خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

مانیتورم گیمینگم با یه گیم پد ایکس باکسم هست 30 تومنم اینا
دیگه رم 16 به درد نمی خوره خیلی از بازی ها پیشنهادیشون 32 شده فقط 10 تاش ویندوز می خوره
اس اس یک ترا هم چیزی نمی شه روش ریخت با حجم بازی های الان 1 برای ویندوز 4 هم برای گیم دیگه نه 2 تا دیگه برای گیم
که من البته می گم الان اخرین لحظات سیستم بستن اقتصادیه دیگه اگه بشه اسمش اقتصادی گذاشت 6 ماه دیگه همین قیمت ها چک کن ببین چی شده چون قیمت جهانیشون خیلی بیشتر شده ایران هنوز قیمت قدیم مونده دارن اگه نه اس اس دی 1 ترا دیگه زیر 150 دلار که 25 تومن می شه اصلا نیست اما توی ایران هنوز زیر 15 تومنم می شه پیدا کرد

الان بهترین راه خرید ps5 یا ps5 pro هست خیلی گزینه بهتریه
اگر ps5 یا سیستم خوبتون دارید بعد برید کنسول دستی من بازم می گم اصلا این کنسولا از پس بازی های جدید بر نمیان مگه بخواید خیلی خودتون گول بزنید با کلی اپ اسکیل و فریم جن که گند بزنه به تجربه بازی بازیش کنید
این کنسولا تازه اگه EXTREME ش بخرید از نسل قبل به عقب تر روش حساب کنید با شبیه سازها
خارج از Z1 Z2 EX هم اصلا سمتش نرید بهتره یک سوییچ هک شده بخرید اورکلاک کنید بهتره
داداش عرض کردم برای بازی روی fhd نیازی به 32 گیگ رم نداری ضمنا مگر چند تا بازی هست که بخواد 32 گیگ رم استفاده کنه
بقولی شما یک هند هلد میخوای بخری باید همه رو بزاری low
البته میدونم شما همیشه جیبت پر بوده و سیستم های قوی بستی نمیتونی زیر 4k بازی کنی
با اینکه خودم سیستم قوی دارم ولی بنظر هزینه اضافه هستش بخوای بیای سمت گرافیک های بالاتر از rtx5070ti
چون بازی داستانی بیش تر از 60 فریم نیازی نیست با اینکه خودم مرض فریم گرفتم
الان با یک دونه rx9070xt دارم گیرز ریلودد رو 340 تا 200 بسته به محیط روی 2k بدون هیچ فریم جنریشنی میگیرم
کلا انگشت شمارن بازی هایی که بخواد به این گرافیک فشار بیاره
به هر حال این کنسول های دستی با این قیمت های عجیب و غریب اصلا توجیه خرید ندارن
همین سوئیچ 2 که من خریدم 46500 الان 80 تومن شده که بنظرم باید فقط فن نینتندو باشی تا بخری
منم هنوز روش یک بازی بیشتر بازی نکردم اونم رفیقم هدیه داد :D

این کنسول ها مخاطب خاص خودشونو دارن و بازارشون روز به روز بیشتر داره میشه که اگه اینطور نبود مایکروسافت و در آینده سونی هم به این بازار اضافه نمیشدن..

در ضمن بازی کردن توی ماشین، اوقات فراغت محل کار، دراز کشیده روی مبل یا تخت و هر جایی که دوست دارین آپشن هایی هست که شما با قوی ترین سیستم هم نمیتونین بهش برسین...
یه گیرایی خاصی این کنسول ها دارن چون راحتی فوق العاده دارن و هر جایی میتونین بازی کنین، حتی بازی هایی که قبلا جذبتون نمیکردن براتون جذاب میشه و تایم گیمتون خیلی بالا میره

داداش عرض کردم برای بازی روی fhd نیازی به 32 گیگ رم نداری ضمنا مگر چند تا بازی هست که بخواد 32 گیگ رم استفاده کنه
بقولی شما یک هند هلد میخوای بخری باید همه رو بزاری low
البته میدونم شما همیشه جیبت پر بوده و سیستم های قوی بستی نمیتونی زیر 4k بازی کنی
با اینکه خودم سیستم قوی دارم ولی بنظر هزینه اضافه هستش بخوای بیای سمت گرافیک های بالاتر از rtx5070ti
چون بازی داستانی بیش تر از 60 فریم نیازی نیست با اینکه خودم مرض فریم گرفتم
الان با یک دونه rx9070xt دارم گیرز ریلودد رو 340 تا 200 بسته به محیط روی 2k بدون هیچ فریم جنریشنی میگیرم
کلا انگشت شمارن بازی هایی که بخواد به این گرافیک فشار بیاره
به هر حال این کنسول های دستی با این قیمت های عجیب و غریب اصلا توجیه خرید ندارن
همین سوئیچ 2 که من خریدم 46500 الان 80 تومن شده که بنظرم باید فقط فن نینتندو باشی تا بخری
منم هنوز روش یک بازی بیشتر بازی نکردم اونم رفیقم هدیه داد :D
خوب رم سیستم خیلی ربطی به رزولوشن نداره اون VRAM که بیشتر تحت تاثیرش هست
با 16 گیگ درسته که اجرا می شه اما بارش می افته روی SSD ویندوز که همه بازی می شه استاتر اما 32 برای 99 درصد بازی ها اوکیه بعید می دونم تا 2 3 سال اینده تا نسل بعدم کم بیاره اما 16 برای بازی های سنگین امروزی قطعا کم میاره
شما حداقل سیستم خیلی از بازی ها ببینی دیگه شده 32 تازه اکثرشون که پیشنهادیش شده 32 یعنی قطعا برای 9070 یا 5070 کم میاد
با پولایی که ماها در میاریم که دیگه نمی شه خونه و ماشین خرید حتی دیگه سفر خارجیم نمی شه رفت باید مالیدش به قطعات گیمینگ دیگه دلخوشی هممون همین گیمه دیگه
این کنسول ها مخاطب خاص خودشونو دارن و بازارشون روز به روز بیشتر داره میشه که اگه اینطور نبود مایکروسافت و در آینده سونی هم به این بازار اضافه نمیشدن..

در ضمن بازی کردن توی ماشین، اوقات فراغت محل کار، دراز کشیده روی مبل یا تخت و هر جایی که دوست دارین آپشن هایی هست که شما با قوی ترین سیستم هم نمیتونین بهش برسین...
یه گیرایی خاصی این کنسول ها دارن چون راحتی فوق العاده دارن و هر جایی میتونین بازی کنین، حتی بازی هایی که قبلا جذبتون نمیکردن براتون جذاب میشه و تایم گیمتون خیلی بالا میره
من که خودم فن چن اتیشه اینا هستم من هنوز 3DS هم بازی می کنم کلا PS VITA با 3DS تاریخ انقضا ندارن
اما خوب پیشنهادم اینکه کنسول یا پی سی اصلیتون برای بازی های روز داشته باشید بعد این دستگاه ها رو بخرید یعنی مکمل تجویز می کنم مگه حالا کسایی که کلا کارشون دائما در سفر بودنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or