احتمال دارد شخصیت اصلی ادامه عنوان Horizon: Zero Dawn تغییر کند

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
_2012933_650x.jpg
Aloy شخصیت اصلی عنوان Horizon: Zero Dawn است و همان طور که قبلا سونی اعلام کرده بود می خواهد Aloy را تبدیل به یکی از نماد های برند پلی استیشن در آینده کند. در ادامه با بازی سنتر همراه باشید.

طبق جدیدترین مصاحبه Gamereactor با تهیه کننده ارشد استودیوی گوریلا گیمز، خانم Angela Gillespie اعلام کرد که، ممکن است که در قسمت های بعدی این عنوان شخصیت اصلی آن تغییر کند.

«من فکر می کنم Aloy می تواند بخشی از عنوان Horizon: Zero Dawn باشد، اما اگر خود شما هم دیده باشید تعدادی بسیار زیادی کارکتر و قبیله های در دنیای بازی وجود دارد و از این بابت تاریخچه بازی بسیار غنی است.»

«ما سال های زیادی صرف توسعه دادن این قبیله ها کردیم، برای همین ممکن است در آینده شخصیت اصلی بازی فرد دیگری باشد اما همیشه Aloy در این عنوان حضور خواهد داشت.»

لینک منبع

بسیار حرکت چیپیه و کاملا جلوی موندگار شدن اثر رو میگیره ... تو تاپیک بازیم کلی بحث کردیم سرش ...
حالا خوبه گفته بودن میخوان الوی رو برند نه تنها بازی بلکه پلی استیشن بکنن ...

نمیدونم شاید چون حس کردن هیرو ها و استار های مونث پلی استیشن دیگه خیلی داره زیاد میشه

شخصیت بازی اصولا یه جورایی فاقد کاریزمای لازم هستش و اون جذابیت لازم رو که تبدیلش کنه به یه کارکتر محبوب و و ماندگار مثل الی در لست اف آس رو نداره

نقد ها را که می خواندم اکثرشان می گفتند با وجود این که شخصیت Aloy ضعیف نیست ولی با این حال به هیچ وجه جذابیت یک شخصیت نمادین را نداره
مشکل به هیچ وجه با زن بودن کاراکتر نیست،نمونه اش الی که تقریبا یکی از نماد های Playstation است
فکر کنم مشکل از جایی بود که سازنده ها از همان اول می گفتند که می خواهند یک شخصیت بسازند که به عنوان نماد Playstation شناخته بشه و در تریلر ها نشان می دادند که بارها جزییات شخصیت را عوض کردند تا همه مخاطب ها را نسبت به شخصیت راضی نگه دارند،این به نظر من نقطه مقابل یک شخصیت نمادین ساختن است
با همه این حرفها به نظرم اگر Aloy را نگه دارند و رویش کار بکنند شاید بتونند در آینده یک شخصیت عالی ازش بسازند

کلا این ایرادیه که تو استودیو هست ... کدوم یکی از کارکتر های کیلزون قوی و نمادین و موندگار که هیچی, حتی شخصیت های متوسطی هم نداشت کل این سری .... برای همینم ما رو کاور باکس بازی ها همون ماسک دارای با چشمان قرمز رو همش میدیدم .
حالا اینکه فکر کنید با گارکتر ای جدید کن ف یکن میکنن کاملا در خیال بی هوده به سر میبرید.
این بحث رو در حالی داریم میکنیم که اکثر منتقدا (کسایی که بازی رو حداقل دیدن) کارکتر الوی رو ستودن

کلا این ایرادیه که تو استودیو هست ... کدوم یکی از کارکتر های کیلزون قوی و نمادین و موندگار که هیچی, حتی شخصیت های متوسطی هم نداشت کل این سری .... برای همینم ما رو کاور باکس بازی ها همون ماسک دارای با چشمان قرمز رو همش میدیدم .
حالا اینکه فکر کنید با گارکتر ای جدید کن ف یکن میکنن کاملا در خیال بی هوده به سر میبرید.
این بحث رو در حالی داریم میکنیم که اکثر منتقدا (کسایی که بازی رو حداقل دیدن) کارکتر الوی رو ستودن
ببخشیدا اما مخالفم شدید visari به نظر من یکی از قویترین شخصیت های بازی بود .
دوم به دلیل تم خاکستری و ضد قهرمانانه بازی بود که شخصیت هلگان ها همیشه بر روی کاور بازی بودن شخصیت های قوی بازی هلگان ها بودن اما درسته بیشتر ISA در حال پیروزی بودن تو بعضی شماره ها اما مشخصا خیلی ها مثل من طرفدار هلگان ها بودن تا Sev و ISA ها اما ما از دید ISA بازی دنبال میکردیم .
سوم منم مخالف تغییر شخصیت هستم اما ما تا زمانی که بازی تمام نکنیم نمیدونیم آخر داستان شخصیت چی میشه و شاید جا برای ادامه وجود نداشته باشه یا موضوع جدیدی در پایان باز نزاشتن که بشه ادامه داد .

• Like
Reactions: vaan 2
ببخشیدا اما مخالفم شدید visari به نظر من یکی از قویترین شخصیت های بازی بود .
دوم به دلیل تم خاکستری و ضد قهرمانانه بازی بود که شخصیت هلگان ها همیشه بر روی کاور بازی بودن شخصیت های قوی بازی هلگان ها بودن اما درسته بیشتر ISA در حال پیروزی بودن تو بعضی شماره ها اما مشخصا خیلی ها مثل من طرفدار هلگان ها بودن تا Sev و ISA ها اما ما از دید ISA بازی دنبال میکردیم .
سوم منم مخالف تغییر شخصیت هستم اما ما تا زمانی که بازی تمام نکنیم نمیدونیم آخر داستان شخصیت چی میشه و شاید جا برای ادامه وجود نداشته باشه یا موضوع جدیدی در پایان باز نزاشتن که بشه ادامه داد .
خب دقیقا حرف منم همینه که هلگانی ها بهتر و خواستنی تر بودن ... حتی توی کیلزون ۱ هم توی اون تیم ۴ نفره بهترین کارکتر همون هلگاست شورشی بود. و این کاملا ضعف عجیب غریب گریلا تو ساخت پورتاگونیسته ... که حالا توی هورایزن این ضعف رو به صورت معحزه وار برطرف کردن ... ولی معلوم نیست حالا که این کار رو کردن چند بار دیگه میتونن این کار رو بکنن ... مطمین باشید توانایی گریلا اصلا در حد و اندازه های ناتی داگ نیست که امیدوار باشیم کارکترای بعدی بتونن بهتر از الوی باشن ...

پولیگان به خوبی توصیف کرده وضعیت گریلا و تواناییش در شخصیت پردازی رو

Polygon

بازی Horizon Zero Dawn گواه انرژی تیمی است که این فرصت را پیدا کرده تا افقی جدید را بکاود. این بازی، از المان‌های اوپن ورلد و جمع آوری و ساخت و ساز بازی‌های دیگر بهره برده، اما این کار را با نگاه و شیوه و زمینه‌ای جدید انجام داده و کاملا تازه به نظر می‌رسد. بازی horizon Zero Dawn دارای چنان شخصیتی است که سری Killzone هیچوقت نتوانست به آن دست پیدا کند.

اکثریت نقد ها الوی رو ستایش کردن و بعد گیم پلی ..بهترین بخش بازی ازش نام بردن

• Like
Reactions: vivanred
خب دقیقا حرف منم همینه که هلگانی ها بهتر و خواستنی تر بودن ... حتی توی کیلزون ۱ هم توی اون تیم ۴ نفره بهترین کارکتر همون هلگاست شورشی بود. و این کاملا ضعف عجیب غریب گریلا تو ساخت پورتاگونیسته ... که حالا توی هورایزن این ضعف رو به صورت معحزه وار برطرف کردن ... ولی معلوم نیست حالا که این کار رو کردن چند بار دیگه میتونن این کار رو بکنن ... مطمین باشید توانایی گریلا اصلا در حد و اندازه های ناتی داگ نیست که امیدوار باشیم کارکترای بعدی بتونن بهتر از الوی باشن ...

پولیگان به خوبی توصیف کرده وضعیت گریلا و تواناییش در شخصیت پردازی رو

Polygon

بازی Horizon Zero Dawn گواه انرژی تیمی است که این فرصت را پیدا کرده تا افقی جدید را بکاود. این بازی، از المان‌های اوپن ورلد و جمع آوری و ساخت و ساز بازی‌های دیگر بهره برده، اما این کار را با نگاه و شیوه و زمینه‌ای جدید انجام داده و کاملا تازه به نظر می‌رسد. بازی horizon Zero Dawn دارای چنان شخصیتی است که سری Killzone هیچوقت نتوانست به آن دست پیدا کند.

اکثریت نقد ها الوی رو ستایش کردن و بعد گیم پلی ..بهترین بخش بازی ازش نام بردن
خوب این صحبت به خاطر عمق و رفتار های مسخره دوستان sev بود بیشتر به خاطر همین بود که بعضی وقت ها با وجود اینکه خوب عمل میکردن بعدش به دلیل خاکستری بودنشون رفتار های نابجا و ... انجام میدادن که از عمق شخصیت پردازی کم میکرد و گند میزد به شخصیت های بازی کاری که گوریلا فکر میکرد داره تم خاکستری بازی بیشتر میکنه داشت به شخصیت پردازیش ضربه میزد اما اینجا ما با یک داستان خاکستری طرف نیستیم که از یک طرف شخصیت جلو ببره بعدش گند بزنه به شخصیت به خاطر همین متفاوت از KZ در امده کلا بحث KZ فرق داره درسته استدیو ND نیست اما استدیو در شخصیت پردازی خاکستری مشکل داره مشخص نیست در بقیه موارد هم مشکل داشته باشه .

مشخصا در بازی KZ هیچ کسی خوب و یا بد یا شیطانی نیست کاملا که بازیکن به عنوان قهرمان در بازی فعالیت کنه و قهرمان بازی باشه مشخصا از این نظر نمیشه با بازی های قهرمان محور و شخصیت های عمیق (به نظر من هیچ بازی FPS شخصت قوی نداره کاراکتراش ) داشته باشه و انتظار داشت که بشه با کاراکتر ها ارتباط بر قرار کرد و انها رو عمیقا دوست داشت visari هم مثال زدم به دلیل اینکه کلا شخصیت لیدری بالا و مردمش براش مهم بودن و ارتش قوی که درست کرده بود مثال زدم به عنوان شخصیت قوی که مشخصا وضعیتش در بازی کاملا مشخص بود چی میخواست و چه میکرد بر عکس بیشتر کاراکتر های بازی .

• Like
Reactions: vaan 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or