احتمال ساخت دنباله‌ای برای The Evil Within و Rage

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member
به گفته Pete Hines از کمپانی بتزدا، دو عنوان The Evil Within و Rage به اندازه‌ای موفق بودند که برای آن ها دنباله‌ای ساخته شود. The Evil Within اولین عنوان استدیوی Tango زیر نظر شینجی میکامی و Rage آخرین عنوانی بود که جان کارمک در استدیوی id بر روی آن کار کرد، هرچند هر دو عنوان فن‌های فراوانی دارند اما در نهایت این دو بازی از نظر منتقدان عناوینی نسبتا خوب و یا حتی متوسطی محسوب می‌شوند.
متن کامل خبر در صفحه اصلی سایت.
اخبار | The Evil Within | احتمال ساخت دنباله‌ای برای The Evil Within و Rage | بازی‌سنتر

اما در نهایت این دو بازی از نظر منتقدان عناوینی نسبتا خوب و یا حتی متوسطی محسوب می‌شوند.
متوسط؟خاک بر سر منتقدا:دی
واقعا شاهکار بودن هردوشون از بهترین بازیای عمرم بودن
روزم ساخته شد با این خبر:D

Rage با این انیمیشن ها و شوتینگ بی نظیرش لایق ادامه هست :D لذت شلیک کردن با شات گان و دیدن انیمیشن های دشمن که با نرمی هر چه تمام تر از پا میوفتادن، واقعا عالی بود. عالی تر از اون هیت دوستان همیشگیمون نسبت به کارمک بود که من امیدوارم در صورت ساخت شماره دوم، همچنان تداوم داشته باشه :D
TEW رو هم میکامی بهتره از خواب زمستونی بیدار بشه و فکر نکنه با فرمول سال 2005 و کپی پیست کردن سکانس های RE4 همچنان میتونه موفق بشه. کسی که ادعا داره "اومدم یه بار دیگه Survival Horror رو متحول کنم" نباید چپترهای فاجعه ای مثل چپترهای مربوط به شهر رو بسازه که اکشن خالص باشن.

آخرین ویرایش:
Rage با این انیمیشن ها و شوتینگ بی نظیرش لایق ادامه هست :D لذت شلیک کردن با شات گان و دیدن انیمیشن های دشمن که با نرمی هر چه تمام تر از پا میوفتادن، واقعا عالی بود. عالی تر از اون هیت دوستان همیشگیمون نسبت به کارمک بود که من امیدوارم در صورت ساخت شماره دوم، همچنان تداوم داشته باشه :D
TEW رو هم میکامی بهتره از خواب زمستونی بیدار بشه و فکر نکنه با فرمول سال 2005 و کپی پیست کردن سکانس های RE4 همچنان میتونه موفق بشه. کسی که ادعا داره "اومدم یه بار دیگه Survival Horror رو متحول کنم" نباید چپترهای فاجعه ای مثل چپترهای مربوط به شهر رو بسازه که اکشن خالص باشن.

اتفاقا من دعا میکنم میکامی نکنه اینکارو. حداقل به ما رحم کنه

امیدوارم ادامه TEW هیچ وقت ساخته نشه، ساخته شدم میکامی درش هیچ نقشی نداشته باشه. هنوزم اسم میکامی رو میشنوم کهیر میزنم.
این مشکل خودت هست :-" به دکتر مراجعه کن :D

ولی از حق نگذریم با تمام مشکلاتش یکی از بهترین SH هایی بود که اومد مخصوصا توی این قحطی SH هرچند همونطور که گفتی خیلی خیلی شبیه RE4 بود

واقعا TEW در کل بازی خوب و لذت بخشی بود , البته ایراداتی هم داشت مثل مشکلات تکنیکی , شخصیت پردازی ن چندان جالب سباستین و جوزف و یه سری ایرادای کوچیک دیگه از نظره من . ولی در کل واقعا بازی خوبی بود عمق داستانش , گیم پلی خوب و فان , باس های عالی , زیادی آسون نبودن بازی , همون که اتاق سیو داشت با یه موسیقی زیبا و المان های ترس و اکشن رو به شکل خوبی با هم داشت خودش از نکات لذت بخش و خوبه بازی بود . تو بازیسنتر یکم زیادی دوستان حساس شدن رو میکامی بدبخت :D وگرنه قطعا کم کسی نیست , بالاخره خالق فرنچایز بزرگی مثل RE هست و شاهکاری مثل RE4

ولی از حق نگذریم با تمام مشکلاتش یکی از بهترین SH هایی بود که اومد مخصوصا توی این قحطی SH هرچند همونطور که گفتی خیلی خیلی شبیه RE4 بود
آره قبول دارم شروع خیلی خوبی داشت و تا اواسط بازی خیلی خوب پیش میره. ولی از چپتر شهر به بعد کلا گند میخوره بهش. داستان گنگ و مبهم، شخصیت توی در و دیوار سباستین، اسکی رفتن از سایلنت هیل، حس شدید دژاوو، مشکلات تکنیکی بی شمار و ... . توصیه میکنم فقط 1 بار روی سختی Nightmare بازی کنین تا به معنای واقعی کلمه از بازی متنفر بشید. تازه اونجاست که بازی چهره واقعی خودش رو نشون میده و به خاطر داغون بودن یه سری چیزها هزاران بار میمیری. این سختی در واقع جوری نیست که یه چالش خیلی خوب به حساب بیاد که ازش لذت ببری، بلکه حس تنفر شما رو نسبت به بازی تشدید میکنه. یعنی اینقدر که من سر این وضعیت زجر کشیدم، سر درجه سختی Akumu (که سخت ترین درجه بازی هست) نکشیدم!
من با خود بازی کار ندارم، من از بازگشت بهزاد وسکر میترسم.
اتفاقا دیروز توی سایت بود و صفات شخصیتی و خانوادگی خودش رو توی پیام خصوصی به کاربرای اینجا نسبت میداد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or