احتمال پورت شدن Versus برای X360

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
1283977263.jpg

نومورا امروز به یک‌باره بدون هیچ دلیل خاصی تصمیم گرفت در مورد مولتی‌پلتفرم شدن Versus صحبت کند.

او از طریق توییتر گفت:" مولتی‌پلتفرم یعنی اینکه شما از همان ابتدا تصمیم به ساخت بازی بر روی کنسول‌های مختلف داشته باشید. اما پورت کردن یعنی اینکه بعد از ساخت بازی برای یک پلتفرم ویژه، آن را بر روی کنسول دیگر انتقال دهید. "

" تصمیم برای پورت کردن توسط خود شرکت اتخاذ می‌شود که به وضعیت بازار و هزینه‌ها بستگی دارد. به عنوان یک بازیساز، تنها چیزی که فعلا می‌توانم بگویم این است که Versus مخصوص PS3 در دست ساخت است".

Source

این که از خیلی وقت پیش معلوم بود :dخب طبق سیاست های شرکت پورت می شود :d
تصمیم برای پورت کردن توسط خود شرکت اتخاذ می‌شود که به وضعیت بازار و هزینه‌ها بستگی دارد.
و به وضعیت پر شدن جیب :d

نومورا امروز به یک‌باره بدون هیچ دلیل خاصی تصمیم گرفت در مورد مولتی‌پلتفرم شدن Versus صحبت کند.
دلارهای ماکرو دلیل بسیار قانع کننده ایه :دی
دیر و زود داره مولتی شدنش ؛ سوخت و سوز نداره ... :دی

این هم کشت ما رو با این سیاستش ! یکی میاد میگه احتمال داره ، یکی دیگه میاد میگه عمرا :دی
آقا شما خوشحال باش ... قولشو من میدم بهت ... :دی
یه چیزی رو هم اضافه کنم کلیفی .بی.هم دلش نمیخواست ماکرو،ناشر Gears of war این عنوان رو برایPCمنتشر کنه و اون مرحله و غولآخر اضافه ی نسخه ی PC رو هم کلیف با بی میلی تمام درست کرده ...
اینه که اگه نسخه ی 360 یوقت کیفیت کشمشی ای داشت بدونیم از کجا نشات میگیره LOL !
البته من FF XIII روروی 360 تموم کردمو بنظرم از دید گرافیکی واقعا" راضی کننده بود ...

آخرین ویرایش:
این هم کشت ما رو با این سیاستش ! یکی میاد میگه احتمال داره ، یکی دیگه میاد میگه عمرا :دی
اونی که میگه عمرا نومورا ـه که خودشو با فن بودنش می کشه , اونی که می گه احتمال داره SE ـه که دنبال جیبشه :d خب طبیعتا معلومه که کی به کی می چربه :d

نکته جالب برداشت های سایت های مختلف از این گفته های نومورا است بعضی ها در تیترشون نوشتند Versus در انحصار خواهد ماند بعضی هم از احتمال پورت شدن به 360 گفته اند.

تنها چیزی که فعلا می‌توانم بگویم این است که Versus مخصوص PS3 در دست ساخت است.
به نظر من منظورش این بوده که فقط برای PS3 میاد!
اگه هم برای 360 پورت شه با تاخیر بعد ریلیز نسخه PS3 پورت می شه چون اونطور که خودش گفته الان "مخصوص PS3" در دست ساخته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or