احتمال انتشار FF14 برای X360

Apóllōn

کاربر سایت

Hiromichi Tanaka تولید کننده بازی FF14 در مصاحبه ای با RPG site اعلام کرد: تیم بازیسازی و کمپانی SE هنوز در حال صحبت با Microsaft برای انتشار FF14 بر روی 360 هستند.هنگامی که در باره وضعیت نسخه 360 بازی از او سوال کردند او پاسخ داد: ما همچنان در حال صحبت با MS هستیم اما در حال حاضر ما فقط در حال کار بر روی نسخه PC و PS3 بازی هستیم
واضح است که FF14 فعلا فقط برا PS3 و PC است اما به نظر میرسد او و تیمش علاقه مند به پورت بازی برای 360 هستند!
همچنین نسخه PC بازی که در نمایشگاه E3 نمایش داده شد با کنرل های 360 سازگار بود

//www.rpgsite.net/news/733/square-enix-still-talking-with-microsoft-on-ff14-for-360.html

خوب مگه این FF منظورتون نیست ؟http://www.gamespot.com/pc/rpg/finalfantasy14/index.html?tag=result;title;1
خ.ب wow هم mmorpg هست اینم mmorpg ! من اگه اشتباه میکنم بگید .
هر ممورپجی مه ممورپج نمیشه جانم:d...البته من اصلا علاقه ای به بلیزارد و وارکرفتاش ندارم،ولی گویا برخی دوستان از عشّاق WOW بحساب میان و اونو بهترین تو تاریخ میدونن:d...

خوب مگه این FF منظورتون نیست ؟http://www.gamespot.com/pc/rpg/finalfantasy14/index.html?tag=result%3Btitle%3B1
خ.ب wow هم mmorpg هست اینم mmorpg ! من اگه اشتباه میکنم بگید .
این با اون زمین تا آسمون فرق داره :d
حال و هوای این کجا و اون کجا
من که شخصا اصلا از wow خوشم نیومد :d
مثل اینکه cod با ghost recon مقایسه کنی جفتشون شوترن دیگه!!

قبلا تایید شده بود ؛ تاپیکشم مهدی زده بود توی بخش 360 !
در مورد Wow و XIV : جفتی MMO هستن دیگه ! هرچند به نظر من برنده نهایی Old Republic خواهد بود :دی .

اولا ما از اول عمر FF باز بودیم بگیم که نگید نگفتید:

1- این بازی زاخاره.

2- اصلا این بازی شخصیت پردازی نداره و یه چیزی در حد FFXI هست. و تلاش دوباره SE برای وارد کردن JRPG به دنیای آنلاین.

3- اصلا FF نیست. و صد البته WOW بهتره. آن کجا و این کجا.

4- کولوهم یک انجین دادن دست یه سری آدم گفتن بسازید و تیم اصلیFF نقشی تو ساختش نداره.

5- برید برای مولتی شدن FFXiii VERSUS دعا کنید نه این غادماقه.:d

اگه به منبع برید تاریخ خبرش مال دیروز ولی ظاهرا خبر تکراریه در کل شرمنده من نمیدونم این سایت هر 5 سال اپدیت میشه یا هر مشکل دیگه ایه من نمیدونم بازم ببخشید.!
بی زحمت یکی از مدیران محترم و سخت کوش زحمت تاپیک رو بکشه!:d

اولا ما از اول عمر FF باز بودیم بگیم که نگید نگفتید:

1- این بازی زاخاره.

2- اصلا این بازی شخصیت پردازی نداره و یه چیزی در حد FFXI هست. و تلاش دوباره SE برای وارد کردن JRPG به دنیای آنلاین.

3- اصلا FF نیست. و صد البته WOW بهتره. آن کجا و این کجا.

4- کولوهم یک انجین دادن دست یه سری آدم گفتن بسازید و تیم اصلیFF نقشی تو ساختش نداره.

5- برید برای مولتی شدن FFXiii VERSUS دعا کنید نه این غادماقه.:d
uncountable titles had came down;That one will come ,too...b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or