنگین داشته باشه که بازی حالت تیکه تیکه بگیره اصلا خود بازی نشه رفت مشابه برخی بازی ها انریل که بعدا درست شدن
هنوز داریم در مورد کنسول دستی و اجرای بازی روی اونها صحبت میکنیم؟
گوشی ، PC و مانیتورهای تو خونمون از کجا وارد شد؟
روی کنسول دستی کنترل پنل انویدیا چی میگه؟

بعد من دارم میپیچونم؟

روی کنسول دستی که مشخصات سخت افزاری ثابتی داره اینکه طوری تنظیم کنی که به پنجره فریم بالای 45-40 برسه که VRR بتونه کارش رو بکنه از نون شب واجبتره که بتونه خروجی فریم بهتری تحویل بگیری.
اینکه بخوای غیر فعالش کنی یا Vsync روشن کنی که تاخیر بگیره و... اصلا تو این بحث جایگاهی نداره.
برای گیمر جماعت قطعا VRR خیلی مهمتر از oled باید باشه.
وقتی فریم پایین بگیری دیگه مهم نیست که پنل lcd 720p با 500-400 نیت باشه یا تو رزولوشن nk oled با کنتراست چندهزاری.

این نکته مهمیه که روی این کنسولها فریم اونقدر بالایی نمیتونی بگیری که بخوای فریم رو لاک کنی که vrr بخواد اذیت نکنه.
و از اون مهمتر اینکه میگی تو صحنه هایی که فقط تاریکه این مشکل پیش میاد درست نیست.
پنل کاملا در حال چشمک زدنه و چشم گیمر رو به مرور خسته میکنه و حتی باعث آسیب میشه.
ولی خب تو صحنه های تاریک با چشم غیر مصلح به راحتی میشه دید ، نه اینکه فقط اونجا این اتفاق میفته.

اصلا با همین استدلال بازیهایی مثل رزیدنت ایول ، Alan wake و کلا بازیهای سبک وحشت یا اونهایی که فضای تاریکی دارن رو نباید روی کنسول دستی بازی کرد؟

طبق معمول بحث رو میاری تو 4دیواری اتاقت و تجربه خودت از PC و مانیتوری که جلوته!

VRR Flicker On OLEDs Is A Real Problem​

از سایت رسمی خود Auss که مال همین چند روز پیشه و راهکار ایسوس برای مقابله با فلیکر:
Anti Flicker 2.0
OLED flicker: What it is, what you can do about it, and how ROG leads the fight against it

این هم تست نسخه قبلی آنتی فلیکر

این هم از DF

===================

اما خب اینها همه اشتباه میکنن حتی خود ASUS که رفته برای مقابله با فلیکر تکنولوژی جدید ساخته چون شما روی pc خودت این رو تجربه نکردی.

پیرو صحبت دوستان من یادمه یکی از مدیران والو مصاحبه ای در مورد استیم دک اولد کرده بود و گفته بود گذاشتن صفحه نمایش اولد روی استیم دک به اون سادگی هایی که فکر میکنین نیستش و اینطوری نیستش فقط صفحه نمایش عوض بشه..
گفته بود که خیلی پیچیدگی های فنی داشته انگار

پیرو صحبت دوستان من یادمه یکی از مدیران والو مصاحبه ای در مورد استیم دک اولد کرده بود و گفته بود گذاشتن صفحه نمایش اولد روی استیم دک به اون سادگی هایی که فکر میکنین نیستش و اینطوری نیستش فقط صفحه نمایش عوض بشه..
اینو گفتی ماد super5 oled برای switch lite به خاطرم اومد که تعویضش با lcd کار سخت و پیچیده ای هم نیست و یه کاربر عادی هم میتونه انجامش بده حالا چرا برای مهندسای ولو گذاشتن oled سخت بود رو نمیدانم !

اینو گفتی ماد super5 oled برای switch lite به خاطرم اومد که تعویضش با lcd کار سخت و پیچیده ای هم نیست و یه کاربر عادی هم میتونه انجامش بده حالا چرا برای مهندسای ولو گذاشتن oled سخت بود رو نمیدانم !
کلا تو این دستگاههای کوچیک و قابل حمل طراحی به نوعیه که همه چیپها ، مدارها ، قطعات وجودشون به همدیگه وابستت و روی هم تاثیر دارن.
تقسیم وزن و تعادل دستگاه ، گرمای تولیدی ، مقدار مصرف ، ارگونومی دستگاه و...
تو این مورد ارتباط پنل با چیپ پردازشی/گرافیکی ، اینکه باید تو چه رزولوشن و رفرش ریتی کار کنه و...

همه اینها عواملی هستن که تو ذهن طراح ها مثل پازل با دقت کنار هم چیده میشن و به همین راحتی نمیشه یک قطعه رو همینطوری تعویض کرد.

آره برای ما که دستگاه رو ماد میکنیم این کار خیلی راحته ، چون اون عوامل برای ما اصلا مهم نیست که رعایت بشه.

حالا اونم خواسته یک چرتی بگه که قیمتش توجیه کنه
اینا سی ساله می خوان یک HALF LIFE بدن مردن
استیم دک هم یکی دادن بیخیال شدن حتی امسالم نمی خوان شماره جدیدش بدن
زمانی که گوشی 150 دلاری گمنام چینی هم پنل اولد می ذاره یا به قول دوستمون ماد هم می کنن اینا همش بهانه هست
دلیل اصلیش قیمت هست که خوب طبیعتا گرون تره
دیگه ما گشاد از تر نینتندو که نداریم اگر سخت یا خیلی هزینه بر بود قطعا سوییچ اولد نمی داد
الانم کم کم سری های جدید این کنسول ها دارن همشون به سمت اولد می رن و در اینده همشون اولد خواهد شد

• Like
Reactions: Polaris

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or