شایعه احتمال بازگشت تمرکز سونی به بازی های ژاپنی در صورت شکست عناوین فعلی

Ali.jangi

کاربر سایت
Screenghost.jpg

براساس شایعات گفته شده توسط منبعی نزدیک به سونی, بنظر میرسد که گفت و گوهای داخلی در ژاپن خبر از یک ری ست استراتژیک احتمالی برای عناوین انحصاری پلی استیشن در راه است.
به گفته این منبع, دو عنوان Ghost of Yōtei از ساکر پانچ و intergalactic the heretic prophet از ناتی داگ آخرین شانس استودیوهای غربی سونی در وضعیت فعلی هستند.
و اگر شکست بخورند, سونی تمام تمرکزش را برروی سازندگان ژاپنی و بازگشت به داستان ها و شخصیت های سنتی خواهد گذاشت. دلیل این تصمیم موفقیت عناوین چینی همچون ووکانگ, گنشین ایمپکت و... ذکر شده.

در حالی که تایید این شایعه درباره بازپسگیری کنترل استراتژی بلند مدت توسط بخش ژاپن در حال حاضر ممکن نیست. اما با هزینه های روز افزون استودیوهای غربی و کاهش محبوبیت بازی های آنان همخوانی دارد.
همچنین, سونی ژاپن اخیرا بودجه تبلیغاتش برای Ghost of Yōtei را پس از فروش اولیه کمتر از انتظار کاهش داده است. که به گفته این منبع دلیلش از دست نرفتن پول برای عنوانی است که سودش در حال کاهش است.

منبع

نمیشه هم غربی داشته باشیم و هم ژاپنی؟
======
ولی فکر کنم منظورش بیشتر تکیه به فرهنگ ، داستان ، شخصیتها و افسانه های خود ژاپن باشه.
الان دارم فکر میکنم اونقدری که تو این چندساله داریم با افسانه های چینی/کره ای بمبارون میشیم تو این همه سال من چیز خاصی از افسانه های ژاپنی اصلا به خاطر ندارم که تجربه کرده باشم :-?
رفتم تو فکر.

هرچی RPG و سبکهای دیگه از ژاپن میاد خیلی تکیه به اساطیر یونان، نورث و کلا غرب داره.
شاید مثلا Okami به ذهنم بیاد و چندتا بازی اینجا و اونجا اونهم تا حدی.

به نظرم جذاب میشه که پلی استیشن هم یه بازنگری انجام بده ، اگه چین، کره و... میتونن و جواب میگیرن چرا خود ژاپنی ها این کار رو انجام ندن؟

آخرین ویرایش:
جور در نمیاد اینی که میگه
از بین بازی های بلاک باستر خود سونی و پلی استیشن دو تای قبل GoY، اسپایدرمن 2 و هورایزن فوربیدن وست بودند که فروش خیلی خوبی داشتند :-?

بعد مگه سونی آمار فروش 1.6 میلیون نسخه ای GoY رو نداده بود؟ خوبه که!

• Like
Reactions: Destro
الان دارم فکر میکنم اونقدری که تو این چندساله داریم با افسانه های ژاپنی/کره ای بمبارون میشیم تو این همه سال من چیز خاصی از افسانه های ژاپنی اصلا به خاطر ندارم که تجربه کرده باشم :-?

اینی که گفتی من رو هم به فکر واداشت :-? :-?
طبیعتا Silent Hill f از بازی های اخیر شدید رو فولکورهای ژاپنی تمرکز داشت (خداهای محلی و افسانه های مربوط به قبیله تایرا و...)
Kunitsugami هم که کپکام داد دوباره کامل تو فاز اسطوره شناسی ژاپن بود

ولی دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه خداییش

سونی با وک پتانسیل فروش هر بازی ۵۰ میلیون تبدیل کرد به هر بازی ۵ میلیون جالب انگار دوست ندارن قبول کنن خودشون با وک فروش تک تک بازیاشون کشتن !!! همین اینترگلکتیک شخصیت اصلیش یکی مثل نیتن بود و یه بازی مردونه بدون وک بود زیر ۵۰ میلیون نسخه نمیفروخت اما الان ۵ میلیون هم بعید بفروشه گوست ۲ هم اگر دنباله یک بود با شخصیت جین و بدون وک عین آب خوردن بالا ۳۰ میلیون میفروخت تک تک این عناوین با دست خودشون کشتن و میکشن

الان همه بازی های استودیو عزبی سونی که نا الان عرضه شده بازی سینگل پلیر منظورمه هم از لحاظ فروش هم امتیاز موفق بوده

گل سر سبدشون هم SP2بوده
من شکستی نمی بینم که نگران کننده بوده 😂

• Like
Reactions: MrElectricWizard
سونی با وک پتانسیل فروش هر بازی ۵۰ میلیون تبدیل کرد به هر بازی ۵ میلیون جالب انگار دوست ندارن قبول کنن خودشون با وک فروش تک تک بازیاشون کشتن !!! همین اینترگلکتیک شخصیت اصلیش یکی مثل نیتن بود و یه بازی مردونه بدون وک بود زیر ۵۰ میلیون نسخه نمیفروخت اما الان ۵ میلیون هم بعید بفروشه گوست ۲ هم اگر دنباله یک بود با شخصیت جین و بدون وک عین آب خوردن بالا ۳۰ میلیون میفروخت تک تک این عناوین با دست خودشون کشتن و میکشن
مفهوم ووک هم شما عوض کردی کلا!

الان آتسو یه شخصیت زنه دیگه! نه همجنسگرا هست نه دنبال اهداف این شکلی، این کجاش ووکه؟

هر چی شخصیت زن توی بازی ها باشه ووک محسوب میشه مگه؟ یه دونه DLC بازی HFW بود یه دونه هم این کنکورد.

مفهوم ووک هم شما عوض کردی کلا!

الان آتسو یه شخصیت زنه دیگه! نه همجنسگرا هست نه دنبال اهداف این شکلی، این کجاش ووکه؟

هر چی شخصیت زن توی بازی ها باشه ووک محسوب میشه مگه؟ یه دونه DLC بازی HFW بود یه دونه هم این کنکورد.
بیشتر به خاطر تعداد کارکترهای زنه که زیاد شده

• Like
Reactions: RoadRash
بیشتر به خاطر تعداد کارکترهای زنه که زیاد شده
مشکل تعدد کرکرتهای زن نیست. الان کپکام از قدیم کلی کرکتر زن داشته حتی کرکتر sheva در re5 رنگین پوست بود ولی هیچکدوم از کرکرتهای زن کپکام حس ووک نمیدن. ولی شما یه نگاه به aloy یا jordan یا همین atsu بنداز . نمیگم بیان کرکتر را س*کس*ی کنن مثل استلاربلید ولی یه ذره قیافه میدادن به اینا بد نمیشد .
من فقط موندم چه ماجراهایی قراره سر intergalactic دربیاد چون هم کرکترش از همین اول کلی هیت گرفته و هم تم داستانی اون بازی ضد مذهب هست و الانم تو آمریکا بین مسیحی ها و دست راستی ها و از اون طرف لیبرال ها و جامعه lgbtq حسابی جنگ و دعواست و یه همچین تم داستانی واقعا کلی حاشیه براش درست میشه

وقتی فقط یه چیزی از ووک شنیدی و رو هوا میای که یه چیزی گفته باشی!
میدونم متوجه نمیشی و امثال تو بازم ساز خودشونو میزنن ولی خب GOY ووک نیست! شخصیت جین اگه داستان بازی رو با DLCش فهمیده باشی دیگه جای ادامه نداشت و آرک شخصیتیش تموم شده بود. بازی همین الانشم طبق منابع مختلف خیلی خوب فروخته و نمرشم که از سوشیما بالاتر شده. اگه داستان رو متوجه میشدی میدونستی که به عشق شماها منطق داستانی نداشت کاتانا برداره بره با جنگ شوگان چون هدفشیز دیگه ای بود و بهش رسید تموم شد و رفت.
بازم برخلاف امثال تو که فقط هیت میدین و کلا گیمر نیستین، داخل تاپیک بازی مشهوده که هرکسی که بازی رو پلی داده ازش داره لذت میبره و اتفاقا از شخصیت آتسو هم خوششون اومده.
از اونجایی که نه میدونی ووک چیه و نه گیمر هستی، طبیعتا ساز و کار فروش بازیم اطلاعی نداری که عین باقی حرفات یه عددی روی هوا میگی. سوشیما که روی فور و فایو و پیسی عرضه شد کلا ۲۰ میلیون نفروخت! اونوقت یوتی ۳۰ میلیون بفروشه؟! قبل رو هوا حرف زدن سرچ کردن که باید بلد باشی (اگه بلد بودی که میدونستی ووک چیه و هر بازی کاراکتر زن داره ووک نیست) لااقل بزن فروش سوشیما چقدر بوده بعدش بیا ۳۰ میلیون ۵۰ میلیون کن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or