خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

news-videogiochi-steam-deck-annunciato-phil-spencer-complimenta-1626452251156.jpg

آخ آخ حس می‌کنم خیلی واسه بازی‌های ایزومتریک خوبه‌. یعنی اگه آثاری مثل استارکرفت و دان آف وار و حتی بالدورز گیت رو بدون مشکل اجرا کنه، منی که عاشق CRPG و RTSم ولی از دسکتاپ گیمینگ خوشم نمیاد، با کله می‌رم سراغش :D
حالا یه سری بازی‌های جذاب دیگه که بچه‌ها گفتن بماند. حداکثر خلاف من دوکی دوکیه :-"

آخ آخ حس می‌کنم خیلی واسه بازی‌های ایزومتریک خوبه‌. یعنی اگه آثاری مثل استارکرفت و دان آف وار و حتی بالدورز گیت رو بدون مشکل اجرا کنه، منی که عاشق CRPG و RTSم ولی از دسکتاپ گیمینگ خوشم نمیاد، با کله می‌رم سراغش :D
حالا یه سری بازی‌های جذاب دیگه که بچه‌ها گفتن بماند. حداکثر خلاف من دوکی دوکیه :-"

دیگه وقتی استیم داک بخری اوج لذت و سرگرمیه 😍
لذتش از تمام کنسول ها بیشتره
این حجم وسیع از بازی واقعا دیوانه کننده اس
ذهنم پر از بازی از pc ه
از قدیم تا جدید
عالیه واقعا 😍

ایزومتریک سبکیه لذت بخش
که تو دنیا کنسول ها مرده
اما تو pc ها عالیه و بازیا زیاد و شاهکاری ازش هست

4 سال از انتشار Super Mario Odyssey و The Legend of Zelda: Breath of the Wild میگذره نینتندو هنوز یه تک دلاری روشون کاهش قیمت نزده!
این چه حرفی بود زدی
نینتندو فن ها کلا عاشق اینن که گرون گرون نینتندو بهشون بازی بندازه
تخفیف کیلو چند توی پاچه داره میکنه حسابی فن ها هم با جون و دل راضی ان
نینتندو سوراخ کار رو پیدا کرده حسابی البته حق هم داره این طور طرفداران جان بر کف حقشون هست

استیم دک که هنوز عرضه نشده و والو هم سر آنتی چیت داره همکاری میکنه که مشکل اون چند تا بازی رفع بشه.
تهش، هم اگه نشد، استیم دک pc هست یه ویندوز 7 یا 10 بریز و اونا رو بازی کن.
ایراد عجیب غریب و بنی اسراییلی میگیرید. مشکل آنتی چیت و لینوکس برا pc هم هست و اینم یه pc هست. چیز عجیب غریبی رخ نداده..
واقعا حس vs داره رخ مییده و استیم دک رو دشمن خونی دارید میبینید.

به شدت خوشم اومد ازش.
بخصوص که چند ساله PC درست حسابی ندارم و به شدت دلم برای بازی هاش تنگ شده.. به عنوان هندهلد هم ویتا دیگه ارضام نمیکنه.. سوییچ کبیر هم که دنیای متفاوت و خفن خودش رو داره.
البته از اونجایی که همین الان 2 تا کنسول خونگی و چند تا چیز دیگه تو لیست خریدمه.. بعید میدونم تو نیمه اول 2022 برم سمتش.. حتی شاید صبر کنم مدل جدیدتر و بهبود یافتش در اینده رو بگیرم.. نمیدونم همه چی به جیب بستگی داره..
امیدوارم موفق بشه.. به نظرم مهم ترین عامل در موفقیتش اراده و انگیزه ولو تو ساپورت و ارائه مدل های بهبود یافته و جدیدتر در مرور زمانه.

گیم بوی ادونس که نمیخری داری pc پرتابل میخری 😁
من عمرا پول برای این غول تشن بدم.
من یاد این تبلتهای صنعتی زد ضربه میندازه.

اما خب بنظرم برای کسی که PC نداره میتونه جذاب باشه.

من عمرا پول برای این غول تشن بدم.
من یاد این تبلتهای صنعتی زد ضربه میندازه.

اما خب بنظرم برای کسی که PC نداره میتونه جذاب باشه.

از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی آش میخوری

نمونه اش همین عکس
کنسول nintendo gameboy advance
نسل ۶
در کنار psp نسل ۷

( اگر به نظر شما باشه باید دوران gba میموندیم و psp نمیخریدیم چون بزرگتره یا بقول شما غول تشن 😁 )

images

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or