شایعه احتمال عرضه ریمستر سه‌گانه بازی God of War

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
به‌تازگی شایعاتی به‌گوش می‌رسند که از احتمال عرضه ریمستر سه‌گانه بازی‌های God of War برای پلتفرم‌های جدید خبر می‌دهد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی God of War II

این شایعه از طرف نیک بیکر، یکی از موسسان XboxEra مطرح شده است. او اخیرا در پادکست خود مدعی شده که ریمستر سه نسخه ابتدایی مجموعه خدای جنگ در دست توسعه قرار دارد. با این وجود، او در خصوص پلفترم‌های مقصد این کالکشن و همچنین سال عرضه آن اطلاعات دقیقی را در اختیار ندارد و نسبت به زمان عرضه آن، نامطمئن است.

پیش از این نسخه HD دو شماره اول سری تحت عنوان God of War Collection برای پلی استیشن 3 منتشر شده بود.البته که دو بازی اول مجموعه هیچ‌گاه به‌صورت نیتیو در دسترس کاربران کنسول‌های نسل هشتمی و نهمی پلی استیشن قرار نگرفت. شایان ذکر است که نسخه ریمستر شماره سوم مجموعه در سال 2015 و به مناسبت جشن دهمین سالگرد این مجموعه، برای کنسول پلی استیشن 4 عرضه شده بود.

در هر صورت، باید دید که آیا سونی در سال میلادی آینده از این ریمستر رونمایی خواهد کرد یا خیر. مدتی پیش آخرین نسخه از سری یعنی God of War Ragnarok، محتوای رایگان Valhalla را دریافت کرد که با استقبال مثبتی از سوی منتقدان و بازیکنان مواجه شد.

دیگه چاره ای جز ریمیک کردن هم نمونده کریتوس الان دیگه خدای جنگ نیست خدای صلحه این که پاشه بره مصر علیه حدایان ظالم بجنگه و مردم نجات بده هم خیلی جالب درنمیاد.شاید تنها روشی بتونن به کریتوس انکیزه بدن اینه آترئوس کشته بشه و بازی دوباره حماسی بشه اونم روایت نخ نماشده ای هست در کل.بنظرم هر ای پی یه پایانی داره و داستان کریتوسم تموم شده ریمیک ۳ نسخه اول در صورت دست نبردن در داستان و از بین نبردن خشونت بازی بهترین برنامه ممکن برای این سری هست.وگرنه این بازی هم تبدیل میشه به امثال هیلو و کال اف دیوتی و گرز اف وار که بعد شاهکار های گذشتشون تو نسخه های اخیر افت شدیدی کردن و تاریخچشونو زیر سوال بردن.
تو دنیای گیم بنظرم نشد نداره.الان زلدا ای پی چند سالس؟هر دفعه هم موضوع کلیش یه چیزه.هر نسخه اشم شاهکار میشه.ریبوت یا هرچی فکرشو کرد میتونه تو داستان سرایی شکل بگیره مهم اینه بازی شاهکار در بیاد.

• Like
Reactions: Sega_genesis
به نظر من الان دیگه ریمستر جواب نیست و یک ریمیک( با همون زا یه دوربین ولی با گرافیک بروز شده) خیلی خیلی جواب هست.
فقط امیدوارم صحنه هاش رو بخاطر این ترند های مزخرف این روزا دسکاری نکنن..

• Like
Reactions: graywolf and blak
تو دنیای گیم بنظرم نشد نداره.الان زلدا ای پی چند سالس؟هر دفعه هم موضوع کلیش یه چیزه.هر نسخه اشم شاهکار میشه.ریبوت یا هرچی فکرشو کرد میتونه تو داستان سرایی شکل بگیره مهم اینه بازی شاهکار در بیاد.
زلدا به اندازه gow داستان محور نيست و همچنين منتقدين و مخاطبين اونجورى كه با نينتندو مهربان هستن با بقيه نيستن :D

اگر سانتا اومد ریمستر داد، با همون دوربین و گیم پلی تاریخ گذشته، من آیدیم رو عوض میکنم میزارم ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN :D
غیر ممکنه این کار. تقریبا ۶-۷ ماه پیش ریمستر ۳ رو بازی کردم. با توجه به تجربه GOW 2018 و رگناروک، بعد چند ساعت ولش کردم. اصلا سیستم گیم پلیش برای الان جوابگو نیست.
ضمنا با توجه به دی ال سی والهالا و محیط های المپیوس و دشمنان کلاسیک، واضحه که ریمیک در کاره.

ممکنه به سبک کپکام کار کنند:D
هم ریمستر رو بدن و هم ریمیک رو بسازن:-"

یعنی یه جورایی به نظرم ریمیک سری تایید شده هست:D و احتمالا فعلا یه مدت سری میره استراحت و ریمیک ها میان و اسپین آف شاید...

این وسط شاید ریمستر رو هم زدن:-" شاید هن کلا خبر چرت و پرت باشه:p
خلاصه شانس ریمیک بیشتره، ولی مسلما نه برای 2024 :D
امیر اگه به نظرت ریمیک شه چه چیزایی ممکنه دست خوش تغییرات بشه؟

امیر اگه به نظرت ریمیک شه چه چیزایی ممکنه دست خوش تغییرات بشه؟
با توجه به والهالا، در اوردن گیم پلی نسخه های کلاسیک، تو همین استایل کاملا ممکنه
یعنی زاویه دوربین نیازی به فیکس بودن مثل قبل نداره

اگر ریمیک بشن، بقیه سلاح ها حتما خیلی کاربردی تر میشن (و از اونطرف ممکنه تعداد سلاح ها کمتر بشه) کلا خیلی بستگی داره بخوان چجوری ریمیک کنند، تک تک نسخه ها رو، یا چندتا با هم

به نظرم امکان همین حالت مترویدوانیا کردن بازی وجود داره، و همینطور فعالیت های فرعی... کلا بعید میدونم ریمیک رو همون خطی قبل بسازن

و همینطور احتمالا به Lore یونان خیلی بیشتر بپردازن، چه با کالکتیبل ها، چه دست و سنگ نوشته های بیشتر تو محیط و ...

موارد منشوری از بازی حذف میشن(یا دشمنایی مثل مدوسا با پوشش میشن) ، یک سری خشونت ها حتما حذف میشن (مثلا همون بخش حرم سرای پوسایدن)

باس ها هم اگر بخوان همین مسیر دو شماره اخیر رو برن، احتمالا بیشترین تغییر تو گیم پلی مربوط به اینجا میشه...

به تغییرات کریتوس هم بیشتر میپردازن، یعنی اون بخشایی که تو شماره های فرعی اکثرا پوشش داده میشد، احتمالا بیشتر تو چشم خواهند بود
ولی سر دشمن ها و باس ها، فکر نمیکنم خشونت رو کم کنند
بیشتر اون خشونت روی مردم عادی و بی هدف رو کم میکنند

پ.ن : سوزوندن ملت که امضای بازی ها هم بود رو میدونیم حذف نمیکنند:-"

---

در کل...اگر بخوان ریمیک کنند:))

من حقیقتا خیلی دوست دارم به همین شیوه ی جدید ریمیک بشه
ما سری قبل رو تجربه کردیم و خاطره ازشون زیاد داریم و به شدتم حال کردیم(و بازم بازی کنیم، حداقل من حال میکنم و حس قدیمی شدن ندارن برام:دی )

به نظرم اگر ریمیک بتونه یه سری موارد به داستان اضافه کنه، و به خود یونان بهتر بپردازه (و کاراکترها)، حتی اگر تو بخش باس ها مثل قبل نباشه ، بازم ارزشش رو داره

فقط یه چیزی رو که واقعا دوست دارم بی خیال بشن، این بدون کات بودن بازی و جدا نشدن دوربین از شونه کریتوس هست...
به نظرم هیییییچ دستاوردی برای خود بازی نداره و صرفا یک ابزار تبلیغاتی بیخوده:-"

فقط یادمون بیاد شات هایی که تو سری کلاسیک میگرفتن برای نشون دادن عظمت محیط،سازه ها،باس ها ...
شاید معروف ترینش اون اسب های GOW II یا کرونوس GOW III رو بشه گفت
این رو امیدوارم اوکیش کنند

باس ها هم به نظرم سینمایی بشن همچنان، و اون چالش ها رو ببرن توی موارد آپشنال، مشکلی نیست

هنین الانشم باس های اصلی دو بازی اخیر در مقابل باس آپشنال ها راحت تر بودن، یعنی توی گیم پلی حس نمیکنی مثلا اودین و تور از Gna قوی ترن!
وقتی بُعد سینمایی هم کم کنی از باس فایت، خوب کاملا رنگ میبازن:دی

اگه سه بازی اول رو تو یک نسخه خلاصه کنن با دوربین ایزومتریک و گرافیک نسل نهمی و سبک روگ لایک خیلی چیز خفنی میشه x_x:D ولی غیر از این اگه هر 6 تا نسخه یونان رو تو یه پک با بهبود های گرافیکی و 4K/60fps بدن هم خوبه.

تو ریمیک قراره تهش کریتوس بره دست زئوس رو ببوسه و از اینکه پسر بدی بوده ازش معذرت خواهی کنه؟
قطعا اون بخش وحشی و خطرناک کریتوس رو نگه میدارن.
چون هم میدونن فنای بازی میرن بالاسرشون و هم شخصیت پردازی کریتوس در دو نسخه اخیر کاملا بر مبنای همون کریتوس قدیم شکل گرفته . ( پایان والهالا )

• Like
Reactions: delta05 and Akiba
دوربین رو بزارن رو شونه، ایریال کمبت و پرش سرطان میشه
البته GOW هیچوقت Arial combat چندانی نداشت، یعنی مثل DMC اینا نیست که نیم ساعت تو هوا بمونند و کومبو بزنند ملت

قبل اومدن نسخه 2018 این نگرانی بود که دشمن های هوایی چی میشن، که با قابلیت کشیدنشون سمت کاراکتر و یا برعکس، و استفاده از سلاح های دیگه این مورد برطرف شد برای مبارزه باهاشون

و توی والهالا هم

دشمن های هوایی قدیم رو داشتیم و تجربه کردیم مبارزه باهاشون

• Like
Reactions: delta05
البته GOW هیچوقت Arial combat چندانی نداشت، یعنی مثل DMC اینا نیست که نیم ساعت تو هوا بمونند و کومبو بزنند ملت
کلید پرش کلا از بازی حذف شده، هر اسلحه 3-4 مدل اتک اریال و لندینگ مخصوص خودشو داشت (بجز لانچر ها که میفرستی هوا که خب هستن اونا تو ریبوت)، با دابل جامپ حالا نیم ساعت که تو dmc هم نمیشد، ولی کلی کمبوی هوایی میشد به هم چین تو جاگل کنی.
الان چون اینا "چندان" نیست، چکار کنن؟ همشو حذف کنن؟ تو این دوربین که اون حجم از حرکت روی محور z جا نمیشه و جا میمونه

• Smile
Reactions: S0lid Snake

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or