خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

مبحث شبیه سازی درش خیلی میتونه جذاب باشه.
دوستان توجه نمیکنن این دستگاه قرار نیست رقیب سوییچ باشه و با اون رقابت کنه.
یا ps5!!!

صرفا یک شکل دیگه برای تحربه بازیهای استیم هست.

از این نظر واقعا قیمت خیلی رقابتی و خوبی داره.
کنار اون مقدار هارد nvme میشه میکرو اس دی استفاده کرد.

چیز بدی نیست، فقط حجمش بدرد بازی pc نمیخوره و گر نه این الان میتونه هم یه پرتابل pc باشه هم یه پرتابل ایکس باکس و یکسری از بازی های نینتندو و ps.
حجمش هم با کارتهای sd میتونه افزایش پیدا کنه. با ماکرو هم همکاری کنه، یه گیم پس هم بهش بزنن و گیم پس بیاد رو استیم.
برا ماکرو هم خوبه.

آقا خوبه... واقعا خوبه! به طور پیش فرض از پروتون استفاده می کنه که خیلی پیشرفت کرده و لایبراری قابل احترامی داره و اعلام شده که براش آپتیمایز شده*، ولی به صورت رسمی هم اعلام شده که میشه روش ویندوز هم نصب کرد و مثل یه لپ تاپ گیمینگ باهاش رفتار کرد، یعنی نمیخواد منتظر سازنده باشی تا بازی رو برای سیستم پورت کنه و هر چی روی PC هست رو (technically) میتونی اجرا کنی.
unknown.png

استور های دیگه میخوای روش نصب کنی برو نصب کن، از xcloud و Gamepass میخوای استفاده کنی استفاده کن، لایبراری استیم و بازیهاش رو هم چه به صورت لوکال و هم از طریق استریم میتونی استفاده کنی و برای آنلاینش هم که نمیخواد پولی بدی چون عملا یه PC هست.
قیمت هم به نظر من خیلی قابل قبوله مخصوصا با این سخت افزار که برای handheld خیلی قوی به حساب میاد ولی چند تا نکته منفیش یکی باطری اش هست که بین ۲-۸ ساعت کار می کنه که زیاد نیست، یکی دیگه وزنش هست که ۶۷۰ گرمه و فکر می کنم سنگین باشه، یکی دیگه هم طراحی ظاهری که عجیب غریبه، و از نظر راحتی هم میشه بهش شک داشت، اومدن از طراحی استیم کنترلر استفاده کردن و انتظار دارن از ترک پد ها به صورت دیفالت استفاده بشه و به جاش آنالوگ ها رو بالاتر گذاشتن که ممکنه توی نگاه اول نادرست به نظر بیاد، هر چند نظر کلی در مورد استیم کنترلر این بود که محصول خوبیه. کیفیت ساخت محصول های valve هم اکثرا خوبن ولی همیشه توی تبلیغات مشکل داشته.
در کل جا برای یه Handheld PC با قیمت مناسب به نظر من هست و خیلی از موارد اصلی رو تیک میزنه، زمان معرفی هم که از این بهتر نمیشه:)) مخصوصا که بلوتوث هم داره :-"

*یکی از ویدیو های developer focused که منتشر شده رو الان دیدم و مثل این که انتظار دارن نزدیک به ۱۰۰٪ بازی های استیم روز اول عرضه روش اجرا بشه، که اگر درست باشه :-t

آخرین ویرایش:
You can play Portal 2 for four hours on this thing. If you limit it to 30 FPS, you're going to be playing for 5-6 hours
پورتال 2 رو 4 ساعت تو فریم باز بازی کرده و تو 30 فریم هم 5-6 ساعت

2021-07-15_23-17-03.jpg

به کیبورد وصل میشه به مانیتور به موس. این از لحاظ قدرت خام 4 برابر قویتر از سوییچ هست.پلتفرم دستی با این قدرت نداریم.

استفاده از معماری RDNA 2 نشون میده واقعا به قصد رقابت اومده و قرار نیست مثل دفعات قبل epic fail بشه. با این سخت افزار هم تمام گیم های نسل هشت رو روی high قطعا میتونه اجرا کنه!

بعد قیمت گذاری ـش هم مناسبه واقعا !!! نگاه به قیمت دلار نکنید، این اگر با دلار 3 تومنی میومد نهایت 2 تومن بود الان و هم قیمت یه PS4 اون زمان! باید برای review هاش منتظر موند، ولی احساس خودم تا این جاش اینه که با قاتل سوییچ طرفیم :|

توی ویدئو ign خیلی ازش تعریف کردن،هم کنترل و راحتی،هم اجرای بازیها
بنظرم از سوییچ خیلی بهتره،قدرتش از نسل قبل بالاتره و چون 800p قراره اجرا کنه بازیارو راحت میتونه همه بازیارو اجرا کنه
قیمتشم خوبه،۶۴گیگ داده که خیلی راحت میتونید ارتقاش بدید با هزینه کم
،هم انحصاری های xbox داره هم بعضی از انحصاری های ps4!!

ولی احساس خودم تا این جاش اینه که با قاتل سوییچ طرفیم :|
Nintendo مارکت خودشو داره به این راحتی نمیمیره :>

ولی انصافا چیز حقیه، پروتون تا جایی که میدونم خیلی پیشرفت کرده الان MHW هم بدون مشکل اجرا میکنه :D نیاز به ویندوز ریختن نیست، تنها مشکلش همین حافظه داخلیشه
1626375870542.png
بازم تو این گرونی قطعات PC انتخاب خیلی خوبیه(البته نه واسه ما با این وضع دلار :D)

دوستان سرورهای استیم تو ایران فیلتر نیستن؟راحت میشه اکانت ساخت و بازی کرد؟؟
خیر، فعلا که اوکیه :D

دوستان سرورهای استیم تو ایران فیلتر نیستن؟راحت میشه اکانت ساخت و بازی کرد؟؟
بلی ، فقط برای خرید نیاز به قند شکن هست

جدول برخی از Handheld Gaming Consoles
Screenshot (663).png
قیمت مناسبی نسبت بقیه رقباش داره

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم به عنوان پورتبل اگر کسی بخواد کنسول قابل حمل بخره و سوییچ هم نداشته باشه سویبچ اولد کنسول بهتری باشه که زلدا botw2رو داره ‌. برای پی سی پروتبل من همچنان خرید لپتاپ گیمینگ رو کار عاقلانه تری میدونم . ضمنا اگر کسی بخواد بازی پی سی بازی کنه خوب رو خود پی سی بازی میکنه یا ایکس باکس اگر هم خیلی میخواد همراه بازی کنه پی سی گفتم لپتاپ مخصوص بازی باید بهتر باشه.من خودم مدتهاست دارم رو سوییچ بازی میکنم این دستگاه هایی که میخوان ادای سوییچ رو در بیان همه محکوم به شکستن چون جادوی نینتندو رو ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or