شایعه احتمال عرضه Titanfall برای PlayStation 4

A.R.A.$.H

کاربر سایت
titanfall_header3.jpg

یکی از موسسان استدیو Respawn Entertainment با نام Vince Zampella اعلام کرده است که احتمالا Titanfall برای PlayStation 4 نیز عرضه شود.
در جدیدترین مصاحبه ای که آقای Zampella در GameTrailers TV داشتند، از ایشان پرسیده شد که :" آیا دارندگان PlayStation بایستی برای عرضه Titanfall صبر کنند؟" که پاسخ دادند: "بله درست است".
این بازی شوتر اول شخص قرار بود برای Xbox 360 و Xbox One و PC عرضه شود اما ظاهرا Respawn می گوید که یک نسخه PS4 این بازی نیز در کار است.
شما چه فکر می کنید؟ به یاد دارید که در گذشته گفته شده بود سری Mass Effect هرگز به PS3 نخواهد آمد؟
Gamingbolt

این یک حقیقت هست بازی که دو سال ازش گذشته قطعا اندازه 2 سال از هم رده هاش عقب تره مثل این میمونه شما کلاکسی S4 رو ول کنی بری سراغ S2

در ضمن فعلا که انحصاری ماکرو هست هر وقت روی PS4 اومد می تونید در این مورد بحث کنید

الان اگه یکی بره ps3 بگیره نمیره بازی Heavy Rain رو بازی کنه ؟!!طبق استدلال شما نباید بازی رو بازی کنه !

فن بازیتون تو حلقم :))
بجا اینکه آرزو کنید بازیا همش مولتی پلتفرم باشه که همه بتونن بازی کنن ... بعد اونوقت نه پولی از کمپانی به شما میرسه نه چیزی الکی طرفداری میکنید که فلان بیسار !
بیخودی حال همو بد نکنید.

خب از اولش هم تابلو بود فک کنم این اتفاق میافته :-"
ولی بازیش اینقدر ارزشمند هست که چه یه هفته چه 1 سال انحصاری باشه تاثیرش رو داره
ارزش صبر کردن هم داره :دی
خب که چی این حرفا ؟! بعد یه سال میاد ها مثلا ! اونموقع باید اسمش رو بزارن Titanfall : Tahdig Edition
:arrowd:
تایتانفال ته دیگش هم خوشمزس:bighug:
;;) :دی

استثناعن این به مورد Terova راست میگه!:دی

درسته که انحصاری نبودن Titanfall برای PS4 نکته مثبت و برای X1 بده اما اساسا یه بازی وقتی بعد از یکسال برای کنسول رقیب عرضه بشه تغریبا از ارزش هاش خیلی کمتر شده چون یکسال قدیمی شده! TF به فروش X1 خیلی کمک میکنه و بعد برای PS4 میاد و ممکنه ان موقع عملا قابل رقابت با Wave دوم بازیهای PS4 نباشه. عرضه انحصاری TF برای X1، هرچند به صورت زمانی، ارزش افزوده برای این کنسول داره اما بعد از یک سال برای PS4 نه. هرچند که حالا نسخه PS4 همه DLC هاش رو هم داشته باشه و ... مثلا ME2 وقتی برای PS3 امد دیگه ان کارکردی که زمان لانچ برای X360 داشت رو برای سونی و PS3‌ تکرار نکرد! این غیر قابل انکاره!

ولی درکل اینکه این بازی انحصاری نیست و طرفداران PS4 هم میتونن تجربش کنن و شماره دومش میتونه دیگه انحصاری زمانی هم نباشه و اینکه در نهایت بازی انحصاری نیست نکته مثبت برای سونی محسوب میشه. مثلا دو سال دیگه نمیشه از TF به عنوان انجصاری X1 نام برد و این مثبه. مثل ME که ادیگه انحصاری Xbox محسوب نمیشه. وگرنه کلیت حرف Terova‌ درسته.

استثناعن این به مورد Terova راست میگه!:دی

درسته که انحصاری نبودن Titanfall برای PS4 نکته مثبت و برای X1 بده اما اساسا یه بازی وقتی بعد از یکسال برای کنسول رقیب عرضه بشه تغریبا از ارزش هاش خیلی کمتر شده چون یکسال قدیمی شده! TF به فروش X1 خیلی کمک میکنه و بعد برای PS4 میاد و ممکنه ان موقع عملا قابل رقابت با Wave دوم بازیهای PS4 نباشه. عرضه انحصاری TF برای X1، هرچند به صورت زمانی، ارزش افزوده برای این کنسول داره اما بعد از یک سال برای PS4 نه. هرچند که حالا نسخه PS4 همه DLC هاش رو هم داشته باشه و ... مثلا ME2 وقتی برای PS3 امد دیگه ان کارکردی که زمان لانچ برای X360 داشت رو برای سونی و PS3‌ تکرار نکرد! این غیر قابل انکاره!

ولی درکل اینکه این بازی انحصاری نیست و طرفداران PS4 هم میتونن تجربش کنن و شماره دومش میتونه دیگه انحصاری زمانی هم نباشه و اینکه در نهایت بازی انحصاری نیست نکته مثبت برای سونی محسوب میشه. مثلا دو سال دیگه نمیشه از TF به عنوان انجصاری X1 نام برد و این مثبه. مثل ME که ادیگه انحصاری Xbox محسوب نمیشه. وگرنه کلیت حرف Terova‌ درسته.

خب مسئله اینه که این نتیجه گیری بیشتر واسه بازیاییِ که سینگل پلیر محورن ... مثلا الان ور دارن هوی رین رو پورت کنن رو X360 خب معلومه اون اندازه ای که رو PS3 فروش کرده و به فروش کنسول کمک کرده واسه 360 فروش نمیکنه...
ولی تایتان فال آنلاین محورِ...یه چیزی تو مایه های WOW که 8 سال دارن بازی میکنن ملت هنوز 7 8 میلیون کاربر داره ! یا مثلا مولتی پلیر بتلفیلد...
اینطور بازیا بهشون محدودیت زمانی اطلاق نمیشه معمولا...100% تاثیری که رو X1 داره رو روی Ps4 نداره ولی باز کلی کشته مرده میده همونشم

تا اينجا شد سه تا البته تا اين لحظه

1. Below
2.Minecraft
3.TitanFall

منتظر بقيه هم هستيم

داداش میخوای Dont Starve و اینا رم اضافه کن :دی
2 تاش که ایندیِ...یکیش واسه نسل پیشِ , یکیشم که نسخه ی PC داره اصن :دی

ایندیای این نسل مایکرو رو با یه سری چیزای دیگه رو حساب کنی که این نسلُ مایکرو کلا به باد داده :))

آخرین ویرایش:
خب مسئله اینه که این نتیجه گیری بیشتر واسه بازیاییِ که سینگل پلیر محورن ... مثلا الان ور دارن هوی رین رو پورت کنن رو X360 خب معلومه اون اندازه ای که رو PS3 فروش کرده و به فروش کنسول کمک کرده واسه 360 فروش نمیکنه...
ولی تایتان فال آنلاین محورِ...یه چیزی تو مایه های WOW که 8 سال دارن بازی میکنن ملت هنوز 7 8 میلیون کاربر داره ! یا مثلا مولتی پلیر بتلفیلد...
اینطور بازیا بهشون محدودیت زمانی اطلاق نمیشه معمولا...100% تاثیری که رو X1 داره رو روی Ps4 نداره ولی باز کلی کشته مرده میده همونشم

من نگفتم از ارزش بازی کم میشه که! اتفاقا اگه بازی برای PS4 منتشر بشه سعی میکنن یه چیزای انحصاری مثل سلاح و لباس و ... هم بهش اضافه کنن تا ارزشمندتر هم بشه. من با این کاری ندارم. میگم ارزش افزودش برای کنسول رو از دست میده. مثلا فرض کن الان WD بیاد انحصاری PS4 بشه؛ الان این بازی رو بورسه و همه هایپن تجربش کنن و شور و اشتیاق براش بالاس، در نتیجه میرن سمت PS4 و ارزش افزوده بازی برای سونی میشه کنسول سلر شدن این بازی. حالا یه سال که میگذره به اصطلاح عامیانه بازی خز میشه و یه سری بازی دیگه میان روبورس بعد تازه WD برای X1 میاد! خوب تاثیری که WD‌ زمان عرضه برای PS4‌داشته دیگه روی X1 تکرار نمیشه. نه اینکه بگیم در طول این یه سال بازی بی ارزش میشه!

TF هم همینطور! الان همه مشتاقن اول نسل یه بازی انجام بدن که سرش به تنش بی ارزه، میخوان ببین باز Res چیه، مشتاقن TF رو تجربه کنن و خلاصه هایپن اما همه این هایپ ها میره تو جیب مایکرو چون باعث فروش بیشتر X1 میشه. اما عرضه یک سال بعدش برای PS4 دیگه این حجمه شور و اشتیاق رو برای PS4 تکرار نمیکنه. مگه اینکه مثلا نسخه PS4 بیاد یهو یه بخش بزرگ انحصاری رو کنه که خوب محاله. تنها اتفاقی که میفته اینه که سونی هم TF رو خواهد داشت و دیگه مایکرو نمیتونه ازش به عنوان یک اهرم استفاده کنه.

در سرتاسر حرف من این جمله نیست که ارزش بازی تو نسخه PS4 میاد پایین.

چه قدر جو تاپيك خوبه كاش هميشه اين جوري باشه ادم از شنيدن حرف هاي منطقي و دوستانه لذت مي بره.
اما در مورد موضوع تاپيك اميدوارم اين بازي بسيار موفق عمل كنه و بعد از مدتي كه براي ps4 عرضه شد با تخفيف براي اعضا پلاس عرضه شه كه گيمران بيشتري بتونن لذت ببرن از اين بازي.

من شخصا خیلی وقته که دیگه اصلا FPS دوست ندارم ( مگه یه چیزی تو مایه های Bioshock که متفاوت باشه ) اما برای طرفداری FPS و Multiplayer این بازی فوق العاده بنظر میاد و تا حالا هر کی در موردش چیزی نوشته در سایتهای مختلف در حال ذوق مرگ بوده و خیلی ازش تعریف و تمجید شده . من جای MS بودم به هر قیمتی شده IP رو میخریدم چون بنظر میاد به شکل وحشتناکی به یک رکوردشکن در فروش تبدیل بشه و مسلما روی فروش کنسول هم تاثیر بسزایی داره ... شاید حتی بالاتر از Halo برای MS .

من شخصا خیلی وقته که دیگه اصلا FPS دوست ندارم ( مگه یه چیزی تو مایه های Bioshock که متفاوت باشه ) اما برای طرفداری FPS و Multiplayer این بازی فوق العاده بنظر میاد و تا حالا هر کی در موردش چیزی نوشته در سایتهای مختلف در حال ذوق مرگ بوده و خیلی ازش تعریف و تمجید شده . من جای MS بودم به هر قیمتی شده IP رو میخریدم چون بنظر میاد به شکل وحشتناکی به یک رکوردشکن در فروش تبدیل بشه و مسلما روی فروش کنسول هم تاثیر بسزایی داره ... شاید حتی بالاتر از Halo برای MS .

خوب نکته اینه که EA هم اینو میدونه! و میتونه این بازی رو تبدیل به رقیب Destiny و CoD کنه. بعید میدونم انجصاریش کنه و IP رو از دست بده. از گنده کردنش و فروشش روی همه پلتفرمها خیلی بیشتر درمیاره تا فروشش به MS!

انحصاری کردن این بازی=حماقت محض
اوایل خوشم نیومد از بازی ولی بعد از دیدن چند تا تریلر خیلی خوشم اومد ازش اصلا تریلر هاش داد میزنن که بازی مولتیه نمی دونم چرا یه حالت خاصی دارن:دی اگه الان بازی رو مولتی کنه EAاگرم کمتر در امد داشته باشه براش ولی از نسخه های بعدیش وحشتناک پول در میاره
از این انحصاری زمانی کردن هم فقط EA سود میکنه و بس برد کرد هم خدا رو داره هم خرما

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or