احتمال ساخت دنباله‌ای برای The Evil Within و Rage

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
به گفته Pete Hines از کمپانی بتزدا، دو عنوان The Evil Within و Rage به اندازه‌ای موفق بودند که برای آن ها دنباله‌ای ساخته شود. The Evil Within اولین عنوان استدیوی Tango زیر نظر شینجی میکامی و Rage آخرین عنوانی بود که جان کارمک در استدیوی id بر روی آن کار کرد، هرچند هر دو عنوان فن‌های فراوانی دارند اما در نهایت این دو بازی از نظر منتقدان عناوینی نسبتا خوب و یا حتی متوسطی محسوب می‌شوند.
متن کامل خبر در صفحه اصلی سایت.
اخبار | The Evil Within | احتمال ساخت دنباله‌ای برای The Evil Within و Rage | بازی‌سنتر
 
دنباله اوین ویتین رو به شدت پایه هستم . بازی عجیبی بود و ارزش یه بار تموم کردن رو داشت . ولی خب از طراحی محیطش زیاد خوشم نیومد . زیادی اروپایی شده بود . یه جورایی محیطاش و دشمنان بازی پوچ و رفع تکلیف بودن .
 
  • Like
Reactions: gamer1998y
TEW اصلا ترسناک نبود انیمیشناش مثل چوب خشک بود انقدر باگ داشت که نمیشد بازی کرد:-& هم کپکام بدون میکامی هیچه هم میکامی بدون کپکام =)) ولی ریج که در خوب بودنش شکی نیست مگه میشه بازیی که جان کارمک ساخته بد باشه اگه ادامه داشته باشه که خیلی خوبه<:-P
 
آقا این evil within مشکلش چی بود دقیقا؟:D چرا من اینقدر وحشتناک باهاش حال کردم پس ؟:D
برای من جدای مشکلاتی که داشت بهترین SH عمرم بود، نمیدونم والا مثلا من dead space رو هم بازی کردم ولی اصلا و ابدا طوری نبود که منو بترسونه:دی یا سایلنت هیل رو نسخه home coming رو بازی کردم، ترسناک بود خیلی ، ولی اصلا در حد این بازی نبود از نسخه های کلاسیک اویل هم 3 رو دیدم و بازی کردم ولی اصلا نترسیدم، چهارش خیلی ترسناکتر بود به نظرم :دی. عناوین pure horror هم که کلا تهوع میگیرم :دی amnesia خیلی ترسناک بود ولی خب انصافا وقتی فقط با یه چراغ فانوسی بندازنت توی دل تاریکی و توی یه قلعه خب معلومه میترسی دیگه، بازی ای مثل evil within با وجود اینکه بخش های اکشن هم داشت ولی بعضی جاها نفسم بند میومد بخدا، مثل نبرد با box head و لورا و... فضاسازیاش و صداگزاریش هم که انصاف درجه 1 بود ، بهتر از این نمیشد ساختش. فقط این سباستین و جوزف و کیدمن اونقدری که باید پلیر رو impressed نمیکردن، در کل خیلی سلیقه ای بود این بازی، یکی مثل من واسش میشه بهترین، یکی هم ممکنه حالش از بازی به هم بخوره :دی ولی من واقعا دوست دارم نسخه بعدی رو فقط با حضور میکامی بسازنش:). امیدوارم همون نقص های اندکی که داشت برطرف بشه و بصورت یه فرنچایز قدرتمند توی ژانر وحشت حضور پیدا کنه همیشه.
 
آقا این evil within مشکلش چی بود دقیقا؟:D چرا من اینقدر وحشتناک باهاش حال کردم پس ؟:D
برای من جدای مشکلاتی که داشت بهترین SH عمرم بود، نمیدونم والا مثلا من dead space رو هم بازی کردم ولی اصلا و ابدا طوری نبود که منو بترسونه:D یا سایلنت هیل رو نسخه home coming رو بازی کردم، ترسناک بود خیلی ، ولی اصلا در حد این بازی نبود از نسخه های کلاسیک اویل هم 3 رو دیدم و بازی کردم ولی اصلا نترسیدم، چهارش خیلی ترسناکتر بود به نظرم :D. عناوین pure horror هم که کلا تهوع میگیرم :D amnesia خیلی ترسناک بود ولی خب انصافا وقتی فقط با یه چراغ فانوسی بندازنت توی دل تاریکی و توی یه قلعه خب معلومه میترسی دیگه، بازی ای مثل evil within با وجود اینکه بخش های اکشن هم داشت ولی بعضی جاها نفسم بند میومد بخدا، مثل نبرد با box head و لورا و... فضاسازیاش و صداگزاریش هم که انصاف درجه 1 بود ، بهتر از این نمیشد ساختش. فقط این سباستین و جوزف و کیدمن اونقدری که باید پلیر رو impressed نمیکردن، در کل خیلی سلیقه ای بود این بازی، یکی مثل من واسش میشه بهترین، یکی هم ممکنه حالش از بازی به هم بخوره :D ولی من واقعا دوست دارم نسخه بعدی رو فقط با حضور میکامی بسازنش:). امیدوارم همون نقص های اندکی که داشت برطرف بشه و بصورت یه فرنچایز قدرتمند توی ژانر وحشت حضور پیدا کنه همیشه.
آقا یه عکس بگیر ببین نیمکره های مغزت جابجا نیستن؟:دی مرد مومن Dead Space نمیترسی بعد The Evil Within میترسی؟:دی من مثه اون حیوونه که ترسش خیلی مشهوره تو دد اسپیس میترسیدم:| تپش قلب گرفته بودم:| ایول ویثین اصن ترسناک نبود:|
 
آقا یه عکس بگیر ببین نیمکره های مغزت جابجا نیستن؟:D مرد مومن Dead Space نمیترسی بعد The Evil Within میترسی؟:D من مثه اون حیوونه که ترسش خیلی مشهوره تو دد اسپیس میترسیدم:| تپش قلب گرفته بودم:| ایول ویثین اصن ترسناک نبود:|
نمیدونم والا:D، البته دد اسپیس ترسناک بود نسخه اولش خب ، ولی ترسش فان بود، نسخه های بعدیش بیشتر sci-fi بود برام تا ترسناک، اتمسفرش خیلی خوب بود، ترس جالبی هم داشت و زمان خودش معادلات سبک SH رو تغییر داد و تعاریف جدیدی براش ارائه داد، ولی این اویل ویتین نفسمو بند میاورد ، خیلی فضای تاریک و مخوفی داشت، مثل جهنم بود انصافا، قشنگ اون آخرش که سباستین میگه فقط یه هوای واقعی تازه رو دوست دارم تنفس کنم انگار خود من این حرفو زدم بعد از پایان اون کابوس ها:-SS. میگم سلیقه ای بود دوست داشتن بازی، ولی خب منم کلی دلیل دارم برای اینکه توی ژانر خودش نه تنها عالی بود بلکه توی این سال ها واقعا بی رقیبه، من ندیدم و تجربه نکردم عنوانی که همه چیزش اینقدر عالی کنار هم قرار بگیره و به معنای واقعی ترسناک باشه. قبلا توی یه تاپیک هم راجبش کلی حرف زده بودم، یادم نیست کجا بود فقط :D
 
آخرین ویرایش:
من که برا Rage خیلی ذوق کردم
واقعا حیف بود این IP متفاوت به فنا بره
یک محیط بیابانی یاز و نسبتا مخوف ، دوستانی که MAD MAX بازی کردن اصلا نباید این دو بازی رو کنار هم بزارن
 
rage خوب بود.....یه دستی به سر و روش بکشن میشه به ادامش امید داشت.
ولی TEW کلا باید از اول بشینن قشنگ روش کار کنن تا بشه بهش امید داشت.....انیمیشنهای دو نسل قبل....طراحی مراحل قدیمی و کپی RE4.... روند مراحل نامناسب(اون اکشن وسطاش مشخص نبود چی بود)....داستان و مخصوصا شخصیت پردازی تو دیوار(یکی از ضعیفترین کرکترهای‌چند سال اخیر همین سبستین بود).
کلا خیلی باید روش کار بشه... .

.
 
این بازی TEW انقدر نظرات روش متفاوته و نمیخوام به کسی زور کنم که بازی خیلی خوبی بود و از این حرف ها !!! چون مشخصه یکی باهاش خیلی حال کرده و یکی هم نه و مشکلی هم نیست تا این جا !

ولی برای من به شخصه واقعا بازی عالی بود ! به خصوص گیم پلی بازی روی درجه سختی آخر وحشتناک دلچسب بود و اگه شما با فکر آپگرید میکردین وسایلتون رو به همین سو درجه سختی بازی روی آخرین سطحش واقعا لذت بخش بود و یکی از محدود بازی های سختی بود که در این سال های اخیر ساخته شده بود و همین طوری بازی بزن و بکش و بریم جلو اصلا نبود .

حالا تو بازی شخصیت اول بازی مشکلاتی داشت و آدم نمیتونست باهاش ارتباط برقرار کنه و مشکلات گرافیک بازی تو بخش فنی نمایان بود هیچ بحثی نیست ولی واقعا این بازی عالی بود و من این بازی رو روی اسپیکر 5.1 که بازی میکردم واقعا یه جاهایی بازی به شدت ترسناک بود ! چه باس های بازی و چه صدا گذاری بسیار خوب بازی و همین طور جو و اتمسفر بازی ! که همگی تو ترس و هیجان بازی نقش زیادی داشتن .

سخن آخرم اینه که دوستان چرا به این موضوع اصلا هیچ توجهی نمیکنن که میکامی بار ها و بار ها گفته بود داره با یه تیم کوچیک و بودجه ای کم اقدام به ساخت بازی میکنه ! و واقعا هم بازی خیلی خوبی بود و من نمیگم شاهکار و این حرف ها ولی اصلا از دید من که بازی متوسطی به هیچ وجه نبود ! به خصوص طراحی مراحل ، جو و اتمسفر ، صدا گذاری ، و از همه مهم تر گیم پلی بازی به شدت عالی بود .

البته بازم میگم نظرات دوستان روی این بازی خیلی با هم متفاوت هستش !
 
نظر همگی جای احترام داره ولی بنظرم اگه TEW ادامه داشته باشه میکامی باید بیشتر تلاش کنه که یه بازی با گرافیک بهتر و انیمیشنای قوی تر بسازه خوبی این بازی این بود که مثل رزیدنت اویل رولیشنز2 تقلید از روی the last of us نبود
 
  • Like
Reactions: gamer1998y
با توجه به این که Resident Evil 7 فعلا رفته به سمت سبک اول شخص و در حال حاظر عنوان سوم شخص خوبی در سبک Survival Horror نداریم بهترین گزینه برای ادامه دادن The Evil Within هست.
 
با توجه به این که Resident Evil 7 فعلا رفته به سمت سبک اول شخص و در حال حاظر عنوان سوم شخص خوبی در سبک Survival Horror نداریم بهترین گزینه برای ادامه دادن The Evil Within هست.
عنوان سوم شخص survival Horror خوب نداریم :| پس days gone چیه دوست عزیز تازه اگه ادامش ساخته بشه تا اون موقع the last of us 2 هم معرفی میشه
 
عنوان سوم شخص survival Horror خوب نداریم :| پس days gone چیه دوست عزیز تازه اگه ادامش ساخته بشه تا اون موقع the last of us 2 هم معرفی میشه
دیز گان که هنوز تاریخ انتشار نداره :|
درضمن همین TEW هم قرار بود "ترسناک" باشه... نه tlou ترسناکه نه tew...
 
من امیدوارم ادامه evil within رو بسازند. برای منی که مشهد هستم و one دارم اینکه دو روز قبل از لانچ جهانی بازی رو بخری خودش نشون میده چقدر منتظره این بازی بودم ولیکن تجربه بازی خیلی بد بود نسبت به انتظار ها ! دقیقا همون رزیدنت اویل 4 رو با یک داستان و شخصیت های به شدت ضعیف تر برداشته اورده به عنوان یک بازی جدید تحویل ملت داده بود. مسائل فنی که خودش مشخص بود از انیمیشن های خشک و مصنوعی، تکسچرهای اول نسل هفتمی بگیرید تا طراحی مراحل نسل ششمی ! البته دوتا مرحل خیلی خوب هم داشت یکی مرحله هتل که سه تا مغز ها رو باید پیدا میکردیم و یکی هم اونجایی که تو بیمارستان بود کل اتاق تاریک بود و یک روح نامرئی به سمتمون داشت حرکت میکرد و وسائل تکون میخوردند ! اتمسفر بازی هم به نظرم جزه نکات مثبت بود + نوع اپگرید شخصیت بازی. اما سختی بازی به شدت غیر قابل قبول و غیره منطقی بود دوتا تیر میداد بین ده تا دشمن ! ولی تو همون سال و همون موقع بازی alien isolation امد و یک سختی به شدت منطقی داشت همونقدری که دشمن دارای قدرت بود شما هم یکسری اپشن داشتید برای مقابله کردن باهاش. مثل دشمن های انسان که یک تیر میدن بهتون میمردید ولیکن شما هم یک تیر به اونا میزدید از بین میرفتند و یا مقابل alien یکسری قابلیت ها و برتری های داشتیم. اما میکامی تو Evil within یک سختی به شدت غیر منطقی ایجاد کرده بود و نمیدونم چرا فکر میکرد سختی غیر عقلانی میتونه ترسناک باشه ! و اینکه کلا داستان کلا روی هوا بود و من DLC هاشو نگرفتم ولیکن یکی از دوستام میگفت توی DLC های یکسری حفره های داستانی پر میشه مثل kidman ! خب برای یک فرانچایز جدید این مسخره بازیها واقعا جز نا امید کردن مخاطب ها چه چیزی میتونه به ارمغان بیاره ؟!
در کل اگر بخواند ادامه بازی رو بسازند باید بلکل از بیخ بکوبند و از نو بازی رو پی ریزی کنند حتی میتونند داستان رو ریبوت کنند تا گندکاری های نسخه اول جبران بشه

gzw87nmwewqv1rh78xib.jpg
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or