احتمال انتشار نسخه های بعدی بازی Titanfall برای چند پلتفرم

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
11793096547437553678.jpg

بازی Titanfall به عنوان یکی از عناوین مهم کنسول Xbox One برای عرضه در نظر گرفته شده است اما شرکت EA در نظر دارد که نسخه های بعدی این بازی را به صورت مولتی پلتفرم عرضه کند. در گفتگویی که آقای Blake J. Jorgensen (مدیر اجرایی و مالی شرکت Electronic Arts) انجام داده است، از چشم انداز این شرکت به عنوان ناشر این بازی برای عرضه در چند پلتفرم گفته است:
من درباره چند نسخه از Titanfall در آینده مطمئن هستم که ممکن است برای پلتفرم های دیگر نیز عرضه شوند.
ما درباره این بازی هیجان زده هستیم و فکر می کنیم که عنوان بزرگی است، این بازی برای Xbox One خیلی مهم است.

در حال حاضر نسخه اولیه این بازی برای سه پلتفرم PC, Xbox 360 و Xbox One عرضه می شود.

چند نکته اینجا مطرح می شود:

1.جالب است که بدانید در ماه گذشته همین شخص یعنی آقای Jorgensen گفته بود که این عنوان به صورت انحصاری بر روی هر سه پلتفرم باقی می ماند.

2. آقای Vince Zampella از تیم توسعه دهنده این بازی (استودیو Respawn) درباره احتمال ساخت این بازی برای کنسول PS4، ماه گذشته و در صفحه توئیت خود نوشته بود:
این تنها نسخه Titanfall نیست.

3.عکس زیر هم در چند ماه گذشته، شایعه ای شد در رابطه با مولتی پلتفرم شدن این بازی.

48586610802805247885.jpg

1

خيلي بازي مهميه كه حسرت هم بخوريم؟:))خوش به حال شما ميتونين ابر گيم رو بازي كنين.
كسي هم خيلي خوشش بياد ميره رو ي Pc بازي ميكنه.
راستش رو بخوای از خیلی مهم هم، مهم تره :دی لیست جوایزش رو هم دیگه از بس گذاشتم فکر کنم حفظتون شده :)) :دی حالا یکی خوششون نیاد یا از نظرش بازی آشغال باشه و اینا نظر شخصی هست و قابل احترام، ولی اینکه بگیم بازی مهمی نیست و ... دیگه از دایره نظر شخصی خارج میشه و طبق چیزهایی هم که تا حالا از بازی دیدیم این قضیه که بازی مهمی نیست مردوده :دی

خيلي بازي مهميه كه حسرت هم بخوريم؟:d:))خوش به حال شما ميتونين ابر گيم رو بازي كنين.
كسي هم خيلي خوشش بياد ميره رو ي Pc بازي ميكنه.
توجه کردی کلاً با CoD و CoD سازهای قدیم مشکل داری ؟! :-/ :دی
این بازی نسل بعد شوترها و مولتی ــه ، واقعاً باید رو همون PC که میگی بازیش کنی ;;) :دی

البته مشخصه به درد ما پایرسی خور ها نمیخوره!!
اونهایی هم که دارن 300 بالاش بدن خوب نوش جونشون،دارایی و برازندگی:d:d
اگرچه اصولا به نظر من بازی که نشه پایرسی کرد اصلا بازی نیست!:d

تایتان فال هرچی باشه از امثال cod - bf و کیلزون و بقیه شوترها که شدن کپی پیست قبلین 100 درصد ارزشمند تره. حالا awardهای e3 به کنار گذشت منتظر می مونیم تا بازی بیاد نقدهاش نشون میده چند مرده حلاجه :دی

شما درک نمیکنی دلیل نمیشه شاهکار نباشه تقریبا تمام سایت های دنیا (حتی Katoku) کلی جایزه بهش داده...

ولی در کل رابطه انحصاری بودن این بازی با قطر سره کیسه مایکروسافت رابطه مستفیم داره:d

مگه به جایزه هست؟ NFS همه ی نسخه هاش کلی جایزه برده و کاندید شده! یا Rage! یادمون نرفته چندین جایزه گرفت

ای بابا کو تا شماره های بعدی، مهم شماره ی اوله که فن بیس رو روی ایکس باکس وان متمرکز می کنه، امیدوارم مایکرو آی پی رو بخره !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or