احتمال عرضه Alan Wake بر روی pc هست

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member

در اخرین مصاحبه Aki Järvilehto از رمدی با YLEX او گفته که احتمال عرضه Alan Wake بر روی pc هست
او در این مصاحبه اینگونه گفت: pc باز های زیادی از ما خواستار عرضه این بازی بر روی pc بوده اند و من باید اعتراف کنم که ما این پلتفرم را نادیده گرفته بودیم و فعلا باید صبر کنید تا شاید خبر های مثبتی از عرضه این بازی بر روی pc داشته باشیم
در سایت پایین هم اسمی از Alan Wake اورده شده که مربوط به استیم است
http://dedicated.heffebaycay.fr/cdr_...directionesc

آخرین ویرایش:
وای یکی از آرزوهامه. اگه بیاد چی میشه. از اون بازیایی بود که با اینکه رو کنسول اومد و من نتونستم بازیش کنم ولی اخبارش رو ثانیه به ثانیه دنبال میکردم چون اصلا جو بازی های remedy رو دوست دارم و این بازی دقیقا همون چیزی بود که من دنبالش بودم. فقط خدا کنه زودتر این کارو بکنن. یعنی میشه؟:)

اون کات سین خفن ها که CG بودن :دی

البته فک میکنم همه ی کات سین ها CG نبودن ولی بقیشون هم Pre render بودن
اینا بیخود میگن CG نیست :دی، اگر قرار بود CG باشه اونم با این کیفیت که درب اون استودیویی که چنین CG هایی تحویل ملت میده باید تخته کرد :دی.

تمامش توسط موتور بازی رندر شدند، اما Pre Render بودن :دی.
یادمه حتی گفتن فقط یه سری افکت و AA 16x هست همین :دی.
یعنی چیز زیادی هم بهش اضافه نکردن.

برادر من خب وقتی واسه شماره یک بیاد واسه American Nightmareهم صددرصد میاد دیگه:d

این که اومد نوش جونتون :دی اما AW1 دیگه بیات شده که داره رو PC ، و فقط من باب بدست آوردن دل عدیه ای Old School ـهای این پلتفرم عرضه میشه ؛ شما مطمئن باش بازی بزور هزینه چاپ و تکثیرش رو در میاره با این وضع اسفناک پایرتینگ PC ! نه REMEDY و نه Micro هیچ چشمداشتی به فروش خفن و ازین برنامه ها برای این بازی نداره ...
تمام تمرکز بر روی شماره جدید هست ؛ و فقط و فقط بر روی XBL متاسفانه .

این که اومد نوش جونتون :دی اما AW1 دیگه بیات شده که داره رو PC ، و فقط من باب بدست آوردن دل عدیه ای Old School ـهای این پلتفرم عرضه میشه ؛ شما مطمئن باش بازی بزور هزینه چاپ و تکثیرش رو در میاره با این وضع اسفناک پایرتینگ PC ! نه REMEDY و نه Micro هیچ چشمداشتی به فروش خفن و ازین برنامه ها برای این بازی نداره ...
کاملا مشخصه از شدت فشار این حرفو زدی. :)
دقیقا حرف تو قضیه Crysis 1 روی کنسول هست. وقتی Crysis 1 رو PC کاملا بیات شد، Crytek اومد بدون بخش مولتی و کلی کمبود دیگه بازی رو واسه کنسول منتشر کرد تا دهن کنسول بازها رو ببنده.

• Like
Reactions: raya2
فروش خفن که معلومه نداره... ولی دیگه این طوری ها هم که میگی نیست کیوان که به زور هزینه چاپ و تکثیرش رو در بیاره...اگه این جور بود مگه Remedy دیوونست بعد این همه مدت که دیگه تب و تاب نسخه اول خوابیده بیاد نسخه pc رو تأیید کنه.حتما یک سودی براشون داره. pcبازها هم از بازی های خوب و با ارزش طرفداری میکنن نمونش هم Witcher و اسکایریم

هاها اگه چشمداشتی به فروش بازی نداشت چرا قراره مایکروسافت بازی انحصاریش را روی Steam منتشر کنه ؟ اگه کیفیت بازی روی PC خوب باشه فروش خیلی خوبی میتونه تو Steam داشته باشه ،نمیدونم چرا خیلی ها فکر میکنن وضع PC اسفناکه ،آره وضعش برای بازیهای مثل Assassin Creed واقعا اسفناکه اما بازیهای خاص PC فروششون کم که نشده حتی بیشتر هم شده .اما واسه یه گیمر کلا نداشتن کنسول بزرگترین اشتباهه بهترین انخاب ممکن PC+ کنسول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or