شایعه احتمال مولتی پلتفرم بودن بازی Indiana Jones مشین‌گیمز

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اخیرا شایعه جدیدی منتشر شده که به احتمال مولتی پلتفرم بودن بازی در دست ساخت استودیوی مشین‌گیمز، یعنی Indiana Jones اشاره دارد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Indiana Jones

بیش از یک سال پیش بود که استودیوی MachineGames، سازنده سری Wolfenstein رسما از ساخت یک بازی جدید ایندیانا جونز خبر داد. فرنچایز Indiana Jones به دیزنی تعلق دارد و از طرف دیگر، دیزنی و بتسدا قبل از به‌پایان رسیدن مراحل خرید مایکروسافت وارد همکاری شده بودند. از این رو، به‌دنبال معرفی بازی، با توجه به خریده شدن کمپانی بتسدا توسط مایکروسافت سوالاتی در خصوص انحصاری بودن آن بر روی اکوسیستم ایکس باکس وجود داشت.

هر چند هنوز هیچ چیز به‌طور رسمی اعلام نشده، اما جز کوردن، ژورنالیست ویندوز سنترال اخیرا در پادکست Xbox Two عنوان کرده که بازی جدید ایندیانا جونز انحصاری ایکس باکس نیست و برای سایر پلتفرم‌ها نیز منتشر خواهد شد. البته کوردن در ادامه تأکید کرد که صحبت‌های او بر اساس اطلاعاتی است که بیش از یک سال پیش به گوش او رسیده، بنابراین ممکن است برخی از برنامه‌ها تاکنون دچار تغییر شده باشند.

در همین حال، نیک بیکر از XboxEra نیز مدعی شده که بر اساس آخرین شنیده‌های او، بازی Indiana Jones در واقع یک عنوان انحصاری است و برای کنسول‌های پلی استیشن منتشر نمی‌شود. جز کوردن نیز بر روی توئیتر خود در واکنش به این صحبت، باری دیگر اشاره کرد که اطلاعات او قدیمی هستند و ممکن است صحت نداشته باشند.

به هر حال، مثل همیشه باید برای مطمئن بودن در مورد این مسئله منتظر اعلام رسمی بمانیم. سال گذشته استودیوی مشین‌گیمز اعلام کرده بود که ساخت بازی در مراحل بسیار ابتدایی قرار دارد، بنابراین احتمالا هنوز با زمان عرضه آن فاصله زیادی داریم.

این یخورده قانع کننده است
ولی این جا دوستان میگن قراردادش واسه قبل زمان عقد قرارداد بتسدا با مایکروسافته :-? که یعنی یحتمل فیل اسپنسر دستی تو کلید زدن این قضیه نداشته و وقتی دیده هست گفته :Fuck it, a deal is a deal :D
در کلید زدنش اگه دستی داشت که انحصاری کنسول خودش می کرد، ولی در انحصار زمانی کردنش که دست داشته درسته؟ مثل Rise of the Tomb Raider :D

من هنوز تو این فکرم که وقتی آنچارتد (و تومب رایدر) هستن چرا یکی باید بیاد بازی ایندیانا جونز بسازه :|

نکته جالبش اینه که هر کدامشان هم توی یک قسمت سنگینی می کنند . یکی با داشتن محیط ها و گیم پلی گسترده با پازل های بیشتر و یکی دیگه تجربه ای خطی تر اما با اکشن بسیار

پرزرق وبرق و هیجان بالا حتا بهتر از خیلی از فیلم های هالیوودی . هردو هم از نظر فنی خیلی قوی هستن هر دو هم بسیار شناخته شده و محبوب. رقابت با این دو فرنچایز خیلی خیلی

سخته .

• Like
Reactions: m.a.t and Z-fan
در حالی که شما دارید اتاق فکر میذارید که چرا بازی قراره برای پلی استیشن بیاد (البته هنوز معلوم نیست کامل)

من هنوز تو این فکرم که وقتی آنچارتد (و تومب رایدر) هستن چرا یکی باید بیاد بازی ایندیانا جونز بسازه :|
(به همون میزان هنوزم متعجبم چرا فیلم آنچارتد و تومب رایدر وجود دارن :D)

امیدوارم یه ایده خاص و جالبی داشته باشن
FPS :-" :D غیر این باشه هرجور بخوای حساب کنی به DNA استدیو سازندش نمیخوره و خوب تهش هم محکومه به مقایسه شدن با اون دوتا :-"

در حالی که شما دارید اتاق فکر میذارید که چرا بازی قراره برای پلی استیشن بیاد (البته هنوز معلوم نیست کامل)

(به همون میزان هنوزم متعجبم چرا فیلم آنچارتد و تومب رایدر وجود دارن :D)

امیدوارم یه ایده خاص و جالبی داشته باشن
چون لارا و نیتان کلون های جونز کبیر هستند ؟!

چون لارا و نیتان کلون های جونز کبیر هستند ؟!

نیتان کدوم خریه :دی
یکم این جونز کبیر دیر پا به عرصه ویدیو گیم گذاشته
سر همین این کلون هاش همشون به درجه کبیر بودن رسیدن رو پای خودشون خیلی وقته

لذا حرف من اینه که اگه چیزی بیشتر از اقتباس یه فیلم کبیر بودن نداشته باشه این بازی، رسماً خودشو جلوی به اصطلاح کلون های صغیرش ضایع کرده

نیتان کدوم خریه :D

لذا حرف من اینه که اگه چیزی بیشتر از اقتباس یه فیلم کبیر بودن نداشته باشه این بازی، رسماً خودشو جلوی به اصطلاح کلون های صغیرش ضایع کرده
تنها دلیلی که توم ریدر و آنچارتد وجود دارند فقط و فقط فیلم های جونز است . منTombها رو بیشتر دوست دارم هم قدیمی ها هم جدید ها چون حس ماجراجویی خاص و متفاوتی دارن و لارا هم جذاب تره - ولی یک بازی بیاد با موتور پیشرفته بعد دکتر جونز کلاهش رو بزارش سرش و فقط راه بره تو محیط مثلا یک مقبره باستانی همه انچارتد و تومب ریدر محو میشن برام .

نیتان کدوم خریه :D

حالا شما هم بی احترامی نکنید دلیلی نداره برای خطاب کردن شخصیت محبوب یک عده ...

آخرین ویرایش:
یکم این جونز کبیر دیر پا به عرصه ویدیو گیم
یعنی اون بازی های دو بعدی که بر اساس اندیانا جونز ساخته شده حساب نمیشه!؟
حالا کاری به این ندارم ولی خداییش the emperor's tomb قبل uncharted ها بود و اکشن جذابی داشت قسمت پلتفورمرش هم خوب کار شده بود.
من اصلاً برام مهم نیست که انحصاری بشه یا نه نهایتش همه باید لذت ببرن فقط نمی دونم اندی اول شخص جذاب میشه یا نه؟

یعنی اون بازی های دو بعدی که بر اساس اندیانا جونز ساخته شده حساب نمیشه!؟
حالا کاری به این ندارم ولی خداییش the emperor's tomb قبل uncharted ها بود و اکشن جذابی داشت قسمت پلتفورمرش هم خوب کار شده بود.
من اصلاً برام مهم نیست که انحصاری بشه یا نه نهایتش همه باید لذت ببرن فقط نمی دونم اندی اول شخص جذاب میشه یا نه؟
درود بر شما امیر جان. کاملا صحیح میفرمایید جونز کبیر سالها قبل از دوستان گرامی حضور داشت در بازی ها. بگذریم جای بحث نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or