احتمال معرفی DOTA 2 در gamescom

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
Dota-2-on-2011.jpg

بنابر اطلاعاتی که EuroGamer از شرکت Valve به دست آورده است ، این شرکت قصد دارد در gamescom 2011 یک عنوان استراتژی را معرفی کند ، با توجه به اینکه عرضه ی یک نسخه ی استراتژی از عناوینی چون HL و L4D بسیار بعید است ! به احتمال بسیار زیاد شاهد معرفی DOTA 2 خواهیم بود عنوانی که Valve سال گذشته امتیاز ان را خریداری کرده بود و خبر داده بود در حال کار بر روی آن است .

سر این موضوع اسم و عنوان دعوا شده بود فکر دادگاه رفتن :d ولی کلا چون Valve خودشون سازنده هستن چرا با خود بلیزارد همکاری نمیکنه یعنی این عنوان ناشر خود بلیزارد باشه سازنده Valve + گروه forg

بره به جهنم . اصلا از این کار Valve خوشم نیومد . بازی رو هم بازی نمیکنم . همون Dota 2 که بلیزارد داره واسه استار کرفت 2 میسازه رو بازی میکنم که حداقل کرکتر های وارکرفت و Dota توش باشن نه یه بازی به اسم Dota که به جای بازی کردن با Anubarak و Thrall و غیره با 4 تا کرکتری که معلوم نیست چی هستن بازی کنم .
وای به حال Valve اگه کرکتر های بازیش چه از نظر اسمی چه ظاهری شبیه کرکتر های وارکرفت باشه . بلیزارد پوستش رو میکنه . دست به شکایت بلیزارد هم که حرف نداره الان هم که دیگه Activision Blizzard هستنو پوستشون کلفت تر هم شده . خون راه میندازن :دی

ایول، خیلی حال کردم!
5y0725dtzied7vt9yok.gif

توی این قحطی بازی های استراتژی (که اگه بهترین بازی های استراتژی E3 رو یه نگاه کنید خودتون می فهمید)، خدا کنه زودتر بیاد و ما رو نجات بده...
23t06dg.gif

هر چند که Supreme Commander و اکسپنشن پکش Forged Alliance یه استانداردی تو ذهن من درست کردند که نمی ذارن از هیچ استراتژی دیگه ای لذت ببرم (کسی راه حل برای این مشکل نداره)؟!
128fs4765852.gif

تو این دو سال تنها خبری هست که منو خوشحال میکنه

این اسم دزدیه.درسته که بی صاحاب بود اما همه dota رو با warcraft می شناسن.
سر این موضوع اسم و عنوان دعوا شده بود فکر دادگاه رفتن :d ولی کلا چون Valve خودشون سازنده هستن چرا با خود بلیزارد همکاری نمیکنه یعنی این عنوان ناشر خود بلیزارد باشه سازنده Valve + گروه forg
DotA مگه ماله Valve بود ؟ :d
پس مگه ماله یه بابایی نبود که برحسب WOW 3 ساخته بود ؟ :d
از دنیا بی خبریم !

Dota یه Map مثل خیلی از Mapهای میشه گفت Fun هست که رو Warcraft III TFT اجرا میشه
ولی فرقش با بقیه Map های Fun اینکه سازندش زحمت زیادی کشیده و از جون مایه گذاشته
به خاطر استاندار بودن مکانیزم گیم پلی و بالانس شدن هیروها و آیتمها به مرور زمان(طی ورژنهایی که میاد)Dota تبدیل به بازی محبوب و جهانی شده که هم مسابقات اختصاصی داره هم تو ESWC هست

اما در مورد بلیزارد
این بدبخت Ice Frog اینقدر از بلیزارد درخواست کرد باهم جهت بهبود بازی همکاری کنن که آخر سر Valve به داد Ice Frog رسید(پس نه عنوان بازی دزدیه نه ماهیتش چون بلیزارد خودش نمیخواد کار کنه رو Dota)

• Like
Reactions: Fusion
دوستانی که در مورد دوتا اطلاعاتی ندارن عرض کنم که دوتا یک بازی نیست بلکه یک مپ برای بازی قدیمی وارکرافت 3 هست. این مپ آنقدر معتاد کننده و با هیجان هست که گیمرهای آن ترجیح میدهند بجای بازیهای گرافیک بالای نسل امروزی پای این بازی بنشینند (مثل خودم که دوتا رو به بازیهای ایکس360 ترجیح میدم). میشه گفت بعد از World Of Warcraft دومین بازیه پرطرفدار شبکه ای در دنیا هست. پیچیدگی و آیتمهای مختلف هیروها و مجیکهای آنها به قدری جذاب و خلاق هست که هیچ موقع بازی تکراری نمیشود من حدود 4 ساله دوتا بازی میکنم هر روز حداقل 4 ساعت>:d< این مپ معملا هر ماه آپدیت میشود و هیروها و آیتمهایی هم به آن اضافه میشود.

سازنده مپ دوتا 4 نفر بودن که اولش مپ رو واسه تفریح خودشون طراحی کردن ولی شاید فکر نمیکردن که یه روز این مپ جهانی بشه و اسمشون سر زبون گیمرها بیفته. حالا از اون 4 نفر، طراح اصلی بازی یعنی IceFrog باقی مونده و به تنهایی داره روی مپ تلاش میکنه. آیتمهای Cyclone - Guinsoo(hex) - Buriza-do Kyanon به اسم 3 نفر دیگر نامگذاری شدند ولی IceFrog خودش آیتم نداره. چند بازی هم از روی دوتا به تقلید ساخته شده است ولی موفقیت دوتا رو کسب نکرده اند.

حالا شرکت Valve هم که دیده این بازی واقعا داره فراگیر میشه IceFrog سازنده اصلی مپهای دوتا رو به همکاری دعوت کرده است تا این بازی رو به نسخه یک بازی مستقل و جدا از Warcraft 3 به سر انجام برساند. این بازی امسال عرضه خواهد شد.

چه خواهد شد قهرمانان دوتا با افکتهای گرافیکی نسل جدید. کسایی که دوتا بازی میکنن میدونن که این بازی فوق العاده اعتیاد آور و جذاب هست.

حالا من هی فارسی میگم قهرمان های Dota مال Icefrog و Valve نیست و قرار نیست اونا توی این بازی باشن هی شما بگید Axe و غیرو با گرافیک بالا چی میشه .... اگه میخواین با هیرو های Dota بازی کنید و گرافیک بالا رو هم ببینید باید برید Starcraft 2 رو نسخه اصلی بخرید و تو Battle.net بازی Dota رو که بلیزارد داره میسازرو بازی کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or