درود
سری اونیموشا یکی از بهترین و محبوب ترین سری بازی های کپکام است که سال هاست نسخه ای از ان ساخته نشده است.در طی مصاحبه ای که اقای ماساچیکا کاواتا با وبسایت dailystar داشته است اشاره به این سری محبوب کرده و گفته این سری ارزش این را دارد که ادامه پیدا کند:
سری اونیموشا یکی از سری های محبوب است که در گذشته محبوبیت فراوانی داشت و من معتقد هستم که چنین سری بازی ارزش ساخت نسخه ای جدید را داشته باشد.اما اینکه ساخته خواهد شد یا نه ، من نمیتوانم چیزی بگویم.
سال قبل هم اونو در رابطه با ip های قدیمی کپکام صحبت کرد و گفت ما ساخت و احیاء ان ها را دنبال میکنیم و به شدت تاکید کردند که سری اونیموشا میتواند احیاء شود.
او اشاره کرد که شرکت کپکام مجموعه ای از ip های بزرگ و محبوب را در اختیار دارد که طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد و ان ها همیشه به درخواست های طرفداران گوش میدهند.
نخستین قسمت از سری اونیموشا در سال 2001 عرضه شد و بعد از ان چندین دنباله برای ان عرضه شد.این سری بازی تا 31 دسامبر 2012 ، 7900000 فروش داشته است.
با توجه به این صحبت ها و نمایشگاه e3 2017 میتوان امیدوار بود که نسخه ی جدید از این سری بازی محبوب طی نمایشگاه e3 2017 معرفی شود.
آخرین ویرایش: