شایعه احتمال انتشار ریمیک بازی The Last of Us در تعطیلات 2022

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق شایعه‌ای که اخیرا از طرف جف گراب مطرح شده، ریمیک بازی The Last of Us در تعطیلات سال 2022 (پاییز یا اوایل زمستان 1401) عرضه خواهد شد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی The Last of Us

هر چند سونی و استودیوی Naughty Dog تاکنون ساخت چنین عنوانی را تأیید یا تکذیب نکرده‌اند، اما مدت زیادی است که شایعات مختلفی در خصوص بازسازی نسخه اول لست آو آس به گوش می‌رسند. اکنون در شایعه‌ای جدید مرتبط با این عنوان، جف گراب، ژورنالیست و اینسایدر مطرح صنعت بازی، مدعی شده که ریمیک The Last of Us یکی از بازی‌های بزرگ سونی برای پایان سال 2022 خواهد بود.

او اخیرا در پادکست Kinda Funny Games حضور یافته و در بخشی از صحبت‌های خود عنوان کرده: «تعطیلات امسال تاریخی است که به‌طور مدام آن را می‌شنوم و همچنین نسبت به آن اطمینان بالایی دارم.» در کنار ریمیک نسخه اول، بخش مولتی پلیر بازی The Last of Us Part 2 نیز در دست توسعه است که سازندگان از آن، به عنوان اولین بازی مولتی پلیری یاد می‌کنند که به‌صورت مستقل توسط ناتی داگ عرضه خواهد شد.

در هر صورت، اگر این شایعه صحت داشته باشد احتمالا به این معنی است که سونی به‌زودی از ریمیک بازی The Last of Us برای پلی استیشن 5 رونمایی خواهد کرد. طبق گزارشات منتشر شده در سال گذشته، این ریمیک ابتدا توسط تیم Visual Arts Service Group (یکی از تیم‌های زیرمجموعه سونی در سن دیگو) ساخته می‌شد؛ اما در نهایت ناتی داگ به عنوان استودیوی سازنده اصلی، وظیفه توسعه آن را بر عهده گرفت.​

Unnecessary ترین ریمیک تاریخ.
چرا لازم نیست؟

اگر ریمیک انحصاری PS بود اره لازم نبود چون اکثر کسایی که نسل ۷ یا ۸ داشتن دیگه بازی کردن این بازیو.

اما در نظر داشته باش که نسخه دوم بالاخره رو PC میاد و نمیشه قبلش نسخه اول نیومده باشه.

قبل از اینکه این پست رو هم بدم رفتم یوتیوب گرافیک نسخه اول رو دیدم با اینکه هنوز خوبه اما تو سال ۲۰۲۲ تو ذوق میزنه.

سریالش هم که قراره بیاد. کی دوست داره با دیدن سریال بازیش رو با گرافیک خفن جلو نبره؟

در نتیجه عرضه نسخه ریمیک برای PC و PS همزمان با عرضه سریال لازمه :D

آخرین ویرایش:
چرا لازم نیست؟

اگر ریمیک انحصاری PS بود اره لازم نبود چون اکثر کسایی که نسل ۷ یا ۸ داشتن دیگه بازی کردن این بازیو.

اما در نظر داشته باش که نسخه دوم بالاخره رو PC میاد و نمیشه قبلش نسخه اول نیومده باشه.

قبل از اینکه این پست رو هم بدم رفتم یوتیوب گرافیک نسخه اول رو دیدم با اینکه هنوز خوبه اما تو سال ۲۰۲۲ تو ذوق میزنه.

سریالش هم که قراره بیاد. کی دوست داره با دیدن سریال بازیش رو با گرافیک خفن جلو نبره؟

دقیقا موافقم. حتی همون زمان ریمستر هم گرافیک PS3 بودنش مشخص بود و من که شاید تجربه سومم بود روی پلی استیشن 4، گرافیکش تو ذوقم میزد ولی نمیدونم چرا همه اصرار دارن بگن نه نیازی نیست ریمیک بشه! ینی شما دوست ندارید این بازی رو با گرافیک نسخه دوم و همون مکانیزم ها ببینید؟ من همچنان صبر کردم تا دومین تجربه ام از TLOU 1 رو با نسخه ریمیک برم حالا اگه روی PC باشه که چه بهتر.

شدیدا استقبال میشه

دقیقا موافقم. حتی همون زمان ریمستر هم گرافیک PS3 بودنش مشخص بود و من که شاید تجربه سومم بود روی پلی استیشن 4، گرافیکش تو ذوقم میزد ولی نمیدونم چرا همه اصرار دارن بگن نه نیازی نیست ریمیک بشه! ینی شما دوست ندارید این بازی رو با گرافیک نسخه دوم و همون مکانیزم ها ببینید؟ من همچنان صبر کردم تا دومین تجربه ام از TLOU 1 رو با نسخه ریمیک برم حالا اگه روی PC باشه که چه بهتر.

شدیدا استقبال میشه
خوب با این منطق هر 4 5 سال کل بازیا باید ریمیک شن الان 3 سال دیگه لست 3 میاد بگن لست 2 رو ریمیک کنیم که مکانیزما گرافیکش شبیه 3 بشه و ... الی آخر این ریمیک جز احمقانه ترین ریمیکا تاریخه کلا ریمیک کردن از ریشه بیخود ولی باز برای بازیا قبل از نسل 6 قابل درک بعدش اصلا معنی مفهوم نداره دیگه ...

خوب با این منطق هر 4 5 سال کل بازیا باید ریمیک شن الان 3 سال دیگه لست 3 میاد بگن لست 2 رو ریمیک کنیم که مکانیزما گرافیکش شبیه 3 بشه و ... الی آخر این ریمیک جز احمقانه ترین ریمیکا تاریخه کلا ریمیک کردن از ریشه بیخود ولی باز برای بازیا قبل از نسل 6 قابل درک بعدش اصلا معنی مفهوم نداره دیگه ...
اینجوری که من دارم میبینم ریمیک مکس پین 1 و 2، ریمیک دد اسپیس، ریمیک کالاف دیوتی، ریمیک رزیدنت اویل 2، 3، 4 و ... خب مشخصه که هم سود داره هم ساده ترِ اما قضیه TLOU فرق میکنه چون سیاست سونی برای عرضه بازی ها روی PC و همزمان شدن با سریال خیلی مهمه. قبل از تماشا نسخه یک و دو رو بازی کرده باشی لذت بیشتری میبری، به فروش بیشتر مجموعه کمک میشه و سریال هم بیشتر دیده میشه.

اینجوری که من دارم میبینم ریمیک مکس پین 1 و 2، ریمیک دد اسپیس، ریمیک کالاف دیوتی، ریمیک رزیدنت اویل 2، 3، 4 و ... خب مشخصه که هم سود داره هم ساده ترِ اما قضیه TLOU فرق میکنه چون سیاست سونی برای عرضه بازی ها روی PC و همزمان شدن با سریال خیلی مهمه. قبل از تماشا نسخه یک و دو رو بازی کرده باشی لذت بیشتری میبری، به فروش بیشتر مجموعه کمک میشه و سریال هم بیشتر دیده میشه.
دقیقا هدف اصلی این ریمیک همون pc که با نسخه دو بدن

• Like
Reactions: SiminSecret
چرا لازم نیست؟

اگه فکر میکنید گرافیک بازی تو همین تصویر پست اول تو ذوق میزنه، من هیچ حرفی ندارم بگم جز اینکه کاملا مخالفم. :D

طرفدارها سریال ویچر رو که دیدن هم با کله رفتن سراغ بازیش (حالا چه طرفدارهای جدید چه کسایی که دوباره به لطف سریال فاز بازیش رو گرفتن). این در حالیه که فاصله زمانی بین عرضه ریمستر Tlou تا ویچر ۳ یخورده کمتر از دو سال بوده! :D فکر میکنید مثلا اگه سریال ویچر از الان پخش میشد، داشتن یک نسخه ریمستر ویچر ۳ بجای پچ نسل نهمی ضروری بود؟ به نظر من که نه.

اینکه از لحاظ تجاری میتونه سودآور باشه شکی توش نیست. در مورد نسخه PC هم ما هنوز زیاد چیزی ازش نمیدونیم ولی میشه احتمال داد عین آنچارتد باهاش برخورد کنن و در نهایت نسخه بازسازی رو برای PC هم بدن. اما خب از اون طرف هم سونی با آنچارتدها و GoWها اینکارو نکرد و مستقیم رفت سراغ شماره آخر. :D

اگه فکر میکنید گرافیک بازی تو همین تصویر پست اول تو ذوق میزنه، من هیچ حرفی ندارم بگم جز اینکه کاملا مخالفم. :D

طرفدارها سریال ویچر رو که دیدن هم با کله رفتن سراغ بازیش (حالا چه طرفدارهای جدید چه کسایی که دوباره به لطف سریال فاز بازیش رو گرفتن). این در حالیه که فاصله زمانی بین عرضه ریمستر Tlou تا ویچر ۳ یخورده کمتر از دو سال بوده! :D فکر میکنید مثلا اگه سریال ویچر از الان پخش میشد، داشتن یک نسخه ریمستر ویچر ۳ بجای پچ نسل نهمی ضروری بود؟ به نظر من که نه.

اینکه از لحاظ تجاری میتونه سودآور باشه شکی توش نیست. در مورد نسخه PC هم ما هنوز زیاد چیزی ازش نمیدونیم ولی میشه احتمال داد عین آنچارتد باهاش برخورد کنن و در نهایت نسخه بازسازی رو برای PC هم بدن. اما خب از اون طرف هم سونی با آنچارتدها و GoWها اینکارو نکرد و مستقیم رفت سراغ شماره آخر. :D
یه تفاوت بزرگ وجود داره
ویچر 3 یه ابر شاهکار جاودانه بود که چند لول بهتر از اون سریال مضحک / مقایسه داستان سریال با عظمت داستان ویچر 3 شوخیه
سریال tlou در واقع ریمیک نسخه اول بازی / دقیقا داستان و روایت و شخصیت ها یکسان
هر کسی بعد از تماشایی سریال بخواد بازی تجربه کنه عملا صفر و تا صد بازی می دونه

• Like
Reactions: Morgoth Bauglir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or