شایعه احتمال عرضه ی Splinter Cell 6 برای Next Gen Xbox

• Thread starter Thread starter TCSCELL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

TCSCELL

8
کاربر سایت
23616801949402287208.png

اخیرا شایعات جدیدی از طرف یکی از منابع معتبر شاغل در صنعت بازی مطرح شده مبنی بر اینکه عنوان بعدی از سری بازی های Splinter Cell برای نسل بعد Xbox عرضه خواهد شد.
حدود 7 ماه قبل، مایکروسافت 3 نام تجاری جدید ثبت کرد که یکی از آن ها "Fusion" بود و دو تای دیگر ربطی به این کلمه داشت. از شواهد این طور به نظر می رسد که این نام در ارتباط با Xbox نسل بعد باشد. Xbox Fusion!( اسم رمز هست) و احتمال اینکه Splinter Cell بعدی برای این کنسول[نیز] در دست ساخت باشد.
علاوه بر Splinter Cell بعدی، Ubisoft قصد دارد تا Assassin's Creed بعدی را نیز علاوه بر کنسول های فعلی، برای Wii U، با توجه به اینکه اکنون این کنسول می تواند بازی های AAA این نسل را اجرا کند، نیز عرضه کند.
ششمین قسمت از سری بازی های Splinter Cell حدود 1 سال پیش تائید شد. این قسمت در حال ساخت در Ubisoft Toronto است ولی از آن زمان تا کنون معرفی رسمی نشده و در سکوت مطلق خبری قرار دارد.
منابع گفته اند که احتمالا رونمایی رسمی از این اخبار، در E3 امسال انجام خواهد گرفت.

این نسل رو ول کرده چسبیده به نسل بعد؟ :دی.
چشه این مایکروسافت؟ :دی.

امیدوارم بعدی رو هم این نسل بدن، زشته به خدا بره نسل بعد.
همون فرمول اسپلینترسل قبلی رو اگر پیش ببرن ولی نقطه ضعف هارو حل کنند بهترین میشه.
مدت زمان بازی هم باید افزایش پیدا کنه. زشته 6 ساعت گیم پلی :دی.

اینو بهتون قول میدم که اگر Splinter cell جدیدی در کار باشه در همین نسل عرضه میشه !
مطمئن هستم به زودی یه سری اطلاعات از این بازی بیرون میاد و رونمایشم توی E3 خواهد بود !

اینو بهتون قول میدم که اگر Splinter cell جدیدی در کار باشه در همین نسل عرضه میشه !
مطمئن هستم به زودی یه سری اطلاعات از این بازی بیرون میاد و رونمایشم توی E3 خواهد بود !

بابا e3خیلی دیر هست زودتر از این ها باید خبرشو بدهند

ДядsЙ II
شما شخصا بازی کردی یا تور سیاحتی داشتی تو تورنتو!؟
باز شروع نکن سینا. قبلی که Montreal سازنده ـش بود اون از آب دراومد، دیگه خدا به این رحم کنه که خواهر ریموند داره می‌سازتش! احتمالا شاهد آبا و اجداد سم فیشر هم تو بازی خواهیم بود!!
بزار اول دو ثانیه تیزر از بازی بیاد، بعدا اینجوری آیه ی یاس بخون. خواهر ریموند هم تنهایی ننشسته تو یه دخمه بازی بسازه تا تموم ایده هاش رو بچپونه تو بازی! گروه، همون گروه قبلیه فقط پالونش عوض شده!
biggrin1.gif
با توجه به موضع گیری های قبلی خودت درباره این بازی و اینکه الان داری اینجوری میگی من هیچ حرفی ندارم دیگه. خوش باشی:):دی

آخرین ویرایش:
اِ ... پَــ قرار بود ریموند بیاد اطلاعات جدید بده ؟! :d
فعلا مشغوله! داره... استغفرالله! دهن آدم رو باز میکنه زنیکه!:دی
====
دوستان مثل اینکه به یه نکته توجه نکردن:دی
احتمال اینکه Splinter Cell بعدی برای این کنسول[نیز] در دست ساخت باشد.
این "نیز" اینجا بیخودی گذاشته نشده:دی اگه یه همچین اتفاقی هم بخواد بیافته، برای هر دو کنسول 360 و Xbox بعدی میاد.
باز شروع نکن سینا. قبلی که Montreal سازنده ـش بود اون از آب دراومد، دیگه خدا به این رحم کنه که خواهر ریموند داره می‌سازتش! احتمالا شاهد آبا و اجداد سم فیشر هم تو بازی خواهیم بود!!
من شروع کردم!؟ خوبه والا!
بزار اول دو ثانیه تیزر از بازی بیاد، بعدا اینجوری آیه ی یاس بخون. خواهر ریموند هم تنهایی ننشسته تو یه دخمه بازی بسازه تا تموم ایده هاش رو بچپونه تو بازی! گروه، همون گروه قبلیه فقط پالونش عوض شده!:دی

آخرین ویرایش:
من کاری ندارم میخواد این نسل بیاد ، نسل بعد بیاد ، لانچ تایتل باشه نباشه ، اینا مهم نیست ؛ فقط خدا کنه برگردن به سبک ـو سیاق قدیم . من نمی خوام سم فیشر یه شکارچی فرز و چالاک بشه ! من همون پیرزن کند و آهسته دوست دارم :d

هنوز که هنوزه splinter cell chaos theory رو سیستمم نصبه :
60638236800031546986.jpg

با توجه به موضع گیری های قبلی خودت درباره این بازی و اینکه الان داری اینجوری میگی من هیچ حرفی ندارم دیگه. خوش باشی:):دی
این مدت یاد گرفتم اگه بازی رو دادن به دیوید کیج هم بسازه، قبل از اینکه چیزی ازش ببینم در موردش قضاوت نکنم;;) ولی تو هنوز تو گیر و دار Weapon Stashـه 2 سال پیشی!!:دی من خوشم.شما نگران من نباش:دی تو بپا یه وقت از خوشی جا به جا شدن رکورد U2 اُوردوز نکنی!:دی

من کاری ندارم میخواد این نسل بیاد ، نسل بعد بیاد ، لانچ تایتل باشه نباشه ، اینا مهم نیست ؛ فقط خدا کنه برگردن به سبک ـو سیاق قدیم . من نمی خوام سم فیشر یه شکارچی فرز و چالاک بشه ! من همون پیرزن کند و آهسته دوست دارم :d

هنوز که هنوزه splinter cell chaos theory رو سیستمم نصبه :
60638236800031546986.jpg

مگه بد شده ؟ خیلی خوب بود که تو اسپلینتر سل 5 . من که خیلی خوشم اومد از بازیش مخصوصا اون مرحله تعقیب و گریزش فوق و العاده سینمایی و زیبا بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or