احتمالا Xbox One در روز لانچ با مشكل مواجه خواهد شد

benjohn

کاربر سایت
versus-consoles.jpg

PS4 تنها تا دوماه ديگر در ايالات متحده عرضه خواهد شد و عرضه رقيبش نيز خيلي ديرتر نخواهد بود.گزارشهاي رسيده مبني بر اين هستند كه PS4 دچار مشكلات توليد از آن دست كه گريبانگير Wii در سال 2006 شد نخواهد بود. از آن سو X1 ممكن هست كارش به اين راحتي ها نباشد.

Jack Tretton مدير عامل و رييس هيئت مديره ي SCEA مصاحبه اي با Fox Business در مورد لانچ PS4 انجام داده است. اگر چه از دادن رقم دقيق امتناع ميكند اما اظهار ميدارد كه ميزان توليد PS4 بسيار عاليست." تمام چيزي كه بايد بگويم اينست كه تا به حال بيش از يك مليون PS4 به فروش رفته و سوني قصد دارد تعداد بسيار زيادي را در روز لانچ براي خرده فروشان مهيا كند"
بسيار محتمل است كه لانچ PS4 بسيار سريع تمام(Sold Out) شود. اگرچه چرخه توليد مشكل زا نخواهد شد چرا كه فعلا PS4 در ژاپن لانچ نميشود پس مقدار زيادي براي بازار اروپا و آمريكا باقي ميماند.

از آن سو بر طبق شايعات توليد Xbox One به همين رواني انجام نميشود. خبرهايي از آسيا رسيده است كه مايكروسافت پيش بيني شيپمنت خود را در آن ناحيه كاهش داده است. پيش بيني اوليه حدود 7 ميليون بوده است كه تا 6.2 كاهش يافته است. گويا درايو بلوري و كينكت از دلايل اين امر بوده اند. پس دقيقا معلوم نيست APU باعث اين امر باشد.

هنوز خاطره ي X360 و مشكلات اوليه آن ( سه چراغه‌) در اذهان باقيست پس انتظار نداشته باشيد تا دوباره تاريخ خود را تكرار كند.
Xbox One بسيار بزرگ طراحي شده است كه فقط يكي علت دارد: كولينگ ( سيستم خنك كننده)

در واقع سيستم خنك كننده اينقدر موثر بوده كه تيم طراحي موفق شده تا فركانس كاري CPU را ده درصد افزايش دهد. گويا مايكرو سافت درس خود را فرا گرفته است. اگر چه XONE با مشكلات زيادي گريبان است ولي شما نيازي نيست نگران دايره قرمز مرگ باشيد ( اشاره به RRD سه چراغه شدن X360)

کلا نظراتت زنگ تفریحه بخدا=)) همین دیروز بود XOne معرفی شد خودتو میکشتی که آقا زیبایی کنسول اهمیت نداره مهم کاراییه ,
------------------
بقول سرنی که گفته بود انها ( سونی ) میدونستند کنسول رو چه جوری طراحی کنند که داغ نکنه , صد در صد کنسول کم سر صدا و ریلکسیه که بخاطر سیستم کولینگ خوبش قرار دادن منبع تغذیه اینترنال مشکلی برای کنسول ایجاد نمی کنه , اینا همه کنار سایز کنسولو نیگاه .. اوووف لعنتی اگه بخواد اسلیم بده چی میشه

اولا من هیچ وقت نگفتم XBOX ONE زشت هست و همیشه طراحیش رو تحسین کردم این شما بودین که خیال میکردین سونی الان یک طراحی خوشگلتر تحویلیتون میده اما ساعت 4 صبح EPIC FAIL شدین

PS4 یک معماری ساده و خطی داره به خاطر همین هست احتیاج به بورد بزرگتری نداره ولی معماری XBOX ONE بسیار پیچیده هست و چیپ های جانبی زیادی استفاده میکنه به خاطر همین هم بزرگتره..

الان خدایی بدور از سونی و مایکروسافت این دو تا دستگاه رو بدون نام تجاری بزارن جولوت میگی گنده هه قشنگ تره؟

مشکلات کولینگ از همون PS1 چیزی حل شده بود عزیز! بعدش هم هر دستگاه الکترونیکی یک عمر مفید داره و چیزی که با اسم چراغ زرد میشناسیم برای کنسول هایی با عمر 5 سال میوفته معمولا که البته کمتر از این هن ممکنه ولی شاید به 5% هم نرسه...
من داشتم XB360 میخریدم، فروشنده گفت اگه میخوای تا یه سال برات راحت کار کنه هر 2 ساعت بهش استراحت بده... چون قیمتش اون موقع 300 تومن بود مردم میخریدن بازی هم که تا دلت بخواد 1500 تومن بود اگه 3 چراغ میشد میرفتی یکی دیگه میخریدی اما توی PS3 اینطور نیست... PS3 من مال 2008 ــه و چند هفته پیش چراغ زرد شد ولی دادم درستش کردم و چرخش داره راحت میچرخه دوباره! بعدش اون 65 نانومتری هم که میگید برای مصرف کمتر برق و بهینه تر شدن تغییر میکنه که توی تمام وسایل کامپیوتری دیده میشه! هر سال تکنولوژی ساخت پردازنده داره پیشرفت میکنه.

طراحی یعنی تو سایزی به این کوچیکی در مقابل سایز به این بزرگی عکس زیر رو بوجود بیاره...

هیچ زیبایی PS3 نداره واقعا طراحی عجیب هست و نعلوم نیست شبیه چی هست منو که فقط یاد تی تاپ میندازه ایستادش هم یاد کروموزم می افتم

عمر مفید شما میگی 5 سال این برای محصولات سونی هست ولی وقتی میگن XBOX ONE 10 سال می تونه روشن باشه خوب معلومه چی ساختن
360 فقط سری اول ها مشکل داشتن که با اومدن فالکون مشکل تا حدی حل شد و سال 2008 با اومدن جاسپر دیگه مشکل به کلی حل شد و از سال 2008 به اینور اصلا دستگاه خرابی نداره اون مشکل ابتدای هم فقط به خاطر باگ های اتصال CPU و GPU با بورد بود که در اثر گرما اتصالش رو از دست میداد و مشکل ساده ای بود فقط کار از کار گذشته بود

سیستم خنک کننده همیشه یک مشکل اساسی بوده شاید 5 درصد هم از PS3 های اول نسل که 95 نانومتری بودن سالم باقی نمونده و همشون چراغ زرد دادن به خاطر همین مشکلات هم سونی 65 نانو کرد کنسولها رو..
اونوقت به چه دلیل مایکرو برد های جاسپر رو جایگزین مدل اولیه کرد؟!(اصلا فکر نکنین بخاطر مشکل 3 چراغه بودا بخاطر رضای خدا بوده!)

- - -ویرایش - - -
مطمئن باش PS4 اینقدر کیفیت نداره که 10 سال روشن بمونه اگر همچین کیفیت داشت کارشناسان غیر وابسته و وابسته به سونی تو بوق و کرنا میکردن

در ضمن این کوچیک شدن زیبایی کنسول رو گرفته و به یک چیز اسباب بازی گونه تبدیلش کرده ولی XBOX ONE اُبوهت داره برای خودش
yahoo_4.gif
10 سال روشن؟! نگران نباش! سه چراغه نمیشه!( پلی 3 هم زرد داشت ولی در مقابل تعداد 3 چراغه ها سر تعظیم فرود میاره!)
به هر حال شما کنسول 10 سال دست شما بوده شما بهتر میدونید مال مایکرو 10 سال میتوه روشن بمونه مال سونی نه..
قبلا بودن 4 تا گیمر الان شدن کارشناسان وابسته به سونی! حالا خوبه خودت اقرار میکنی کار شناس هستند! اگه نبودن بازی هاشون روی 900p اجرا میشد
yahoo_21.gif

ابوهت اونجا معلوم میشه که بیایی اخر نسل 4-5 تا بازی انحصاری شاخ بدی واسه کنسولت نه اشغال های بچه گانه مثل زومبا پارتی و رفقا...

- - -ویرایش - - -

اولا من هیچ وقت نگفتم XBOX ONE زشت هست و همیشه طراحیش رو تحسین کردم این شما بودین که خیال میکردین سونی الان یک طراحی خوشگلتر تحویلیتون میده اما ساعت 4 صبح EPIC FAIL شدین

PS4 یک معماری ساده و خطی داره به خاطر همین هست احتیاج به بورد بزرگتری نداره ولی معماری XBOX ONE بسیار پیچیده هست و چیپ های جانبی زیادی استفاده میکنه به خاطر همین هم بزرگتره..

هیچ زیبایی PS3 نداره واقعا طراحی عجیب هست و نعلوم نیست شبیه چی هست منو که فقط یاد تی تاپ میندازه ایستادش هم یاد کروموزم می افتم

عمر مفید شما میگی 5 سال این برای محصولات سونی هست ولی وقتی میگن XBOX ONE 10 سال می تونه روشن باشه خوب معلومه چی ساختن
360 فقط سری اول ها مشکل داشتن که با اومدن فالکون مشکل تا حدی حل شد و سال 2008 با اومدن جاسپر دیگه مشکل به کلی حل شد و از سال 2008 به اینور اصلا دستگاه خرابی نداره اون مشکل ابتدای هم فقط به خاطر باگ های اتصال CPU و GPU با بورد بود که در اثر گرما اتصالش رو از دست میداد و مشکل ساده ای بود فقط کار از کار گذشته بود
یکی بیاد معنی باگ رو به ایشون یاد بده!
ضمنا وقتی با سشوار 20 دقیقه میگرفتیم روی سی پی یو و جی پی یوش و درست میشد در واقع اون اتصال درست میشد؟!
ممنون که ما رو از این گمراهی اشکار نجات دادید!

- - -ویرایش - - -

اونوقت طراحی ایکس وان شما رو یاد VHS های دهه پیش نمیندازه؟ تی تاپ که بروز تره! ( کسی تی تاپ با حالت محدب دید ما رو صدا کنه یکی بخریم بخوریم ناکام از دنیا نریم!)
میگم تروا جان شما برو تو فروم ایکس وان اینقدر فعالیت کن بهت تگ کاربر فعال بخش ایکس باک میدن! این همه اینجا پست میدی تگ کاربر فعال بخش پلی استیشن میدن بهت اونوقت خیلی دیگه LOLمیشه!

رفیق نمی دونم چی بگم :bighug: هر چی هم که باشی فکر نمی کردم اونجا که قرمز کردی رو تو گفتی دیگه خیلی حرفه ، نکنه شاتل یا سفینه ای چیزیه ؟ بغییر از بازی و چند کار دیگه مگه فیزیک هستهای یا شبیه ساز برخورد توترونها و... هم انجام میده .............. بی خیال OK کنسول XBOX ONE خیلی خوبه ولی دیگه دلیل به نداره واسه اثباتش این حرفارو بزنی که خود مهندسهای ماکرو هم تشتک بپرونن بی خیال بسیار پیچیده هست و چیپ های جانبی زیادی استفاده میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جان من ؟ اون وقت معماری خطی PS4 تو مایهای ماشین حساب میشه گفت هست؟ در این صورت مهندسهای خودمون هم میتونن تولید کنن که !!!!!!!!!!!!!! 8-|

آخرین ویرایش:

وارد حرف هایی که قرمز کردم اصلا نمیشم چون واقعا دارید چیزایی میگید که به هر کی گفته شه خندش میگیره!

سادگی معماریه PS4 ؟ تا حالا یک عکس هم داخل PS4 منتشر نشده اون وقت شما تا اون نوع معماریش که خطی باشه هم پی بردید؟ تمام اینها در حالیه که هممون میدونیم از نظر سخت افزاری برتری در قدرت بدون چون و چرا برای PS4 هست. پیچیدگی در طراحی هم مال نسل پیش بود :)) نگاهی به Cell جوابگوی شماست!

معماری یعنی آداپتور به اون گندگی رو داخل خود کنسول بزاری ولی وقتی به اندازه ها نگاه میکنیم سوال های عجیبی تو ذهن نقش میبنده! خودتون بهتر میدونید!

توی گوگل سرچ کنید درون Xbox و XB360 رو و بعد با PS2 و PS3 مقایسش کنید ( لطفا، خواهشا این کار رو حتما انجام بدید ) به قول یکی از بچه ها تو همین فوروم نیازی نیست یک مهندش باشید که تفاوت رو متوجه بشید!

و در آخر گفتید PS4 شبیه به تی تاپ هست! آیا واقعا اینطوره؟

68681775510723512494.jpg

دوست ندارم اینجور چیزارو قاطی پست هام کنم اما چاره ای نذاشتید!

در عکس زیر سعی کردم کلمه ی شباهت رو براتون شرح بدم!

07856104601694844352.jpg

میگن طرف جوگیر شده دقیق مصداق شماست!
اخه عزیز من یه خورده فکر کن چطور یه وسیله برقی اونم کنسول میتونه 10 سال مداوم روشن باشه ؟!!!!!!!
پسر خوب بکش بیرون از تعصب! الان مایکرو بیاد و بگه کنسولش 50 سال جواب میده شما باید باور کنی؟
نشنیدی میگن شنونده باید عاقل باشه :d
اگرم مایکرو همچین مطلبی گفته باشه شک نکن راجب عمر مفید کنسول بوده نه استفاده مداوم و بدون استراحت.
با نظرت راجب طراحی کاری ندارم چون سلیقه شخصیته ولی یه نمه با منطق به قضیه نگاه کنی بد نیست.

میگن طرف جوگیر شده دقیق مصداق شماست!
اخه عزیز من یه خورده فکر کن چطور یه وسیله برقی اونم کنسول میتونه 10 سال مداوم روشن باشه ؟!!!!!!!
پسر خوب بکش بیرون از تعصب! الان مایکرو بیاد و بگه کنسولش 50 سال جواب میده شما باید باور کنی؟
نشنیدی میگن شنونده باید عاقل باشه :d
اگرم مایکرو همچین مطلبی گفته باشه شک نکن راجب عمر مفید کنسول بوده نه استفاده مداوم و بدون استراحت.
با نظرت راجب طراحی کاری ندارم چون سلیقه شخصیته ولی یه نمه با منطق به قضیه نگاه کنی بد نیست.
نه اتفاقاََ همون 10سال یک سره روشن گفته بود اما قمپزی بیش نبود . کیه که بخواد واسه اثباتش 10 سال یه سره کنسولو روشن نگه داره ؟ اینم یه چیزی پروند دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or