احتمال دنباله دار بودن DmC: Devil May Cry.

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
احتمال دارد DmC: Devil May Cry اولین شماره از یک سری باشد. به گفته ی Alex Jones، تهیه کننده ی بازی، او می خواهد بازی کنندگان بعد از اتمام بازی به "آنچه که در آینده خواهد آمد" فکر کنند.

dmc10.jpg

در مصاحبه ای با VG247، جونز در جواب به این سوال که آیا بار احساسی داستان بازی بیش از پیش شده است گفت:"بله. در بازی دانته در حال پیدا کردن هدف اش است. او در ابتدا جزو طبقات پایین جامعه زندگی می کند و فقط به دنبال نجات پیدا کردن است. بعدا ورجیل او را پیدا می کند و به او پیشنهاد گرفتن انتقامش را می دهد. از آن لحظه به بعد دانته دارای یک هدف می شود و هرچه بیشتر در عمق داستان فرو می رود،با جنگ بزرگی که در اطرافش در حال رخ دادن است بیشتر ارتباط برقرار می کند و جایگاه خود را در دنیایش پیدا می کند."

چونز در پاسخ به این سوال که آیا بازی کننده ها نتیجه ای بیشتر از یک "چرت و پرت هنری" از داستان بازی می گیرند، گفت:" بله، "چرت و پرت هنری" یکی از نتایجیست که بازی کننده ها از داستان بازی می گیرند. امیدوارم داستان به اندازه ی کافی راضی کننده باشد و بتواند به سوال هایی که مطرح می کند پاسخ دهد. و در عین حال، بازی کننده ها را برای بیشتر فهمیدن از داستان و دنیای بازی در انتظار بگذارد. اما بله، این که بازی یک داستان "چرت پرت هنری خفن" داشته باشد یکی از هدف هایمان بود."

DmC: Devil May Cry در تاریخ 15 ژانویه برای PS3 و Xbox 360 عرضه می شود. تاریخ انتشار نسخه ی PC هنوز مشخص نیست.

منبع

این می خواد دنباله داشته باشه؟
facewall_o_443018.jpg

اولش اصلا از بازي خوشم نمي اومد.الان به تدريج اميدوار تر شدم.البته هنوز هم زياد با كارامترها ارتباط برقرار نمي كنم.به خصوص اين ورجيل كه به نظرم طراحيش حتي به مراتب بدتر از دانته هستش .

من که از دنباله دار بودنش استقبال میکنم فقط از فضاهای مدرن زیاد خوشم نمیاد و ای کاش مثل نسخه های قبلی بیشتر حالت گوتیک داشت!!!
فقط هرکار میکنن یه در میون یکی این یکی اون نزنن یا کلا سری قبلی رو بیخیال بشن و اینو ادامه بدن یا برن تو کار همون قبلی!!

اوایل زمانی که دانته جدید امده بود خیلی ناامید شدم اما در گذر زمان تنفرم کم شد ازش :دی امیدوارم اگر میخوان ادامه داشته باشه دانته قبلی جای این دانته باشه.:دی

از دنباله هرکدوم از DMC ها حمایت میشه ، نمایش های اخیر گیم پلی DmC فوق العاده بوده ، مخصوصا نمایش GamesCom و اون جو تاریک شهر در هوای بارونی واقعا خفن بود ( مخصوصا که دانته هم برعکس زیر پل ایستاده بود و انگار بارون داشت از پایین به بالا میومد )

آخرین ویرایش:
بابا چرا اين بلاي خانمان سوز (NT) مارو ول نميكنه ديگه نسخه ريبوت هم شماره دار ميشه؟خوشي زده زير دلتون پاشيد بريد يه IP جديد خلق كنيد ول كنيد اين بازي بدبخت رو استايل دانته و ورجيل رو كه به گند كشيدين حتما مي خواين ليدي و تريش رو هم برباد فنا بديد؟؟؟؟:ranting:

ول كن جان عزيزت زدي مارو برباد فنا دادي دنياي موازيت رو نخواستيم پاشو برو ديگه :angry:

آخرین ویرایش:
گرافیکشون یک خورده ای مزخرف میزد توی این تریلرای آخری،هونلی سور به مرات گرافیکش بهتر بود با وجود قدیمی بودنش (شک داری صحنه حر کت روی طناب یا جنگ با اون قیچیه رو با این یا غول بیابونی که تو ای 3 کشتن مقایسه کن)

من خودم به عنوان یه طرفدار سری DMC (که واقعا ارزش بالایی داره برام این سری بازی) هیچ حسی نسبت به DmC ندارم. یعنی نه دوستش دارم و نه ازش بدم میاد. اولش واقعا تبدیل به یه هبتر شده بودم اما بعد یه مدت دیگه فهمیدم هیتر بودن یا نبودن من هیچ فرقی به حال بازی نمی کنه. وقتی DmC اومد، بازیش می کنم اما نه به عنوان یه DMC بلکه به عنوان یه بازی H&S خوب که فقط اسم شخصیت اولش دانته ست. (هر کاری هم می کنم نمی تونم کنار بیام با بازی) DmC برام یه حالت گذرا داره. اما دیگه دنباله دار شدنش واقعا غیر قابل قبوله! دیگه انتظار داشتم کپکام بره سر DMC5!

انقدر از بازی مطمئن هستند، که از حالا پیش بینی نسخه بعدی رو میکنن؟
خیلی هم خوب :-?

به نظر من با این گیم پلی و صحنه هایی از بازی که تو نمایشگاه امسال نشون دادن احتمال موفقیت بازی خیلی بالاست!!
واقعا آدم رو مجذوب میکرد!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or