احتمال عرضه Cyberpunk 2077 برای کنسولهای نسل بعد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
2.jpg

استدیوی CD Projekt RED در حال حاضر بر روی دو عنوان در حال کار است,The Witcher 3: Wild Hunt و Cyberpunk 2077.در مصاحبه Polygon با Rafal Jaki از CPR اعلام کرد چیزی حدود 210 نفر بر روی دو پروژه مشغول هستند.The red team که تمرکز خود را بر روی The Witcher 3 قرار دادند در حدود 100 نفر و The black team که تعداد کمتری را شامل می شوند تنها بر روی Cyberpunk کار می کنند.تیم سوم و بزرگ دیگری نیز روی انجین بازی مربوط هر دو عنوان مشغول هستند.
وی گفت که اوضاع در ساخت این عناوین بسیار خوب است و هر سه تیم کارهای خارق العاده ای انجام داده اند.وی افزود: "من نمی خواهم لاف زده باشم اما کار این تیمها واقعا خارق العاده است,Cyberpunk 2077 نیز مسلما برای PC عرضه خواهد شد و اما احتمال عرضه آن برای کنسولهای نسل بعد نیز وجود دارد.هرچند هنوز برای تایید یا تکذیب چیزی بسیار زود است."
تاریخ عرضه Cyberpunk 2077 هنوز مشخص نشده اما The Witcher 3: Wild Hunt برای PC,XOne,PS4 در سال 2014 عرضه خواهد شد.

منبع

بالاتر هم گفتم,هیچ سال عرضه ای هم مثل پلتفورمهاش اعلام نکرده بودن!!!
خب اگه منبعی واسه حرفتون دارین که اینقدر با اطمینان میگین بیارین!!!
پلیس آگاهی ــه !؟ :-/ :دی نیارم بازداشت میشم !؟ :-s :دی
منبع هم گذاشتم عکسی که خودشون در خلال Siggraph 2013 در کردن ، منتها چون تو ندیده بودی قابل استناد نیست :دی
25540944442580741561.png
Cyberpunk 2077 is both First and Third Person Shooter confirms CD Projekt
فقط نیای بگی Gamepurــه که میزنم تو سر جفتمون :| :دی
گوگل کردم اولین چیزی که بود همین بود :-"

پلیس آگاهی ــه !؟ :-/ :دی نیارم بازداشت میشم !؟
منبع هم گذاشتم عکسی که خودشون در خلال Siggraph 2013 در کردن ، منتها چون تو ندیده بودی قابل استناد نیست :دی
Cyberpunk 2077 is both First and Third Person Shooter confirms CD Projekt
فقط نیای بگی Gamepurــه که میزنم تو سر جفتمون :| :دی
گوگل کردن اولین چیزی که بود همین بود :-"

نه پلیس نیست ولی چنان با اطمینان بر خلاف حرف خود سازندگان بازی حرف میزنین آدم شاخ در میاره!!!:d
اون عکس که معلوم نیست کی درست کرده,اون منبعت هم باز خوبه خودت میدونی Gamepurـ هست!!!!:d:d
حالا خیلی مهم نیست چون مطمئنا واسه کنسولهای نسل بعد هم میاد ولی بازم میگم هنوز تایید نکردن نسخه کنسولی رو!!!:-":d

اون عکس که معلوم نیست کی درست کرده,اون منبعت هم باز خوبه خودت میدونی Gamepurـ هست!!!!:d:d
کی درست کرده !؟ :))بابا این اسلاید خودشونِ وسط Siggraph کی درست کرده !؟ 8-|

الآن میرم 100 تا لینک دیگه میارم که این عکسُ زمانی که گفتن بازی سیوم/اول شخصه گذاشته باشن

نمیدونم چرا هرچی تو بخش انگلیسی IGN گشتم نبود :-?
بیا این اسپانیاییش ، ایشالا که این قبوله !؟ :دی
http://es.ign.com/news/9422/rumor-primera-y-tercera-persona-cyberpunk-2077-cd-projekt-red

حالا بگو معلوم نیست که درستش کرده 8-|

آخرین ویرایش:
انشالله برای کنسولهای نسل بعد هم میاد .
ماها چون نیازی نداریم مدام چهارتا بازی انحصاری به رخ اینو اون بکشیم ارزو میکنیم بیاد تا همه لذت ببرن.

حالا یه سوال در مورد عکسی که پیدا کردی,چرا زیر ویچر اسم کنسولهای نسل بعد رو نوشته ولی واسه Cyberpunk فقط نوشته Next-gen???:-/
به هر حال تا وقتی یه لینک و منبع از یه سایت معتبر و زبون خود سازندگان که نسخه نسل بعد رو تایید کرده باشن نباشه صدتا دیگه این عکسها هم مفت نمی ارزه!!!
اوکی آقا بحثی نیست
این عکس هم تو کنفرانس حود سازنده های این بازی که نبوده من درستش کردم...

وقتی بحثُ خودتُ رفیقت از دید PC vs Console میبینی همینه دیگه ، اصلاً جای بحث کردن نیست

اوکی آقا بحثی نیست
این عکس هم تو کنفرانس حود سازنده های این بازی که نبوده من درستش کردم...

وقتی بحثُ خودتُ رفیقت از دید PC vs Console میبینی همینه دیگه ، اصلاً جای بحث کردن نیست

بیخودی من غریبم بازی در نیار!!!
من نگفتم عکس رو تو درست کردی,میگم هنوز سازنده ها تایید نکردن نسخه نسل بعدی کنسلها رو و متن خبر هم بخونی همین رو گفتن,پس این عکس هیچ ارزش نداره!!!
ببین کی هم به من میگه PC vs Console!
یه نگاه دیگه بنداز به پستهای من تو این تایپک همون اول کار گفتم واسه کنسولها هم قراره بیاد پس بیخود انگ این مسائل رو به من نچسبون که این وصله ها به من نمیچسبه!

بیخودی من غریبم بازی در نیار!!!
من نگفتم عکس رو تو درست کردی,میگم هنوز سازنده ها تایید نکردن نسخه نسل بعدی کنسلها رو و متن خبر هم بخونی همین رو گفتن,پس این عکس هیچ ارزش نداره!!!
ببین کی هم به من میگه PC vs Console!
یه نگاه دیگه بنداز به پستهای من تو این تایپک همون اول کار گفتم واسه کنسولها هم قراره بیاد پس بیخود انگ این مسائل رو به من نچسبون که این وصله ها به من نمیچسبه!
من غریبم بازی در آوردم !؟
من که خبر رو خونده بودم گفتم این ها قبلاً یه چیز دیگه گفته بودن
مگه خودشون قبلاً نگفته بودن برا نکست جن میاد !؟
yahoo_39.gif
همون موقع که در مورد بازی یه سری اطلاعات دادن و گفتن یه چی بین سیوم شخص و اولش شخصه .
یه بار دیگه میگم قبلاً یه چیز دیگه گفته بودن !!! میدونم از الآن به بعد چه خبره ولی قبلاً یه چیز دیگه گفته بودن
افتاد !؟؟!
:-/
http://forum.bazicenter.com/thread80681/
این هم از فروم خودمون ، اونجا به زبونی که من نمیتونم بگم گفته ماجرای این اسلاید چیه

من غریبم بازی در آوردم !؟
من که خبر رو خونده بودم گفتم این ها قبلاً یه چیز دیگه گفته بودن

یه بار دیگه میگم قبلاً یه چیز دیگه گفته بودن !!! میدونم از الآن به بعد چه خبره ولی قبلاً یه چیز دیگه گفته بودن
افتاد !؟؟!
:-/
http://forum.bazicenter.com/thread80681/
این هم از فروم خودمون ، اونجا به زبونی که من نمیتونم بگم گفته ماجرای این اسلاید چیه

خب مگه من چی گفتم بعد اون حرفت,گفتم واسه عکس منبع بیار,اوردی مگه؟؟؟؟؟؟؟
بالاتر هم گفتم,هیچ سال عرضه ای هم مثل پلتفورمهاش اعلام نکرده بودن!!!
خب اگه منبعی واسه حرفتون دارین که اینقدر با اطمینان میگین بیارین!!!
پست بالاییت هم وقتی دیدم ویرایش کردی و منبع گذاشتی پستم رو سریع پاک کردن اما مثل قرقی پریدی که سریع جواب منو بدی!!!
الان منبع اوردی منم قبول کردم که قبلا گفته بودن میاد!
اوکی یا ادامه بدیم باز؟؟؟؟؟؟؟

اقا بیخیال مثل Gta شده اما برعکس! برای نسل بعد در نظر گرفتن ولی تمرکزشون رو PC هست!
امیدوارم بازی خوبی دربیاد فعلا که همه چیزهایی که گفتند خیلی عالی بوده

بعد اینکه GTA V هم به سلامت عرضه شد، تنها بازی که الان هایپم در موردش Witcher 3ـه.
ویچر 2 یه چیز عجیبی بود. آدم بازی کردنی به ارگاسـم روحی مرسید. واقعا کارشون درسته. از سایبرپانک که چیزی فعلا معلوم نیس ولی این CD Projekt RED وی ابسلوتلی تراست. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or