احتمال عرضه Cyberpunk 2077 برای کنسولهای نسل بعد.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
2.jpg

استدیوی CD Projekt RED در حال حاضر بر روی دو عنوان در حال کار است,The Witcher 3: Wild Hunt و Cyberpunk 2077.در مصاحبه Polygon با Rafal Jaki از CPR اعلام کرد چیزی حدود 210 نفر بر روی دو پروژه مشغول هستند.The red team که تمرکز خود را بر روی The Witcher 3 قرار دادند در حدود 100 نفر و The black team که تعداد کمتری را شامل می شوند تنها بر روی Cyberpunk کار می کنند.تیم سوم و بزرگ دیگری نیز روی انجین بازی مربوط هر دو عنوان مشغول هستند.
وی گفت که اوضاع در ساخت این عناوین بسیار خوب است و هر سه تیم کارهای خارق العاده ای انجام داده اند.وی افزود: "من نمی خواهم لاف زده باشم اما کار این تیمها واقعا خارق العاده است,Cyberpunk 2077 نیز مسلما برای PC عرضه خواهد شد و اما احتمال عرضه آن برای کنسولهای نسل بعد نیز وجود دارد.هرچند هنوز برای تایید یا تکذیب چیزی بسیار زود است."
تاریخ عرضه Cyberpunk 2077 هنوز مشخص نشده اما The Witcher 3: Wild Hunt برای PC,XOne,PS4 در سال 2014 عرضه خواهد شد.

منبع

مگه خودشون قبلاً نگفته بودن برا نکست جن میاد !؟ :-? همون موقع که در مورد بازی یه سری اطلاعات دادن و گفتن یه چی بین سیوم شخص و اولش شخصه .
من نمی خواهم لاف زده باشم اما کار این تیمها واقعا خارق العاده است
یارو موقع مصاحبه عینک ریبن نداشت !؟ :دی

مگه خودشون قبلاً نگفته بودن برا نکست جن میاد !؟ :-? همون موقع که در مورد بازی یه سری اطلاعات دادن و گفتن یه چی بین سیوم شخص و اولش شخصه .

فکر نکنم,تو هیچ مصاحبه ای حرفی از پلتفورمهای بازی نزده بودن به خیالم!!:-?

این عکس رو مگه خودشون ندادن !؟ /:)

در هر صورت بعید میدانیم دیگه این ها بیخیل کنسول ها بشن :-" :دی

نمی دونم,من تو هیچ خبری در مورد پلتفورمهاش نخونده بودم,این عکسم اولین باره میبینم!!!
مسلما بیخیال کنسولها نمیشن ولی احتمال بسیار زیاد با تاخیر واسشون عرضه میشه یه چیز مثل ویچر 2!!!!

نمی دونم,من تو هیچ خبری در مورد پلتفورمهاش نخونده بودم,این عکسم اولین باره میبینم!!!
مسلما بیخیال کنسولها نمیشن ولی احتمال بسیار زیاد با تاخیر واسشون عرضه میشه یه چیز مثل ویچر 2!!!!

راست میگه منم یادمه,همون اول گفتن برا کنسولای نسل بعد میاد.

اتفاقا منم اومدم همین رو بگم. از همون اول کار گفتن یکی از پروژهای نسل بعدیشون CyberPunk 2077 ـه.

نه علی,من همه اخبار این بازی رو دنبال کردم و باز شما گفتین رفتم یه چکی کردم,هیچ حرفی از CDPR در مورد پلتفورمهای بازی تا امروز نزده شده بود و این اولین اعلامشون در این مورد بود!!!
باز اگه من اشتباه میکنم و منبع خاصی دارین بگین!!:d

نگفته بودن واسه نسل بعد می آد، گفته بودن سال 2016-17 می آد که دیگه نسل بعد بودنش Imply شده بود.
biggrin1.gif

البته نکته دیگه اینکه سال عرضه رو هم هیچ وقت نگفتن هنوز و اکثر سایتها احتمال میدن 2015 بیاد!!!:d

آخرین ویرایش:
نگفته بودن واسه نسل بعد می آد، گفته بودن سال 2016-17 می آد که دیگه نسل بعد بودنش Imply شده بود. :دی

در کل خیلی تم Mature و خفنی داره. منتظر یک تریلر E3 تو دوسه سال آینده هستیم. :دی

نگفته بودن واسه نسل بعد می آد، گفته بودن سال 2016-17 می آد که دیگه نسل بعد بودنش Imply شده بود. :دی

در کل خیلی تم Mature و خفنی داره. منتظر یک تریلر E3 تو دوسه سال آینده هستیم. :دی
همین که داری سالِ عرضه جعلی اعلام میکنی نشون میده که گفته بودن برا نسل بعد میاد :>

همین که داری سالِ عرضه جعلی اعلام میکنی نشون میده که گفته بودن برا نسل بعد میاد :>

بالاتر هم گفتم,هیچ سال عرضه ای هم مثل پلتفورمهاش اعلام نکرده بودن!!!
خب اگه منبعی واسه حرفتون دارین که اینقدر با اطمینان میگین بیارین!!!

نه علی,من همه اخبار این بازی رو دنبال کردم و باز شما گفتین رفتم یه چکی کردم,هیچ حرفی از CDPR در مورد پلتفورمهای بازی تا امروز نزده شده بود و این اولین اعلامشون در این مورد بود!!!
باز اگه من اشتباه میکنم و منبع خاصی دارین بگین!!:d
نه پلتفرم ها رو که مشخصا نگفتن ولی خب یادمه گفتن پروژه نسل بعدیشونه :دی منبع خاصی که ندارم ولی خب یادمه یه همچین چیزی رو یه جا خوندم (کلا 90% اوقات منابع رو فراموش میکنم :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or