احتمال استفاده از تکنولوژی بلوری درپلتفرم360

چرا شما فکر میکنید ضعف مال مایکروسافت هست؟
باباجان اچ دی فرمتی بود درمالکیت شرکت توشیبا که اعلام رسمی این شرکت مبنی برشکست از بلوری
عملا سبب سوق دادن مایکروسافت به سمت بلو ری شده مایکروسافت تا حالا از اچ دی فرمت پشتیبانی
میکرد حالا با از رده خارج شدنش قصد ساپورت بلو ری رو داره من نمیفهمم که چرا همه چیز از چشم مایکروسافت دیده میشه این وسط برتری مایکروسافت بر سونی در بازار وزودتر لانچ کردن کنسولش بود
وهنوزم هست این چه ربطی به فرمت درایو داره تازه اگه مایکروسافت این کار روبکنه به دلیل تعداد زیادی
که این کنسول رو دارن (وحتما پک بلوری رو یا بصورت جداگانه ویا درقالبSKU جدیدخواهند گرفت)
اونوقته که مایکروسافت بازم از سونی در بازار(دقت کنید دربازار نه درتکنولوژی)عقب میمونه مگر اینکه توی
سود مایکروسافت شریک بشه شما شرایط خودتون وقیمت وتورم رو توی این خراب شده(ایران)درنظر میگیرین
بعد میاین میگین که امکان نداره اینطوری بشه امکان نداره اونطوری بشه چند بار باید گفت که خارجی ها
مجبور نیستن مثل ما همه چیز رو به 60برابر قیمت بخرن برای ما نمیصرفه ولی برای اونها خیلی هم خوبه
پول تو جیبی یه بچه تو امریکا برابر درامد پدران ما درساله حالا هی بیان بگین نمیصرفه مایکروسافت شکست
خورد

خوب استفاده از بلوري توي 360 نشان ازضعف ماكروسافت نيستش؟
اصلا مسئله ضعف یا کم آوردن نیست. وقتی شما میبینی یه تکنولوژی تاریخ مصرفش سپری شده، طبیعیه که باید بری سراغ جدیدتر. مثل نوارهای VHS که جای خودشونو به CompactDisk دادن، بعد DVD گوی رقابت رو قاپید ولی دوباره HD اومد و الانم که فرمت غالب شده BD، پس هیچ دلیلی نداره که مایکروسافت یا هر شرکت دیگه (حتی Toshiba!) بیان و از یه فرمت در شرف کله شدن استفاده کنه .مطمئنا و 100% این کار رو انجام میده ولی بنظر من روی 360 فقط بصورت Optional و برای بخش Entertainment بصورت EXT میاد ولی برای گیماش من بعید میدونم که از این فرمت استفاده کنه(حتی اگه خودشم اینو اعلام کرده باشه!). چون این کنسول به این صورت فعلی Launch شده و امکانش بسیار کم که به ساختار کلی اون چه از لحاظ سخت افزاری یا نرم افزاری دخل و تصرف کنه. چون این عمل میتونه باعث نارضایتی بعضی از Publisher ها و یا گیم بازایی مثل ما شه !
پ.ن : مایکروسافت اینجا حق انتخاب نداره، بلکه محکوم به انتخاب چون برای نسل بعد(که من اینجا با حرف دوستمون کاملا موافقم که بازیسازا عقبن)، این مقدار فضا روی DVD مطمئنا جوابگو نخواهد بود .

من حرفم اينطور بگم ،اين كار يعني تيغيدن مشتري و احترام نذاشتن به اون كه حي بهش بخوان يچيزيو خورد خورد بخورونن .من كه اگه اين كارو بكنه ماكرو عمرا برم يه بلوري خارجي براي بازياش بخرم.من كاري ندارم كه كي فرمت غالب هستش از اون ديد نگاه كنيد.(پس اين خورد خورد تحميل كردن به ضررش تموم ميشه)باور داشته باشين كه ماكرو اگه هم اينكارو بكنه بازياشو رو بلوري توي اين نسل نميزنه اگه بزنه شما ميري 360 بخري يا ps3 ؟

PRINC OF PERSIA چرا می خواهی حرفت را به کرسی بنشونی اگر ماکروسافت می خواست این کار را انجام بدهد از اول از درایو بلوری استفاده می کرد این یک... این هم نسل اخر نیست مطمئن باش درش شک هم نکن در ضمن اگر این کار را بکند شکست می خورد چون خودش را پیش مردم خراب کرده و مثل قزیه سگا (نمی دونم می دونی یا نه ) شکست می خورد در ضمن این طوری خریدنه ps3 به صرفه تره چون اون موقع هم ارزان تر هست و هم از نظره سخت افزاری کیفیتش بالا تر هست و فکر نکنم با این وضع کسی سراغ این کنسول برود

ببخشید میخواستم بدونم که تاریخ عرضه این مدل کی هست؟
ایا گرونتر هم هست؟
به نظرتون کی میرسه دبی؟
خوب من که الان میخوام یه اکس باکس بخرم به نظرتون ارزش داره صبر کنم؟

ببخشید میخواستم بدونم که تاریخ عرضه این مدل کی هست؟

هيچ وقت !! ميدوني چرا ؟ :biggrin1:

اين قضيه جاي بحث نداره اصلا چون معلومه مايكروسافت فقط ميخواد يه BD Player عرضه كنه ، همين!(هنوزم معلوم نيست)

360 اگه قرار باشه تا 100 سال ديگه هم توليد بشه باز با DVD Drive هست

فعلا که میبینی مایکروسافت کلی مدیر اجرایی وسیاست گذار در ایران داره و مسئولان مایکروسافت قسمت ایران این سازمان هرگونه ارائه 360 با بلوری دیسک رو رد کردن
ببینین مشکل ما ایرانیها اینه که فکر میکنیم خیلی مهم هستیم تو دنیا وهمه چشم دوختن به ما ببینن
اراده ملوکانه ما چی طلب میکنه
من که بریدم خودتون ادامه بدید اینم که میگین حرفم رو میخوام به کرسی بشوندونم منفکر کردم شما روزنامه
اقتصادی فایننشال تایمز رو میشناسین ولی مثل اینکه کسی نمیدونه مهم نیست ادامه بدید

به هیچ وجه قرار نیست XBox 360 با درایو Bluray (مخصوصا اینترنال) بیاد.اگر درایو Bluray برای این کنسول بیاد در حال حاضر فقط برای دیدن فیلم هست.اصلا نمی تونن بازی هاشون رو روی بلوری عرضه کنن.چون اینطوری کلی کاربر XBox360 باید دستگاه هاشون رو بندازن سطل آشغال و برن یه جدید بخرن که Bluray داره.
این فکر رو از کلتون بیرون کنید که بازی های XBox360 رو حداقل فعلا روی Bluray ببینید.

فعلا که میبینی مایکروسافت کلی مدیر اجرایی وسیاست گذار در ایران داره و مسئولان مایکروسافت قسمت ایران این سازمان هرگونه ارائه 360 با بلوری دیسک رو رد کردن
ببینین مشکل ما ایرانیها اینه که فکر میکنیم خیلی مهم هستیم تو دنیا وهمه چشم دوختن به ما ببینن
اراده ملوکانه ما چی طلب میکنه
من که بریدم خودتون ادامه بدید اینم که میگین حرفم رو میخوام به کرسی بشوندونم منفکر کردم شما روزنامه
اقتصادی فایننشال تایمز رو میشناسین ولی مثل اینکه کسی نمیدونه مهم نیست ادامه بدید
واقعا من با اين حرف موافقم ما نبايد فكر كنيم مهميم.در واقع مايكروسافت(با عرض معذرت)ما را اصلا به حساب نمياره:((:((.اصلا براش نظرهاي ما مهم نيست.:(:(:(:(:(

سلام من کار ندارم از نظر اونا ما مهمیم یا نه مهم اینه که ما خودمون اعتقاد داریم که مهمیم
اقا من بحثم اینکه فکر نکنم بلوری که قرار بدن داخل کنسول باشه و بازیهای اینده هم روی این فرمت باشه احتمالش از نظر من صفر ولی به احتمال زیاد بلوری با دستگاه میدن فقط باسه فیلم دیدن مگه xbox360 که ما داریم درایوشhd یا dvd درسته مایکروسافت از hd حمایت میکرد ولی بازیهاش که روی hd نمیزد اگه یادتون باشه قبل از شکست hd یه خبر بچه ها همینجا گزاشته بودن که قرار پک جدید 360 همراه با یک درایو hd عرضه بشه که بعدش جریان شکست hd از بلوری پیش امد که این پک مالیده شد حالا حتمی میخوان همون پک بدن ولی این دفه با بلوری درایو که ربطی به بازیهاش نداره من 100 درصد مطمئنم (البته اینجوری فکر میکنم)
PRINC OF PERSIA دوست عزیز کسی که نمیخواد با شما کل کل کنه یا خدایی نکرده بگه که دروغ میگین شما کاملا درست میگید و خیلیم خوبه که 360 با بلوری درایو بدن ولی مطمئن باش این درایوی که میدن خارج از دستگاست و برای فیلم دیدن نه باهاش بازی کردن میدونی چرا اینو میگم اخه یکسری از بچه ها که ممکن این حرفا روشون اسر کنه بخوان 360 بخرن این چیزارو بخونن و بعد پشیمونشن الکی به خاطر یک فکر شما یا همون نظرتون (نمونش چندتا پست بالاتر)
ولی گذر زمان همه چیرو مشخص میکنه این نظر من بود امیدوارم در کل ناراحتت نکرده باشم
موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام من کار ندارم از نظر اونا ما مهمیم یا نه مهم اینه که ما خودمون اعتقاد داریم که مهمیم
اقا من بحثم اینکه فکر نکنم بلوری که قرار بدن داخل کنسول باشه و بازیهای اینده هم روی این فرمت باشه احتمالش از نظر من صفر ولی به احتمال زیاد بلوری با دستگاه میدن فقط باسه فیلم دیدن مگه xbox360 که ما داریم درایوشhd یا dvd درسته مایکروسافت از hd حمایت میکرد ولی بازیهاش که روی hd نمیزد اگه یادتون باشه قبل از شکست hd یه خبر بچه ها همینجا گزاشته بودن که قرار پک جدید 360 همراه با یک درایو hd عرضه بشه که بعدش جریان شکست hd از بلوری پیش امد که این پک مالیده شد حالا حتمی میخوان همون پک بدن ولی این دفه با بلوری درایو که ربطی به بازیهاش نداره من 100 درصد مطمئنم (البته اینجوری فکر میکنم)
PRINC OF PERSIA دوست عزیز کسی که نمیخواد با شما کل کل کنه یا خدایی نکرده بگه که دروغ میگین شما کاملا درست میگید و خیلیم خوبه که 360 با بلوری درایو بدن ولی مطمئن باش این درایوی که میدن خارج از دستگاست و برای فیلم دیدن نه باهاش بازی کردن میدونی چرا اینو میگم اخه یکسری از بچه ها که ممکن این حرفا روشون اسر کنه بخوان 360 بخرن این چیزارو بخونن و بعد پشیمونشن الکی به خاطر یک فکر شما یا همون نظرتون (نمونش چندتا پست بالاتر)
ولی گذر زمان همه چیرو مشخص میکنه این نظر من بود امیدوارم در کل ناراحتت نکرده باشم
موفق باشید
;)من به این نمیگم کل کل این یه بحث خوبه چه بهتر که علمی تر دنبال بشه تا براساس خیالات اون چیزی که من
گفتم ترجمه بود دوست عزیز نه نظر من از سایت گیم اسپات گرفتم ترجمه کردم گذاشتمش اینجا به هر حال
هر کسی ازاده نظرش رو بگه ولی نباید تکلیف تایین کنیم که به هرحال هرگونه پکی که میخواد بده نه ما میتونیم بگیم نه نمیتونیم بگیم اره چون این شرکت اینجا لانچ رسمی نداره به هر حال بحثی هست برای
خودش ادامه بدید بد نیستش که فط بدونین اینها رو من ترجمه کردم تحلیل نکردم
راستی کسی میدونه چرا این ایکن تشکرحذف شده؟

من نمیدونم چند دفعه باید یک چیزی گفته بشه!
مایکروسافت هیچ وقت بازیهای کنسول رو روی بلوری عرضه نمیکنه و اصلا نمیتونه اینکارو بکنه!
نمیتونه بیاد این همه installed base رو ول کنه که مگه اینکه بخواد همه ازش شکایت کن و برند xbox رو نابود کنه
مایکروسافت مجبوره همیشه یک ورژن دیویدی از این بازیها ریلیز کنه.
اگر هم درایو بلوری بیاد فقط برای پلیبک هست نه بازی حالا چه درایو داخلی باشه چه خارجی

من نمیدونم چند دفعه باید یک چیزی گفته بشه!
مایکروسافت هیچ وقت بازیهای کنسول رو روی بلوری عرضه نمیکنه
شما از کجا مطمئنی به نظر من اگه اچ دی تا یه 1. 2 سال دیگه جا بیفته یعنی هم رایترش همه گیر بشه و هم دی وی دی هاش ارزون بشه و هم بازیسازا هی بگن فضای 8.5 کمه مطمئنا یه دستگاه جانبی عرضه میکنه که به دستگاه وصل بشه و بتونن با br بازی کنن و کلا بازیهاش هم روی hd و هم br عرضه می شه که هر کسی خواست هر کدوم رو بازی کنه
اصلا نمیتونه اینکارو بکنه!
الان دیگه هم تکنولوژی اینقدر پیشرفت کرده که بشه اینکارو انجام داد هم مسئله های دیگه ای هست. ممکنه چون افراد بگن ps3 بلو ری هست هم کیفیت بازی هاش بهتره و هم بروز تره و همه برن ps3 بخرن چون قیمت بازی های xbox360 با ps3 دقیقا یکی هست.برا اینکارم از منو شما اجازه نمی گیرن وهر کاری صلاح بدونن انجام میدن
نمیتونه بیاد این همه installed base رو ول کنه که مگه اینکه بخواد همه ازش شکایت کن و برند xbox رو نابود کنه
گفتم که کل دستگاه رو نابود نمیکنه و این دستگاه رو در کنارش عرضه می کنه (مثلا مثل فلاپی درایو برای خوندن فلاپی ها که برای لپتاپ ها همراهش هست و از طریق usb وصل می شه)که هرکی خواست از hd استفاده کنه هر کی هم خواست از br
اگر هم درایو بلوری بیاد فقط برای پلیبک هست نه بازی حالا چه درایو داخلی باشه چه خارجی
هیچی بعید نیست توی این دنیایی که الان ما داریم زندگی میکنیم
wakashizuma جان(فکر کنم اشکان) میبخشی یکم لحنش تند شد .شاید اولین پستمه که انقدر تند و تیزه و انقدر صریح حرف طرف رو نقد میکنم

آخرین ویرایش:
شما از کجا مطمئنی به نظر من اگه اچ دی تا یه 1. 2 سال دیگه جا بیفته یعنی هم رایترش همه گیر بشه و هم دی وی دی هاش ارزون بشه و هم بازیسازا هی بگن فضای 8.5 کمه مطمئنا یه دستگاه جانبی عرضه میکنه که به دستگاه وصل بشه و بتونن با br بازی کنن و کلا بازیهاش هم روی hd و هم br عرضه می شه که هر کسی خواست هر کدوم رو بازی کنه
یعنی چی هرکی خواست بره یکیشو بخره ؟! مگه اونجا زبونم لال (!) شهر هرته ؟!! مایکروسافت با این کارش باید جواب چند میلیون خریدار قبلی رو بده و حتی شاید کارش به غرامت دادن به اونها برسه ! اون وقت شما منتظری بازیها روی Blu-Ray بیان ؟

فعلآ که از نظر تعداد و کیفیت بازیهای 360 برتر هستن و توی بازیهای مشترک هم 99% موارد بازیهای 360 بهتر بودن. حالا نمیدونم منظور از کیفیت و اینا چیه ؟!

گفتم که کل دستگاه رو نابود نمیکنه و این دستگاه رو در کنارش عرضه می کنه (مثلا مثل فلاپی درایو برای خوندن فلاپی ها که برای لپتاپ ها همراهش هست و از طریق usb وصل می شه)که هرکی خواست از hd استفاده کنه هر کی هم خواست از br
دوست عزیز شما داری میگی هرکی خواست از Blu-Ray استفاده کنه. ( حالا نمیدونم منظورت از HD همون HD-DVD هست یا نه , چون اون که منقرض شد رفت ! ) وقتی هرکی دلش بخواد از Blu-Ray استفاده کنه پس باید یه تفاوت فاحشی بین دو نسخه بازی در DVD و Blu-Ray باشه دیگه که طرف برای درایو Blu-Ray پول بده. در اون صورت هم چند میلیون نفر از مایکروسافت شکایت میکنن و باید چند برابر الآن ضرر کنه.

هیچی بعید نیست توی این دنیایی که الان ما داریم زندگی میکنیم
بهتر بود بگی هیچی توی اینجا بعید اون ور آب همه چی قانون داره. هرکی هرکی نیست که یه دفعه مایکروسافت به ریش چند میلیون نفر بخنده و بگه : گول خوردین , از این به بعد روی Blu-Ray بازی میدم. تا 10 سال دیگه هم اگه 360 ای وجود داشته باشه بازیهاش روی DVD میاد. مطمئن باش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or