شایعه احتمال انتشار ریمیک بازی The Last of Us در تعطیلات 2022

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق شایعه‌ای که اخیرا از طرف جف گراب مطرح شده، ریمیک بازی The Last of Us در تعطیلات سال 2022 (پاییز یا اوایل زمستان 1401) عرضه خواهد شد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی The Last of Us

هر چند سونی و استودیوی Naughty Dog تاکنون ساخت چنین عنوانی را تأیید یا تکذیب نکرده‌اند، اما مدت زیادی است که شایعات مختلفی در خصوص بازسازی نسخه اول لست آو آس به گوش می‌رسند. اکنون در شایعه‌ای جدید مرتبط با این عنوان، جف گراب، ژورنالیست و اینسایدر مطرح صنعت بازی، مدعی شده که ریمیک The Last of Us یکی از بازی‌های بزرگ سونی برای پایان سال 2022 خواهد بود.

او اخیرا در پادکست Kinda Funny Games حضور یافته و در بخشی از صحبت‌های خود عنوان کرده: «تعطیلات امسال تاریخی است که به‌طور مدام آن را می‌شنوم و همچنین نسبت به آن اطمینان بالایی دارم.» در کنار ریمیک نسخه اول، بخش مولتی پلیر بازی The Last of Us Part 2 نیز در دست توسعه است که سازندگان از آن، به عنوان اولین بازی مولتی پلیری یاد می‌کنند که به‌صورت مستقل توسط ناتی داگ عرضه خواهد شد.

در هر صورت، اگر این شایعه صحت داشته باشد احتمالا به این معنی است که سونی به‌زودی از ریمیک بازی The Last of Us برای پلی استیشن 5 رونمایی خواهد کرد. طبق گزارشات منتشر شده در سال گذشته، این ریمیک ابتدا توسط تیم Visual Arts Service Group (یکی از تیم‌های زیرمجموعه سونی در سن دیگو) ساخته می‌شد؛ اما در نهایت ناتی داگ به عنوان استودیوی سازنده اصلی، وظیفه توسعه آن را بر عهده گرفت.​

به به چه نسلی شد همش تکرار و محتوای تکراری و لانچ افتضاح هر دو کنسول که بعد اینهمه سال هم ماکرو کچل شده و هم سونی
این چه تجربه نسل جدیدیه اخه
واقعا باهات موافقم.
یه جوری انگار نویسنده ها و کمپانی ها کم آوردن! شما هرجای نسل نهم رو میبینی داری remake و ریمستر میبینی. انگار دیگه بلدن نیستن یا یادشون رفته عنوان جدید بدن.
یه روشی برای پول درآوردن و وقت خریدن شده. که عدم فعالیتشون (به خاطر مسائل مالی) رو با ساخت ریمیک های بیخود، پوشش بدن.
واقعا منی که با لست زندگی کردم ریمیک این بازی رو میخام چیکار
یا مثلا انچارتد هم ریمسترش بیخود بود.

همه جای دنیا هم میشه این ایرانی بازیا رو دید فقط مختص خودمون نیست این پول پرستی وحشتناک

پنج اینکه میتونن بازی را برای PC هم پورت کنن (حتی موتورشون را با PC وفق بدن). البته اینو تا حدودی هم با آنچارتد انجام دادن.
تو لیکهای انویدیا نبود، یخورده شانس برا نبود نسخه pc باید قائل بشیم.انویدیا عناوین مختلف ps5 هم لیست کرده بود و اینم تو 2021 شرایر تاییدش کرد و بعدا هم تام هندسون گفت آخر امسال میاد و هیچچ کدوم اسمی از pc نیاوردن
هر چند یکم منطقی نیست ریمیک یه عنوان ریمستر شده برا تک پلتفرم، ولی به هر حال بعید نیست.

2022-05-20_1-17-06.jpg

البته تو یه برهه خود ناتی داگ، دنبال برنامه نویس pc و آشنا به انویدیا میگشت ولی اسمی ازش تو لیک انویدیا نبود

واقعا باهات موافقم.
یه جوری انگار نویسنده ها و کمپانی ها کم آوردن! شما هرجای نسل نهم رو میبینی داری remake و ریمستر میبینی. انگار دیگه بلدن نیستن یا یادشون رفته عنوان جدید بدن.
یه روشی برای پول درآوردن و وقت خریدن شده. که عدم فعالیتشون (به خاطر مسائل مالی) رو با ساخت ریمیک های بیخود، پوشش بدن.
واقعا منی که با لست زندگی کردم ریمیک این بازی رو میخام چیکار
یا مثلا انچارتد هم ریمسترش بیخود بود.

همه جای دنیا هم میشه این ایرانی بازیا رو دید فقط مختص خودمون نیست این پول پرستی وحشتناک
والا سونی کلی بازی خفن نسل جدید داده با نمرات عالی مثل ریترنال . مجبور نیستی همه رو بخری . نخر

خیلی ها تازه وارد دنیای گیم شدند و PS5 خریدند . دوست دارند با کیفیت بالا آنچارتد و لست و .... بازی کنند .

به به چه نسلی شد همش تکرار و محتوای تکراری و لانچ افتضاح هر دو کنسول که بعد اینهمه سال هم ماکرو کچل شده و هم سونی
این چه تجربه نسل جدیدیه اخه
سونی که طوفانی نسل شروع کرده . همون دیمن سولز خیلی خفن و با کیفیت هست و صد البته تجربه عالی برای کسانی که تازه وارد دنیای گیم شده اند . ریترنال و .... هم داده . تا الان راضی کننده بوده . گاد جدید هم تو راه هست که ملت براش کشته می دهند .

حرف شما برای ایکس باکس قابل قبوله که چیزی برای عرضه نداشته . دست خالی . فقط فورزا پنج عالی بوده ( خسته نباشه) .

شما از دیرباز گیمر بودی و این بازی ها رو بازی کردی

خیلی ها اصلا تازه گیمر شدن
خیلی ها پلی استیشن نداشتند یا نینتندو داشتند ، یا ایکس باکس داشتند ، یا پی سی گیمر بودند

طرف که تو نسل ۹ رفته ps5 یا هر پلتفرم دیگه ای خریده
که نمیره کنسول نسل ۷ مثل ps3 بخره و بازی با گرافیک اون زمان بازی کنه
این شایعه نسخه ریمیک اگر بازیش بیاد برای اون افراده و مناسب اون افراده

(( و البته خیلی از کسایی که دوست دارن بازی مورد علاقشون با گرافیک و گیم پلی و .... بهتر و به روز بازی کنن )

کسی هم مارو مجبور نکرده اگر نمی‌خوایم بخریم
پس ناراحتی نداره ، نخر خیلی راحت

تو همین تاپیک دیدم چندین نفر گفتن منتظر ریمیک هستن و لذت میبرن از تجربه اش
هر کسی با هر چیزی لذت میبره عالیه
خوب حالشو میبرن چی از این مهمتر

......

بعد با ساده ترین دید هم نگاه کنی
همزمان سریال دارن میدن
پس طبیعیه نسخه ریمیک بدن
هم جاش خالی نباشه هم درآمد داره برا کمپانی

هم بخصوص اگر برای pc هم بیاد طیف وسیعی بازی میکنن و از نظر مالی خیلی به نفع سونی هست

دوست من اون دوستانی که موافق ریمیک هستند نظرشون رو میگن من و سایر دوستان هم نظرمون رو ... این به معنی درستی نظر ما یا نظر دوستان دیگه نیست صرفا یک نظر هست نه بیشتر و نه کمتر ...

علتی که من و دوستان دیگه مخالف این ریمیک ها هستیم صرف خود ریمیک نیست بلکه این موضوع هست که اساسا در نسل قبل و به ویژه نسل حاضر خیلی تمرکز از عنوان جدید و طبعا پرچالش تر کم شده و این هست که اصلا جالب نیست ! همونطور که گفتم بازی های پلی 1 و پلی 2 ریمیک بشن خیلی هم خوبه اما پلی 3 و 4 ریسمتر و یا ریمیکشون منطقی نیست چون 1. هم کلی عنوان ناب نسل های قبل مونده که ریمیک نشدن و هم 2. این عناوین پلی 3 از نظری بصری جذاب هستند و هم 3. اینکه اگر بازی جدید زیاد عرضه کنند کسی مشکلی با ریمیک نداره !! شما فقط یک لحظه نسل رویایی پلی 2 و عناوین نابش رو تصور کن زمانی که خبری به این گستردگی درباره ریمیک ها و ریمسترها نبود و سازنده ها عنوان خلق می کردند

تو لیکهای انویدیا نبود، یخورده شانس برا نبود نسخه pc باید قائل بشیم.انویدیا عناوین مختلف ps5 هم لیست کرده بود و اینم تو 2021 شرایر تاییدش کرد و بعدا هم تام هندسون گفت آخر امسال میاد و هیچچ کدوم اسمی از pc نیاوردن
هر چند یکم منطقی نیست ریمیک یه عنوان ریمستر شده برا تک پلتفرم، ولی به هر حال بعید نیست.

View attachment 255461

البته تو یه برهه خود ناتی داگ، دنبال برنامه نویس pc و آشنا به انویدیا میگشت ولی اسمی ازش تو لیک انویدیا نبود

عزیز حالا (اگر) واسه pc هم بیاد...یه داستانی جالبی میشه : سونی بازیهایی داره که قراره واسه pc هم بیان ولی تو اون لیست انویدیا نبودن (مثل اسپایدر من و بلادبورن و غیره)

حالا فقط باید تا اخر سال صبر کرد...به قول اونوری ها: فینگر کراس😁

دقیقا به نظر منم خیلی بازیهای قشنگ ps1 هستن که شدید پتانسیل ریمیک شدن دارن. ریمیک یک بازی اصلی ترین تمرکزش روی جلوه های بصری هست. بعد شما بیای بازی نسل قبل رو ریمیک کنی به نظرم عجیبه! اینکه میگم نسل قبل برای شرایطی هست که ریمیک تلو۱ بخواد برای ps4 هم بیاد که گرافیکی میشه یه چیز تو مایه های تلو پ۲.

عزیز حالا (اگر) واسه pc هم بیاد...یه داستانی جالبی میشه : سونی بازیهایی داره که قراره واسه pc هم بیان ولی تو اون لیست انویدیا نبودن (مثل اسپایدر من و بلادبورن و غیره)

حالا فقط باید تا اخر سال صبر کرد...به قول اونوری ها: فینگر کراس😁
اونا هنوز هیچ کدوم تایید نشدن و برا همینه که طرفدارا به ریمیک بلادبورن بد بینن. چون احتمال میدن اگه بخواد اونم ریمیک بخوره، وجود یه بازار جانبی مثل pc که با الدن علاقشونو به سولز نشون دادن خیلی خوبه و سود خوبی روانه میکنه به جیب سونی.
اسپایدر هم هنوز شایعه خاصی نداریم

من با نظر دوستان موافقم
این ریمیک ارتباط مستقیم با سریال داره .

از اونجایی که نمیتونن بازی مربوط به سال 2013 رو با اون گرافیک برای pc عرضه کنن لذا تصمیم بر اون گرفته شد که بازی ریمیک بشه .

بنظرم ریمیک محدود به ارتقاع گرافیک نمیشه و احتمالا تغییراتی در مراحل ، داستان و گرافیک شاهد خواهیم بود .

مثلا تصور کنید در حال انجام یکی از مراحل بازی هستید و اون مرحله از لحاظ محیط چندین برابر بزرگتر شده و همچنین مکانیزم های گیمپلی چندین لول از لست ۲ فراتر رفته و گرافیک هم به نسل ۹ ارتقا پیدا کرده .

در کل از لحاظ تجاری این حرکت از سوی سونی که یه کمپانی چند بعدی هست نه تک بعدی و فقط اینکه بازی بسازه ، عاقلانه خواهد بود .

چرا نباید یکی از بهترین بازیهای تاریخ که برای دو نسل پیش هست ریمیک بشه؟
اتفاقا داشتم لست ریمستر رو بازی میکردم که این خبر رو دیدم و بیخیالش شدم تا بتونم با نسخه ریمیک زندگی کنم.
به شخصه لست ۱ رو در بدترین شرایط روحی (دو بار خودکشی کردم) تجربه کردم و الان خیلی خوشحالم که تو شرایط بهتری میتونم همچین شاهکاری رو به عنوان ریمیک تجربه کنم.

قبل از اینکه لست 2 بیاد خیلی دوست داشتم حداقل یه چپتر رو اجازه بدن با جوئل عزیزم جلو برم که متاسفانه اجازه ندادن
اینی که میتونیم یه گیم کامل رو با گرافیک و فیزیک نسل جدید با جوئل تجربه کنیم رو توی خواب هم نمیتونستم تصور کنم!

با وجود همه انتقاد ها به این ریمیک، اما همین یک دلیل واسم کافیه که بی صبرانه منتظر ریلیزش باشم (اگه این شایعه تایید بشه)

از ناتی داگ یک دنیا ممنونم :x

آخرین ویرایش:
به نظرم سونی علاوه بر این کارهای باحالشون، بهتر است برنامه ریمیک و ریمستر سازی را روی بازی های باحال قدیمی هم که مدت هاست کسی سراغشان نرفته است هم کار کنند چرا که بازی های قدیمی هم از لحاظ داستانی و باحال بودن هیچ کم و کسری با نسل امروزی ها نداشته و حتی بهتر هم بوده و خیلی از ماها باهاشون کلی خاطره داریم. در ضمن این هم بگم که بازی های قدیمی، چهره هاشون واقعی تر بودند. (برای مثال شخصیت سامانوسکه و ژان رنو در بازی انیموشا 3) بهرحال من هم که جزو نسل قدیم دهه شصتی هستم، خیلی خوشحالم که میتوانم بازی های خاطره انگیزم را دوباره آن هم با گرافیک نسل امروزی تجربه کنم. البته بگم که بازی های امروزی هم باحال هستند و با چندتایی شون حسابی لذت بردم. میخواهم از سونی بخاطر این کارشون تشکر ویژه کنم و امیدوارم سونی نسل قدیم خودش را هم فراموش نکند. ما نسل قدیم هنوز هم زنده هستیم و نفس میکشیم.

• Like
Reactions: Taha75

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or